ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak kluci a holky, jelikož nejde štědřenec, dračinec a upgrady posledních chrámových stromů, tak nemám s čím obchodovat.
    Pokud by ale někdo chtěl dáreček, tak mi pošlete holoubka, ať aspoň nějak tu mini akci využiju...
    Koupila jsem kvůli mému bývalému kuřátku balík darovacích licencí (bo bylo jedinou zářnou výjimkou v řadě červených teploměrů), tak můžu dělat dobré skutky :inlove:

2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobré odpoledne moji milý závislaci.
    Tentokrát jdu s prosbou. Mám po dlouhé době, velice šikovné kuře.
    Tak šikovné, že jsem si ho dala i za souseda. Je 28 LVL.
    Chtěla jsem poprosit, jestli máte někdo na farmě ,co vám už dlouho leží v liště,
    jestli by jste mu mohly něco poslat. Je to farma pavlik73
    Já můžu něco na oplátku poslat vám. Napište na farmu a pokud mám, ráda pošlu.
    Krásný den.;)

3. Ahoj Milena1952
    pomáhat kuřátku z dobroty srdce je moc prima, ale prosím tvou prosbu směřuj do vlákna (klikni)-> "Zasílání a výměna dárků"
    Děkuji.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky , farmářští vzduchoplavci !
    To byl zase den . Lišáka jsem musela odvézt k doktoru , stále ty
    horečky. Přišupajdila jsem si to k PC asi kolem 16. hodiny, sklidit,
    pošta, info k akci , ještě ani nevím , co se dá a nedá posílat a už mě
    krklo info o krejcarovém kontu a zase honem čaj , převlíknout maroda,
    protože má sílu mouchy , převléknout propocenou postel a zase čaj...
    Něco málo dárků jsem stačila poslat ....i já děkuji za dárky.
    Holky , kluci , poprosím vás - napište holuba, co sháníte . Možná vás
    stačím zprávami oslovit, ale asi ne všechny , tak písněte ! A budu čekat
    na zprávy , tak doufám, že mě nenakrknete a písnete ...
    :p
    Jdu narvat do maroda horký hovězí vývar. Pa...
    ;)

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer moji drazí,
    já dnes měla úchvatný den :) Už hodně dlouho jsem nezažila takové to příjemno, láskychtivo....
    Ráno, raníčko jsem vypravila děti do školy, odvezla Pepíčka do školy a cestou zpět jsem se zastavila u maminky. Dostala jsem k snídani vynikající horký čerstvě uvařený boršť, vonící kávu a kousek kefírky... a rázem mi bylo o čtvrt století méně.... Popovídaly jsme, podrbaly a i zdrbly všechny a všechno :))))) Pak jsme spolu sjely na nákup kytiček pro naše "anděly" co na nás už "jen" dávají pozor ze shora. Cestou domů jsme se zastavily na kávičku, bylo tak nádherně slunečno a teplý větřík. Při odjezdu z rodného domu jsem vyfasovala tašku s jídlem.... to by nebyla mamča, no..... Smažený květáček s opečeným brambůrkem, květákovou polévku, půl plechu buchty, něco na zub pro vnoučata a jídlonosič pro babulenku, aby nemusela vařit ve svých šestaosmdesáti letech. S díky jsem odletěla tryskem k domovu.
    Odevzdala povinně jídlonosič pro babulenku, sprdla dědu, že babulenku trápí a nechá se tahat z křesla, když má více sil, jen se vzepřít o chodítko... stačilo krapet houknout a najednou mu to běhalo jako za mlada...
    Pak jsem si odpracovala jen jednu asistenci u klientky, zastavila se za mužem v práci, jela vyzvednout Pepču z družiny, hodit dcerku na keramiku, vyzvednout synka z florbalu, zastavit se u panímámy na kafčo, vyzvednout manžela z práce a dceru z keramiky :))))
    Po otevření farmy mi přiletěl "prý restík z minula" na který jsem samo s sebou zapomněla, děkuji Maruško ;) (medved222) a teď si tak pročítám fórko a listuji v pomyslné vzducholodi ;)
    Krásný večer přátelé ;)

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Milá pajaable a co sháníš ty?:inlove:Prosím pošli holuba

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Manžel nakrmený, postel i on sám "přebaleno" a mám chvíli čas.
    Děvčátka moje , já nesháním nic ...ale fakt nic, jen potřebuji vědět, co kdo z vás nemá,
    abych neposílala nepotřebné ptákovinky...ju ?
    evainfo ....zlato moje , děkuji za dárek a také mému skvělému sousedovi Bagíra77 , děkuji .

Já vám mám takový hlad , ale přitom jsem tak ucaprtaná, že nemám ani chuť něco
    zobnout . Ale , asi něco do sebe nasoukám , kdopak ví, co mě čeká v noci s marodem
    za práci , tak abych neodpadla také, musím nabrat kalorie .
    Půjdu šumovat a snad se na nějakou dobrotu chytnu .

