ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Čájo , Bájo , huž jsem tu .

Zdravím všechny příznivce Farmeramy !
    Kredit našlapaný , až zítra koupím měnu kvůli mega BZ dni.
    Nějaký ten floren jsem koupila již dnes, protože jsem nedočkavá
    a alespoň pár stájí musím vyzkoušet. Sice budou k mání až ráno,
    tedy, pokud mě ta zvědavost nedonutí odkrýt dříve. Za celý den
    jsem se dostala jen sklidit a zasít, přečetla pár příspěvků , ale čas
    se "vykecávat" nebyl. Vnoučata, návštěva, mladí přijeli z práce a
    usadilo se to u mě a pak zase návštěva a jsem ráda, že už mám
    klídeček. Zítra asi pojedeme hned ráno pryč , děti chtějí na Tachovsko,
    jsou tam Loretánské slavnosti , tak doufám, že nebude cedit.
    :p

A jdu si udělat kávenku a dám se do gratulek...ani dnes se nelenošilo a postupovalo.
    ;)

Jonsdorf .... k hrošíkům a žůžovkám gratuluji .
    :inlove:

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

burds,holka zlatá,já Ti držím prstíky,já měla tu náhradu na vrchním patře už v 37 létech.
    Tehdá to bylo taky něco,na čerstvě vytrhané zoubky mě doktor vrazil onu umělotinu a já vypadala jako
    něco mezi naším ratlíkem a koněm.Prostě hrůza.Když jsem měla někam jít mezi lid,tak jsem šla zamaskovaná
    jako turkyně,ale teď už se tomu jenom směju.Každou novou si už pořádně prokonzultuji s laborantkou a je to v pohodě.
    Nevím,jestli jsem to tady dobře pročetla,ale už je tady nějaký nový majitel hrošíků?To snad néééé
    lidičky,tak to Vám gratuluji,já čekám že budou k mání levnější florénky,protože jsem totálně švorc :D.
    Opět je tady hodně novinek,ale ty si pročtu v klídku až zítra,dneska se hrnu do kutlochu....
    Tak pá,a hezké sny....

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Milé farmářky

Jukněte do kina u nás se promítalo.
    Tak snad se tomu stane i u vás.
    ;)

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jonsdorf, to štěstíčko Ti přeji, taky bych chtěla kluky hrošíky, ale byl to mravenečník, mám tam ještě tajemničku v liště, tak uvidím, co se podaří!lacrima, milá sousedko, velká gratulka ke 320. Baha postupu a madvo, gratulace ke 101. farmářskému postupu. Už je popsaná akce stavění měst, od pondělka od 14 , tak mrkněte, bude třeba u někoho možná přestavět plochy, protože na plantáži se nebude moci pěstovat, ale snad tam budou vypadávat také vápence...vypadávátka. Já to budu muset během víkendu také předělat! Strašidelný řádek z akce jsem právě aktivovala! Přeji klidnou a dobrou noc!;););)

6. Madvo

Madvo Mistr fóra

Dobrý večer - Evik 1016 a mamča50 moc děkuji za gratulaci. Teď už to doopravdy jde snáz.
    Mám radost - dnes jsem koupila balíček, protože se mě hrošíci moc líbí. Umístila jsem jenom polovinu a měla jsem hrošíka, 2 pandy červené a 2 mravenečníky. Zbytek TCH až ráno. Dobrou noc a hezké sny.

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takže , kusovky se fakt nepovedly. Počkám si a koupím raději
    sobotní balíček .
    A teď gratulky a pak spát. Přeji dobrou noc.

:inlove:

8. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké sobotní ráno - pajaable - moc děkuji za gratulaci. Krásné ranní přivítání s jezírkem a s lekníny - k r á s a - díky.
    Ve zbytku TCH jsem našla ještě jedny hrošíky, tygříka, plameňáky a několik pand a anakond. Jsem spokojená, balíček se vyplatil.

9. burds

burds Titán fóra

Já si připadala jak ve snu.Koupila jsem balíček a mám 5 ! hrošíků.Asi nějaký zázrak ,to se mi ještě nestalo.Asi se RT nade mnou smilovalo když nemůžu jíst.Krásný víkend.Syn už zvoní tak odjíždím.

