ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Baroland

Baroland Ikona fóra

Matlafousová,přece protože má tu správnou vejšku a nemusíš ho držet. xDxD

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Baroland Pak ovsem nechapu, proc si zensky stezujou, ze musi neustale davat dolu prkynko na zachode xD

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

co s váma se všema je? včera jsem dodělal Na konci světa....taky tam byl ten báječný recept na ampuli růstu.... Tak jsem jich s nadšením udělal a kouknu na trh - prodejné za 1500...... tak jsem to rozeslal jako dárek a na další se nechystám, protože za ty suroviny při prodeji jeden získá 30-ti násobekxD

kiki2305, skalara.v a Xenie6161 tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nějak tu postrádám našeho Druida - že už by vařil pivo ze jmelí na Beltine?:wuerg:

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky, dlouho jsem zde nepsala ... i když to "vaše" téma zde, čtu pravidelně 8) ... jen je to debata o všem možném 8) a tak by mě zajímalo, proč při novém oznámení třeba "děsivky" je téma zamčené. By se o tom mělo moci diskutovat stále, ať je téma zavřené, nebo ne 8). Přece hráči a hlavně "nováčci" si chtějí o tomto podebatovat, i když právě nejede "děsivka", či jiná pravidelná akce ...
    Pokud mě "někdo" upozorní, že se to sem nehodí a je na to "jiná složka" ... tak potom nevím a se raději dopředu omlouvám :D

tydýtková tohle ocenil(a).
  6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

pechfógl: no druida tu postrádám také...nemá ban za něco na jiném fóru?
    evainfo: proč by ti někdo vytýkal, že se to sem nehodí? Je to o všem možném, ne? ale jak vidíš, momentálně se tu nic neděje...teď se konečně ozvala pechfógl, druid zmizel, skalaru.v asi sežrala kočka z jejího avataru, matlafous123 - tam nevím, co se děje, možná jí namrzly stromy v lese, lacrima taky nic, danda.vnovis taky nic....sama to vidíš....
    co tě zajímá k děsivce? já mám všechny úkoly v družstvu hotové, tak je mi také nějak ukradená...něco tam naplácám do zásoby, eventuelně udělám a střelím nějaké strašidelné kytice, nebo jak se ten výtvor jmenuje.....
    edit: evainfo: vždyť je ta diskuze otevřená....

Naposledy upraveno: 26/4/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

fugger -vlastním i jiné latifundie,takže se občas musím zaletět podívat zda jsou řádně obhospodařovány,též jsem odstranil mech ze škvír,řádně vyvětral a jiné drobné úpravy na mé letní pastoušce.
    evainfo - Oficiální vysvětlení je,že před akcí není o čem debatovat a každý jen píše jak se těší,nebo se nemuže dočkat,či tento úkol dělat nebude ne a ne ane.Načež tím zatěžují čtecí zařízení (mozek) FM,jelikož ti musí číst vše,(co kdyby,že ? ). Faktem zůstává,u stálých úkolů mají pravdu,píší se stejně jen "radovánky" a nováčci si mají možnost přečíst tisíce stránek dozadu (včetně archivu).U nových akcí by se o tom dalo debatovat,teoreticky,prakticky je "příprava" na akci v podstatě stejná,takže zas není debatovat o čem.

fóglová,nebude náhodou v pátek slet čarodějnic ? To jistě se druid připravuje na cestu,tedy, pokud už nevyrazil.Čímž se dostávám k dotazu,co tady ještě děláš ty ??
    ;)xD

Ženská přijde k věštkyni a ptá se, co se zítra stane. Věštkyně povídá, že její manžel druhý den zemře. Paní zklamaně: „To já už vím, ale radši mi řekněte, jestli půjdu do basy.”

Přijde chlápek ke kartářce a nechá si vyložit karty. Kartářka je zamíchá a praví
    " po smrti půjdeš do nebe,tam budeš hrát fotbal za Tým Nebe.
    "Já ? v životě jsem si ani nekop."
    "Tak začni trénovat pozítří hraješ první mistrák.”

kiki2305, evainfo a vavovi tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

ahojte, konečně jste se ozvali-y- je tu pusto a prázdno, co má člověk číst?:p;)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. -pechfógl-

