ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - zas mám něco extra. xD

[​IMG] [​IMG]

Vím že se toto objevilo po updatu - Po synchronizaci mohou být vidět na trhu ikony nových stromů - připravte Floreny.
    Jen si nejsem jist,jestli tento update je pro hru tak důležitý - Samolepka č. 346 (Strašidelný byznys) nebude mít žádnou kategorii - ve vlákně s aktuálními problémy ve hře je dost důležitějších věcí než nějaká samolepka.RT by se měl zabývat opravami starších chyb ve hře.

[​IMG] [​IMG][​IMG]
    Napůl plná nebo napůl prázdná? xD

A to nemluvím ani o tom,že po odehrání minihry s pexesem musím odejít z farmy abych vůbec viděl co sázím,ta tabule s výhrou tam jaksi překáží.
    Žádné pozitivum, ani ty rukavice neskáčou nějak zvýšeně jak bylo avizováno, jestli ono to není tak, že rukavice by mohly mít pravděpodobnost vyššího výskytu - asi tak nějak jako s extra parfémem.:sleepy:

Naposledy upraveno: 15/2/18
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Hele, chlape... ty bys uz mohl jit delat oraculum s tou svou sbirkou tajemnosti :D
    Vyborny - takovy smrk ztepily, kterych je plna Evropa nemame ani jeden, ale blahocety hned ve 2 provedenich... at uz se jde se vsema tema stromka fakt RT bodnout nebo si vytvori novou hru pro arboretisty! :wuerg: Kupovat nic nebudu. Amen!

3. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak tyto dekorace mám rád. :)

[​IMG] [​IMG]

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Satelit, ale u druhé dekorace na to zapomeň, už jsem se u ní dostala k různým hodnotám, jinou mají při kliknutí na ploše, jinou když ji sklidím ručně a ukáže se ten přísun bodů a ve spodní liště je zase jiná cifra, ale správné se asi nedopracujeme. Ráno jsem zkusila přidávat velikonoční, jarní a mazlíky, jak se bude dekorace proměňovat z 56 tisíc Bz na ploše se ukázalo po odkliknutí 112 a nakonec z toho bylo 53, ale dekorace je to parádní:)

5. matlafous123

GordonSargent Uz je to v aktualnich problemech ve hre, tak se snad dockame nejakeho verdiktu co je a neni spravne a opravy.
    U mne je to zatim porad stejne - dekorka ukazovala dnes rano 97.680 TBZ, do postupove listy vyletelo 97.680 TBZ a podle spodniho vypisu se pripsalo 62.160 TBZ.

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Já už to nějak neřeším,co dá to dá,myslím že dnes s ní v parku bylo tolik BZ...

Honička je odklikat na farmě všechny (nejen) soví mazlíky ty maj +10% na 10 minut a když to kombinuju s kolem štěstí abych vytočil bonus (což se mě podařilo včera po dlouhé době) před sklizní,odklikat všechny příslušné řádky na stonku na zvýšení BZ,tak ta dekorka má míň a míň bodů,jak postupně docházej ty soví mazlíci.Prostě je to po ránu fičák aby člověk na něco nezapomněl a vytřískal z farmy co nejvíc bzučáků.

7. matlafous123

satelit A neni jednodussi prvne zatocit kolem, pak odklikat radky a nakonec mazliky a jit sklizet? :p

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

BZ / BBZ neřeším. Zajímalo by mně, kam tak strašně moc spěcháte a proč jste tak nakrklí z toho že vám nějaká usmolená dekorka dává 90 000 BZ místo 103 800 BZ.
    Je v levlu 150 (nebo nějaký jiný libovolný číselný údaj) něco o čem bych měl vědět ?
    Něco co mi bude na farmě k užitku ?
    Cokoliv co teď nemám ?

Chápu že každý jede jinou cestou a že jsou lidi kteří mají šptné spaní z toho že nejsou v nějakém žebříčku, ale stejně mi není jasné co vás neustále žene mít levl 200 a pak tady psát že nemáte co dělat, protože máte všechno hotové, udělané, dodané a chcete milion dalších výzev.

9. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - Není,protože mám v parku a na ostrově i hafo fénixů a ty dávaj kromě bodů i volné zatočení,takže nejdřív mazlíci na zvýšení % na BZ/TBZ,potom stonek na zvýšení BZ/TBZ u dekorací a vlastně všeho ostatního(používám kombajn,a řádky mám rozdělené) potom sklidit parky abych dostal to volné zatočení a zároveň parky vydojil na BZ/TBZ,pak protočit volné lístky,kdyby byl náhodou bonus na sklizeň a potom teprve sklidit úrodu.Je to na bednu.

Bezejmenný - Vím že jsi ,,Profesionální rejpal a prudič",ale z Tvých příspěvků je poznat že jsi i normální člověk,ale někteří když hrajou hru tak se snaží využít všechny její možnosti,a ne jen tupě sázet a sklízet.Ano budeme rychle ve 200 levelu(postupuji tak za 4-6 dní).Kdysi jsem si řekl že až budu ve 100 levelu,tak s hrou skončím nebo budu jen udržovat farmu při životě(to jsem byl lvl tak 85) a ejhle,jsem to nestihl,přidali dalších 100 levelů.Myslím se že to nestihnu ani do té 200(mám 153) a co nevidět navýší farmu na 300 levelů.Pro mě je to takový cíl dostat se do fáze skoro Game Over.A o žebříčky tu nejde,špatné spaní mám jen když jsem po noční,jinak spím jak mimino.A kdybych náhodou se dostal na 200 lvl,tak pořád je co dělat,v družstvu se hromadí úkolů nespočet.A žít žiju taky normálně,chodím do práce,do kina,ke tchýni,vařím,uklízím atd.;)

