ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj AndreaVinklerova,

jednak TBZ jsou opravdu BBZ (což asi už není potřeba opakovat) no a k dalšímu. Prosím pokud se kdykoliv něco podobného bude opakovat (tedy doufám, že ne moc často) kontaktuj nejen ty, ale i kdokoliv jiný herní podporu, což je jediný možný způsob jak podobné situace řešit. V každém případě se Ti za pochybení moderátora jménem vedení teamu omlouvám a budu se snažit dosáhnout stavu, aby se podobná situace pokud možno již neopakovala.

2. silviec

silviec Mistr fóra

kritika ve svých radach se cenni)))))))))))))))))))))))
    a k oblíbenému téma hnuj- jen mi nastvalo, jako vždy, ze skupovali ti co vedeli drive za cca 19kr,nez to bylo v nasem ofi,i ja nalitla na to , ze se jedna o chybu RT, ne ,ze změna o které nase forum info dalo pozde, vysvetleni nechci, vim co se doctu

Naposledy upraveno: 17/2/15
  3. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj,
    moc díky všem za radu o žluté netopýří jeskyni. Do toho jdu!

lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  4. zvonecek13

zvonecek13 Zelenáč fóra

To já bych klidně navagónoval ježčí obydlí,aby mě zpět přijelo nějaké žluté vylepšení....ovšem nemohu...těch 680 bodů navíc bych nerozchodil.
    :(

5. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

ohodnocení žluté netopýří jeskyně je moc pěkné. děkuji za radu. parkrát to zkusím a uvidím

lacrima a Lyzarka tohle ocenili.
  6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkné ráno všem farmářům :) právě se mi podařilo dokončit pandořinu skříňku ..... velká radost xD no k dnešní akci se to hodí ..

jana563: jo jo ... tamarind také nemám :-( a občas koupím, když něco prodám .. no snad se někdy zadaří jej sehnat :) a moc přeji i Tobě :)

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

Evainfo....závidím.Mě stojí pandořina skřínka na kivi které nemám zrovna tak jako Směr jih na tamarindech.Sice koupím občas na trhu,ale jsou stále moc drahé.

8. flexka

flexka Hrabě fóra

tak já jsem zaseklá v družstvu snad u všech zbývajících úkolů - šlechtěnce mám do 7, dál už nemám tolik SK a přeskoky se u mě nekonají, chtěla jsem koupit nějaké nejvyšší šlechtěnce do úkolu polévka s přáteli, ale na mém trhu jsou tak za 18-22mega a na výzvu dát tam některého za 10 nikdo nereagoval, kivi z jednoho chlívku přibývají pomalu, u směr jih čekám už na slivoň, která se mi urodila až nedávno z tajemniček z akce...
    a teď jsem se napřed zaradovala, když jsem viděla šlechtění stájí, protože mám desítky výroben vajec, mléka a podobných skvělých věcí z party lístků, když jsem koupila 2x 200 lístků na květinky a zase mi radost zkazilo, že tam opět výrobny nepůjdou dát

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, posledním šípem se mi konečně povedlo trefit poslední srdíčko. Na Baha jsem postoupila do 200lvl. Mám sice jenom 8 banánů a nemám ještě otevřenou moringu-nebo jak se to jmenuje-, nevadí. Na ponyexpres asi dlabu, protože tam zase nejde skoro nic dát, o obr stáje moc nestojím, růžové ani červené chlévy nehrozí, no uvidímxD:p;)

10. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Neměl v 11hod. začít šťastný den chlévů? Nebo jsem se spletla?

11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky se divím, teď jsem se "restartovala", a nic. Asi drobné zpoždění. Možná čekají na ten správný vláček... :)
    Eště že jsem neodklikla stonek na zkrácení výroby chlívků... Když jsou teď tak hezky pohromadě a čekají...
    dasa1143: gratuluju k dosažení magické hranice !

malinkami tohle ocenil(a).
  12. zvonecek13

zvonecek13 Zelenáč fóra

Jsem zklamán. Jeden by nečekal,že moderátoři podávají nepravdivé informace.
    V seznamu protihodnot je u Obydlí pro ježka uvedena cifra 2680 b. a ve skutečnosti má být 410 b.
    Zbytečně jsem vyháněl ježky z pelechu a sliboval jim krásnou projíždku vláčkem.

