ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

anvan: Tak zemáky doma máme, aji uprážaného občas cosi, ale "polesniki" ne-e ! To je čo?

lacrima tohle ocenil(a).
  2. lienka7

lienka7 Pisálek fóra

LubicaKralova - plne súhlasím. Naozaj neviem, prečo máme niektoré veci pomenované tak rozdielne. Hlavný problém je v šlachtencoch. Niektoré stromy + ich názvy dali tiež zabrať (Planika - Planika Obecna a u nas: Jahodovy strom), a o občasnom chaose medzi
    pomenovaním dekoriek ani nehovorím. Keď bolo OaD a chcela som vymieňať dekorky tak som sa pri niektorých veru poriadne zapotila, kým som zistila čo sa ako volá. Jedinou možnosťou bolo prihlásiť sa na farmu v CZ jazyku. Ak by sa to zjednotilo a motorová kachna by bola u nás motorová kačka a podobne tak si myslím, že by to dosť pomohlo.
    Aj keď nemám s češtinou problém a plne jej rozumiem, tak ak treba do akcie dodať šlachtencov,tak sa mi ten malý preklad v zátvorke pri popise akcie veru zíde.

tydytkova: polesniki nepoznam ani ja. Poznam: podlesniky - a su to klasicke zemiakove placky:)

Naposledy upraveno: 4/2/15
  3. anvan

anvan Dozorce fóra

tydýtková
    Polesniky jsou klasické bramborové placky - už mi to ani nepřijde....
    Ale abychom už honem honem ukončili kuchařské i jazykové okénko než na nás někdo vztyčí prstík!
    Pojďme raděj kouknout, jestli začíná akce a pakliže jo, rychle nacpat čuníky do chlívků..

lacrima, tydýtková a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jééé přátelé stejné výrazy pro oba jazyky? Vždyť je to jen překlad a někdy doslova otrocký a neohebný, že mu v češtině nerozumí ani Čech. To už je lepší kačka zo zakrytou hlavou (odlišné peří na hlavě má) než motorová, kde má motor? ale je to farma bláznivá a nakonec se můžeme orientovat podle obrázků ty jsou naštěstí stejné:)

lacrima tohle ocenil(a).
  5. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

když ono to s tou slovenštinou není o tom, že bychom nerozuměli nebo oni nám. Ale ty pojmy jsou některé tak jiné, že bych rozhodně nečekala, že kačka so zakrytou hlavou bude motorová kachna :)

lacrima a sisinka tohle ocenili.
  6. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

ide vám hra v pohode? mne sa nedalo prihlásiť od pol tretej doteraz a keď už sa mi to načítava, tak to strašne dlho trvá

k.vitek aj ja som na tom rovnako, stále nič...dúfam, že predlžia desivku, stačilo mi už len 1x presadiď aby som dokončil úlohu v hale...teraz musím zasa mesiac čakať

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

taky mi nešlo se přihlásit (a nejde doposud)... protekl mi konec Děsivky mezi prsty... a uvidím, kdy začnu s novou akcí... to je tak, když si nedali prostor mezi 2 akcemi...

8. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    flexka - jsem na tom podobně s plněním šlechtících úkolů. Takže mám nějaké limity za které kupuji na trhu - sem tam se zadaří koupit něco za extrémně nízkou cenu (zřejmě chyby při vkládání ceny), sem tam nějaký přeskok. Přestože SK nekupuji tak mám aktuálně 1500 (mlýn, úkoly, trošku sousedi) takže se chystám více šlechtit, tak uvidím jak to dopadne. Už jsem se smířil s tím, že všechny šlechtící úkoly neudělám, protože čím dál méně lidí bude cpát do hry reálné peníze a tak šlechtěnci prostě nebudou na trhu.
    Taky jsem měl problémy s přihlášením a nezasel jsem rosu, ale již to beru jako kolorit hry. Podle mne je to jeden z největších neduhů hry - nutnost refreshovat (tím pádem se znovu přihlásit) hru při zahájení akce. Je tam obrovský nápor na servery a ty nestíhají.

pajaable a k.vitek tohle ocenili.
  9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Prodávej, protože jak hráči zjistí, že stejně musí šlechtit aby měli jehně a čuníka a můžou šlechtit ne jen ze základu, tak nikdo kupovat nebude :)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já si myslím ,že někteří to nezjistí nikdy!xD Už tady tahle akce byla a ceny byly úplně stejný jako teď!

