ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To jsem vyšťourala v kompu, bo se strašně nudim. Chlupáči chrápou zaparkovaní na gauči, dítě jsem vykopala do rachoty (von by zaspal na vodpolední, no chápete to?) A stihnul ze mě vymámit ještě lóve. Tak asi vycucnu kafíčko, bo tlak je dneska hodně nízko a budu očekávat návrat drahé půlky mojí.
    Ty, pechfógl, a co jsem na něj měla vystrčit jinýho o_O, v mejch letech už nejsem jaksi interesantní pro mlaďocha. Navíc tam byla sestra ještě (taky žádný poupě už) xDxDxD

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne . Sluníčko ...bože , čuměla jsem na něj , jako kdybych ho
    viděla poprvé. Ono se to rozhodlo, že se na nás také přijde podívat a tak,
    až na ten studenější vítr, by to celkem šlo. Děti jsou venku . Vystrkala jsem
    to pomalu násilím, protože takhle sedět u PC nebo hrát stolní hry , to jo, to
    by se líbilo, ale ven? Co tam jako budou dělat ? Jsem se asi zbláznila , hovořily
    jejich pohledy. A přitom teď na hřišti řádí jak pomatení.
    Ze školy se samo muselo do města , protože každý jeden z nich měl neskutečně
    moc věcí , které nutně na zítřek potřebují do školy. Bylo mi jasné, jako pokaždé,
    že zase splétají intriky, jak ze mě vymámit nějaké hračky, sladkosti , zmrzliny a
    podobně. Tůůůdle, mají smůlu, mají vše doma a moje dnešní odpovědi na
    otázky dortíčků měly podporu ve včerejší návštěvě výživové poradkyně u nich
    ve škole. A ta jim kladla na srdce papat co nejvíc ovoce a zeleniny. Tak jsem navázala
    na její včerejší přednášku. To bylo keců a ten nejstarší mi řekl, že jsem dnes jak
    lakomá Barka. xDxDxD A mám to...ale stejně ze mě dorty nevymámil nikdo
    z nich.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A co ovocnej dortíček, ten by šel, ne xD

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Néééé..nešel , měly včera . Vždyť je to banda prožraná. xDxD
    Všechno to včera spucovalo, nic vysílené babušce nenechalo.
    Živit to je neúnosné, šatit to je nad síly pozemšťanů, koupit by to
    nikdo nechtěl , darem by to nikdo nepřijal a když ano, během 10
    vteřin by to vrátil. Tak to mám na krku zase já , chudák důchodkyně.
    xDxDxDxD
    Však přijde 18. hodina a babuška jim udělá pápá a kufruje je domů.xD

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Baby, vy taky nevíte co by jste chtěly !
    Jeden den je to zde samá vivisekce,dumání nad naší zbytečností a další den jedna švarnej jinoch a druhá gaťky dolů. xD
    Nechcete si ujednotiť priority ? Já jen abych věděl s kterou mám,či nemám kamarádit. :p

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No , to máš tak .... důchodkyně potřebují rozmanitost , každý den něco jiného,
    někdy být hodná a slušně vychovaná babička , někdy kouknout na mladého,
    jindy stahnout gatě a jindy zas se i spustit (i když třeba jen v myšlenkách) . xDxDxD Vždyť by jinak s námi bylo k nevydržení. xD Je přece dobře, že jsme děvčata každá jinak rozpustilá,
    jinak by tu přece nuda byla.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Báro - ve svejch letech bys už mohl vědět, že žádná ženská neví, co chce ( a nedá pokoj, dokavaď to nedostane) xDxDxD

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Je to pravda,ja nemit aspon dvakrat tydne italii tak nevim jestli ziju,no to kolem je taky italie,ale opravdova(tu nepotrebuji),jo zivot musi bejt pestrej,doufam,ze zase nekdo skoci na gramatiku,dite ma zakazany dorticky aby jeste vice nepribrala,kdyz se nemuze hejbat,tak zerem cerny chleba a cereralni pecivo,tvaroh,jogurty atd,ja tak rada tocenak,ale to pry ted ne,boze ja budu kost a kuze nez ji z toho dostanu,no a pak si budu moci koupit neco hezkeho,mladistveho na sebe a drahousek bude muset drzet pusu,preci to nebudu presivat,ikdyz mi tuhle rek at si koupim ksandy a teplaky pry maji snurky (no dokazete si to predstavit)to je hruza pa

