ST: Debata o všem možném

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem libakos, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

... hmm, tak to já už mám všechny farmářské úkoly splněny. Zbývá posledních několik šlechtících, ale to je pouze otázka času a peněz.

Co jiného dělat v mezidobí mezi akcemi než plnit úkoly. Přece nebudu syslit do stodoly desetitisíce zvířat a statisíce plodin ...

2. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Twinulka: už vím kam adresovat stížnost, až se mi zaplaví farma :D .

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

By mě zajímalo, který z chameleonů je větší sportovec :p

[​IMG] [​IMG]

4. X-mole

X-mole Znalec fóra

Přeju krásný pozdní večer všem a fajn farmaření. :-D Je po Velikonoční akcičce (snad každému vyšla jak si přál :inlove:) a tak se těším na tu příští - fakt mooc těším - ČESKOU. Jsem moooc zvědavá, s čím se RT vytasí. ;) A proto mě taky napadlo .... co takhle drobné průzkumy po jednotlivých herních komunitách..(jedna akcička, či součást právě národních akcí)? Jak jsou schopny hrát si dohromady a spolupracovat, jak spolu drží pohromadě... (bez mučení přiznávám zištné důvody - ČS komunita ukazuje co umí neustále :inlove: a pravděpodobnost výhry by byla obrovská)..mám na mysli např. něco, jak se vánočně zdobívalo Město-jen každý do národního kotlíku ap...
    P.S. dá se vlastně vyčíslit kolik tak je jednotl. komunit? Posílám pusu a přeju radost ze hry. Pap. ;)

5. dododo53

dododo53 Expert fóra

ČEská akce vypadá zajímavě. Nakolik sde na ní podíleli naši modíci a poradci? Ten vlčí mák, chrpu a sedmikrásku přece nemohli vymyslet v Hamburku? Sice trošku váhám nad českým granátem, spíš bych tam dala pivo, ale budiž. Nebo je to naše lokální akce, jako byla třeba Morana v Polsku?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Twinulko,tak tomu já říkám buď perfektni spekulace,nebo špatná investice.V prvním případě zřejmě počítáš s možností,že se bude časem obchodovat na trhu i s vodou,v tom druhém,cena kovového odpadu bude asi menší,než pořízení nádrží a k chameleonům nepasují.
    Přesto máš můj obdiv,já bych do takového rizika nešel.
    xD

Chodí vám na KŠ nějací šlechtěnci ? Mě se tam občas ukáží ti z nejmenších,ale ani ty nedostanu.

7. hansicek

hansicek Expert fóra

Baroland: mne slachtenci asi na 3 tyzdne vymizli s prichodom kvetov a to aj z obycajneho aj z party, potom sa sem tam nejaky objavil ale vacsinou sam, myslim ze casy ked som mal na KS takmer kazdy den na kolese naraz 3-4 slachtencov a to aj vyssich su nenavratne prec

8. flexka

flexka Hrabě fóra

jedna věc je že se na kole štěstí něco ukáže a druhá je to vytočit, nikdy se mi tam ani neukázalo něco růžového, na základním mám xl stromy a žluté stáje a na párty žluté upgrady výroben a pamatuju nadšence, co si točili růžové pštrosy
    schválně jsem se teď podívala a opravdu, nemám tam už ani ty žluté, ale na párty základní výrobny a na normálním nějaké řemeslné potřeby a jeden xl stromeček
    třeba kapitán strašák se mi ukázal asi o týden nebo 14 dní později, 2x, 3x tam jukl a už tam není
    někdo psal, že si vytočil oranžové chameleony, 2x denně jsem se dívala a nic, ukázali se 1x a to jsem je nevytočila (kupodivu) a pak už nikdy

se mi zdá, že se rozdíl v náhodě novému vedení nějak zalíbil - no tak mě tím akorát odrazují, nedělám akce, kde jsou tajemničky, protože opravdu nebudu sázet do zblbnutí akční kvítí kvůli xl jabloni nebo žluté výrobně vajec
    nevadí mi koupit si stonek, ale vadí mi, když si koupím 3x tolik zatočení kvůli stonku, než jiný hráč, abych zkompletovala kytky, takže do dalšího už nejdu, ani kdyby dával zlaté šlechtěnce (njn, tak to bych do něj šla, ale jinak ne)

prosím, prosím, chci zase akce, kde vím, co dostanu, nejsem typ pro hazard a navíc mi náhoda opravdu v téhle hře nepřeje, jestli to tak půjde dál, tak mě to bude bavit míň a míň, až toho nechám....