10. matlafous123

Bezejmenný To mas holt uz s lidma tak: nekdo chyta lelky, jiny sbira dekorky, nekdo honi levely, jiny sype do stodoly... kazdy si tady vybere, co je mu bliz a co ho bavi a kazdy tudiz hraje uplne jinak.
    satelit Chudaci dvoustovkari - ty to navyseni lvl katapultuje s jejich poctem BZ zas na konec vesmiru :D

11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

To se mi na téhle hře líbí-že si každý jede po svým prkně jak se mu hodí.Někdo chce dosáhnout maxima, já si cvičím ruce a mozek,farmu pořád přestavuju,protože nezvládám přestavovat nábytek(můj úlet a manželova noční můra-kolikrát večer nemohl najít postel) ale-a to hlavně-ráda si tu čtu co a jak kdo dělá.Nejsem odkázaná na pár sousedek ve vsi-patří mi celá Evropa!

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

vilm4 - kdyby jen Evropa, patří nám celý svět a my jsme jeho součástí, sice maličkou, zanedbatelnou, ale byla by nás škoda, kdyby na nás spadla skříň :po_O:cry:

13. matlafous123

U nas chcipl pes pres zimu... sousedky vi houby, jak se farmari :D a kdyz zrovna nejsme venku nebo chlapi zalezou a kuti, tak je farma idealni svet, kde si oddechnout od toho realneho ;)

vilm4 Mame stejnou uchylku - jak se zacnu dlouze rozhlizet kolem sebe, tak chlap mrkne na dite: "Koukej, ted to zacne, zdrhame... dej mi vedet, kde najdu postel". A jsou v prachu a ja si pak muzu v klidu soupat jednim stojanem na vino (zrovna dneska) po cely baraku, nez mu najdu to spravne misto xD (teda az mu dam za chvili novy nater).

EDIT: GordonSargent Tady je tesař, klempíř, zedník a ten co otesává kameny je kameník.... A tady služka, oráč, kamnář.... ;)

Naposledy upraveno: 16/2/18
  14. GordonSargent

Bezejmenný, jen kdyby ta usmolená dekorka dávala 9O tísíc;) a nejen tady se spíš řešilo jak to s ní je, a předpokládám, že by se tak stalo i u dekorace za tisícovku. Nejde o body, ty jsou až druhotné, sama nevím co která dává, beru to kombajnem. A jak napsala matlafousová, každý si jedeme po svém, někdo na body, jiný na krásu, jeden je chovatel druhý sadař, další je samozásobitel a jeho soused je trhovec, někdo rád sprintuje a druhý se jen prochází.... holt už jiní nebudeme:)

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

;) mili moji,zabudli ste napisat,ze kazdy sme original,a toto nas robi vynimocnymi :)
    dolezite je,ze chceme hrat a hrame,aj ked obcas frfleme,ale to je len take korenie :p co nam zpestruje hru ;)

16. GordonSargent

Matlafousová, a Tobě na to stačil jeden edit, kdyby jsi to napsala hned, tak jsem se nemusela tak rozepisovatxD

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Vy jedny stěhovalky: To měla moje matka. Jakmile se zastavila na zahradě a upřela skelný zrak na jedno msto, rodina se dekovala, protože věděla, že tam bude novej záhon. I kdyby to mělo být na příjezdové cestě - ten prostřední pruh je prostě nevyužitej!

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

netopýrku a hraběnko: vy se vypisujete, stačilo dát spoiler s textem... ;) ctrlC+ctrlV je vždycky rychlejší, než psaní... alespoň pro mne, čtu pomalu, tak i pomalu píšu... 8)

GordonSargent, vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  19. matlafous123

GordonSargent Tos musela, protoze ta pisnicka mi vytanula na mysli az v okamziku, kdy jsem si precetla tvou zpravu o tom, jak na farme "Ten dela to a ten zas tohle" a sedlo to na nas jak povestny hrnec :D
    DANKA722, ezzra Potom, co jste se vcera tak rozohnily, ze v tydnu tu cumime do pulnoci a v patek chodime spat se slepicemi, kdyz noc je jeste mlada :D .... jsme se v 11 hod. sbalili a vyrazili s nasim novym clenem 4x4 flotily na prvni ostrou jizdu do terenu hledat pamatne stromy. Urcila jsem na trase 4, nakonec jsme bohuzel po tme (a diky tomu, ze auto je teprve v zabehu prvnich 100 km a motor se neda jeste honit tezsim terenem) nasli jen jeden: 215 let stary buk, vyska 40 m, obvod kmene 368 cm - nadhera (kam se na nej hrabou ty na farme). Btw, kdyz tu vec (auto resp. pouze holou kabinu bez motoru, beze vseho) dovezl pred 3 rokama chlap pred barak, tak vypadala takhle :music:xD

krakoramaja Dekuji, vyridim :) Modelar doslova - ta vec je poskladana z dilu 16ti znacek aut :D. Foceno je za humny Matlafousova na Vysocine - v te dire dole proteka Jihlava a tyto vyhledy jsou po celem jejim toku od Jihlavy az po Trebic ;)

Naposledy upraveno: 17/2/18
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Autům moc nerozumím, ale výhled do krajiny je nádherný. A i když jim nerozumím, je vidět, že máš šikovnýho chlapa. Takový trochu modelář XXL, že? :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.