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mituli, to je moc fajn, že neztrácíš smysl pro humor xD

Tři synové opustili domov a každý si šel po svém… Když se společně vrátili domů, chlubili se dary, které dali své stárnoucí matce.
    První řekl:
    “Postavil jsem pro mámu velký přepychový dům.”
    Druhý řekl:
    “Poslal jsem mámě nejnovější Mercedes i s řidičem.”
    Třetí se usmál:
    “Trumfnul jsem vás. Pamatujete si, jak máma ráda četla Bibli? A víte také, že teď moc dobře nevidí. Poslal jsem jí pozoruhodného papouška, který recituje Starý i Nový zákon. Mnichům ve sboru to zabralo 12 let, než ho to naučili. Je jediný svého druhu. Stačí, když mu máma poví číslo kapitoly a verše a papoušek ho odříká.”
    Brzy nato matka poslala svým synům děkovné dopisy: “Miltone”, psala prvnímu synovi, “dům, který jsi mi postavil je příliš velký. Žiji pouze v jednom pokoji, ale musím uklízet celý dům.”
    “Geralde,” psala druhému synovi, “jsem příliš stará na to, abych někde cestovala. Většinu času travím doma a tak zřídkakdy Mercedes používám, navíc, řidič je tak hrubý!” “Nejdražší Donalde,” psala třetímu synovi, “ty víš přesně, co tvé matce udělá největší radost. To kuře bylo vynikající.”

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli - něco hezkého, mladistvého na sebe, to jo, to je rozumné xDxDxD
    (to ty kilča dolů nepůjdou, ale poletí)

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Jo abys se jménem nedopadla jako já.Tak dlouho jsem vymýšlela jméno pro kočku až jí ta Kočka zůstala.xD

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Přátelé závisláčci,jestli chcete,zkuste kino,teď mě dalo 60 bodíků.

Asi to chce zkoušet . Já tam taky nic neměla ,až teď,tak snad se podaří i ostatním.

Naposledy upraveno: 28/5/15
  13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děkuji za informaci , ale nende a nende ! xD
    Asi budu muset zase tak hodinku počkat...ono, než do dojde až ke mě na farmu,
    chvíli to trvá. xD
    Mám kávu , odpočívám své ulítané tělo a udělala jsem domácí pudink a nacpala
    si do něj piškoty a navrch borůvky a šlehajdu. Abych nebyla za babu skrblici ,
    odnesla jsem i dětem a mladým , ono by mě to jinak nechutnalo . xD
    V telce prd , tak asi půjdu připravovat papů na zítra . Ještě nevím, možná, že se
    mi nakonec bude chtít válet zadnici v křesle a nepůjdu dělat nic . xD

mituli ...ty jsi číslo čísel ...kdybys chtěla, měla bych tu pěkné kšandy po dědečkovi
    a jsou dnes již brány za starožitnost , páč jsou z 1.republiky. By si v nich určitě
    válela ...xD

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Evi ,no to bych byla za kocku,stary ksandy zeru,ty jsi mi udelala s tim pudinkem takovou chut(uvarim v noci az budou vsici spat a spapam za barakem,aby me nikdo nevidel)to jsem ale lakoma dura,ze tak peknou dobrou noc:inlove:

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásně si odpočiň, kdyby to šlo, pošlu ňamku leteckou poštou , ale jsme v
    Česku , ne v Usej , tak jedině mohu popřát, až si dobrůtku uděláš sama,
    dobrou chuť. A koukám , že i dobrou noc ? Tak, jestli ano, tak sladké sny. :inlove:

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji všem dobrou noc a posílám trošku moudra našich vnoučat.

Když babičku začnou bolet zuby, dá si je do skleničky
    Babičku už nemám,zasadili jsme ji na hřbitov
    Babička odešla do jiného světa, konečně i já mám někoho v cizině:eek:;):)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji všem dobrou noc a krásné sny.

