ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Před 30 min. jsem se ptala na chatu http://prntscr.com/65xf41 , vůbec nechápu proč mě moderátor přehlíží, tak od čeho tam vlastně je

lacrima, Zrzinka11 a piginka tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

AndreaVinklerova ahoj TBZ jsou tropické body zkušeností, neboli TBZ=BBZ, prostě tu není jednotná terminologie...
    A chat ber s rezervou, on by ti jistě poradil některý z hráčů, ale pokud to udělá v První pomoci, vystavuje se riziku, že ho moderátor napomene, nakopne nebo rovnou zabanuje - a to i v případě, že hráč odpoví správně a přesně, někdy tedy na rozdíl od moderátora...

3. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Čarodějko, to je fakt, chat se musí brát s rezervou někdy je lepší se zeptat tu, vždy se najde někdo kdo rád odpoví či poradí :music:
    Ale zase tam nemůžeš takovou otázku položit jinde než v první pomoci aspoň to tak bylo...

lacrima a piginka tohle ocenili.
  4. čarodějka007

Zrzinka11 ahoj, zeptat se můžeš i hráčů v globálu, ale je otázka, jestli je tam zrovna někdo lucidní a odpoví ti...obávám se, že doba, kdy si hráči na chatu radili, už je v nenávratnu. Souhlasím, že je většinou lepší ptát se tady, jenže pokud potřebuješ radu rychle, tady se ti jí nemusí dostat zavčas - což by na chatu mělo...

lacrima, piginka a Zrzinka11 tohle ocenili.
  5. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Čarodějko, to souhlasím, ty staré dobré časy jsou fakt v nenávratnu... No hlavně tam už moc lidí taky nechodí aspoň, co jsem tam byla naposledy a to je dost dlouho...

lacrima, piginka a čarodějka007 tohle ocenili.
  6. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Právě proto jsem se ptala na chatu , kde je na odpověď určený moderátor , už se mi stalo že mi nebylo odpovězeno a nebo bylo odpovězeno špatně , ale i když neví měl by mě odkázat zde na forum , ale vadí mi že mě vyloženě přehlíží , když druhému se odpovědi dostalo , v tom případě nechápu na co tam ten moderátor je , když si sám vybírá komu ano a komu ne a ostatní hráči by třeba rádi pomohli , tak tomu fakt nerozumím co je to pak za pravidla ;(

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ahojte, najdu někde "starou" debatu k minulému šlechtění stájí? Ještě jsem tu nebyla, když byla tahle akce naposledy (nó,já jsem úúúplné miminkoooo :) Zajímalo by mně, jak dobře-špatně vycházely ty velikosti...
    Mimochodem, to je teda perla - když jsem si to prohlížela - malý-velký-střední náklad - malý velký plán - ABC - SML - opět úplně zbytečný guláš v názvosloví... já nevím, třeba jsem pintilich, ale nechápu proč je to jako u tatarů...
    A taky jsem ráda, že je hnůj už za náma... ufff
    :p

lacrima a jampadampa5 tohle ocenili.
  8. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tydýtková: vzhledem k tomu, jak dávno už tahle akce byla, tak o tom pochybuji :)))
    a taky bych tedy spíš brala stromy...

9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Jo, stromy by byly super, původně jsem si šetřila krejcary na šlechtění stromů, že určo brzo přijde (není možný ne?!), no ale mít na ploše vlněný prašátko taky dobrý... I když asi poroste dlouho... ale zase v případě potřeby nakrmím superkrmivem... no... určitě to ale zkusím, pro zábavu, ty malé, a uvidím, jak to půjde...

njklmn, pajaable a veselékopýtko tohle ocenili.
  10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No šlechtění stájí je super:D a musíme doufat že se dočkáme někdy ještě i šlechtění těch našich vysněných stromůo_O

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja som dúfala, že po tak dlhej dobe, ako táto akcia nebola, bude trochu inovovaná a dajú tam aj nejaké nové zviera. No nič, prežijeme aj tak...

tydýtková tohle ocenil(a).
  12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No inovaci v šlechtění stájí čekal asi každý:D, bohužel ale k žádné nedošlo a zvířátko nepřibyloo_O:cry:

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Náhodou šlechtění stájí není zase tak špatný!Mám mraky obrchlévů,které sem tam provětrám ,když potřebuji vypadávátka.Je ale pravda že doba zrání je ukrutně dlouhá,s tím člověk musí počítat a chlévy vytáhnout dlouho před akcí.Bez použití jakéhokoliv vylepšení je to přes 30 hodin!Posílal jsem ve vláčku 5xopice a 1xlenochod.Tuším,že to byla nejlevnější kombinace a to za 21.000 KR.:)

14. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Přiznám se, že jsem minulou akci ohledně šlechtění stájí ignorovala, ale teď se míním zapojit a taky jsem z toho paf. Návod na šlechtění jsem četla už 3x, ale moc moudrá z toho nejsem.No uvidím, nějak to dopadne a aspoň budu pro příště (jestli nějaké bude) chytřejší.

njklmn, pajaable a tydýtková tohle ocenili.
  15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Asi to nebude tak složité, jsou to 3x3 varianty (jestli jsem to dobře pochopila). Ale nevím, proč tu někdo psal něco o bílých netopýrech... Má to něco společného s obrchlívkama?

16. kaolín11

Se mně zdá,že to někdo posílal minule vlakem.V dílně vyrobyl žlutou netopýří stáj,akorát nějak nemohu dohledat za kolik je bodů.

lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  17. čarodějka007

tydýtková albíni jsou potřeba na postavení žluté netopýří jeskyně...albíni padají z řádku v nebi, tedy "zadarmo" a pak už potřebuješ jen nářadí...má docela dobrou protihodnotu do vlaku ;)

18. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kaolín11: protihodnoty ZDE

19. kaolín11

Nojono sem dotoho čuměl už několikrát,ale netopýry jsem opravdu nenašel!Nenapadlo mně jet seznamem dál,to je tedy fakt slušný ohodnocení! Možná to přehodnotím a nějakou stáj také vyrobím.Stejně mám ty albíny úplně nanic....dík za nakopnutí;)

20. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tak tuhle variantu vynechám, hřebíků furt málo, snažím se o všechny červené stáje, nejlépe i výrobny, asi to teda zítra budou ty žluté opky. Jdu prodávat, ať na ně mám !
    Že mně vždycky něco překazí ty moje plány... Šetřím banány, abych co nejdřív projela k poslednímu rozšíření baha, a přijde šťastný den chlívků, dva za jeden a já si těsně před cílem kvůli tomu otevřu lenochody a pandy, abych si pořídila levně dvě oranž... Krejcary šetřím na ty svoje červenky, a zas to utratím na šlechtění...
    Mně je jakákoliv koncepce vzdálená...
    :cry: a zároveň xD Ale těším se !

Naposledy upraveno: 17/2/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.