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

flexka: s Tebou souhlasím :) to nej, co jsem kdy vytočila byl "zlatý oslík" a to je už hooodně dávno o_O ... teď prosperuji ultra zuzi ...
    vytočila jsem druhého "strašáka", kdy mě moooc chybělo právě toto hnojivo ... hloupé, že? ... ani jsem ho nedala na plac, protože mám jiné dekorky v liště co dávají více BZ či BBZ .... zoufalá potřeba nového prostoru - bude to "korálový ostrov"? chlívky a stromky na kolotoči jsou o ničem, vždy do lišty ale i to chodí dost málo ... no chápu, že pro nováčky je to bomba a moc jim to přeji :) ... více mě mrzí "Párty zatočení" z akcí, kde jsou stejné hlouposti :eek: ... nabídka v akcích na možnost vytočení určitých věcí by měla odpovídat "náročnosti" určité akce a tedy i "náročnějším" odměnám .. :cry:... no taky už neberu TS a ... a při akcích EXPRES se mi to většinou vracelo zpět ... bych tyto akce vynechala a dávala jen ty akce, kde určité věci dostanu při splnění .... bych pro to potila krev xD

a ještě chci napsat něco o "závislácích" ... mám ještě docela daleko a i když jsem to u "založení" chápala a vážně brala, že se přidám ... no teď si myslím, že je příjemnější dát "kritizovanou" animaci, kde se člověk zasměje, než číst: "A já dnes mám nějaké kloubní vrzání,chystám si obkládky a mazání." .... se upřímně omlouvám, ale bych vážně nepsala "citlivé věci" tam, kde je čte tisíce lidí .... snad nebudu za mrchu ... taky mě občas něco bolí :)

Naposledy upraveno: 8/4/15
  10. Muriel

Muriel Perspektivní autor

Větší sportovec nevím, ale každopádně Fitness chameleon má větší bicepsy na rozdíl od Kameleona aerobikowyho, který umí lépe dělat roznožky. :p

11. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

?kde je info o ceske akci?

-Jara05- tohle ocenil(a).
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Losíkusobíku, kde - no kde?xD
    P.S. Najít se to i dá....

mituli tohle ocenil(a).
  13. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Tak nás zase překvapili,já ženu z práce div se nepřerazím abych stihla sklidit a nasázet do15hod. a ono se to odkládá.Jen doufám,že když na přípravu mají o 24hod. víc tak to bude konečně fungovat(moc tomu nevěřím)tak jak jsme si zaplatili.

pajaable tohle ocenil(a).
  14. Basted23

Basted23 Perspektivní autor

Ahojte. Tiež sa vám zdá, že nejako "zakapala" akcia s Nublonitmi? Ešte stále mám v inventári nejaké batérie, ale táto akcia už nebola niekoľko rokov. To nepreháňam. Osobne to považujem za jednu z najlepších akcií. Škoda, že nám ju nedoprajú. Nič v zlom, Renzo je fajn, ale bol prednedávnom a Nubloniti stále nič.:cry:

15. sisinka

sisinka Pilný autor

já tomu nějak nerozumím- přesunul se Renzo na zítřek od 15 h, ale zatím se neví úplně jistě, jestli už bude hra přístupná, protože chtějí opravovat ten mlýn. Už jsem se 4 x dívala, jak to zhruba zítra bude, a buď je to změněné nebo to zapomenu. Rozumíte tomu někdo?

tak už tomu rozumím, mlýn a celá hra nepůjdou od 11 h. :)

pajaable tohle ocenil(a).
  16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Baroland: Jestli myslíš kolo štěstí tak dneska jsem trefil svetříkovou ovci :) Jinak na párty kole většiinou trefim ninja včelu a na tom normálnim tu svetříkovou nebo některý stejný a nebo menší. :)

bbowling: Neboj ta svetříková ovce co jsem dnes vytočil jde na risk :D :p

LENÍKV a pajaable tohle ocenili.
  17. helca16113

helca16113 Aktivní autor

ahoj,nejde mě umístit ružová králikárna,,zkouším to dávat na červenou králikárnu a nejde to,,kdo s umístěním poradi,nebo mě něco chybí??? :sleepy:

18. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky helca16113 , barevné chlévy se neskládají na sebe , staví se vždy na základní chlév. V tvém případě na obyčejnou králíkárnu.
    To samé platí i u výroben.

19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Helca, zkus jí dát na základní a půjde :). Barevné upgrady se na sebe neskládají.
    Hezkou hru danda

PS: Helčo nemáš zač, lacri byla ještě rychlejší než já :)

20. helca16113

helca16113 Aktivní autor

danda-vnovis--,děkuji,já to nevěděla a leželo mě to v inventáři snad 2 měsíce:) ,moc děkuji a pěkný večer

mendalam2 a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.