ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný den přátelé ze Závislákova,tak mě včera skolila moje nemoc,ale nebojte už jsem v pořádku.
    Asi nejhorší na tom je,jediná věc,že tiše příjde a já ani nevím kdy ji mám očekávat.No a pak je to mazec.
    Klůci šikovní,ti z té Záchranky,jim vděčím a děkuji že ještě vůbec dýchám.....ale to je teď vedlejší,
    protože jsem se vrhla do akce postav dům nebo hrad :D,moje ovečky postavily již první ,,hrad,,
    a já se vrhám na další ..... moc pěkná akcička,mě se líbí,a pak,už tady na forum prosím nepište Vy hráči
    kterým se nelíbí,že musíte, doslovně ,musíte vymést stodolu.
    Nejste sami,já ji také vymetu,ale při těch akcích je to v pohodě.....nebo ještě jedna rada....nepište
    nekoukejte a akci nedělejte a o nic nepříjdete.....Já také syslím,až se mi dělají boule za ušima.....

Popřeju krásné odpoledne odpoledne a poistoupivším vše nej.....

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, přišla jsem z města, jenom se ze mne lilo a boty jsem žádné nesehnala, nohy mne opět v tom vedru pěkně natekly. *** mají hodně, ale jak mám ještě nohy trochu oteklé, tak žádné neobuji ani ty medicínské, které se mi teda vůbec nelíbily. Nevím, zda si je někdo vůbec koupí a ještě jsou za pěkně vysoké peníze.Hrůza, už aby se mohly nosit kozačky, ty snad obuji. Užívejte si slunečného dne, kdo ví, kolik jich ještě bude. Jdu si udělat první odpolední kávičku, s tou druhou si počkám, až odpoledne dorazí na grilování!;););)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, dneska máme třináctého, že? Zhroutila se pode mnou židle k počítači, tedy utrhlo se ramínko od pojízdného kříže. Málem jsem dosedla na tu svoji přeraženou hnátu, ale nějak jsem to vybalancovala. Židle půjde pryč, ale nechci si představovat to vysvětlování rodinným příslušníkům, jak jsem to dokázala.:oops:

4. malinkami

malinkami Velmistr fóra

jé no vidíš, pechfóglová a já si říkám, proč nám ráno autobusák zavřel před nosem a bezostyšně jen mávl rukou a rozjel se, načež moje dítko proneslo, že stejně zapomnělo odisku a u zubaře si doktor řekl o nekřesťanské peníze xDxDxD

5. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

AhóóójxDxDxD
    Tak třináctého.
    malinkami- taky vzpomínáš na chat?:)Škoda, že ho zrušili.:sleepy:
    Akce se mi líbí. Dodělávám první dům.:p
    Gratulace všem rychlíkům.:);)

6. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Mil čauky ;)
    No jasně, že vzpomínám...dyť to taky bylo jediné, co na farmě stálo za skutečnou zábavu 8)
    Si pamatuji dobu, kdy jsme kolektivně (každý tedy doma u své farmy) doslova řvali smíchy... se na mě chodili dívat rodinní spolubidlící, zda je vše v pořádku xD Na to se prostě zapomenout nedá:music:
    ...jo a mrkvu jsem si dnes poklikala hned ze dvou důvodů...
    1) abych se uklidnila z toho brutálního rána a 2) ta cena za ni je prostě neodolatelná:inlove:

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    do akce jsem se nakonec pustila, no a dopadá to dle mých představ, přibývají krejcárky, ubývají fl., holt SH mám málo a protože odmítám bourat pracně vybudovanou farmu(aby lahodila mému oku:p), tak musím hnojit;). Začala jsem od Říma, město se již rýsuje a rýsuje se i středověký hrad. Moc se mi líbí grafika,( RT si musel vyhrát), ta mě asi pošťouchla k plnění této akce.
    Jinak gratulka všem postoupivším, no již si říkám šneček Vikýšek(od jména Viky):p
    Že je 13tého cítím od rána, sotva jsem dovařila a to byl jen buřtguláš, málem jsem zkolabovala bolestí zad a páteře, lehla jsem si na válendu ve svém pokoji(přízemí, sever), probudila mě zima:D, doufám, že to bude vše pro dnešek.
    Přeji hezký zbytek dne a ať nám to roste a hlavně padá

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Po dlouhé době zdravím všechny závisláčky ;) gratuluji ke všem postupům a úspěchům, foukám bolístky všeho druhu.
    Přibývá to tady takovou rychlostí, že Vás ani nestíhám číst, ale čtu pilně a jsem stále s Vámi.

