ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no už se vážně těším, až tento chaos "několika spojených akcí " zmizne :eek: [​IMG] a zůstane jen debata o čemkoli a se zasmějeme ..... by mě vážně zajímalo, jestli RT z tohoto vytřískalo více, jako při dřívějších, za sebou jdoucích akcích xD
    net je občas pomalejší a "vexláci" si vážně přišli na své :D .. no já jsem tímto skončila a snad se i těším zítra na novou akcičku :p

2. jaji

jaji Vévoda fóra

tak to vypadá, že bez se neopravil.... :-( je tam taková krásná nabídka, kterou jsem chtěla využít a prd z toho... :-(

skalara.v a babioli tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Připadá mi, že jsou k hráčům jaksi vstřícnější, i když je to celé vedeno jaksi amatérsky. Skoro bych řekla bollywoodsky, ale to bych se někoho dotkla. Ale konečně snad někdo pochopil, že jedna lichá ponožka není dostatečnou motivací už vůbec k započetí akce.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  4. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak já jsem Baha level 234, a všechno důležité otevřené mám :) Samozřejmě mám koupenou i tu dekorku na 1 ZB týdně.
    Žádné floreny do aktivace čehokoliv na Baha jsem neinvestovala. Neměla jsem například hned banány na otevření pand, ale čekala jsem, až je nasbírám, jelikož otevření za 200 florenů, se mi zdá od RT jako pěkná zlodějna :D
    Nemám otevřené jen Ara Croft + Tiger Wuzz na více zákazníků, a Opičí + Pandí + Velbloudí balíčky (startovací a dárek).
    Ty ani nijak akutně nepotřebuju, takže se mi tam budou válet až do doby, dokud fakt nebudu mít aspoň 300 banánů nasysleno. Nyní mám na kontě 5 banánů, takže doufám, že nepřijde nějaká jobovka :D

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

zemanko jak tak koukám,ani Korálový ostrov mít nebudeš...;) tedy..pokud to pro tebe není jobovka.

zemanka01, evainfo a jaji tohle ocenili.
  6. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Zemanko, mám otevřené na Baha to co Ty, ale ještě mně chybí kustovnice. Banánů mám na kontě nyní 115 (stále čekám na ten Korálový ostrov). Tak uvidíme, čím nás RT překvapí a zda to bude příjemné překvapení (ale kdo ví, zda se toho ještě vůbec dožiji).

Naposledy upraveno: 1/5/15
    zemanka01 a jaji tohle ocenili.
  7. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Lidi nestrašte :D
    Na ten ostrov já už pomalu přestala věřit. A jestli ho fakt dodají, tak si prostě počkám, až na něj to potřebný budu mít.
    Jen mě nějak loupe v koleni, když nad tím ostrovem tak přemýšlím, a řekla bych, že ten nebude za banány. Ale je to jen můj názor, jo?
    Vzpomeňte na ostrov pokladů, kdyby byl za banány, tak teda nevím nevím, kolik lidí by si ten luxus dopřálo. A zase aby to nikdo neměl, si RT taky nemůže jen tak dovolit. S další plochou se sypou i další peníze. Třeba: kombajn - ten si pořídí i ten zbytek, co ho ještě stále nemá, protože klikat další plochu už je fakt na picnutí, a pak já nevím, co na tom ostrově budeme moct mít, ale jsou blázni (třeba i já), kteří budou nakupovat i blbosti za floreny, které RT nabídne, jen aby ten ostrov zaplnili. Ale to je jen moje hypotéza, tak doufám, že to někdo nevezme jako bernou minci :D Nic nevím !!! :)

Iwuska, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  8. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Kde najdu pls vlákno s děkováním ,dík

Edit: Ria30. děkujuuu

Naposledy upraveno: 30/4/15
    Ria30. tohle ocenil(a).
  9. Ria30.