Nakonec se mašinfíra projede jen jednou,aby oprášil pavučiny a pak rychle do depa.
    Neb chlévy za 10-40 b nic neřeší,toho z 250 mám dost a od 350 výš TCH ani oranž. v žádném případě vyhazovat nebudu.
    Stejně sem musel koupit 5 dromedárů a přidat lenochoďáka,aby si vůbec ten výlet mohl udělat.Za ty prachy sem ho mě poslat na Sejšely.

13. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pokud by se někomu chtělo poděli se o svou strategii :) Mám dilema na Baha...otevřela jsem si zelený čaj plus strom a získala recept, jenže mi chybí ještě jeden stupeň spa...a zisk BBZ za úkol v družstvu byl bída, recept tedy čeká...Teď mám dost ZB na otevření citrónové trávy, ale mám dilema, jestli to k něčemu je...plníte úkol, i když na recept za tím nemáte pátý stupeň spa?

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Posílat ježka vlakem je opravdu masakr!xD To by mně tedy zajímalo co by asi člověk tak z vlaku mohl potom očekávat!Nejlépe snad nějakýho jednorožce či co!xD:p
    Při minulých vláčcích mně za 250 bodů přišla 7x oranžová obrkoza ,mraky obyčejných oranžových chlévů,chlévy c++,žluté obrstáje atd...:) nakoupit trocha opičáren a nějakýho lenochoda mně také nezabilo.Tentokrát jsem si ještě nachystal nějakou tu žlutou netopýří stáj.K tomu přidám jednu opičárnu a zkusím poslat vláček za 500 bodů.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte tak aj ja vláčik pár krát vypravím.Mne minule vláčik doviezol sobíka c+ aj nejakých losov.Obrie oranž mám všetky a ak mi aj nejakú dá tak ju naložím naspäť.Mohol by mi doviesť veveričku tú mám iba jednu.Ježkov mám 7 a žabiek 6 ale tie do neho nedám tie sa mi budú hodiť pri O-D za nejaké vymeniť čo mám po jednej alebo by som chcel.lot_lot keď mi doviezol soba c+ a losa a tie tiež boli v tajných.Ak sa mýlim tak ma oprav.

lacrima, tydýtková a skalara.v tohle ocenili.
  16. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

také vám farma tak skvěle šlape, jako mi? Přepínání mezi plochami je na velmi dlouho. Kdybych štrikoval, stihnul
    bych možná i ponožky s norským vzorem. Zaleju, přepnu a nemám zalito. Jeden aby se snad dočista ztrhal.

Tisíceré díky, že jste mě v tom nenechali samotného. Už jsem se začínal
    bát, že je to jen u mně a mám zaneřáděný počítač (což by mi bylo určitě
    přisouzeno).
    :D:D
    Až nám ty nové plody stromů z trhu odstraní, aby je tam mohli zařadit třeba
    na víkend (doufám, že bezbolestně), pak farma možná půjde. Jak já zbožňuji
    více akcí najednou, kdy nic na farmě nefunguje, jak má!

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mikeš jde to super.Ani se to nedá hrát.Snad to opraví.

19. libakos

libakos Polobůh fóra

Vypadá to,že budeme mít TS,strom už je na trhu jen nevím jestli budu utrácet:))minule z 50 ts ani jedna novinka a to z toho samého množství na BAHA taky nic,vláček pojede asi jen jednou i když stájí je dost,nechám je na OaD,které nám snad jednou za rok pustí:-((...lott-já otevírala na baha vše postupně,banánů navíc mám dost a recept na spa ještě ne:)))pomalu se ale k 5 blížím....

lacrima a lott_lott tohle ocenili.
  20. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Tak přesně stejně jsem na tom já.Ale když vydržíme,tak ten recept tam bude čekat.

lacrima a lott_lott tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.