ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Chápem RT že robia čo sa dá aby tie útoky odstránili.Farma je rozbitá raz to ide v pohode 1 hodinu potom zase nie sú ako že rastliny a stromy hotové aj keď sú.Potom zase 1/2 hod trvá prihlasenie do hry a keď sa prihlásim zase sa nedá ísť na iné plochy a stále sa to opakuje dookola.

2. darinamandarina

darinamandarina Rádoby autor

1/preco pri spusteni je treba odklikat aj slovensky aj nemecky
    2/pri zbere stromov sa neda urcit ktory strom treba zozbierat a ktory este nie vobec ich nevysvieti
    3/preco RT neinformuje ked nastane vypadok a hlavne ako je mozne ze tie vypadky su
    ked v minulosti neboli.
    4/ako chce RT riesit pri vypadkoch ked prebiehaju akcie ktore sa potom nedaju ukoncit
    nie je treba cas predlzit alebo pripadne zopakovat

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Přátelé nezoufej te. Právě jsem se dozvěděl, že útoky přestanou,až záškodníci přestanou škodit!xD
    Ještěže nám stejná skupina neútočí na banky,to by mohla půl národa pomřít hlady!:cry:

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes jsem vynechala sklizeň řádků a dekorací, bo mě to vycházelo už dost pozdě dopoledne;) a já to potřebuji před sklizní celé farmy. Jsou tam totiž i bonusy na stromy, zvířata a dílny, tak nemá cenu řádky a dekorace sklízet jen tak mimo ten správný čas. Přišla jsem tak o nejméně 1 miliardu BZ a asi 1,4 miliardy BBZ. Když to takto půjde dál a já budu vynechávat, tak mi to nenahradí ani žádný bonusový kod. A na vedlejších farmách používám kupony na pomocníky, abych se vůbec někam dostala a to ani nešlo nakoupit plodiny v červeném košíku a dostat se na stonek, takže ani nejsou celé dokončené
    :cry::cry:

5. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No a ja som bol za posledné 4 dni na farme asi 3 hodiny a je mi to jedno.V údolí ani neviem,ako to vypadá a na farme to ide,ako chce. Je to detox,odvykačka,veď vonku je tak krásne.

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

No a já jsem se za uplynulé tři dny konečně vyspala, protože jsem nemusela místo spaní vstávat a sklízet xD Když jsem byla vzhůru, zkusila jsem, jestli hra funguje a hrála jsem. když nefungovala, četla jsem si. Taky dobrý :)

EDIT: něco na dobrou noc; po dnešní odpolední mám zítra ranní, budu vstávat o chloupek později, než Skali, troufnu si 4.10, snad stihnu sprchu, usnout i vstát, sprchu, nakrmit kocoura a správnou linku potupáku :)

Ještě jedno video a pak už dám pokoj, nebo nevstanu... ;)

Alex je génius, to se nedá sledovat všechno, co spáchá, mám i jiné lidi na sledování, ale on je prostě boží a přes to jede vlak :)

Jo, chtěla jsem skončit, ale tohle je Scooter a Alexův pokus o zeslušnění... esi to vůbec jde ;)

Broudonoc, vlastně dobré ráno :)

Naposledy upraveno: 15/8/23
  7. evoku57

Zrovínka, když si přivstanu, abych to zvládla, tak to nezkolabuje :) že by se blýskalo na lepší časy?

dinoalesi, bačkora85 a Peto121 tohle ocenili.
  8. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Zrejme si nezakúpim ani pomocníkov,jediné,čo ma ozaj mrzí. -.-

Edit: Máme bonuskód,ak sa na farmu niekedy dostanem,uplatním si ho.

9. evoku57

S tím kodem se moc nepředali, přišli jsme o daleko více o_O

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Já bych řek,že kód je velmi trapný!:wuerg:
    No co už.:cry:

11. dinoalesi

dinoalesi Dozorce fóra

Tak je jasný, že bonus kódy jsou na jejich dobré vůli a díky za ně, ale nevím, nevím, tentokrát mám obavu, že tímto bonusem spíš víc lidi naštvou než ukonejší....

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Čekala jsem pro hráče mnohem víc, tohle je vážně velké zklamání :(

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Já tedy z bonusu určo neusnu-trapný.

14. evoku57

Já teď vstala a nemůžu z bonusu usnoutk vždyt takové jsme měli ztráty ;) nejprve točení na kole štěstí a to skoro všichni kolem 100 PL a bonus propadne, spuštění kaštanových řádků, propadly, bonusy z lišty do diamantu či zlata, také propadly, spuštěné Jackovo dárky. Když hra nešla jak měla, tak se použilo spousty kuponů na pomocníky. Dále SH a vrtule, aby to přibývalo a sklidili jsme to, za takovou dobu, jako by tam SH nebylo, ještě že ty vrtulky zůstaly. Dále pak MJS, Pinki koláč a další vymoženosti. Minulý bonusový kod byl daleko lepší, tam nás aspoň potěšila třešínka na dortu a to Pikolka a to tentokrát to bylo daleko delší než ten první 1,5 den, teď jsme se mordovali a rozčilovali už téměř 14 dní, sice po chvilkách ale zato výživně
    :p:cry:

Naposledy upraveno: 16/8/23
  15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Pre tých,ktorí mali problém sa dostať 4 dni (4,5) na farmu by mohli opakovať ponuku na kúpu pomocníkov. Balíky a iné blbosti za real oni radi ponúkajú,tak by mohli aj toto. Celú noc som nespal,bol som rozrušený z bonuskódu,ktorý nám dali.:cry:

16. mituli

mituli Polobůh fóra

No kdyby aspon čokoládu na nervy poslali.

17. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

tento bonusovy kod je fakt ubohy
    mne to pride ako vysmech hracom
    viem ,nikto nas nenuti minat real peniazky , ale toto je ....
    je nas urcite dost platiacich hracov , ale takymto sposobom nas skor odradzaju od hrania , a bola to taka fajn hra
    hram to uz dost dlho , ale takuto ubohost co nam dali ako kompenzaciu si mohli radsej nechat

18. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

bačkora85, babička-květa a pezt tohle ocenili.
  19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

Peto121 ja viem , mne je to osobne sumak , len je mi luto tych ,co hraju len s tym co ziskaju z hry

dinoalesi, Y_n_O a Peto121 tohle ocenili.
  20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, do reportu jsme psali, že kompenzace stála za starou belu, tak uvidíme, co na to v BP ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.