ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

málem mě dnes odpoledne kleplo a chtěla jsem po nasazení mletí 1 SK hlásit chybu... ale neměla jsem prostor, odcházela jsem z práce. A před chvílí jsem si přečetla, že to není chyba na mé obrazovce, že to je nová úprava mlýnu :mad: a bonus? jó kód jsem za pomoci petze dohledala... a je pro všechny. Takže jako předplatitel turbomlýnu definitivně s předplácením končím. Nejsem jim hodna toho, aby mě jako předplatitele nějak odškodnili :( A tu Valentýnskou větev, tu už nechci. A můžu jí vrátit? Protože byla koupená... Jako vadnou věc :eek: ehm, velebnosti

...ale to je jako házet hrách na zeď

Chci u této hry odpočívat, ale nějak se mi to od září nedaří :wuerg:

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Trochu mi to připomíná obdobu metódy cukr a bič :eek:. Párkrát nás naladí, abychom si pěkně pochrochtávali blahem, a vzápětí nás-.- přetáhne potěhem, bo stejně dobře ví, že nás zas přiláká na ten cukr, co nám slíbil a tak pořád dokola. A my? Zase pro cukříček přijdem?
    :eek:

3. plyšulín

plyšulín Aktivní autor

Tedy vážení, čtu a bavím se, lépe bych to nenapsala. ..))) Jsme to fakt ujetá sebranka, když si tohle necháme líbit a ještě za to platíme..jako zdravotník můžu potvrdit, že droga může mít různé podoby, ale závislost je vždy stejná..

A co týče RT, vždy si vzpomenu na zlatá slova:..Nezáleží na velikosti přečinu, ale na kvalitě výmluvy.
    A vymlouvat se, to je vědní obor, který by mohl RT přednášet na Univerzitě všech věků...

4. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ráda bych si přečetla reakce z jiných fór,nevíte někdo jak se tam dostat?Asi to bude zajímavé,protože pochybuju o tom,že jinde bude spokojenost.A co se týče úkolů,tak to jsem už odpískala,protože nejsem blázen(doufám),abych utrácela reálné peníze za něco co stejně nedostanu(TS-jabloňxl,katalpa a pod.,T stáje-or.slepice,or. králík.... to jsou moje úlovky),když už zahřmí tak liška,bobr,holub.

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

plyšulín jako zdravotník jistě víš, že drogové závislosti se lze zbavit, pokud člověk opravdu chce - a RT nutno přiznat, že nás v tomto směru motivuje opravdu intenzivně....já sice nejsem zastáncem drsných terapií, ale asi to může mít výsledky ;)

6. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak asi nemam moc noveho, co bych k tomu mela a nebylo to tu jeste receno...
    superhnojivo me v newsletteru zarazilo take :)
    a s tim, ze se krmivo dodava do mlyna az najednou - to mysli vazne? kdo by to po nich chtel?
    vy, co brouzdate po jinych forech, co na to kde rikaji?

7. silviec

silviec Mistr fóra

Ti nam zas davaji- nemelo by RT přejmenovat Farmeramu na Nervoramu?

8. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Něco pro pozvednutí nálady, minimálně té mojí, v této pro nás tak těžké době :p

9. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

K tomu mlýnu - zase jsme hupsli na špek v podobě líbivých slibů RT o řešení výzev a vyslyšení přání hráčské komunity... a ještě za to dáváme skutečné peníze... jsme prostě nepoučitelní... ale on už Karel Havlíček kdysi napsal:
    Nechoď Vašku s pány na led - mnohý případ známe...
    Nu, a my jsme teď ti Vašci. Jak se zachováme?
    Má odpověď: Budu pochopitelně hrát dál, když už mi schází tak málo (100 megaBZ) do vysněné stovky... ale změny v mlýnu mi naznačují cosi o tom, že by bylo třeba stanovit správnou zdravotní diagnózu v oblasti psychického stavu... jen je otázkou, zda mého či členů RT?

