ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné ráno, sluníčko se zkouší prokousat, popíjím kávičku, čtu Závislacký večerník a v 1/2 10 si jdu vyzvednout vnučku a půjdeme koupit rohlíky a potom na hřiště, dokud nebude ještě tak velké vedro. Po obídku ji dám spát a když se neprodlouží údržba, tak mrknu, co je nového. Zatím ještě chybí vápenec, budu sklízet až večer, nechtělo se mi plýtvat superhnojivem, tak budu muset čekat!!! jarka112, gratulka ke 260. Baha postupu, jsi šikulka!!! anickamalirka, máš pěkný inovovaný podpísek, jsi šikulka!!!Přeji pěkný den a užijme si ještě pěkného počasí!!! ;););)

Naposledy upraveno: 15/9/16
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kukuč a pohodičku přeji při tom slunečném čtvrtečním dni.
    Akci loudavě a v klídku válím , po těch letech hraní už mám trochu
    rozumu ( haha) a nikam se nehoním. Ty doby, kdy jsem musela mít
    hotovo za dva dny jsou dávno chválabohu za mnou. Důležité je dokončit,
    ne se uštvat. Zbývá mi ještě dodělat půlku prvního chrámu a jednu tašku
    hodit na střechu posledního... Času je dost , takže mě ani padátka nerozháží.

:pxD

Omlouvám se sousedům, ale víte, jak je to s dárky, těch 7 je opravdu
    málo, aby stařena spravedlivě podělila všechny. To se prostě nedá.
    Tak se nezlobte, na koho se nedostane pravidelně každý den...mrzí mě to.

;)

mituli .....děkuji...Já už dlouho neměla bebíčko, byla jsem tuze hodná
    a opatrná. Rameno bolí, futra jsou bez úhony a co je nejdůležitější,
    čičík také . Moje vina , mám koukat a uhnout včas ...

xD

Káva dopitá, jdu kuchtit . Dnes řízky a bramborová kaše , nemám moc
    na vaření čas , mám toho dnes mnoho na práci. Včera mi došel balíček
    s růžemi , tak budu sázet. Toužila jsem po tmavě fialové, modré a černé
    a ty se musí objednávat on-line , v krámu je nekoupíš... Já je původně
    měla, ale to bahno, které nás zaplavilo, mi je zlikvidovalo. Tak zatím pa.
    Jo, jsem málem nevyřídila .....lišáček posílá mnoho pozdravů.

:inlove:

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den všem :) mám trošku čas a tak chci pozdravit a pogratulovat jak postupujícím, tak i dalším oslavám v rodině.
    Holky dávejte na sebe trošku pozor a akrobacii nechte na profesionálech :D. Já si jen občas ve sprše sleduji nové modráky ... jsem jak lítačky a vždy se o něco škrtnu ... a potom přemýšlím, od čeho mám zase modrák :p.

(((())))(((())))(((())))(((())))(((())))(((())))

doben .. gratulka k dvojskoku ... 89 farma 250 baha
    se mi to moc líbí :D

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Děkujem lišáčkovi za pozdrav,koukej ho vyléčit prý na to pomáhají kozí obklady:DxDtak se koukej snažit.Jinak jak jinak stojím na šutrech,no snad to stihnu,hezký poslední sluníčkový den

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

evainfo - ten gif je kouzelný, škoda, že ho nejspíš zase odstraní. Ale připomnělo mi to, jak před dvěma lety na balkonu vrabci učili mladé létat. Slyšela jsem štěbetání, kouknu z okna a na zábradlí rodinka. Staří poodlétli, sedli, poodlétli..., jen mladému se pořád nechtělo. Tak po několika marných ukázkách letu přiskákala vrabčice k mláděti a normálně do něj strčila. A letělo? Letělo! Ovšem netuším, jak se tedy dostalo až do pátého patra. No, možná nahoru se tolik nebálo :)

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hezký obědový čas všem ;).
    Jelikož byl včera (respektive i dnes) hokej, tak jsem chtěl vidět zápasy živě, to se mi povedlo, ale ke spánku jsem se dostal až dnes 4:30, takže pro mě je teď trošku ještě ráno, ale o to lepší ráno na farmě, protože se mi konečně povedlo dostat všechny řemesla na 5, když to dnes dokonal alchymista. No a k tomu ještě splnění akce, tak co víc si přát :).

Gratulace dalším postupujícím. Ať se daří a hlavně dneska nezapomenout po 14 hodině odkliknout tu krátkou záležitost s názvem Chrám dveří :D.

