ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

losiksobik: ... moc gratuluji ... stovečka je supr a dál to jde samo :D ... si vezmi šálu, tu fouká :p ....

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, ano původně podle plánu akcí byla, změnila sem jí jenom proto, protože hráči nerozlišují plán x oficiální oznámení. Plány jsou jenom plány, akce vždy začíná opravdu pouze tehdy, pokud k ní vyjde oficiální oznámení, jinak může být i zrušená a to plán neplán.

Prima hru danda :)

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Mno....mít v sázecí tabulce jen jeden řádek je na chvíli docela zábavné retro, ale už mě to začíná štvát. Jsem zvědavá, jak dlouho bude těm programátorům-amatérům trvat, než to dají do pořádku :mad:. Toto snad už ani není obyčejná neschopnost, ale něco daleko horšího...

4. danda-vnovis

Zdravím, čaro zklamu tě, ale nejdřív zítra dopo a dodám "Programátor asi myslel"

danda :)

PS: víš co znamená myslet? :)

Naposledy upraveno: 23/8/16
  5. čarodějka007

dando, nemůžu tvrdit, že bych byla zklamaná - to, že jsou zdejší programátoři méně schopní, není žádná novinka.
    Ovšem odmítám uvěřit, že tento programátor myslel, sci-fi ani fantasy styl není můj koníček - takže s takovým tvrzením na mne prosím nechoď

lubin1234 tohle ocenil(a).
  6. danda-vnovis

No prostě kdyby věděl a ne jenom myslel, tak by se to nestalo.

lubin1234 a tydýtková tohle ocenili.
  7. doben

doben Ikona fóra

No jak to tak čtu, tak je asi fakt nejlepší přes léto farmu nehrát. :p

8. čarodějka007

doben no je fakt, že tenhle bordel je tu každé léto - asi využívají brigádníky a nikdo jim nedá správné podklady a asi není nikdo, kdo by byl schopen je kontrolovat....
    Asi mám přehnané požadavky, ale ze svého okolí jsem zvyklá, že lidi myslí mozkem a využívají přitom i svých znalostí - pokud toto někdo nezvládá, zbavuju se ho jako pracovně méněcenného, jenže to by v případě farmy asi bylo letální rozhodnutí

babako, tomokoco a lubin1234 tohle ocenili.
  9. doben

doben Ikona fóra

čarodějko ani bych se nedivil. No a zrovna u volejbalu je rozdíl jestli někdo myslí nebo přemýšlí.

babako tohle ocenil(a).
  10. čarodějka007

doben já mám dojem, že ty "programátory" vybírají podle toho, jestli trefí na pracoviště....ten, který trefí (pokud možno opakovaně), asi umí spustit navigaci na mobilu nebo v autě. A to je asi pro HR známkou, že se jedná o programátora.... ovšem spustit navigaci v mobilu umí i moje čtyřapůlletá vnučka ;)

11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jo jo. Ten jeden řádek je fakt bezva vylepšení.
    Na farmě to ještě jde, tam se mi ta tabulka po odkliknutí normálně roztáhne, ale na baha mi to pořád skáče zpět do toho jedno řádku.

12. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Trošku s křížkem po funusu, ale za mých mladších let se říkávalo:"Myslet, to znamená h...o vědět.", ale jestli to platí pořád, to nevím.

doben - což o to u volejbalu je to znát, ale u šachů si dáš hlavu do dlaní, zdánlivě to vypadá, že přemýšlíš, částečně to podle pozice vypadá, že u hry i myslíš, ale v reálu můžeš klidně i spát. Ach, kolik já už viděl spadnutých praporků u šachových hodin, protože hráč se zasnil a snažil se něco vymyslet. ;)xDxD

Aha, jeden řádek, no dělalo mi to trošku hokej při sázení..... no, prostě :"Nobody is perfect." aneb jak pravil kdysi pan Krampol:"Nikdo není dokonalý.".... to dnešní "Nikdo není perfektní" mi neskutečně leze na nervy. Taky vývoj k horšímu,že?

babako tohle ocenil(a).
  13. Baroland

Baroland Ikona fóra

A to já se ho zas musím zastat (programátora,néé Krampola,ten je čím starší,tím méně zábavnější),je vidět,že už je zde nějakej ten pátek a tím pádem si stačil fšimnout.
    Vy ještě néé? No přec kvůli nováčkům dodávávám furt jen samou mrkfu a salát,toš na co potřebujete celou tabulku ?
    xD
    Dančíííí,sluníčko..prosím prosím už si změň nick.Ta vybledlá zombí se k tomě vůůbec nehodí.
    :inlove:

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No nastesti potrebuju hlavne akcni a tak jsem si toho ani nevsiml... nicmene se mi moc libi tahle formulace, co musim uvadet i u svych update : " Součástí této aktualizace jsou opravy chyb a zcela úspěšné zavedení chyb nových. "

15. danda-vnovis

Zdravím :) Druid.Panoramix to i za mých mladých let a tak to bylo ode mě i myšleno
    Báro, jsou věci mezi nebem a zemí a já nejsem to neviňátko :D tohle mě naprosto vystihuje, krutopřísná potvora :)

Hezký den všem danda

16. doben

doben Ikona fóra

druide to co se říkávalo platí i teď. :D No a co se týče šachů, tak bratranec pojede letos na mistrovství evropy a pak na mistrovství světa. Já bych šachy závodně hrát nechtěl, protože on musí trénovat každý den, o víkendech má turnaje a do toho ještě několik soustředění. Ve volejbale trénujeme 4x týdně o víkendech máme turnaje a soustředění jen jedno. No a 1 ročně si zahrajem na mistrovství republiky, letos to možná vyjde dobře a zahrajem si 2 mistrovství, pokud ještě lépe, tak pojedem na mistrovství světa základních škol. (Což se povedlo zatím v naší škole jen 1, takže šance není moc velká.)

tydýtková tohle ocenil(a).
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

No to mě po..tentočkuj záda. Krutopříšerná potvora a má v avataru koťátka! Žebych tomu mému morákovi aspoň propích voko drátem ?Já jen,aby si vo mě ostatní nemysleli,že se naparuju...mě stačí dráždit některé jiné:pxD i ty vostatní.8)

tydýtková tohle ocenil(a).
  18. danda-vnovis

Báro, tož já bych změnila i avatara, ale to nemůžu udělat sama, tak raději nedráždím kobru bosou nohou :D Živí mrtví byste už vůbec nekousli, tak aspoň nesmrtelnou Lilith.
    koketuju s myšlenkou, jak by asi ten morák vypadal :D nezkusíš?
    Danda

Naposledy upraveno: 24/8/16
    lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  19. čarodějka007

dando, nech plantážníka žít....ono stačí, že se z bejka stal ubrblanej morák ;), to je holt život....ale zase je dobře, že tu změnu vnímá v růžových barvách xDxD

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nevíte někdo, co to na mě vyskočilo v novinkách ? o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.