ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno závisláčkům :) ... pro mě pracovní až do neděle, tak chci jen popřát všem hezký víkend.
    kometak gratulka k alchymistovi já dodělávám čtvrtý postup, ale tam moc nechodím :).
    anickamalirka gratulka k vrtačkám :inlove: ... tak to už je něco.

Naposledy upraveno: 16/9/16
  2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké páteční dopoledne ... sluníčko se ještě snaží, ale prý mu to už brzy zatrhnou, má přes víkend něco napršet, tak uvidíme ...

gratulace postoupivším, gratulace šťastným majitelům vrtaček, gratulace všem, co něco slaví ... a já letím dopracovat páteční směnu, zatím ahoj!

3. vavovi

vavovi Stará škola

Dobré ráno zavisláci
    všem postupujícím veliká gratulka. Akce na baha je hotová a na farmě to vázne na padátkách, ale už jenom cca 30 - to dám. Jinak dneska zatím relativní klídek chlebíček a knedlíčky už kynou a masíčko se vaří (bude kuře na paprice) Po dlouhé době mám pocit, že vše co mám naplánované stihnu v naplánovaném čase. Já jsem na tohle hrozná řeknu si, že oběd bude ve 12 a když je ve 12.05 tak jsem z toho nervní, že nestíhám a začnu hysterčit.
    tak to jdu omrknout a zatím papa

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Hezký pozdrav z Krkonoš:inlove:,hned po ránu jsem nějak naměko.Došlo mi několik psaníček s kameny a mě až ukápla slzička jak to tady u některých farmářů funguje,což je asi dobře.Mějte se pátkově a užívejte poslední sluníčko

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné dopoledne všem ;)
    P.S. mituli máš ve hře tento nick? Posílala jsem šutr, ale nějak mi to blbne, tak ani nevím jestli došel

7. mituli

mituli Polobůh fóra

janaj-:inlove:ano mám a došel,moc dík

8. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásný páteční den všem. Právě jsem se vrátila po skoro 4 měsících domů do města a jsem z toho, že příjemné letní dny skončí, naměko. Nad námi teď hřmí letadla co se slétají do Ostravy na dny NATO. Pobyt na chatě byl krásný. Ještě se tam asi na pár dnů vrátíme, ale už to bude nakrátko. Teď mě čeká generální úklid bytu a moře prádla z chaty za celé léto, ale to se postupně zvládne. Gratulka všem co postoupili. U mě dnes postup na Baha do 323. Baha akce byla hotová hned, všeho bylo ve stodole dost. Na dostavění posledního chrámu chybí asi 10 kamenů, ty budou odpoledne a bude také hotovo. Přeji všem ať kameny hojně padají.

Naposledy upraveno: 16/9/16
  9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné páteční ještě slunečné odpoledne!robin2151, gratulka ke 323. Baha postupu, krásné číslo, čtené stejně zepředu i pozpátku! Dnes ráno jsem akci dokončila, jela jsem do města koupit pro švagrovou kytičku, zítra jí jdu popřát k svátku. Prošla jsem další obchody s obuví a když už jsem chtěla jít domů, tak jsem se ještě zastavila v posledním a tam jsem sehnala jediné boty, které jsem obula bez bolesti. Jsou na přechodnou dobu, jsou látkové a na klínku, tak snad se mi dají nohy do pořádku, než přijde zima a půjdu do kozaček! Přeji pěkné odpoledne a určitě vápence dopadají!;););)

10. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    co to bylo s tou držbou, snad byla včera avizována? Já jsem potřebovala sklidit v té době rákosí,které bylo opatřeno SH, no a tady máš čerte kropáč - utřela jsem ústa.
    Gratulace všem postupujícím, váš šneček Vikýšek :pse doplazil sice včera na Baha na 280 lvl, ale ani jsem z toho radost neměla.
    Jak jsem psala celý týden po doktorech - ve středu kolaps na rehábce, čtvrtek echo vyšetření a odcházím na operaci srdce pro silně zhoršenou stenozu aortální chlopně, 4.10. nastupuji do nemocnice a tam se bude rozhodovat o způsobu operace - zda mimotělní oběh a v něm nová chlopeň nebo jestli pojišťovna povolí stent:cry:. Můj otec na následky této operace před 6 lety zemřel.
    No a dnes jsem převaz na chíře odmítla, prostě už nemůžu.
    Stonek chrámu již funguje, ale ke konci úkolů jsem řádně musela šáhnout do kapsy>:(. Škoda, že nebyl zájem o zvířata.
    Dokončen hrad a Řím, vrhla jsem se na Egypt, tak snad to dovedu přes víkend ke zdárnému konci.
    Co kdo vaříte, dejte typ, já jsem s nápady na dně po té šokující zprávě z kardiologie.

11. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Viky drž se! Já tě taky trochu držím a takových je nás tu habaděj !
    :inlove:

...dneska nevařím, my budeme mít topinky (z el. kontaktního grilu) s česnekovou pomazánkou (já říkám pomatlánka, tak to říkaly děti když byly malý).

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

13. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Příjemné odpoledne a vřelé přání zdraví a pohody
    všem Lídám , Liduškám .
    Na akci čekám až mi dokvetou sněženky. Trošku mi zdržel výpadek.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc sladké šneček Vikýšek...gratulace ke 280. baha postupu, budeme Ti držet palce a uvidíš, vše dobře dopadne!!! Tak jsem odtajnila chlívky: žluté koberce, tygr a mravenečník, stromy vše, co jsem měla, radost mi udělala rolinie, tu jsem neměla. Krásné odpoledne, jdu si udělat kafíčko a sednout si ještě na chvíli na sluníčko pod pergolu. Malá se za chvíli vyspí, tak přijde taky, mám tam pro ni jahody, má je moc ráda! Pa pa...;););)

15. burds

burds Titán fóra

Vky at ti vše dobře dopadne.Vůbec se nedivím,že jsi v šoku to by byl každý.A nejhorší je to čekání když víš co tě čeká bojíš se a čas nejde urychlit.Přeji všem Liduškám k svátku hlavně hodně zdraví.Já už jsem své Lidušce popřála.Kubík má rýmu tak je nějak mrzutý ale jinak je to to nejštastnější dítě co jsem kdy viděla.Přeji všem krásný víkend.

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné odpoledne :)

Nejdřív mi vypadlo
    nato oči z důlků cože to tam vidím...
    A potom jsem sklízela stromy
    Že by šťastný den??? :p

Viky007 holka, drž se! :inlove:

17. jarka112

jarka112 Vážený autor

aj ja mám šťastný deň :):):)

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezké pozdní odpoledne.
    Makám, jen občas vlétnu na farmu a příspěvky v rychlosti přelétnu.
    Chvíli jsem se usadila ke kávě, stačila udělat jedno přáníčko a helemese,
    ono je tu zase postupů. Tak, na vás ostatní se miláčkové dostanu
    později, ale zatím ze srdce gratuluji. Dopiji kávu a jdu připravovat
    večeři. Cibule, mrkev, hrášek, kukuřice , česnek - to vše jsem dnes
    vydolovala ze zadní zahrady , které se bahno jakž takž vyhnulo a do
    předchvíle zpracovávala. Něco zavěsit do spíže, něco na mrazák.....

;)

A gratulka ....

A podpísek ti chválím, pěkný, teprve dnes jsem si ho pořádně prohlédla.
    ;)

19. parožátko

parožátko Zelenáč fóra

Ahoj, máte to tady moc hezké , krásná přáníčka , hezké příspěvky.

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Nu , u nás je sekec mazec ...bouřka, vichřice, leje ...už kroupy a jaké !
    Kdo ví, jak dlouho bude v provozu internet... televize už je bez signálu.

Tak jsem to postačila, než nás vyhodí ze signálu. Zatím pa ...

parožátko ...vítej u nás.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.