8. lacrima

lacrima Titán fóra

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer, grilovačka se vydařila, vnuci dorazili, počasí bylo příjemné, ale tma přišla velmi brzo a s ní i chladno. Ještě jsem neměla čas projít vzducholoď, tak snad nyní bude chvilka. Pokud někdo něco potřebujete, pošlete holoubka, ráda pomohu! Krásný večer a pa pa;););)

10. jarka112

jarka112 Vážený autor

pekný večer :)

podarilo sa mi dnes získať....len mám dilemu,či si ich nechať,alebo radšej vymeniť za ružové stáje. Skúsený farmári,poraďte:(
    [​IMG] Poradí niekto?​

Naposledy upraveno: 27/9/16
  11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Já- nezlob se. Tam by to asi tak skvěle nedopadlo. Ale....polepším se;)
    Všem farmářům za kuřátko moc děkuji. :)

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

DARUJI.....
    možnost zabít tu potvoru mouchu co mi tu poletuje v kuchyni :)))))))
    všem podarovaným děkuji za výměnu...mrtvá moucha vs spokojená malířka :)))

A teď vážně, díky Ty naše bando blázínků: .večernice., marketka47, medved222 ;)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

jarka112 .... JC bych nedala ani za "modré z nebe" .

Tak jsem se pomalu prokousala tím , co jde, tím, co nejde poslat. Sypou se na
    mě dárečky od přátel a já musím všem moc poděkovat.
    Nakonec jsem tu lednici okupovala a snědla píseckou paštiku , lázeňský salám,
    pět kyselých okurek , pět krajíců domácího chleba. Břicho se mi vyvalilo jako obrácený
    lavor , dám si kávu a trochu koňáčku do ní , to na dobré trávení. Nejdřív se mi dlabat
    nechtělo , pak jsem to spucla ani nevím jak. To byl hlad.

14. jarka112

jarka112 Vážený autor

pajaable...ja som taký dobrák,že dvoch som už vymenila :)
    kedysi som ich strašne chcela,ale dá sa fungovať aj bez nich.
    Nech robia radosť iným ;););)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pokud jsi je vyměnila za něco , co jsi chtěla ...v pohodě. Každý samozřejmě na farmě
    upřednostňuje něco jiného. Já jich mám pár , tak si jich hledím ( i když mezi námi - nedávno
    jsem to sledovala, přesouvala je před sklizní a žádný efekt to nemělo), ale líbí se mi, mám
    je dlouho a ani nabídka růžovky mě nezviklá ..hihi.
    Jako dárek nějakému zlatíčku , to jo, to jsem občas poslala .
    No, já jsem zase ujetá na dekorky, co dávají ten největší počet BZ. Lišta už přetíká a až se
    jednou provalí, budu je mít všude v PC....hi. Každý na farmě hamoní něco jiného .
    :pxD
    Nikomu to neříkej , já jsem hamtna na vše ....:p, ale pro přátele třeba i duši
    vypustím.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji krásný večer, jsem jaksi znavená a tak jdu do pelíšku. Všem přeji pěkný večer a dobrou noc!;););)

17. jarka112

jarka112 Vážený autor

dnes sa v O-D darilo:)
    prajem

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dobrý pozdní večer ... ulovila jsem jednu chybějící dekorku, ale ještě mi jich pár do šedých řádků chybí, třeba ještě něco se objeví ... chystám farmu pro Ingrid ... zítra budu na cestách a tak možná začnu akci o chvíli později ... uvidíme jak to bude na silnicích odsýpat

gratulace postoupivším, marodům brzké uzdravení a vlastně všem všechno co si přejí
    a teď už je čas do pelíšku - dobrou noc a hezké sny
    a ještě něco moudra na závěr:
    Existují tisíce způsobů jak zabít čas, ale žádný jak ho vzkřísit. (Albert Einstein)

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jdu do vany a pak zapadnu jak žloutek do skořápky.
    Dneska jsem totálně sedřená , díky vzducholodi mě pálí zrak.
    Ráno jedu nakoupit do města a po obědě zase rozjedu dárkošílenství.
    Musím se řádně vyřádit , no nééé.
    Mějte se krásně, spinkejte vleže a zítra pa...

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, milý Závislákove a milí závisláci. Jestli něco sháníte, posílejte holoubky; vzhledem k tomu, že jsem tu byla po nějakou dobu tak napůl úvazku, mám dekorace do stonku bez stonku, lovená zvířátka i stromy získané navic, jen tak nějak nestíhám sledovat, co kdo chce. Minule jsem udělala radost pár lidem (stejně jako jiní mně), ráda bych v tom pokračovala dál :)
    Zítra jsem plně k dispozici, dnes jsem drobátko relaxovala po práci a navíc (vzhledem k zítřejšímu volnu) dooslavovala víkendové narozeniny, které jsem nestihla, tudíž jsem takzvaně jemně belériš xD
    Ulovte všichni co chcete, co neulovíte, bude mi ctí Vám k tomu v rámci možností dopomoci.
    Jen tak informačně - růžovky nevedu, nelíbí se mi i když dávají zvěř nadpočetně, takže to u mne nenajdete. Výjimkou jsou ty, kde zvířátka vypadají téměř normálně (třeba kozy, či koně - Tátoše i Pegasa znám z dětství). Ale ty nedám :p

P.S. Medvánek mi připomněla další moudro pana Einsteina, na které si vzpomínám velmi často v pracovním procesu a občas tady při pročítání některých diskusí: "Dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. A vesmírem si nejsem jistý."
    Negarantuji přesné znění, je více zdrojů. Ale smysl je neustále tentýž, naštěstí i bohužel.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.