10. alka

alka Rádoby autor

Tak se mě zdá,že těžká doba už dorazila i ke mě,nejen s mlýnem,v 93 levelu se ve stodole krčí 2...slovy dvě odkápávací nádrže a marně přemýšlím čím jsem si zasloužil takovou vánici, a to moji věrní sousedi posílají bedny až jsou z toho na bednu a já taky.Ale už vím co udělám,tajemničky nebudou,kombajn nebude,tajem.chlívečky nebudou a i kdyby RT nabízel zlaté prase s florenovníkem na čumáku už mě nikdo nezvyklá abych koupil jedinou jejich nabídku. Po letech hraní Farmy je mě parádně,už nejsem závislák :p,díky RT.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ale děti, co s cukáme? Vždyť jako šidítko dostaneme českou akci!

kopretina.82, skalara.v a pajaable tohle ocenili.
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

14. helca16113

helca16113 Aktivní autor

vypadl mě net a nemužu najít svou otázku>:( tak ještě jednou--nerozumím stále tomu mlínu,tak když zadám třeba 100ks sloního krmiva a přeruším ho na 80ks krmiva co je umletý a dám místo něj opičí tak se mě do stodoly nedostane jako žádný sloní krmivo z duvodu přerušení???? a ještě jedna otázka,,,dříve mě stačilo najet myší třeba na výrobnu nebo sazenici a ukázalo se mě kolik dokonce výroby zbývá časun nebo u výrobny ,,potřebuje krmivo,,, a ted se mě to neukazuje a nastavení mám pořád stejné

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ano Helčo, přesně tak jak píšeš...
    A ten problémek se zobrazením?
    Projdi si nastavení a zobrazení hry.

Tam to přenastav a restartuj hru.
    Nebo přejdi z plochy na jinou plochu.
    Jen tak se nastavení a změny projeví.
    Pěknou hru přeji...

Naposledy upraveno: 10/4/15
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Do budoucna vám mlýn udělí položky pouze až po dokončení celého výrobního cyklu. Příklad: Pokud se rozhodnete vyrobit 5 superkrmiv, budete muset počkat až se VŠECH 5 superkrmiv vyrobí a až poté je najdete v inventáři. Pokud výrobu zrušíte, všechny vložené přísady vám budou vráceny do inventáře.

Jakmile přerušíš výrobu sloního krmiva , nedostaneš žádné a sloni vyhynou xD.

17. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj helca16113, prerušením mletia sa ti do stodoly nepripíše krmivo, žiaľ máš pravdu.
    Čo sa týka zobrazenia, musíš mať toto zrejme zapnuté [​IMG] , preto sa ti neukazujú
    a ukážu sa až po kliknutí. Musíš v nastavení vypnúť.
    Peknú hru prajem

pajaable, Julinka11 a skalara.v tohle ocenili.
  18. ananuki

ananuki Pilný autor

Tak a jak jsem RT slíbila, tak i činím ... na stole mám keramickou sovu - pokladničku a dnes v ní přistaly první korunky /200 na TS/, které by jinak letěly směr Hamburk. Změna leteckého koridoru bude trvat tak dlouho, dokud bude v místě původního přistání nestabilní situace ... ;).
    Když si mě někdo neváží, klidně se zvážím sama :) . A vytočit mě umí i sousedi a zadarmo, tak proč bych za to ještě někomu měla platit, no né?xD

19. ziggystardust

ziggystardust Stálice fóra

No lidi já su z těch úprav a kompenzací tak nadšená, že si z toho asi půjdu koupit haldu lístků na jarmark a minimálně 200 tajemných sazeniček ... již brzy xD

Omlouvám se, že můj příspěvek nemá žádný hodnotný obsah, ale já jsem z toho ještě celá pryč. Jsem si naivně myslela, že se mi to v noci jen zdálo a ono to tu všechno visí i teď. Tak buďto ještě spím nebo je něco špatně. Jdu ztřískat pár krtků, třeba mi to udělá dobře -.-

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

ananuki - moc ti přeji, abys své rozhodnutí myslela vážně a fandím ti, abys ho i dodržela.
    Však to známe, jak pak u mnohých další příspěvky začínají: sice jsem sliboval/a, že už nikdy nic nekoupím,
    ale nevydržel/a jsem ..., nechal/a jsem se zlákat ..., nedalo mi to ... a hlavně
    neodolal/a jsem.
    On ti zas nějaký chytrák řekne, že když nekoupíš, nebudeš ani hrát ... a ty poběžíš s naditou šrajtoflí do "krámu"
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 10/4/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.