ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dobrý večer ... využívám času, kdy čekám, zda se mi podaří uvařit do měkka kousek hovězího na polévku a ke koprovce ... zatím to vypadá, že ten kousek masa, který vypadal docela pěkně, patřil asi nějaké zasloužilé dojnici :cry: ... už jsem vše pročetla, na farmě vše poklidila, sklidila, zasadila, pomocí SK z dárků od sousedů zkusila štěstí ve šlechtění (zbytečně jako vždy xD) a pořád je to tuhé ...

gratulace všem šikulkám a šikulům ... nad výtvory aničky se mi jen tají dech - mé výtvarné schopnosti ustrnuly někde na úrovni mateřské školky :p

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné, již slunečné nedělní dopoledne všem milým závislákům. Byla jsem nakrmit kočičky, Zuzanka i Nelinka, jak slyšely, že někdo jde, už byly u dveří. Spokojeně si teď vyhřívají kožíšky na sluníčku. Odpoledne zajdou vnuci na kafíčko, tak půjdu upéct alespoň mufíny, jsme tu jenom my tři, všichni se rozjeli, aby si ještě užili krásných dní. Na večer máme objednané pizzy, tak si odpoledne můžeme zahrát žolíky. Přeji krásnou a pohodovou neděli a anickamalirka, nádherná práce!!! Jsi šikulka!;););)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

P.S. Dnešním dnem vrtaček 7 kousků.

aničkamalirka .... krásné , obdivuji tvoji trpělivost. Již jsem to
    zkoušela také , ale nemám na to náturu, jak jsem již psala, já
    spíše práce technického zaměření, o to více se klaním lidem, kteří
    těmto ručním pracem propadnou a dokáží vytvořit krásná díla.

A ještě novinka , ale u mě. Nikdy tady na foru do soutěží nejdu,
    ale na počest mého milovaného čičíka ...půjdu.
    Snad to nebude propadák ...

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Příjemné nedělní snad již odpoledne,
    já zatím bez oběda, manžel se už vrací z chalupy, takže oběd tak na třetí, čtvrtou,
    zjistila jsem, že ti doktoři nakonec mají pravdu - začala jsem takový větší grunt nábytku a objevila se hezká dušnost, tak jsem usedla k počítači, dřepákuji tu cca hodinu, vše se zklidnilo, sláva:D, jedna nábytková stěna hotová, ale ještě potřebuji alespoň jeden díl další u mne v pokoji, sklo z ní umyto, ale umýt leštěnkou, vyluksovat knížky - tak to už čeká na manžela, vícekrát bych už nechtěla zažít tu dušnost, nota bene dcera slouží, takže jsem doma sama, jen ty psí obludy mi okupují válendu a stále chtějí hladit a bíšku(rozuměj na bříšku), to je povel, kdy se 25 kg svalí kdekoliv, ukáže bříško a hlaďxDxD.
    Myslím, že s BB končím, parfém za šílené ceny lezoucí do milionu, ale pro mne krásné přeskoky ze včelek.
    Tak si zatím užívejte toho babího léta, krásné odpoledne:)

6. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkné slunečné nedělní odpoledne všem. U mě BB velmi úspěšný, dokončila jsem 4 šlechticí úkoly-bobry, chameleony, velbloudy a žáby, zůstává a chybí poslední myš, jinak všechny už jsou hotové, mám i od všech růžové stáje i výrobny, chybí jen růžové žebříky, aspoň mám na čem dál pracovat. Dnes postup na baha na 324. Viky nepřepínej se a šetři se. Aničkamalířka- jsi šikovná a hlavně trpělivá, Tvoje výtvory jsou nádherné. Jdu dát kafíčko a pokračovat v žehlení velkého prádla.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

8. doben

doben Ikona fóra

Všem gratuluji k postupům, já teď na farmu moc času nemám, proto ani nevychází videa. Je to kvůli volejbalu, protože teď skoro pořád hrajeme. Minulou sobotu jsme hráli 1. ligu juniorů, v neděli starší žáky - kraj, včera a extraligu kadetů, dnes taky extraligu kadetů, ve středu budeme hrát 1. ligu juniorů, v sobotu zase 1. ligu juniorů a v neděli budeme mít konečně volno! :D Jsem zvědavý, jak budu zvládat OaD, protože už se na něj těším. :)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky závisláčci. sem byla na dnes pozvaná na skvělý raut ... hodně daleko od Brna ... no je tam plno mých skvělých přátel, ale taky bývalý partner s "kamarádkou" a mě to ještě trhá moje srdíčko ... no řekněte, jestli by jste šli? ... je to těžké a asi beru názor, že to musí chtít oba dva :eek:. Mě to štve, protože to mohla být skvělá akce :p... no naštěstí se s přáteli vidím hodně často, to tentokrát nějak přežiji a se flákat doma u telky mi nedělá tak velké potíže :p.
    Dnes plněné papriky, jsem je dlouho nedělala a mladí přišli nečekaně a rádi si dali. Zlatíčka se přišli zeptat, co budu potřebovat přestěhovat k dalšímu malování. Tak nakonec příjemná neděle :p ... příjemný pokec, ale kdy budu konečně babičkou je v nedohlednu :) ... no se neptám a časem uvidím. Přeji krásnou neděli všem v závislákově ... ;)

