ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Vévoda fóra

Za tu dobu co hraju si pamatuji několik excesů a pokud si dobře pamatuji (hráči s lepší pamětí mě určitě opraví) vždy došlo k prodeji farmy. Nechme se překvapit.

2. 70zinka

70zinka Rádoby autor

Som tu vcelku dosť dlho a som ešte stále občas zaskočená. Jednak systémom ako tu funguje komunkácia a jednak spôsobom odstraňovania nahlásených chýb.
    Pred snáď 4 rokmi som hlásila chybu v popisoch vecí a dodnes tie pravopisné chyby nie sú odstránené. Napr. čokoládový KOLÁR...
    Taktiež mi vcelku vadí, že niektoré stromy sa volajú inak na ploche, inak sa volá plod a úplne inak sa volá na trhu :-D
    Tiež mi nie je jasné, načo nalepili na klasickú Farmu to Plesnivcové údolie za 2500 hviezdičiek.... tým išla kvalita farmy hodne do kytek. Prestali veci fungovať, furt nejaký výpadky a zvalíme to na hackerov... jo, jo. Firma s milionovými ziskami, mnohopočetným IT osadenstvom sa chce prezentovať ako firma kdesi z pivnice? Fakt sa mi to nechce veriť.

Rufus, ondra_k a polacka tohle ocenili.
  3. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

rastú:p;)

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Skali-nevím kde se ptát tak jsem tady,neukazuje se mi že to je zralé-stromy,pole ,mám to jenom já nebo je to celkový problém? děkuji

Y_n_O tohle ocenil(a).
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mitulko, máme to tak všichni. Když najedeš myškou na políčko nebo strom, ukáže se ti čas do dozrání nebo uvidíš, že je hotovo. :)
    EDIT: akorát to chce aktualizovat plochy, ono si to pamatuje ten předchozí čas, tak přejít z plochy na plochu před další kontrolou postačí.

mituli, danda-vnovis a bačkora85 tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mituli - ahoj, bohužel tento problém s grafikou je. Teď jsem zrovna sklízela jakoby nezralé pole. Stačí si najet kurzorem myši, abys věděla, kolik času ještě zbývá, nebo zda už jsou políčka ke sklizni. Ale to jsou mušky, naštěstí farma šlape a snad to tak i zůstane ;)

mituli, bačkora85 a Y_n_O tohle ocenili.
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, proti DDOS útokům se lze jen hodně těžko bránit a proto jsou tak vyhledávané a tak účinné. Kdyby mělo BP technické problémy u sebe, tak by se nevymlouvalo zrovna na útoky DDOS. Nedostupnost hry svědčí právě o takových útocích a kdo to moc nechápe a nerozumí tomu, tak zde odkaz, můžete si o tom něco přečíst a udělat si vlastní závěr https://www.eset.com/cz/ddos-utok/. Některým to vysvětlovat určitě nemusím, gůglit umí dneska i dítě. Rozhodně není v zájmu někoho, kdo provozuje hru, aby hra byla nedostupná. A aspoň budete vědět, až vás ve vašem podnikání bude chtít konkurence na internetu sejmout, jak toho může dosáhnout. A upřímně není to zas tak dávno, co byla pod útokem DDOS alza a taky měli dost vážné problémy. Pár měsíců to sice je, ale měli stejné problémy a služby se jim jen horko těžko podařilo po dnu a něco nahodit zpět. Záleží taky, jak dlouho je útok veden, kdo si ho zaplatil, jaký je jeho cíl, zde to tipuji na nekalou konkurenci a je to můj osobní názor. Někdy k tomu stačí lopata a nešikovný dělník, který nás v tento pátek připravil o připojení na O2 a t-mobile a služby včetně internetu nebyly 5 hodin dostupné.
    Příjemnou neděli danda

8. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak skoro 19,00 hod a nejde se přihlásit do hry. Jenom pro informaci.

danda-vnovis a -Kuteno- tohle ocenili.
  9. lenak67

lenak67 Pilný autor

ano, u mě je to stejné a ve stejný čas jako včera i předtím.

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Povedlo se mi přihlásit :)

babička-květa a bačkora85 tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také jsem ve hře; byla jsem přihlášená už dřív, stačilo F5, abych se dostala na plochy, uvízla jsem na mapě. Uvidím, na jak dlouho tu budu fungovat :)

Rufus, babička-květa a mituli tohle ocenili.
  12. mituli

mituli Polobůh fóra

Děvčátka děkuju za vysvětlení,hned je mi lépe. A je to tady zas,nejde sklidit,no jdu se zkrášlit a spinkat,nervy si na noc ničit nebudu.

13. Rufus

Rufus Pisálek fóra

Hurá po dvoch dňoch znova na farme jupíííí :p.Kombajn v rit... posilnemia tak isto, na forum som sa dostal len ako čitateľ. To bol teda vydarený výkend :(

Richards76 a mituli tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Zase to nejde.Tak sa nebudem stresovať a radšej idem do pelecha.Tak dobrú noc.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ach jo... chtěla jsem sklidit ještě 2 plochy, zamrzlo to... a už se zas nemůžu přihlásit. 45 %, pak ovečky přehoupnou na 88 %... a nic.

Richards76, rosnička007 a -Kuteno- tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

právě jsem se dostala do hry a na všechny plochy - šlo sklidit i zasadit, jupí

Richards76 a bačkora85 tohle ocenili.
  17. marianko77

marianko77 Pilný autor

No mne sa na farmu nepodarilo dostať ani večer, ani o pol noci a ani ráno o piatej! idem spať a skúsim to okolo ôsmej.

Richards76 tohle ocenil(a).
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak už je to tu zase, ještě že jsem přihlášená na forum. ;) Celá farma je už rozhozená, buď vypadají stromy jako sklizené nebo když jsou nesklizené, tak uprostřed práce najednou při odkliknutí stromu není sklizený, přitom sklizený je a nevím, kde jsem skončila, tak celou farmu restartovat, aby to zas naběhlo. To opravdu už není k hraní si, ale k rozčilování, není z toho žádný hrací prožitek, jen se tak bavit a hrát si. Jsem zvědavá, kdy už toto skončí a mi si zase normálně zahrajeme. Kdo ještě nemá dokončenou akci, tak toho lituji, bo to vážně není k tomu, takto to mít rozkouskované. A od RT žádné psaní, co se stále děje a jak to bude dál a nějaký bonusový kod už vůbec ne, aby nás aspoň trošku potěšili.
    :cry::cry:

-Kuteno-, Richards76 a mituli tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně tedy vždycky potěší, běhající ovce s kolečkem!:wuerg:xD
    Jinak až na zmíněné grafické nedostatky, celkem OK.Uvidíme co přinese večer. Až se nám zase probudí retarda a začne útočit. Poslal bych mu na účet nějakej ten floren a doživotně pomocníky zdarma,aby už dal pokoj!:cry:

20. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Je to jako na houpačce, po šesté ráno jsem se na farmu dostala, pak byl jenom error, teď jsem se tam také dostala. Už to nijak nehrotím, pěstuji dlohodobky do zásoby bez posilování čímkoliv, co by mohlo přijít vniveč a buď se na farmu dostanu nebo to tam bude ležet déle. Co se týká radosti ze hry, tak ta už udělala pá pá od doby, kdy zavedli protěžové údolí, těch chyb a problémů už je přehršel. I načítání fóra je věčnost a každou chvíli mě to vrací na úvodní stránku.

-Kuteno- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.