Kočičí dovednosti

Čtyři přátelé, inženýr, chemik, účetní a státní úředník, se rozpovídali o svých kočkách a jejich přednostech a inteligenci. Aby předvedl svou kočku, povídá inženýr: „Šroubku, ukaž co umíš!“ A Šroubek vyskočil na stůl, vzal do paciček tužku a na kus papíru nakreslil čtverec, trojúhelník a kruh. Všichni uznale pokývali hlavou. Tu účetní zavolal na svou kočku: „Fakturko, předveď se!“ Fakturka odběhla do kuchyně a přinesla podnos plný sušenek. Sušenky rozdělila do sloupečků, tak aby v každém sloupečku bylo stejně sušenek. Opět všichni uznale pokývali hlavou. Pak zavolal chemik: „Trichloretyléne, do toho!“ A Trichloretylén odběhl do kuchyně a donesl mléko a čtyři skleničky a do každé z nich nalil přesně 100 mililitrů mléka a přitom mu neukápla ani kapka. I tentokrát pokývali všichni uznale hlavou a obrátili své pohledy na státního úředníka. Ten jen zavolal: „Rauchpauzo, začni!“ A Rauchpauza vyskočila na stolek, sežrala všechny sušenky, vypila všechno mléko, pak vyhnala ven ostatní kočky, postěžovala si, že ji od toho bolí v zádech, sepsala rozhořčenou stížnost na nehygienické pracovní podmínky, vyplnila žádost o náhradu škody, hodila se marod a odešla na zbytek dne domů.

18. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj a hezký den všem. Já mám napěstováno, skicáky namlety, jen barevné fixy chybí. Ještě je dost času a tak i ony vyskáčí. Mějte hezký den a pohodu s těmi vašimi mazlíčky. Ola:)

19. jaji

jaji Vévoda fóra

ahojte,

to mi připomíná návštěvu poradkyně u malého ve třída (2.) přišel domů s tím, jak bude jíst a pít zdravěxD
    samo sebou že jsem mu to odsouhlasila a plně ho v tom podpořila xD k pití chce pouze vodu, šťávu už ne, protože je nezdravá - měl ji mít, k jídlu hodně zeleniny, také jeho přání ráda vyslyším... nechce žádné sladkosti - óóó jak jsem tohle ráda slyšela, protože aspoň zbyde více na mě a taťku :p a že už teda začne hned. Já přemýšlela, co že si to dáme k večeři, jukla do spíže, našla jsem tam kuskus (mimochodem já ho miluju, ale rodině jsem ho nikdy nedávala, protože mi bylo jasné, co mi na to řeknou) a připravila jsem ho k večeři....
    no to jste neviděli tu reakci.... cože? To mám jako jíst? To mi nechutná.... jen jsem mu připomněla, že chtěl jíst zdravě, tak měl zase plno řečí že to jo, že bude jíst zdravě, ale tohle že mu nechutná...xDxDxD
    tak jsme si vysvětlili co že to vlastně ta zdravá výživa je a hned jak začal, tak zase skončil.... Ba ne, docela mě překvapil, že jí tvaroh a pomazánky z něj, uzeniny ty nechce (ale co já pak mám vařit k večeři když kaše s párkem je to nejlepší řešení)xDxDxD
    už zase jí i ty sladkosti, pije šťávu a z přednášky výživové poradkyně si myslím pamatuje už jen pyramidu, avšak nejsem si jistá, že ví, co v té pyramidě vlastně vůbec je ;)
    musím na jeho obranu ale napsat, že to není žádný pecivál, sportuje, baví ho to, je štíhlý, vysoký (na svůj věk) dle propočtů se v dospělosti bude blížit ke 2 metrům.... ach jo:sleepy:, tak mu to sladké ráda dovolím ;)

Naposledy upraveno: 29/5/15
  20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Potřebuji ještě 150 fixů a bude hotovo,ale času je dost přeji hezký den

Farmerama 96+ *** Bahamarama 244+
    farmařím od 5.10.2010

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.