ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné podzimní ráno, u nás zatím mlhavo, ale to je nyní každý den a okolo 10 se to začne vybírat a potom je pěkně. Všem, kteří postoupili na farmě i na Baha patří velká gratulace a přání pěkného dne! Stále mi chybí alespoň jedna vrtačka na rozšíření zvěřince, tak se snad taky už konečně objeví. Jdu si přečisti zuby a pádím k zubařce, no svým tempem, mám to tam k ní 1/2 hodiny a potom polezu do třetího patra, tak abych se stačila ještě vydýchat!!! Odpoledne by měli se vrátit mladí, tak už se těším na to moje malé sluníčko, už tady chyběla!!! Všem milým závislákům pěkný sluníčkový den bez nehod a plný pohody!!!;););)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký první den nového týdne.
    Venku 11°C , sluníčko se sice snaží, ale moc se mu nedaří udržet
    si pozici. Takže to dnes nevypadá na pěkný den. Ale zatím je ještě
    čas na nějaké předpovědi, uvidíme, až jedenáctá hodina napoví.

mamča50 .... zoubky budeš mít jako parádnice ...
    Jo, zubaře musíme milovat, abychom se mohli takto krásně usmívat.
    xD

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné u nás slunečné ráno.
    Tak nějak marodím. Včera vysoká horečka a dneska.....nic:p
    Tak by to šlo.:)
    Zítra začíná obchoduj- daruj. Hodně věcí nemám, tak budu zkoušet
    štěstí.
    Evičko-pajabble, ta voda v podpisu se ti vždycky hýbala?

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milena1952 ... co vyvádíš , děvče. Bude O+D , nemaroď nám...že jsi se asi smluvila
    s Lišáčkem , i na něj večer zase hupla , já to nebyla, ale ta teplota nemilá .
    Voda v podpisu se zpočátku nehýbala, ale takto už to mám strašlivě dlouhou dobu.
    No, ani se mi nechce měnit za zimní...hihi.
    Vylež se, vyžeň tu můrku teplotnou ! A nenakaž Beníčka, kterému posílám hubinku.
    Jo...a co že to nemáš ?

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Přeji krásný den.... a mažu k zubní.
    Koukám že nejsem sama :D

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

janaj .... šálí mě či nešálí zrak ? Nový podpísek ? Krásný , ti ježečci jsou jako živí.
    :inlove:

8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Evičko, stále bojuji s vajíčkamaxD
    A pochopitelně nemám novinky a přednovinky.
    Jestli tě můžu s něčím potěšit, prosím napiš na farmu.:)

Jo ,a Beníček je pěkný rošťák. Ráno při venčení ,/než jsem sebrala ho.../
    pustil se mi na silnici a já musela zastavovat auto.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milena1952 .... heleďmese , Beníček zlobí. Tak to bude asi potřebovat přednášku
    o vlivu automobilu na psí zdraví , rošťák jeden !
    Jinak, děkuji, jsi hodná, tygry už mám z balíčku, tak jsem spokojená babka a nic
    nesháním. Ale , stejně ti musím napsat , mám dnes nějak zataženo v mozku a nějak mě netrklo, jaká že vajda ? To bude asi věkem...
    xDxDxD
    Ale neboj , budou, vajíčkových mám dost..

Naposledy upraveno: 26/9/16
  10. jarka112

jarka112 Vážený autor

pekný slniečkový dník prajem[​IMG]

včera postup na farme,dnes na baha :) takto sa mi to páči :inlove:

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky Závisláčci,
    hezké dopoledne přeji. Podařilo se mi uklidit obývák, no a musela jsem si zase sednout. Takže buď doktoři měli pravdu nebo jsem hysterka:oops:, dušnost, funím jak sentinel, ráno bolesti na hrudi, tak nevím, jen se držím slov Pechfógl, že její maminka po operaci chlopně je čilejší. Budu se těšit:p. Od čtvrtka začínám píchat clexan, to bude zase modřinovaté břicho.
    Zatím pěstuji jak divá, já v té stodole nic neudržím. Vrtačky mám jen dvě, od začátku minulého týdne, pak se kohoutek zase zaškrtil;).
    Už jsem zvládla kuchyň, ohříváme - dušené vepř. plátky na sušených rajčatech, brambor, zítra jdu do špaget boloňských no a na sv. Václava nesmí chybět na stole svatováclavská, sice ne husa, ale kachna, houskový a brambor. knedlík, zelíčko:p. Tak dobrou chuť.
    A ještě gratulka všem postupujícím, jste přímo obdivuhodní:)

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem dobrou chuť .

