ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

tydýtková xDxDxD:p
    jsi moje zachránkyně,moc děkuju.Přitom jsem v nastavení nic neměnila už jak dlouho,nevím jak se to mohlo samo přenastavit.Taky jsem tam dnes byla a koukala co by to mohlo být,ale nechtěla jsem do toho nastavení vrtat,když nevím.
    Ufff to je úleva,už zase funguje jak má a byla jsem zvyklá,fakt mě to už štvalo.Ještě,že jsou tu prima lidičky jako Ty co nakopnou,děkuju ještě jednou

terkacheerka, sisinka a tydýtková tohle ocenili.
  2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Není zač jesterko, hlavně že to pomohlo, jsem ráda!
    zvonecku třináctý - je to jako kvíz - jdu hledat zajíce před prvorepublikovou pokladnou, abych se koukla, jestli tam už neprodává lístky na karneval, zloduch jeden malej !
    edit: nenašela jsem ho, asi zdrhnul... kde je? ...na mně to bude asi móc vzdálená budoucnost... snad nám bucifálek, nebo "krásná paní la" poradí !

Naposledy upraveno: 18/2/15
    terkacheerka, skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  3. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Ahojíček všem...:)
    Včera jsem si vytočila za párty lísteček 100% do stodoly. Nedoufala jsem, když jsem stodolu viděla, ale přála si to moc..... Povedlo se. Dobrá konstalace hvězd byla příznivě nastavená...:).....K tomu šťastný den chlévů, v dobrovolné práci Domova pro seniory jsem si užila taky krásný den a hned mi bylo dobře u srdíčka. Není nic lepšího na světě, když se člověk na vás usměje, pohladí a dá vám pusu na čelíčko a zároveň i vynadá, kde se touláte tak dlouho...:) . Chřipka a zákaz návštěv byl důvod,a jelikož nejsem zaměstananec, tak jsem nemohla...:( . Avšak jsem byla jako doprovod minulý víkend na vozíčkářském plesu a byl moc krásný a dojemný. Sice mě bolely ruce a nožky, ale hlavně, že si to užili ti, kterým byl ples věnovaný....

V pátek mi začíná mini dovolená, těším se. Karnevalovou akcičku začnu až v úterý, snad jí dám. Indicie na ní jsou v oraculu, připravená snad taky dostatečně a co bude navíc, snad se podaří vypěstovat.
    Pokud budou i nové tajemničky, oželím. Net mít nebudu a snad budou i příště..
    Přeji vám všem krásné dny
    .

4. Gentradel

Gentradel Rádoby autor

Čarodějka007 : Moc ti děkuji za perfekttní info, jdu na to, snad to brzy doženu, co jsem udělal za tu dobu špatně :)

tydýtková tohle ocenil(a).
  5. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Julinečko, zlatínečko, přeji ti na mini dovolenčičku hodně klídečku. Akcičku určitě stihneš i se zpožděníčkem, srdíčko zaplesá a budu se těšit na další příspěveček a ahojíček :)

6. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

evca: mne zase z trhu zmizelo guano a palety...
    a myvali maska a dalsi vylitly cenama...

evainfo, evca190 a lacrima tohle ocenili.
  7. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

To fakt vypadá na invazi jen tak se něco ztrácí, něco jiného je cenově vyšší než obvykle asi zavoláme Sherlocka a ten nám to osvětlí... No a jelikož se všechno platí tak si nejspíše nebudeme sahat hlouběji do peněženky a ušetříme... Tím spíše se třeba budeme plížit při měsíčku a sami si záhadu vyřešíme... Hmmm, že by dobrodružství? :music:

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

U nás na trhu zase zmizely desky, tak fakt nevím o_O

evca190 a lacrima tohle ocenili.
  9. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Jsem zvědav s čím nás překvapí o víkendu, zatím žádné oznámení, že by TS ;)

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Na trhu BC vše v pořádku,možná je to klid před bouří

Radoslav-Vrabel, evca190 a lacrima tohle ocenili.
  11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Hagerr když zvážím předčasné objevení se na trhu pro 2 nové květy ze stromů, tak to vidím na víkend s TS ;)

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky to tak vidím, jenže bohužel jedu pryč, a tak asi o nové stromky přijdu... aaach joooo.... Mohli by je dát v pá ve dvě. No uvidíme. Však se svět nezboří. Teda - farma nespadne.
    :)

lacrima a nanyblacks tohle ocenili.
  13. *mermaid*

*mermaid* Pisálek fóra

Copak sazeničky a trh - mně se zbláznili papoušci! Asi čujou, že (jestli jsou předpovědi správné) budou muset při karnevalu pořádně zařezávat... :D

Pozn.: naštěstí jsem je k rozumu přivedla obnovením stránky, ale fakt mě to pobavilo. Dneska mám tu farmu nějakou na baterky, máte to taky někdo nebo se mám pustit do předčasného jarního úklidu pc?

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Johnny, že by se nám náš trh už uklidnil? Radši jsem tam od poslední návštěvy nevkročila abych třeba nedostala bleskem po hlavě či abych nezjistila náhodou, že trh je poloprázdný...

15. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

za 30 minut konečně dodělám celou Noemovu archu :DD Jooo_Oo_O_O

edit: jednu potvoru jsem nezalil, odkládám akci do 23:30 =D

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ban za půlku obrázku v Orákulu,no,vem to čert. I když 14 dní ?
    Ale dostat ban za výřez ze 100 let staré vzducholodi zde ? to je totalitní establishment.
    Ode mě už se nedovíte ani kolik je hodin.
    Ostávejte v pokoji.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevzdávej to, blbost nemůže být nekonečná. Já mám 11.26

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím tě, Barolande. Bylo tu bez tebe poněkud truchlivo.
    dasa1143 - jenže, totalitní establishment není jen nekonečná blbost. Je to něco horšího.
    :D

lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  19. ananuki

ananuki Pilný autor

Ahoj Barolande, určitě jsi už toto slyšel ...
    S honbou za pocitem vlastní důležitosti často souvisí nedostatek sebeúcty, známý komplex méněcennosti. Pojištěn proti němu ovšem není nikdo. V charitativní práci je možno hledat zvýšení sebevědomí a sebeúctu nezdravým způsobem. Motivem ke službě lidem může být konečně i panovačnost. Dobrá slovní hříčka a pomůcka pro zapamatování: neplést si sám u sebe touhu pomoci s touhou po moci! Touha po moci, touha ovládat druhé, je daleko rozšířenější, než lidé přiznávají a než si uvědomují. Pocit moci, kterou nad klienty míváme, nám dělá dobře, ale znehodnocuje naši charitativní práci jak morálně, tak pokud jde o výsledky...
    Tak to překousni a řekni nám, kolegům farmářům, kolik je hodin? ;)

20. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

mimochodem, prosim, nestezujte si, ze mate hodne hvezdicek :¤) RT vas pak bere za slovo a cim dal vic akci dela bez hvezdicek.
    ja treba jsem v lvl 91, strom moudrosti rozhodne nemam hotovy a na konte mam 77 hvezdicek... a ty setrim na pripadneho dalsiho slechtence. A uz neni moc kde brat, kdyz nepocitam slechtence, tak mam v druzstvu asi osm rozdelanych ukolu...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.