Ria30. Guest

jesterka74 tohle ocenil(a).
  10. BEBUSCHE

BEBUSCHE Perspektivní autor

Krásné prvomájové ráno,
    už jste políbili své protějšky pod rozkvetlou třešní?No nevím,zda to bude fungovat i pod odkvetenou,ve Zlíně máme už květy fuč.xD

Ráno jsem vstoupila na ostrově do 275 LV.Banánů mám 182 a kromě dvou pro mně zatím nepotřebných šlechtících balíčků mám vše aktivované.Přiznám se ale,že tři nové stromy mám aktivované za FL.

Prosím o radu zkušených farmářů.Jak se mám dopočítat dekorky --Slyšte andělé zpívají.Jsem z toho zmatená.A je nějak omezen počet těchto dekorací v parku?:cry:
    Děkuji a přeji krásný den.:D

11. -šmudla2004-

-šmudla2004- Pisálek fóra

ahoj ca dělate ja pracuju 8)

evainfo tohle ocenil(a).
  12. jaji

jaji Vévoda fóra

já taky, na farmě :-D

teda farmeramě xD

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Na farmě nepracuju, bo sklízet můžu až ve dvě :D
    Hele, co mi nadělil včera Bambulák (čučela jsem teda) :
    Banánů mám naškudleno jenom 51, bo jsem otevřela pandán, hrozen moře a váhám nad citronovou trávou o_O

k.vitek, -Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ahoj šmudlíku: také bych chtěla :D věř mi .... no co se týká zdejších názorů na Korálový ostrov ... také škudlím ZL 144 ... nemám jen otevřené nějaké tři věci před kaktusem a také hvězdiček mám 744 .. co když to bude vážně o nich, nebo něco nového? :sleepy: pokud půjde o banány, tak hodně nováčků zamkne farmičky ( většina z nich nemají ostrov stále otevřený ) o_O no jsem stejně zvědavá a snad ten ostrov bude stát za to :p

zemanka01 tohle ocenil(a).
  15. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

ja jsem na baha lvl 251, chybi mi odemknout posledni dva stromy a mam rezervu 120 ZB. Presny pocet potrebnych bananu na cely odemceny chram nejdete v mem podpisu, v mem denicku je link na soubor, kde je to vsechno nejak secteno. Dari se mi docela postupovat diky stonku, ktery mi dava dost BBZ za den, a i diky ostrovu.
    Jinak v koralovy utes stale doufam :¤) priznam se, ze trochu i z obchodnickeho hlediska, varim poctive MPS a zelene mateto a zatim neprodavam a doufam, ze by cena mohla jeste vzrust :¤)
    jinak naprosty souhlas s flexkou, ze vliv odvedene prace na vysledky na farme klesa, bohuzel... jinak podle oracula to vypada, ze by textilni mlyn mohl byt odmenou ve vlaku...
    ja bych taky ocenovala, ze RT udelal par vstricnych kroku, ale jsou to vstricne kroky nebo jen akce, ktere driv byvaly standardem?
    jinak vcera jsem po konci OaD byla trochu unavena, tak jsem ani nesklidila, takze na Baha mi zustala cukrovka, na farme serik - ted jsem chtela sklidit, ale vcas se zarazila a sklidila ty plodiny rucne a rychle tam nasazela cibuli s SH (podporenym bilou nevinnosti a vanockou), vodou a hnojivem a razem je doba rustu cibule necele tri hodiny...

Naposledy upraveno: 1/5/15
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Já mám jen 108 ZB a také pořád čekám co bude dál

-Jara05- a evainfo tohle ocenili.
  17. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

18. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Taky vám tak dneska "skvěle" šlape farma a fórum ??:p
    No nic, jdu se poohlédnout po nějakým kvalitím přípravku!o_O

-Jara05-, jaji a skalara.v tohle ocenili.
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jo, taky, teprve teď se mi podařilo sem vlézt. Už jsem myslela, že je chybka na mém přijímači a on zase ten vysílač o_O
    Kolikrát já restartovala kompa:eek: a nic. Se zase v něčem vrtaj asi, nejspíš nějaké vylepšení bude :D:wuerg:

-Jara05-, jaji a kaolín11 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Doporučoval bych pořádně vyčistit počítač!xD:p Ale tentokrát na druhé straně!:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.