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando :)tento víkend byl časově moc a moc náročný a nebyl čas, někdy ani na farmu, natož na fórum:oops:Ještě že nebyla žádná akce :DJinak velká gratulka všem oslavencům všeho druhu a rovněž všem postupujícím, jak na farmě tak i na baha:pJá postoupil na baha na lv 336:) Jinak , jsem moc rád že se blíží mé oblíbené O&D:D

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

jarka112, gratulka ke 264. Baha postupu a janaj, Tvůj nový podzimní ježčí podpísek je kouzelný, už jsem ho obdivovala ve vláknu u Asridky. Ježečkové mají očička jako korálky, povedl se!!! Přeji dobrou chuť k obídku a nebo dobré zažití. Zuby jsou v pořádku, ale u jednoho mám zánět dásně, tak jsem dostala dren a zítra dopoledne znova na kontrolu. Měla bych se zase objednat na pískování, ale jsou tam docela dlouhé termíny, tak uvidím, kdy to bude! Teď si v klídku vypiji kávičku a půjdu potom zase posbírat spadaná jablka. Pěkné odpoledne milí závisláčci! ;););)

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Všichni postupující - do řady a nepředbíhat!!! Budou gratulky xD
    pajaable Evi, nešálí, Astridka je kouzelnice :inlove:
    mamča50 že jo? Ten tu bude dlooooouho :D

16. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím všechny do závislákova
    Všem postupujícím i oslavencům všeho druhu posílám vééélikou gratulaci.
    Dnes mám asi svůj šťastný den a doufám, že nebude poslední. Na farmu mi přistála druhá vrtačka a na bahamce jsem postoupila na 295. Na OaD se velice těším. Velice ráda rozdávám. Tak kdyby někdo něco tak písněte holubem, pokud bude v mých možnostech tak ráda dám.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím farmeráčci !
    Předala jsem napapaná, naučená vnoučata i s hotovými úkoly , sedím
    a mám kávinku . Dnes toho mám nějak dost , leze na mě nějaká únava.
    To bude asi tím počasím. Lišák opět polehává a ani se nedivím. Nestačil se
    vymarodit a byl se mnou střídavě vzhůru s čičíkem, pak mu připravoval
    hrobeček , pak se mnou na nákupech a dělal hrdinu, že je fit a najednou zase
    hajá a čajuje. Udělala jsem mu silný vývar ze slepičky , pěkně horký do něj
    nacpala, zapotil se řádně a hlásí, že je mu o něco lépe. Má smůlu chlapec,
    z pelíšku ho nepustím, dokud nebude na stopro vykurýrovaný ...
    ;)
    A gratulace ...tedy , vy se činíte , jak má stařena stíhat hlídat, kdo postoupil.

:p

18. jarka112

jarka112 Vážený autor

[​IMG] po týždni ,konečne ďaĺší kus

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak se zadařilo, 6. vrtačka dorazila a tak jsem rozšířila zvěřinec, teď čekám až sklidím a nově osadím!!! vavovi, gratulka k 295. Baha postupu a gratulace všem, kterým přistály vrtačky!!! Byly jsme na zahradě, bylo pěkně, ale jak sluníčko se schovalo za mráčky, tak jsme musely jít domů. Ještě zbyly mufíny, tak malá 3 spořádala , ale další už nebyly, tak zase příště. Marůdkům přeji brzké uzdravení a všem milým pěkný večer!;););)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Už se smráká , všude se rozprostírá mlha a já jdu k vám s večerním pozdravem.
    Po večeři , nádobí umyté , nejmilejší veterinář zachumlaný spí , kočičky spí, ticho.
    Jen od mladých je slyšet děti , jak ještě řádí v obýváku . Dlouho nebudou, mamina
    je zažene do svých pokojíků a do postelí. Půjdu pozavírat okna, začíná být chladno.
    Pak si dám něco na zub a pustím nějaký filmík. Možná, že vezmu knihu ...

;)

Gratuluji k získání vrtaček , i mě opět přišla dnes jedna a mám jich 8 ,
    ale zatím nebudu nic rozšiřovat a to z toho důvodu, že jsem si ještě
    neujasnila, co bych chtěla upgradovat. Tak asi počkám, až jich bude víc.

:p

Měla jsem právě kino ...šup tam !

Naposledy upraveno: 26/9/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.