ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak dneska jsem měla takový mírně sportovní den.Utekl mi mladý beran a pak jsem pochodovala
    za sekačkou po zahradě.Dá se říct,že pár kilometrů by to hodilo,ale co by člověk neudělal pro své zdravíčko :D.
    janaj a jarko112,holky, ty Vaše podpísky jsou tak kouzelné,radost pohledět.
    A jdu navštívit koupelnu,namasíruju bolavé nožky a uložím se k telce.Ale dříve ještě poblahopřeji
    všem šťastlivcům,kterým se dneska podařilo postoupit jak na baha tak na farmičce.
    Přátelé přeji Vám hezký večer,pá,pá

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem tady, mezi vámi, stovkaři. Takhle navečer jsem se dobelhal do cíle, celičký uondaný,
    ba i ušmudlaný, tělíčko bolavé ... Chcete mě?
    Sice nesnáším vůně, ale klidně se i naparfémuji, abych mohl mezi vás.
    Je to dříve než jsem původně myslel. Zřejmě mě přísun BZ z posledních akcí trochu popostrčil.
    Hezký dáreček jsem dal sám sobě k 5. farmářským narozeninám, které za pár dní oslavím.
    :DxD
    A teď v mém farmaření nastane změna. Joj, to bude leháro a lážoplážo, už se těším.
    Na BZ už hrát nebudu, nebudu počítat, ve kterém jsem levelu, není proč.
    Hlavně, že nebudu šplhat každé ráno po fazoli do nebe a nebudu si muset pamatovat,
    že mám ze všeho nejdříve odkliknout mazlíčky. Vůbec mě nebude mrzet, když na to všechno zapomenu.
    Budu já ještě vůbec farmařit?
    Jdu vstříc těm nádherným zítřkům. Ale ze všeho nejdříve jdu slavit.
    :D:inlove:xD

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Mikeš: kocoure velká gratulka;)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Mikeš - gratulka, je to opravdu úmorné se do klubu stovkařů propracovat, taky jsem myslela, že trochu zvolním, ale nedalo mi to - ještě nejsem první v seznamu sousedů, ještě mám motivaci nezapomínat na stonek a mazlíky xD

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Můj nejdražší hedvábný kožíšku !
    (já to mohu psát, lišák spí )
    Tak tedy, drahý náš Mikeši .
    Přijmi srdečnou gratulaci k postupu do stého levelu. Je vidět , že
    jsou ještě pracovití kocourkové , kteří si nyní zaslouží chvíli odpočinku.

( v klubu stovkařů...hihi)

:inlove:

7. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahoj Mikeši,
    veliká gratulace ke 100, chápu, že jsi celý udřený, ale věř mi, stejně budeš makat dál a všechna předsevzetí půjdou do háje.
    Znám to, taky jsem si říkala, že pak zvolním a nebudu se dřít, ale jednomu to fakt nedá. Zase sleduji, kolik dní mi zbývá do dalšího postupu a mám radost z každého dne, o který dřív postoupím.
    Jinak zdravím všechny závisláky. Dlouho jsem tu nebyla. Mám takový nějaký rok blbec, ale tak to v životě chodí.
    Gratulace všem, co se pohnuli o kus dál.
    Hezkou dobrou noc

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

hrabenka1951 .... vítej zpět !

Jdeme do hajan...tedy , já jdu do hajan , lišák je tam celý den.
    Přeji dobrou noc.

9. medved222

medved222 Analytik fóra

Noční můra zdraví všechny,
    ale jaksi mi to dřív nevychází se sem dostat.
    jarka, hubabuba, robin a vavovi, gratuluji k postupům na farmě i na Baha.
    Mikešku náš milý,
    tak ty už jsi v cíli?
    Z kožíšku si setřep prach,
    nasej růže, nasej hrách,
    nezahazuj vidle, hrábě,
    teď to půjde dobře právě.
    S obdivem teď k tobě vzhlížím,
    ke stovce se pouze plížím,
    až tam budu, tak si štrnknem
    číškou vína, mléka hrnkem.
    Když se mi to zadaří,
    budem oba stovkaři.

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, u nás mlha, nevidím konec zahrady.medved222, krásné veršování a hned je ten den lepší. Jdu přečistit zuby, vypláchnout heřmánkem a frčím k paní zubařce. Přeji pěkný den a určitě zase zaskočím se podívat, co se děje u nás v Závislákově. Také by dnes mělo být info k Septemberfestu, abychom věděli, co nás čeká a co nás nemine!!! Marůdci brzy se uzdravte!!!;););)

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky z Brna všem závisláčkům :)

je nějak studeno ... se ani nechtělo z postýlky.
    Mám trochu volno, tak budu prolézat vzducholoď ,
    se snad něco podaří
    a vlastně ani nevím, co bych chtěla.
    Možná nějaké "růžo-žůžo", ale musím probrat seznam ...
    no je toho ještě dost, co mi chybí :p.