Dnes jsem se přistihla, že už jsem s tou závislostí hoooodně daleko. Jelikož nezvládám večer přesně v určitou hodinu sklidit nebe a dekorace v parku, které mám po 12ti hodinách a tak o 10-20 min. se zpozdím a pak už to zas nechám na ráno a přicházím asi o 200 tis. BZ a také dost BBz, tak jsem si ode dneška nastavila na večerní sklizeň budíka. Doma už si všichni ťukaj na čelo a teď ještě bude zvonit budík. To jsem to s tou sklerózou dopracovala

xD
    Na pláži přijde malý chlapec za pánem ve středních letech. „Strýčku, co to tady děláte?“
    Muž přátelsky odpoví: „to samé, co ty chlapče. Opaluju se, plavu, prostě odpočívám.“
    „A strýčku, támhleto drahé auto, jak jste s ním přijel, to je vaše?“
    Cizinec trpělivě přikyvuje: „Ano chlapče, to je moje.“
    V tu chvíli se chlapec otočí a volá: „Mamííí, na co se ho mám ještě zeptat?“

Naposledy upraveno: 13/9/16
  9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník všem závisláčkům :) je stále hezky a teploučko ... no studená pravda brzy nastane ... ani pomyslet :D ...
    vavovi: gratulka k tomu rohatému [​IMG] ... od bývalého máma měla velké hospodářství a já a holka (městské kočky) jsme strávili více času s kůzlátky, králíčky, psíky, telátky, než s ukřičenou tchyní xD ... to dodnes nechápu, protože ty mrňatá kůzlata celou noc mečeli a nikdo nemohl spát, jak se to rozléhalo :cry:
    kerryhill i pajaable: ... držím palce, to bude v poho :p .. nás nic neskolí, i když mě taky moje kamarádka-doktor stále někam posílá,
    ale tomu moc nerozumím :D ... nebo nechci.
    pechfogl: .. tvoji aktivní sousedi jsou dar z nebes xD ... kde dnes seženeš živou hudbu bez objednání :p ... bych jim s úsměvem navrhla novou a pohodlnou židli pro sebe, abys mohla lépe prožívat jejich rauty :D ...

kometak gratulka na farmičce 117 [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zdárek farmáři:)Akce beží o sto šest;)končím druhý ukol:pvčera pozdě večer postup na farmě lv. 113, krásné číslo:wuerg:Jinak velka gratulka všem postupujícím, jak na farmě tak i na baha a všem oslavencům všeho druhu.;)

11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den Vám vše. Gratulka postupujícím :). Hubabuba prozraď co pěstuješ, že máš tolik kamenů? Mně tolik nepadá. Musím se pochlubit- spadla mi první vrtačka,ani nevím kdy ;), ale ve skladu je. U mně už také stojí jedna stavba.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Jsem doma, tedy už od třetí odpolední, ale než jsem poklidila farmy
    (lišák spal a potil se ) , osprchla se , donutila toho mužského něco sníst,
    vyhnala ho z pelíšku a čistě povlíkla , pomazlila se s vnoučaty a zvířecími
    kamarády , přišel již večerní čas. Podle počasí bych hádala poledne, jaké
    je ještě vedro. Však jsem přijela domů zplavená a unavená z toho žáru.
    Dokonce i povlečení jsem stačila vyprat a usušit , vyžehlím a pak si dřepnu
    a budu řádně odpočívat. Až později, až se venku ochladí, si posedím na terase.
    ;)

A gratulky všem případným výhercům Sportky či jiné loterie,
    pracovitým akčním úkolářům, kteří akci zvládají levou zadní
    a vavovům k panu Kozlíkovi ...

robin2151 k vrtačce ...
    :p

Děkuji za dárky ...pa.

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký slunečný večer ... gratulace všem postoupivším (taky se mi podařilo dnes popostoupit - na farmě mi na ukazateli svítí 101)

akci plním, první stavba už vyrostla do třetího podlaží, ostatní dvě teprve mají základy - je to hezké, dobrý grafický nápad (chodím se tam koukat, když čekám na to rákosí-orobinec)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A máme tu další pilné závisláky....

:inlove::inlove:

:inlove:

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. doben

doben Ikona fóra

Gratuluji všem postupujícím mě zítra ráno čeká dvojitý postup. 250 na Baha a 89 na farmě. :)

17. malinkami

malinkami Velmistr fóra

evoku, tydle budíkové dýchánky už mám sice za sebou, ale ne a ne přestat hrát o_O:D
    robine, já ti prozradím, co má buba na kameny...má tam armádu jécáků xD
    medvánku, grafika na farmě je bezkonkurenčí :p

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, venku je nádherně, jenom ta tma již přichází brzy. Odpoledne se vydařilo, užili jsme si pěkné odpoledne. Zítra po prázdninách jde vnučka opět s dětmi cvičit a malovat a zpívat, tak jsem zvědavá jak jí to zase půjde! Je to živáček a nerada se podřizuje, ale musí to s maminkou zvládnout! Jsem ráda, že vidím delfínky a tím, je Evička zpátky mezi námi!!! Gratulace k postupům: bagíra77, ke 156. faremnímu postupu a medvánek, ke 101. postupu na farmě!!! Všem přeji pěkný večer a dobrou noc a krásné probuzení do dalšího ještě letního dne!!!;););)

19. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

robin 2151: před akci karafiáty a na baha cukrový meloun, sklizeno za pomoci hodně JC :pa nyní pěstuji jen akční;)již bez JC:D

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.