11. Crower

Crower Vážený autor

kaolín11: Tady vždy převažovala nadměrná inteligence :D :D :D

12. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Už jsme tady měli ankety snad úplně na všechno! Tak teď bych uvítal anketu na oblíbenost komiksů co jsou ve městě!V pořadí již třetí úplně zbytečný!!! RT má tedy výdrž!!xD:p Kdy už konečně zjistí,že hráči mají zájem o úplně jiné akce a úkoly??:music:

lacrima tohle ocenil(a).
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 žádný takový....ta četba komiksů je asi náročná, ale mě se líbí dodávat čtenářům oves za 60 krejcarů. Jestli zavřou knihovnu, tak si mě nepřej xDxD

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Komixovka nanic, samy zvirata, to je od nich hezky, ze tlaci na chlivky, zdrazi zvirata a tim padem sem tam nekdo nevydrzi a pouzije SK... a vo to de :)
    v akcich uspesne blokuji mlyn, takze mene SK, no takze to samy...
    pockam zda bude BB, prodal jsem vsechny slechtence 2. stupne, ono se to naslechti samo... a prasatka padaji sama z obrchlivku :)

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Říká se - komu není rady, tomu není pomoci. Hráči nyní nakupují draze šlechtěnce, aby je měli připravený už do úkolu. Až začnou šlechtit kvůli čuníkům a jehňatům, vypadají jim hnědé a černé ovce a vlněná prasata a těch se začnou zbavovat i pod cenou. Stejně tomu bylo u minulé šlechtící akce, kdy se motorová kachna dala koupit za 5 - 8 tisíc. Takže v tu dobu pro některé přijde čas zkupovat, protože zas někdy v budoucnu přijde akce, kdy se šlechtěnci budou dodávat na protihodnotu. A tady bude přát štěstí připraveným ........

16. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

pri šlachtení aj trochu mixujem :)

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Lyzarka: Máš pravdu předsedo.... kachny z minula buď padnou jako protihodnota a nebo se budou hodit do nějaké akce tito konkrétní šlechtěnci a pak půjdou na trh... jejich čas určitě příjde ,-)) Každopádně nechat je ležet na trhu za "hubičku" by byl hřích. Takže budget už je připraven na černé ovečky ,-)) Ostatní vzhledem k novému stonku a obr chlívkům asi nechám.... no uvidíme jak se sníží cena.

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Bropyk: na to, že jsem začala farmařit asi o týden před tebou, tak jsem břídil - 88 farma, 187 Bahamka, květinář 3, spa 2, ostatní řemesla nemám vůbec a do legendy mi chybí poslední 2 zvířátkové úkoly...

velká gratulka ...Nepo..., minulý BB jsem zkusila 4 gumové kachny z párty lístků hodit mezi normální kachny, každou na jiné místo v pořadí a vypadli 3 kačeři a 1 motorovka (samo plus kačeny obyč zpět), já se bojím, že takové štěstí v lásce neunesu, co mě čeká vzhledem k neštěstí ve hře :inlove:

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

...Nepo... velká gratulace .

Čekám na kaučuky, pak dám dělat cucky v mlýně a asi zbytek farmy zase předělám a hodím pár zvířat vyvětrat z lišty. Plodiny napěstované jsou , tak asi jako první půjdou zaplnit jednu plochu veverky , druhou medvědi , páč je jich ve stodole nějak míň.
    A pro odlehčení jeden forek s veverkou :
    Najde veverka tři oříšky. Rozlouskne první - stříbrné šaty. Rozlouskne druhý - zlaté šaty, rozlouskne třetí - diamantové šaty. Kruci, já se kvůli blbé pohádce snad ani nenažeru.

A medvídci už jsou také na ploše , tak je neošidím:
    Chodí medvěd v lednu po lese, naštvaný do všeho kope a nadává: "Já si to kafe v září neměl dávat!"

xD a protože čím jsem starší, tím víc večer luxuju lednici, veverka má smůlu, já ne, jdu šumovat ..

20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

pajaable
    jdu se přidat ;) ...i když já mám 2. večeři ze zdravotních důvodů povinnou, jen "přikousnu" trochu inzulínu...

...početla jsem si trochu o Vašich myšlenkách na téma koupě/nekoupě šlechtěnců... a došlo mi, že tady taková akce byla nedávno s kuřatama a kachňatama, že? Jj... a nakonec to nebylo o koupi, ale opravdu o šlechtění...

...jsem dnes nakrknutá z toho slavného "nekonce" Děsivky, kdy (to vypadá), že pustili opravný skript a nemohla jsem se 75 minut přihlásit na farmu :wuerg: ...a na polích mi zůstala Děsívá dýně... jj Duchové a ta nová dlouhodobá děsivá kytka musejí počkat na příště...
    ...a tak prostě na nějaké šlechtění nemám chuť :cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.