ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. večerníček83

večerníček83 Zelenáč fóra

Přeji Vám všem šťastné a veselé svátky. Hodně pohody a klidu přeji všem.

***příspěvek přesunut z diskuze k akci. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 21/12/22
  2. libakos

libakos Titán fóra

Prosím,co znamená sváteční poplach?

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

libakos - dobré ráno, musíš ještě chvíli vydržet, pak se to dozvíš ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem nemusela vydržet, přihlásila jsem se a vykoukla na mne na fóru nová skvělá hra. Hrajte všichni, je to super, stejně jako jsou super pořadatelé :)

EDIT: nic to nestojí, jen vyplnění formuláře a pak hrát akci ;)

Naposledy upraveno: 21/12/22
  5. pep11

pep11 Pisálek fóra

Ahoj farmáři, jak zvládáte pěstovat tak velké množství plodin na všechny ty akce? Vždycky mám problém stihnout třeba i jen půlku. Jestli to dobře chápu, tak zaplníte celou herní plochu poli 1x1 a potom použijete Mrkvovo-jablečnou směs, ale u tohoto postupu mě zaráží 2 věci: 1) jak to i tímto způsobem stíháte? To si vždy aktivujete nějaké další bonusy na výnos, aby jste měli tolik plodin? Nebo hnojíte i ty malé políčka superhnojivem a zuziným ultrahnojivem (já je totiž používám jen na začátku na velké pole)? Nebo snad tou hrou úplně žijete a nastavíte si budíky, aby jste sklidili a znovu zasadili co nejrychleji? To si ty budíky dáte i přes noc a budíte se kvůli nové setbě? Nevím uplně jak na to, abych to stíhal. 2) jak ty malé políčka sázíte/sklízíte? já se u toho můžu vždycky uklikat k smrti :D je na to nějaký trik?

INČUČUNA1959 tohle ocenil(a).
  6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Ahoj.Tak som sa sem po asi 5- 5,5 hodine !!!!! konečne prihlásil.-.- Nepomohlo žiadne čistenie,reštartoval som už aj auto v garáži a stále som tam mal tie dve tupé ovce!o_O Neviem,kde sa stala chyba,ale úderom polnoci ma to prihlásilo na prvú šupu. Takto sa hrať nedá. Ešteže moje rozbité koleso mi nedáva bonusy,to by som už bol vypenil. Čokoľvek iné sa otvorilo,ale farma nie.Idem teda zasadiť nejaké kravy. Nech sa vám darí.

7. Richards76

Richards76 Expert fóra

Ahoj pep11, keď som začínal, tiež som mal problém dokončiť niektoré akcie. V podstate to robíš dobre ako píšeš. Na rozpestovanie používam 2x2 polia + MJS + voda + hnoj + SH + vrtulky. Ak máš dostatok boosterov - 100% alebo 200% na všetko, 100% na rastliny, môžeš použiť alebo si vytočíš na KŠ - 100% na 24hod., 200% na 12hod. alebo +1 na pole. Čo sa týka zberu, keď mám čas pozbieram ručne, keď je viac plôch, aktivujem pomocníkov(na rozpestovanie ideálny 3hod.). Budík som si zatiaľ dávať nemusel, ale podľa potreby polievam a hnojím. Vždy sa dá vypočítať, koľko akčnej treba vypestovať a koľko zberov na to potrebujem. Ak nestíham na PC, pozbieram a zasadím na mobile cez EDGE.
    Čo sa týka postupu v leveloch, základ je plniť akcie, z akcií využívať riadky z neba na zvýšenie výnosov BS/TBS, z pikoliek dekorácie na zisk BS(ale sú v nich aj praktické dekorky, ktorých je škoda na zisk BS napr: nasprejovaná kvetina, pestovateľ, Jack) a prípadne sú aj dekorky, ktoré pridávajú zisk BS/TBS. Ja zbieram riadky a dekorky jedenkrát za deň.
    Takto by som to napísal v skratke, ale je toho omnoho viac. Ja som mal aj šťastie na začiatku hry, potom sa mi ľahšie hralo. Samozrejme, že treba venovať hre určitý čas, bez toho by to v začiatkoch nešlo. Ja hrám relatívne intenzívne a za dva roky 230 level. Takže sa to dá.
    Je to aj strategická hra, takže je na tebe ako sa s tým popasuješ. Veľa šťastia.
    Ak budeš potrebovať nejaké upresnenie alebo poradiť, píš, keď budem vedieť, poradím. Ak som niečo napísal zle, prosím skúsenejších, nech ma opravia, príp. doplnia :) ďakujem

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

9. ezzra

ezzra Hrabě fóra

1. [​IMG]

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

11. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Krásné Vánoční svátky

12. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Přeji vám i Farmeramě hezké vánoce a šťastný Nový rok a díky za dárek.

13. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Klidné prožití vánočních svátků a přání do příštího roku? Aby byl alespoň o trochu lepší než ty tři předchozí, kdy byl svět vzhůru nohama:)

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

posielam rovnaké prianie, krásne, ako nám Gordonka zaželala, ona si to môže dovoliť, len ešte nepriznala, prečo nepije hore nohami, ja viem, ani grcať sa tak nedáxD;)
    Šťastné a veslé:inlove:;)

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hledám zdatné sousedy na vyčištění nové plochy!!8) https://1iq.cz/i/tgH6W/9fnXg.jpg
    Navrhuji,aby místo další akce , proběhla řádná údržba! Abychom mohli říci" jak na nový rok,tak po celý rok!":cry:

18. Y_n_O

kaolín11, to už od konce roku 2020 tady nebudeme moct říct nikdy, aby to znamenalo bezchybný chod hry ;) Podle rady od Doba jsem vypnula mapu po přihlášení, stejně nepomohlo. Plochy se zobrazují tak nějak samospádem, samy sobě si :)

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mapu jsem také vypnul,zaznamenal mírné zlepšení,ale při každém návratu zhor mi stejně nezbude nic jinýho,než restartovat celou hru.
    Ach jo!:cry:

20. Y_n_O

Já na hory nejezdím, stejně to zmrzne. V prohlížeči i v klientovi, cca pátý překlik na plochu je nutný restart...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.