ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nesedim... ted jsem nahodou potrebovala telefonovat a ridit xD Ale ani po zavreni farmy a opetovnem prihlaseni nikde nic :(
    A hlavne mi nerikejte, ze mam neco cistit, protoze to uz jsem udelala a neni tudiz co (bryle nemam, tak leda bych zkusila vokna) :p

EDIT: Neni to chyba jen na nekterych serverech? Mysi maji byt az od zitra... A hraju ja vubec stejnou hru? :D To je furt neco - mysi mi nedali, TBZ mi kradou... :mad:xD

satelit Mam to stejne, akorat na Baha jsem nacpala stromy po dvou od kazdeho (po jednom do pralesa, po jednom na plantaz) a u vodopadu mam banany, protoze ty mi taky nekdo krade :music:

Naposledy upraveno: 13/2/18
  2. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - a koukala jsi do novinek? Už ho tam nemám neboť jde koupit jen jednou.A dle obrázku výše už dřepí na farmě.;)

EDIT: Tak to byla asi chybka od RT,doufám že nám ho neseberou a nebude postih za zneužití chyby. :p

vilm4 a matlafous123 tohle ocenili.
  3. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

pred chvilkou bol v ponuke a uz nie je,;),nestihla som to xD

vilm4, matlafous123 a satelit tohle ocenili.
  4. matlafous123

satelit Koukala a nekolikrat restartovala... no, doufejte, ze vam ho RT nezrekviruje, kdyz vam ho dal omylem driv xD

EDIT: No prosim a kdyz mam zrovna chut neco zneuzit, tak nemam co... to je zivot, tohle! -.-:D

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Snad zůstane. ;)

Taky mě někdo krade banány,zlatých mám víc než obyčejných. xD

vilm4, Xenie6161 a matlafous123 tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

"Gå til rumpa (ikke bekymre deg for det)" - Tedy mládeži, ta čeština je stejně krásná, když si od plic zařvete to naše s předložkou. Než bych tohle vyslovila, tak rozštípu nejbližší předmět na atomy.
    No a k věci:proč nezrušej to naše oblíbené kino?!

7. matlafous123

satelit Jestli by to uz nekdo nemel reportovat - kdyby se nekterym z nas ztracely jen mysi, ale ze se stala nekde u bananovniku chyba a sklizime zlate misto obycejnych a zvirata pak rvou hlady... ;):D

-pechfógl- Treba se budem jeste divit, co vsechno dostane nalepku "zrusit" 8)

vilm4, marketka47 a satelit tohle ocenili.
  8. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,na kachní přístřešek jsem na ploše dala závěs,ale potom jsem si to rozmyslela,že ho dám jinde,tak je v liště a už mi nejde ani rozložit a ani nikde umístit,poradí mi někdo ,co s tím?Děkuji.

vilm4, martinka20021 a maribeja tohle ocenili.
  9. satelit

satelit Hvězda fóra

matlafous123 - Že nekecám

[​IMG] [​IMG]

EDIT: A už tam mám i zítřejší řádek. xD

EDIT2: Po aktualizaci už tam není. :sleepy:

vilm4, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  10. matlafous123

vera71055 Slozene pristresky uz bohuzel nejdou rozlozit. Postav si je na plochu - budou ti davat BZ/TBZ.

EDIT: satelit Ty musis mit dneska furt neco extra a my ostatni utreme - to jsou nejake rovne podminky ve hre, totok? :oops:-.-

11. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Právě že to nejde postavit ani na plochu.Jinak bych ho tam už měla.

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  12. matlafous123

vera71055 Pristresek postav na plochu, pak vezmi z listy ten zbyvajici zaves a dej ho na pristresek. Jestli jsi to spatne postavila, mely by ti takto vzniknout 2 - jeden se bude jmenovat "pekny" a druhy "elegantni". Do radku uz je ted nevlozis, tak ti muzou slouzit aspon na plose. Nebo ti nejde postavit na plochu pristresek samotny?
    Jestli mas jeste samotny pristresek, tak upgraduj ten, co uz jsi upradovala jednou. Nebo kolik tech modrych zasten ti zbylo a jak se jmenuji pristresky, ktere mas?

vilm4, satelit a maribeja tohle ocenili.
  13. vera71055

vera71055 Rádoby autor

Jé,už mi to jde,včera jsem to zkoušela celý den a nic,tak moc děkuji :).

vilm4 a maribeja tohle ocenili.
  14. .macca.

.macca. Dozorce fóra

já si myslím že byli z nějakých akcí já mám taky čuníky,koně,krůty, 2x, králiky jen jednou ale ty jsem určitě 1 darovala

vilm4 a evoku57 tohle ocenili.
  15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

sopti + .macca. : z akcí jsem měl určitě některé 2x. To je jasný ale v O&D jsem ty "druhé" povyměňoval za něco co jsem neměl. Vím na 100% že jsem měl všechny neonky jen v jednom provedení. Vím to, protože chci mít všechny tyhle "las vegetas" chlívky jen jednou.
    Mám rád v liště pořádek a proto mám jen jeden Kurník a jen jeden (neonový) upgrade. Takto mám několik zvířat a upgradů - nepotřebuju všechno 20x. Na co. Zbytečnost, takže si to hlídám.
    U čuníků jsem měl 2 neonové ale ten jeden jsem věnoval.
    Zbytek neonových mám jen jednou už hodně dlouho.

vilm4, kiki2305 a danielka0000 tohle ocenili.
  16. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Také docela lituji zrušení komiksu, protože to byla jediná výhoda pro hráče neplatící si pomocníky, jak za produkty získat alespoň na 3 hodiny všechny pomocníky! A neomezeně! Stačilo pouze správně využít možností farmy. A pochybuji, že dají nějakou jinou možnost získání pomocníků za výpěstky mimo akce, pár úkolů v družstvu a hlavně koupě.
    Teď jsem ještě zvědavá, co bude s mixérem? Ale počítám, že nic lepšího nedají a naopak opět přijdeme
    o jednu z dalších výhod velice slušného zkrácení růstu rostlin, který nám žádný bonus nedá.
    Nenápadně, ale důsledně pokračuje tento trend ztráty podstatných výhod pro hráče a především pro neplatící hráče.
    Jsem zvědavá, jestli vymyslí a pod jakou záminkou, jak zlikvidovat florenovníky a ost.? Né, že bych ho měla, ale přísun cca 30 florenů za měsíc z jednoho stromu není až tak zanedbatelný a ani nemám představu, kolik jich je v oběhu?
    Toto je můj názor a postřeh a nikomu jej nevnucuji.

vilm4 a zetorka25 tohle ocenili.
  17. -Andree72-

-Andree72- Pisálek fóra

Z kola štěstí se mi od zavedení poníka vytratil pegas a to ani za párty lístky ,za to jízdu na poníku která není potřeba do řádku tam je na obou, pokud to zruší za fl kupovat nebudu, raději zbytek řádku nechám na ploše....

vilm4 a evoku57 tohle ocenili.
  18. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já si zrovna dneska pegase vytočila - asi proto, že už ho do řádku nepotřebuji.[​IMG]

vilm4, evoku57 a DANKA722 tohle ocenili.
  19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bezejmený - zkus kuknout do dárků, určitě je tam ještě budeš mít, není to tak dlouho :)

vilm4 tohle ocenil(a).
  20. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

evoku : není ani ve výpisu.
    Prostě záhada.

Řešit to dál nebudu. Prostě mám na příští O&D co nabídnout.

vilm4, matlafous123 a evoku57 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.