ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Už se jde taky baštit a tak ještě gratulka:

mamča50 [​IMG] plantáž 324 [​IMG]

kometak96 [​IMG] plantáž 328 [​IMG]

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Děkuji všem za nádherná přáníčka. Už k vůli nim bych
    chtěla narozeniny každý den.:pxDxDxD
    Taky přeji všechno nejlepší Radkám. No a všem rychlíkům.;)

4. doben

doben Ikona fóra

Tak dneska jsem ráno postoupil na farmě do levelu 89 a na Baha do levelu 250.

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :)
    Děkuji za přáníčka k narozkám :) poslední dobou moc nestíhám :D chi chi, Pepánek měl 4 dny přede mnou, ale oslavu kvůli mému školení máme až v sobotu ;)
    Milena přijmi i ode mě gratulaci k narozkám, víc než cokoliv je zdraví, když pokulhává tak přízeň rodiny a blízkých a když i to pokulhává, tak alespoň naše vlákno "důchodců" všeho druhu :) A jak řekl klasik.... každý den užívej, jako by byl poslední !!!!!! A slovíčko "AŽ" .. zapomeň a žij zvesela ;)
    Gratulka rychlíkům co postupují skoro furt :D :D a hezký zbytek dne ;)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpolko přeji ...

Aby se neřeklo , že se flákám...
    :p

Naposledy upraveno: 14/9/16
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Příjemný podvečer přeji:)právě jsem dorazil z práce :pGratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu, rovněž gratulka všem kdo maj akci již hotovou, já ji dodělal odpoledneo_ODnes vyšlo ofiko k zítřejší nové akci - akce pohodička bez pěstování hotová bude za chvíli:D

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezký dobrý večer ... gratulace všem oslavencům a postoupivším ;)

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer přátelé,tak jsem přišla pročíst denní tisk,teda novinky ze Závislákova a musím říct
    že se to zde opět hemží postupíky.Skoro se mi tomu ani nechce věřit,jak jste pilní a farmaření Vám jde od ruky.
    No,jedna báseň,a já všem posílám obrovskou gratulku,a taky Milenko Tobě,hodně zdraví k narozkám.
    Dneska to byl takový den klídku,mám naordinováno odpočívat a každodenní píchanec.Ještě štěstí,že sem k sousedovi jezdí
    zdravotní sestřička,tak se nikam nemusím plahočit.
    Na noc sázím karafiáty,jinak se snad těch šutříků nedočkám.Na tu novou akci se těším,jak jinak,a když už vyměst
    stodolu,tak pořádně,ze všech koutů :D.
    Zatím pa,jdu zalehnout,nějak se mi klíží očka,kdoví co mi do té injekční stříkačky přidávají :sleepy:.
    pa,pa

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer a děkuji za krásné gratulace, jste moc šikovní!pajaable, velká gratulka ke 325. baha postupu! Odpoledne jsme slavili narozeniny vnuka na zahradě, ale po 16 přišly mraky, začalo foukat a sluníčko jsme už pořádně neviděli! Zítra budu hlídat vnučku, tak dopoledne půjdeme na procházku, pokud nám to počasí dovolí. Zasadím dlouhodobky, vápenec je nedostatkové zboží. Přeji dobrou noc a sladké sny! ;););)

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Díky všem a dobrou noc.

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pěkný večer všem :).
    Děkuji moc všem za nádherné gratulace. Bohužel teď není extra moc času psát, ale snažím se to tu každý den kontrolovat, co se děje nového, abych byl v obraze ;). Navíc k tomu akce přes akci, tak je to trošku hektické, ale hlavní je udělat si dobrý systém a orientovat se v těch všech novinkách :p.
    Všem oslavencům a postupujícím taky moc gratuluji :).

14. jarka112

jarka112 Vážený autor

výsledok mojej poctivej práce od pondelka ;)

15. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný večer,
    kometak, mamča, doben, pajaable a jarka, gratuluji k postupům na farmě i Baha.
    Milena, na tvé zdraví jsem si opravdu připila, protože dnes má narozeniny i můj manžel. Dnes už to bylo jen tak lehce, protože jsme je už oslavily, spolu s vnukovými narozeninami a s mým pondělním svátkem, minulou neděli. Akci nakonec uděláme celou, napěstováno už je, chybí jen vápenec, ale ten dopadá. Ze zvěře jsme zatím museli dokoupit jen pávy, ty nepěstujeme vůbec. Akce na Baha vypadá dobře, jen té zvěře je mi líto, potřebujeme jí hodně do úkolů. Přeji dobrou noc a ať máte zítra úspěšný den na farmě i v reále.

16. mituli

mituli Polobůh fóra

MILENA -hodně zdravíčka a všeho ostatního:inlove:,náš vnouček má taky dnes narozky.Gratulka všem postupujícím HEZKOU DOBROU NOC VŠEM ZÁVISLÁKŮM;)

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Poslední dnešní gratulace , jdu do vany , pak ještě sklidím a zapadnu
    do peřin. Bolí mě rameno, ale fest. Připletla se mi kočičí pod nohy a ve
    snaze se jí vyhnout a neublížit jí , jsem chtěla ramenem bourat futra.
    Bolí to mocinky , moc . To bude asi to telecí ....

:p
    Tak se hezky vyspěte , pa...a díky za dárky.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Achjo,ty jsi stašná chomrsta pajaable,není dne aby jsi si něco neudělala:inlove:foukám bolístku.Já jednou takhle přez pejska-14dní mi dřeli škváru z dlaní a kolen.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko všem ;)
    Snažím se vás číst, psát moc nestíhám. Není čas a spíš ani chuť...Ale to tu nebudu rozebírat.
    Akce jede pomalu, stojím (klasicky) na padátkách... Nebo spíš nepadátkách :p

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) dobré dopoledne ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.