30. dubna, správně. Co bych se tu neflákala, já mám totiž funkční křídla, jestli sis nevšiml, ty drůbeži růžovej. Druid musí buď levitovat nebo jít pěšky. xD

robin2151 a dasa1143 tohle ocenili.
  10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Křídla ? ty maj snad andělé,néé ? Kam ten svět spěje...už jim koště nestačí,hned křídla,ještě abych tak si je spletl až si pro mě jednou přijde.Kdo ví kam by mě zanesli.
    o_O

evainfo a robin2151 tohle ocenili.
  11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Baroland: no..je pravda, že jsem tě do výčtu těch, co tu postrádám nezahrnul, ale to nevadí....na jiných latifundiích jsem o weekendu a jezdím dokonce na dvě8). Slet čarodějnic bude, taky si všimni, že čarodějka007 zmizela už předem, protože ví, že mám sirky....xD
    Mimochodem - ten první vtip se fakt superxDxDxD
    dasa1143: tak sem napiš něco veselého, ne? už máš hotovo na konci světa, nebo jaxetomenovalo???;)
    Mimochodem - byl jsem na německém fóru a tam se píše, že akce bingo začíná už ve čtvrtek....tak nevím, jak se s tím poprat....jestli fakt už ve čtvrtek, tak si budu muset stěžovat, protože nebudu mít kaštanový stonek, páč jsem si ho propočítal na pátek..... I když mi přišlo dost nablblý, že by akce začínala v den, kdy odjíždíme na weekend....zase je fakt, že Teutoni na chaty a chalupy moc nejezdí.... Matlafous aby se v tom vyznal:wuerg:

evainfo tohle ocenil(a).
  12. -pechfógl-

A bude se to náramně křížit s děsivkou.
    Hele, Baro, o růžové drůbeži se všeobecně ví, že má křídla zakrnělá, tak nezáviď, jo? Čerti taky lítají a nikdo jim to nepředhazuje.

evainfo tohle ocenil(a).
  13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

to se ti řekne, něco veselého, když u mě nic takového nenajdeš:Dmozek je v útlumu a nechce se probrat,přemlouvám jej od neděle a on pravil, že mu mám dát pokoj:p;)

evainfo tohle ocenil(a).
  14. Baroland

Baroland Ikona fóra

fugger,já se nezlobím...dělám co mohu,aby se mé jméno vyskytovalo v psané podobě co nejméně,tak ani nekontroluji kdo na mě myslí,či vzpomíná,ale budu si to pamatovat,to si piš!
    8)

fóglová, toš prauda,nemám křídla přes celej podpis,zato je mám krásně barevná,taková činaná,víš ? :p

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Žádná kočka mě nesežrala, fuggere. Čekám, kdy začne to bingo. Již jsem připravena. Tož můžem :D

evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  16. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak má někdo z vás hotovo to Na konci světa, nebo se stydíte napsat, že ne???-.-
    baroland: já nemůžu přijjít na to, proč máš v avataru tu krůtu....tedy on to bude spíš krocan...je to nějaký slavný krocan:eek:?
    skalara.v hm...tak nesežrala...no dobře:p
    dasa1143: já mám mozek v útlumu již delší dobu a již se to projevuje občas na mém intelektu....se mnou se občas musí také dost pomalu....xD

evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

fugger, hold nemám tak slavného předka jako ty...xD

Kdysi dávno,v dětském věku hry,začal někdo dělat pro nás hráče podpisy a avatary. Když došla na mě řada šlechtily se zrovna krávy,tak jsem měl v podpisu louku kde se pásly a býčka v avataru. Ač měl klobouk stále vypadal jako kráva,proto když se začali šlechtit moráci,obšlehl jsem jeho promo obrázek,upravil ho do růžova - v té době a ještě dlouho potom mě zajímaly jen růžovky - a vyměnil za bejka (k velké nelibosti některých). Vzhledem k tomu,že tím nic nevyjadřuji,nemám potřebu ho nahradit ničím jiným,i když pravda,změna by se hodila,neb růžovky přestaly býti inn.

Konec světa nemám,nějak se cukrovej melón brání množení.

Nesnáším svatby. Nenávidím, když mě příbuzní plácají do zad a říkají: „Další jseš na řadě ty!” Oplácím jim to na pohřbech - říkám jim to samé...

"May Day..., may day..., volám kontrolní věž New York! Tady Boeing 747 na trase Boston New York. Vypadly nám všechny motory! Co máme dělat? Opakuji, tady Boeing 747 na trase Boston New York, vypadly nám všechny motory...!"
    "Tady kontorlní věž. Tak se uklidněte a přestaňte křičet, už si vás škrtám..."

18. fugger64

fugger64 Komisař fóra

baroland: slavnéhp předka nemám.

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Báro, nic neměň, ta růžová sukénečka ti náhodou moc sluší ;)

tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

fugger64 nikam jsem nezmizela a nebojím se :D. Chystám si tradiční dopravní prostředek na velký summit - ale moc mě to nebere, to koště je děsně nekomfortní. Jednat na něm fouká pod sukně, taky tam nefunguje pořádná navigace a úplně nejvíc mě štve, že máme stejný letový koridor jako ultralighty. Voni ti piloti když nás vidí, buď spadnou jak se leknou....nebo nespadnou, ale pak vykládají, že viděli UFO, hulváti jedni xD.
    Na summitu je sice inzerovaný zajímavý program, účast je prakticky povinná, ale že by se mě kór chtělo, to tvrdit nemůžu....

skalara.v tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.