ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Také se mně rozhodnutí RT ohledně změny ve mlýně a hlavně ohledně změny Valentýnského speciálu nelíbí. Změny ve mlýně jsem schopná ještě akceptovat a naučit se prostě mlít krmivo s tím, že než dám mlít SK, tak se prostě kouknu, jaké krmivo dochází a jestli ho tedy budu potřebovat.
    Ale ta změna v řádku není klasickou změnou, ale je to podrazem na hráče, kteří něco koupili a teď jim jednostranně vnutili něco jiného. Nicméně ani po tomto rozhodnutí nebudu psát, že do farmy nebudu nic investovat. Leč investice omezím, vlastně silně omezím. Kombajnu se totiž nevzdám, ano - na měsíc a kus by stačily kupony také z řádku ve stonku, ale krom toho, že si tu často kazím náladu a huntuji své nervi, tak si nehodlám ničit ještě svou ruku klikáním na myš kvůli setí, zalévání a hnojení. Ale tajemné sazenice vypouštím, stejně tak jako jistě v brzké době tajemné stáje. O turbomlýnu začnu uvažovat trprve ve chvíli, až dojde k nápravě stavu, který je nyní, tedy k navrácení původního fungování Valentýnského speciálu. A lístky na jarmark stejně nekupuji a koše při akcích jakbysmet.

Co jsem měla opravdu ráda je BB a s tím byl spojený tedy nákup balíčků s SK. A tady o nákupu popřemýšlím, protože nevím, jestli bych nepotrestala tak trochu sama sebe. I když teď nastává jaro, léto, bude dlouho venku vidět a člověk přeci jenom bude trávit u toho počítače mnohem méně času než v zimě. A tak třeba i ten BB oželím a nebo spíš prokrmím do tulidomků zásobu SK co mám a třeba mezitím nějaká ta náprava přijde.

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak jsem se divila, jaký to mám úspěch v TS a jestlipak to není proto, že nikdo jiný nekupuje? :wuerg::) Lidi nenechte si kazit relax a radost ze hry. V životě je nerváků až až, proč to tahat ve velkém i na farmu 8)

3. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

lott_lott To budu za podraz s Valentinskou řadou na stonku+šílený změny v Mlýnu,ještě kupovat TS ? Abych poděkovala za tohle konání vůči hráčům???? :(:(:( Nekoupím nic,ani pomocníky příští měsíc,pokud se něco nezmění,aspoň Mlýn do původního stavu+ bonus Valentýnského obláčku,jaký byl daný při nákupu !

4. kamicek007

kamicek007 Pisálek fóra

Proč mi zmizelo hnojivo, měla jsem ho nakoupené za hodně peněz prodávalo se za 85 jeden kus, nebyla moje chyba, že to tak fungovalo, o mlýně radši mluvit nebudu, také jsem si koupila řádek v nebi a kromě toho mám koupený super mlýn asi na 2000 hodin, je to od RT podvod jinak to nazvat nejde.

5. helca16113

helca16113 Aktivní autor

aha,tak když přeruším výrobu krmiva tak nedostanu nic z toho co se stihlo namlýt,,,a to jsem si to chválila:(

6. hanči56

hanči56 Pisálek fóra

Tak se musím pochlubit-splnila jsem první úkol v herbáři:hřebík-10ks.,kladivo-1ks.,střešní taška-6ks.,prkno-2ks.,cihla-1ks.To je úroda,podotýkám ze všech beden v prvním úkolu!!!!!

7. denich

denich Vycházející hvězda fóra

Moji milí... tak na tento ukol jménem Herbár, vám z vysoka kaslu. Udelala jsem první úkol a dostala 6 prken, 3 hrebiky a jednu tasku? Kdyz to hodim na trh tak vydelam daleko vic nez za cely ukol...

Edit.: Naházeno na trh a vyděláno 15 mega:) To se vyplatí nez delat ukol za 10 kousku naradi, ktery mi da i slepice z domecku v parku...

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nezdá se vám, že v populaitě nahrazuje moruše katalpu xl?
    Ano, Herbář, to je úkol pro labužníka, pro nás, co požíváme tlačenku z umaštěného papíru, to vskutku není.
    Jo - a všimli jste si v tom nejnovějším newsletteru producenta, jak zmíněný dokáže být konkrétní, když nejde o to naslibovat kde co?

9. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Tak by mě zajímalo, kdo dával dohromady tu českou akci? Respektive, kdo ze všech osobností (vycházím z informace Orakula), zvolil akorát Mendela, Diviše, Dvořáka a Wichterleho - ne že by nebyli slavní, ale myslím, že světu říkají víc jiná naše jména. A ty kytky tasky nejsou zrovna typické.Trošku mi to připadá, jako kdyýž Američané točí film odehrávající se v Praze v Budapešti nebo Vídni. Takový si nikdy nenechám uniknout, až na to, že už mě několikrát vyvedli z kina, jak dobře jsem se bavila.