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji všem hezkou dobrou noc:p;)Jsem utaháná jak kotě, asi z toho nicnedělání
    Gratuluji k postupům, svátkům, narozkám atd.:inlove:

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

robin2151, gratulka ke 324. Baha postupu. Přeji pěkný večer, jsem už sama, vnuci odešli, měli jsme pěkné odpoledne a uvidíme se v úterý, budeme grilovat, slibují ještě pěkné počasí, tak toho využijeme.Šlechtění jsem skončila skoro 2000 SK a žádný přeskok se nekonal, šlechtící akce nemám hotové a ani všechny růžové chlívky nemám , výrobny.Jediné co mám jsou růžové kukačky a růžový knír. Žádnou jinou růžovou výrobnu nemám, ale bude O/D, tak se třeba něco podaří! Zítra v 1030 jdu k zubařce, tak nevím, zda to ráno stihnu vás pozdravit! Přeji příjemný večer ! ;););)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Neděle se opravdu vydařila a tak jsme dnes s dědkem jeli sbírat spadaná jablíčka pro zvířata.
    Žádná velká sláva,jen dvě přepravky,ale já doufám že si u těch mlsounů šplhnu :D.
    Dneska jsem si rozšířila o dva místa chov zvířat,vrtačky napadaly,tak co s nima.
    Také jsem koupila pár šlechtěnců,když se mi v tom tulidomu nic pořádného neurodilo.
    Zdeničko,oni hlásí celý týden hezky,taky tu mám jednoho opeřence a půjde do marinády,
    dlouho jsme také negrilovali,tak si s chutí pošmáknem.
    Blahopřeji šplhavcům,lidičky Vy jste ale šikovní o_O,já jen kulím oči kolik Vás opět je.
    Tak a rychle pod sprchu,bude nějaká kriminálka tak ať ji nepropásnu a Vám všem přeji klidný večer
    a celou noc.
    pá,pá

14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezký večer všem ... konečně trocha klidu (a pohov nohám) - palačinky dopečené, zbaštěné (byly s tvarohem a jen se po nich zaprášilo, taťka je má moc rád), k obědu byla koprovka s bramborem, vejcem a kouskem hovězího ...

na farmě jsem popolezla na Baha na level 322, tak i zde úspěch, padla i další vrtačka, sluníčko přes den hezky svítilo, takže úspěšný den xD, tedˇtelka (asi hokej)

15. jarka112

jarka112 Vážený autor

pekný nedeĺný večer :)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký nedělní večer.
    Teplota venku klesla na 6°C , topíme , doma jako v lázni , bájo...
    A gratulace pro postoupivší...

Ještě jsem zkusila pár otoček šlechtění a bez úspěchu, tak jsem
    celkem otrávená. Vždy mě šlechtění bavilo, už mě přestává bavit.
    Stále se opakující neúspěchy otráví i takového nadšence jako jsem já.
    Komu se dařilo - gratuluji, komu ne - nesmutněte, nejste v tom samotni..

17. lacrima

lacrima Titán fóra

18. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný pozdní večer,
    kometak, robin, Medvánek, jarka a lacrima, gratuluji k postupům. Děkuji všem za krásná přáníčka, taky bych chtěla taková umět vytvořit.
    U nás byl také pěkný podzimní den, vyplnila jsem ho skoro celý zpracováním zeleniny. Jen odpoledne jsem se chvíli dívala na cyklistický závod, hlavně na mrňousy. Trasa nám vede přímo před domem do lesa a je to pořádně do kopce, tak některé děti rodiče i tlačili. Dobrou noc a pěkné sny.

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

:inlove:

20. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Dobré ráno vám všem a prima den.Gratuluji těm co postoupjli zas o krok dál i těm co slaví. Já stále nemám žádnou vrtačku a nevím proč. Asi mám zakletou farmu a nevím kdo mně vysvobodí. Princové nejsou k mání Nezbývá než čekat a věřit že i u mně nějaká vrtačka vyskočí ze zvěřince. Mějte se primově a ať ván vrtačky vyskakují. Tera :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.