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Naposledy upraveno: 10/9/16
  11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásné sobotní ráno všem. Gratulka všem postupujícím :), jste pilníci. Mám z balíčku 3 hrošíky a i s ostatním spokojenost, dokonce padly růžové opice. Akce už včera skončena a stonek pracuje. Dnes odpočinkový den, včera jsem lozila po lese a teď bolí nožičky. Hřiby přestaly růst :sleepy:.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Balíček jsem koupila a super.Mám hafo tygrů,mravenečníků,č.pand,plamenáků,růžové vembloudy a 4hrochy,ještě 7chlívků v liště.Asi se RTnade mnou slitovalo,je mi moc smutno,pejsek mé postižené dcerky je velmi nemocný a p.doktor konstatoval uspat,tak pláčem a pláčem:cry:

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásnou sobotěnku přátelé,jů to ale koukám,v Závislákově snad všichni září štěstím,každý tu už má vysněného hrošíka :D
    Já čekám až odbije desátá,koupím měnu a snad mi také padne alespoň jeden.
    Všem šťastlivcům blahopřeji k postupu a přeji príma den.
    Tak zatím pa....

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník v závislákově :) už piji druhé kafíčko, sme si večer vyšli s přáteli, které jsem už dlouho neviděla. Akce v josefovském údolí (tam dříve pracovali) krásné okolí, romantika, něco popili i zakřepčili [​IMG] ... se přiznám, že už se mi nikam moc nechce chodit, ale nešlo odmítnout a nakonec byl večer fakt supr :p pusa mě bolí ještě teď od smíchu a člověk zapomene i na starosti, které má snad každý ;) ...
    burds: .. to je úžasné a moc gratuluji k pěti cvalíkům [​IMG] ..... Jonsdorf: ... vážně supr, růžová je žůžová :D ...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

evik1016 .. gratulka k postupu na plantáži 311
    i s tím novým cvalíkem :D ...

mituli: ... je mi pejska moc líto a bych ho nenechala už dál trápit, doktor ví a pomůže. Jsme to tu prožili snad všichni ... držím palečky, to zvládnete :p ...

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

mituli ouvej, to bolí... :cry:

Z TS zlatí papoušci a jeden mravenečník? Tak to pardon, slavný soude... raději ne :mad:

16. lacrima

lacrima Titán fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní odpoledne, je pěkně, není takové vedro jak slibovali. evik1016, gratulace ke 311. postupu na Baha. Dopoledne jsem upekla švestkový koláč, konečně jsou švestky zpracované, na oběd došli vnuci a dcera s vnučkou, byla slepičí polévka, řízek a brkaše. Chvíli jsme poseděli, malá šla spát, tak jsme si v klídku vychutnali kávičku. Zítra jdu s Jiříkovými kluky a jejich rodinami na obídek, oslavíme dodatečně jedny 42. narozeniny, svátek Adélky a dopředu svátek Radky, který bude mít až ve středu, ale tím, jak děti chodí již do školy, tolik toho nestíháme! Odpoledne budu muset přestavit farmu na novou akci a víkend bude pryč. Koupila jsem 7 stájí, ještě dvě nejsou odtajněné, ale hrošíci tam zatím nebyli., červené pandy, plameňák, žluté koberce a včera mravenečník!. Pěkně si užijte dnešní odpoledne a páček shledáček!;););)

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    Mituli - nejlepším lékem na tyto ztráty je nový pejsek, třeba i z útulku, já jsem musela postupně nechat pro těžké nemoci(leukémie, selhání ledvin....)nechat uspat asi 16 psů, nad vodou mě vždy drží, že tu jsou ještě další, kteří chápou co se stalo, ale snaží se být se mnou(psi).
    Tak jste mě lidičky zviklali a já poprvé během celé hry koupila balíček. Infarkt se o mě pokoušel, v začátku 4x hrošík, 1x tygr, růžoví velbloudi, pak přišly upgrady, které některé jsem neměla a bohužel zbytek lišta - plameňáci, mravenečník, papouši, anakondy, oranž. opice...No mám vánoce:D, ale budu muset poníženě prosit, aby za mé finance mi koupili další PSC. Hlavně, že přijde O+D. V liště se to už pere. Pročetla jsem akci, která příští týden přijde, myslím, že právě toto není má parketa - náhodné rostliny, atd. ,to je provětrání stodoly, naposled byla vidět podlaha, myslím, že si dám pěstování jen pro sebe;). Odměny ani nechci hodnotit při vymetené stodole:(.
    A super prů...., teče stará automatka pračka, manžel již celé odpoledne sedí u počítače a vybírá kterou novou:cry:
    Přeji hezký zbytek dne a zítra ahoj

19. jarka112

jarka112 Vážený autor

všetkým za gratulky:)

20. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj vám všem a velká gratulace těm co postoupili jak na farmě tak i na Baha. Akci mám hotovou a ještě jsem zvládla dokončit i
    " Kouzelné zrcadlo". Teď budu pěstovat do stodoly. Blahopřeji těm co získali hrošíky a ostatním přeji aby se na ně štěstí taky usmálo. Mějte pohodový večer, Ola:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.