10. lott_lott

lott_lott Stará škola

jesterka74

To je o rozdílném nastavení našich pohledů na věc - já kupuji sazeničky nikoli "za něco" (jak píšeš), ale sobě pro radost. Chápu tvůj pohled na věc, ale kdybych si jich pár nekoupila, RT nepotrestám a sama se připravím o zábavné čekání na hrušeň XL ;):)

11. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

lott_lott něco na tom budeeee

Jsem jen naštvaná tím co RT je schopno vymyslet za úpravy k horšímu.Ty sloty do pořadí jsou fajn,ale ty bohužel nijak nenahradí změnu mletí krmiva,kdy se do stodoly uloží až namletí celé dávky,tedy 100%

Nakonec si stejně myslím,že RT neřeší pár hráčů co by protestovalo nenakupováním FL za reál.peníze.Pak většina je závislá na hře,takže vše přehlíží s tím,že třeba na základě projevené nespokojenosti,sjedná nějakou nápravu.Těžko tipovat.Moc ráda bych aby se mlelo krmivo jako dřív s přičítáním po 1ks do stodoly.
    Můj protest je o ničem,protože bych trápila jen sama sebe,tudíž jsem jako závislák neodolala a pár TS si zakoupila.Odkrývat budu po 01h ranní.Tak doufám,že aspoň jedna novinka padne nebo aspoň z minula Amherstie,xxl buk ani meruňku taky nemám,ale bez těch se obejdu.
    Jen lituju hráče,kteří si koupili Valentínskou řadu na stonku,ale po sléze nějak pozbyl na účinnosti.Kompenzace v podobě turbomlýnu je teda fakt výsměch.Doufám,že bude vše upraveno pro spokojenost obou stran.Ještě že obláčky mimo akce nekupuju.

12. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem včera večer při pohledu na svou farmeramu prohlásil:
    "Mám prima zprávu - do stovky už mi chybí těsně pod 100 mega!"

A Kristýnka na to:
    "Jakých 100 mega? Do stovky ti už chybí jen 10 kilo..."xD

13. piginka

piginka Perspektivní autor

Krásnou sobotu všem farmářům.
    jaji četla jsem příspěvky v anketě ,kterou jsi založila a je mi z toho smutno.Leč jsem hlasovala že nic už za reálné peníze nekoupím,tak to i dodržím vzhledem k tomu že na farmě mám již delší dobu zakoupené FL,tak přesto sazeničky nekoupím,ale zásobu FL vyčerpám zřejmě ještě posledním zakoupením SK abych mohla nakrmit kiwi a tím končí veškeré mé investice do této hry ,budu ,jak to tady někdo z hraču psal farmařit jen podle sebe a ne podle toho co nám RT na servíruje.Aspoň do doby než se ve mlýně bude mlít jako dřív.No já jako motivaci a kompenzaci pro hráče viděla v tom že by se RT prásklo přes kapsu a vrátilo by aspoň ještě jednou do TS strom FL to bych určitě ještě nějaký ten chlup pustila a to ještě možnost se zakoupením balíčku na jistotu že tam jeden stromek FL bude každý mít. Všem přejí krásný sluníčkový víkend.;)

14. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

A která ta česká jména říkají světu víc ? Jen namátkou Mendel - základy genetiky, Dvořák - excelentní skladatel, Diviš-no i Váš domek je chráněn jeho vynálezem a pan Otto Wichterle-oční čočky , tak to snad každý ví. Jsou to 4 velikáni, jejiž objevy či celoživotní práce slouží miliardám lidí.
    A píši o českých osobnostech mezinárodního významu. Mezi ně např. patří Václav a František Veverkovi-vynález ruchadla, básník Jaroslav Seifert-nositel Nobelovy ceny za literaturu, Jaroslav Heyrovský- nositel Nobelovy ceny za chemii, dále J.A. Komenský - učitel národů, Josef Ludvík František Ressel-vynález lodního šroubu, Viktor Kaplan-vynález axiální turbíny,František Křižík-vynález obloukové lampy, Václav Havel-bývalý prezident ČR. Z mezinárodního pohledu zase naše maličká zemička tolik významných osob nemá. Ale nemohu opomenout největšího čecha všech dob a to je Jára Cimrman. ;)

Naposledy upraveno: 11/4/15
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Amalka - tak nějak podobně jsem také uvažoval, které konkrétní naše slavné či významné osobnosti má asi stepankas na mysli.
    Je jich hodně a vybrat z nich jen několik, je věru přetěžká věc. Které z nich dát přednost?
    :D

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj všem , přeji hezké poledne , ahojky stepankas , nic ve zlém, ale mě by zase zajímalo, kterou květinu ty považuješ za "zrovna typickou " pro nás . Pro Českou republiku.
    Je tam chmel a majoránka (dle FO) . Chmel je , podle mě , rozhodně typický a podle statistik patří majoránka k nejpoužívanějšímu koření
    české kuchyně a to i přes skutečnost , že poprvé byla používána v Římě a k nám byla dovezena při křižáckém tažení.

Přeji všem pěkný sluníčkový víkend .

Naposledy upraveno: 11/4/15
  17. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

lacrima: já bych ještě mezi české plodiny zařadil pohanku, křen a česnek

18. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Česnek je spíše Maďarský a Pohanka je spíše Ruská. Chmel je jasný a okurky, řepka či švestky už ve hře jsou. Také mě napadla nějaká "pseudorostlina" od kapřích rybníků.

A co se osobností týče, nezapomínáte na Karla IV? Souhlasí s Komenským, toho by měla znát celá Evropa.

helca16113, lacrima a Amalka1070 tohle ocenili.
  19. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Karel IV je významný český panovník, o tom žádná, ale z hlediska nadnárodního významu v Evropě zase tolik nevyčnívá. Tam bych spíše např. volil Jana Lucemburského a Jiřího z Poděbrad jako evropské státníky a diplomaty.

-Jara05-, evainfo a lacrima tohle ocenili.
  20. hanči57

hanči57 Aktivní autor

Já si myslím že strom-lípa,rostlina-chmel,nerost-č.granát,by bylo dobře,to zná každý kdo k nám do Česka přijel.Ty osobnosti,to je něco jiného-koho vybrat?Státníky,hudební skladatele,sportovce,vynálezce?V tomto směru zná naše osobnosti asi každý podle svého oboru a vzdělání.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.