Všem marodům držím pěstíky, ať je to brzy pryč.
    Si už taky nejsem jistá, jestli mám plný nos z prochlazení,
    nebo z alergie ... teploty nikdy nemám, bych to jinak pocením vyhnala.

janaj a jarka máte moc krásné podpisky, opravdu jako živé :inlove:
    A konečně čas na gratulky, letíte jak včelky, to nestačím sledovat
    a pokud jsem někoho vynechala, se moc omlouvám :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Krásný dník, se uvidíme ve vzducholodi a mi tam taky něco nechte xD ...

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásný den z Beskyd. V noci bylo chladno, teď krásně svítí sluníčko, tráva supermokrá, sekat se bude až odpoledne, pokud to proschne. Mikeš - velká gratulka k vysněné stovce, ostatním postupujícím také gratulka. Teď jdeme dodělat nové obložení okna, které slunce vypálilo, snad se to podaří. Jsem zvědavá co přinese nová akce. Dnes na oběd uzené s bramborovou kaší a zelenina.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dopoledne, výměna drenu a ve čtvrtek znova. Na listopad jsem objednaná na pískování, tak zase provětráme peněženku! Akce je již popsaná, pěstování a potom trefa do správných bodů. Podobné akce už tady byly a ze začátku se zdály složité, ale nakonec se to dalo zvládnout! Jdeme naložit masíčko a počasí se nám krásně vylepšuje. Už svítí sluníčko a je příjemně. Pěkný den a pa pa...;););)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké skoropoledne všem,oběd jsem dnes už snědla- chleba a výpečky od neděle, špenát nezbyl,- musím se už konečně dát dokupy a začít něco dělat nebo se potom nedouklízím:D:cry:

Gratuluji k postupům dnes naposledy, protože pořád trčím na 95 a dál se asi nedostanu. Dnešním dnem přestávám gratulovat k čemukoliv a začínám NAHLAS závidět!!!!:mad:xD

17. flexka

flexka Hrabě fóra

dasa1143 - vůbec se nestresuj, 95 je důležitá pro krmení kiviho a pak možná ještě 96 a máš všechno, dál už nic nečeká, prostě konec, zvonec, jalovec a puškvorec xD
    Já si spokojeně v 96 lebedím a nikam mě to netáhne.

Úkoly v družstvu mám rozdělené na - toho bohdá nebude, abych tisíce a desetitisíce rostlin sadila a na trhu jsou drahé - nejsem blázen a nekoupím SK za tisíce reálných korun českých, abych se pracně genetikou prošlechtila k vyšším šlechtěncům a skončila to - hraju kvůli relaxaci a roztomilým žvížátkům, tak si je dám na plochu a kochám se, nestavím ošklivé předražené pixle, které nutně potřebují vrtačky.
    No a mám rozdělané a v plánu dokončit hydranty a žebříky. To je takový rozumný a splnitelný cíl na tuto pětiletku ;)

18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

flexko, to máme úplně stejné cíle ! Končím lvl 95, šlechticí úkoly mám jen do cca 8.stupně a víc neplánuju. Z úkolů chci splnit ještě žebříky a čekám na skejty. Jo, a nemám ještě Noemovku, tuším že mně čekají koně, a Polévku, a na tu se asi taky... tentononc. A takhle mně to baví !

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    Flexko - super že jedeš dál, jsme na stejné lodi, nikdo mě honit nebude:D, jedu podle svého příjemného pocitu relaxace při hře, také jsem si již dala přezdívku - šneček Vikýšek-xD.
    Uvidíme, co nová akce přinese, ale jestli si dobře vzpomínám, tak stonek od Ingrid s dekorkami nemám, ale měla jsem ostatní Různé vše.Ve stodole stále malé zásoby, veškeré krmivo si melu + SK na noc, tak jak to stíhat mám?:D
    Hurá, včera přišla cizí(ne moje) kadeřnice, udělala barvičku a stařenka vypadá o něco slušněji, mám pocit, že jsem opět upravená byť pajdající, přihrblá babka občas na vozejkuxD.
    Tak a zítra k obědu svatováclavská kachnička, dcérenka s přítelem odmítli pozvání, no neva, zůstane ještě na čtvrtek:D.
    No a utíkám na akci, hodně úspěchů všem.

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem konečně vystřízlivěl a mohu vám všem poděkovat z celého srdce za gratulace a vlídné přijetí do klubu.
    eviku - to jsem celý já, přesně tak se teď dmu pýchou.
    pajaable - trefila jsi moje představy o mém budoucím lenošení.
    medvídku - tvé roztomilé verše mě moc potěšily.
    hrabenka - určitě budu hrát dál, ale jsem připravený na super lenošení, nikoli na dřinu.
    Svým krajanům: hubabuba, robin a kerryhill děkuji taktéž tuze moc.
    Ještě jednou dík všem za hezké obrázky a za podporu.
    evainfo - kdepak eso já bych byl, sotva jsem se k té stovce doplazil.
    :D:inlove:xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.