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

kometák96: asi jsme na stejné vlně taky, jsme dnes dokončil Alchymistu 5 stupeň:D

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... jsem zapomněla úplně na údržbu xD
    ale na forum se dá dostat a jsem překvapená a nechápu, že je tu tolik hostů .... [​IMG] ... to je pár minut :p ...
    tak jsem taky vyčistila co šlo (spíš, co umím ... prohlížeč)xD ... ještě vyčistila taky nádobí a čekám na spuštění nové akce. Mě poslední dobou zlobí zvuk ... chvilku jde a chvilku stojí :mad: a se koukám po nějakém šikovném, novém počítači a stránky s akcemi sleduji každý den. Se mi snad zatím nesesype xD .... samozřejmě s tím čekám zeťákovu radu, ať neudělám kopanec, jako minulý rok o_O.
    Tak šup šup, to už vyčistěte a jdeme na to :D

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dnešní akce hotová, řádek funguje jak má:p

11. lacrima

lacrima Titán fóra

12. jarka112

jarka112 Vážený autor

Ďakujem všetkým za gratulácie :D

Ja sa vždy tak teším na tie vaše krásne tvorby

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak dnešní akce hotová,ale moje stodola na Bahamě je tak vymetená,že mě čekají perné chvilky
    než to dopěstuji aby bylo co dát do korýtek zvířátkům :D.Ale stálo to za to,mám další stoneček.
    Blahopřeji postoupivším a jinak všem přeji hezký večer,pá,pá

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Akce na baha -jedním vrzem:music:Ale na farmě hrůza děs-nejsou kameny.Hezký večer a nezlobit pá

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ...zlobit ! Jsi mě naváděla na určitý druh léčby, tak zlobit !
    xD
    kometak96 ....gratuluji k ukončení Alchymisty .
    ;)

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný večer,
    zatím co se utahaní čeští farmáři lopotili na polích,
    mezitím než dozrály první podzimní brambory, kdy poctivě víc jak tři měsíce zalévali, pleli, sbírali mandelinky bramborové....

tak sluníčkáři stihli nasbírat 35 zlatých banánů :D

JOOOO :D !!!
    snad Jéééžišek nadělí nejkulinkatější levlík :D pěkně zakulacený asi jako my všici po Vánocích :D

Spolupostupivším spolugratuluji :D
    Baha akci jsem zvládla asik s 15000 zázvorem, 20 000 hvězdného ovoce a asi 200 opic..
    nepočítala jsem to, jen tak odhadem :D
    K probíhající vápencové akci... nooo chybí asik 230 padátek,
    nějak je nechám dopadat, popř. doženu před koncem s karafiáty a kaštánky ;)

Dobrou noc a krásné sny :)

mamča50 - móóc děkuji :)

a joooo znova :D dnes mi přistály dvě vrtačky, takže má už celé tři...
    by mě zajímalo co jsem zvrtala :D že tak na jednou padly :D :D

Naposledy upraveno: 15/9/16
  18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, den s malou utekl jako voda, vše jsme zvládly, když se vyspinkala, rodiče se už vrátili, byli se vykoupat v bazénu a potom jsme spolu ještě byli všichni na zahradě. Bylo krásné odpoledne. Baha akci jsem hravě splnila a ještě mi chybí pár vápenců, možná, že při večerní sklizni to dám. Všem, kteří splnili, gratuluji a ostatní....ještě je dost času a my to dáme!!! Dobrou noc a krásné vstávání do posledního pracovního dne tohoto týdne! ;););)

19. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

20. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny,
    anickamalirka, gratuluji k úžasnému výkonu na farmě i na Baha a nový podpis je moc pěkný, kluci kometak a hubabuba vám blahopřeji k ukončení řemesel ( my jsme všude na 4 a tlačíme hlavně marmeládníka jak můžeme). Dnes jsem se dostala na farmu až večer, neboť jsme ráno před 7 hodinou vyrazili do Bohunic na oční a vrátili jsme se odtud až po 17 hodině. Manželovi hrozí odchlípnutí sítnice (zatím je tam něco menšího), tak mu to zpevňovali laserem, no a přijeli zrovna dnes servisáci, tak mu ten zákrok dělali až pozdě odpoledne. Hlavně, aby to pomohlo a drželo. Teď chystám Štěpánkovi na zítra klíče, aby si mohl proběhnout chrámem. On dodává moc rád. Ve stodole bude trochu průvan co se týče plodů, ale na dodávku zvířat stačili jen lenochodi. Do té druhé akce chybí jen pár kamínků, tak to bude taky v pohodě. Přeji dobrou noc a pěkné sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.