ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, zatím mlha, ale určitě se vyklube pěkný den ! Děkuji všem milým za kouzelné gratulace!kometak96, gratulace ke 247. Baha postupu, 55 miil, gratulka k 98. postupu na farmě! Všem přeji pěkný a úspěšný den a dnes i velké množství červíků i když je jinak nemám vůbec ráda!!! Odpolední setkání na hřbitově nás dnes nemine! Pa pa Zdena ;););)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný čtvrtek všem ;)
    Postupujícím gratulka, obrázky mi dělat sekající se noťas jaksi nedovolí :mad:, jsem ráda že tady aspoň něco přečtu a napíšu.
    Sluníčko rozpustilo mlhu, tak snad bude hezky. :)

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj všichni,
    těšil jsem se na úplněk a on nikde. Až za týden. S tou děsivkou mě úplně zmátli.
    evainfo - ta tvoje žirafěnka má tak nádherné oči, že jsem se do ní na první pohled
    až po uši zamiloval. Co já si teď počnu?
    xD

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A jsem opět v poklusu, jen vás pozdravím a šupajdím....pa.

Ještě něco ! Mikeši - ty nevěrníku , to já si o tobě nemyslela !!
    :pxDxDxD

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, tak nám upravili počet červíků na 200 kusů, tak uvidíme, jat nám budou padat!!!A zítra ...už se objevili nádherní hroší kluci, moc by se mi líbili, tak uvidíme , zda se zadaří. Za chvíli se otvírají hřbitovy, tak hodně štěstí v akci Štěstí!!!;););)

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - prosím tě, já a nevěrník? Jak je to dlouho, co jsi tu s někým chtěla jít
    až na kraj světa, tajně, aby lišák nevěděl, ha?
    Uznej, že tak krásným žirafím očím nemohu odolat.
    xD

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    po kuchyňské velkovýrobě chvíle odpočinku než dorazí kamarádka. Byly šunkofleky a připravovala jsem rajskou omáčku k plněným paprikám,ev. i k masu, no 2,5 l jen omáčky, zítra plním konvoj paprik, vše manželovi výpěstky, takže se mi celou dobu pletl pod nohama, no a největší hrůza čekala ve špajzu, on mi jej celý přerovnal, aby tam nacpal koupené lahve Moravanky, samozřejmě vše v množném čísle, sterilovaného zelí, naložených hub, jenže ty kupované nejsou praváci, hnědáci, ale jakési mochomůrky fuj chuti:cry:.
    Hru jsem rozehrála, ale jsem na vážkách zda raději nedokončit starý, rozdělaný úkol. Zase to bude pro mne jenom nervák. Na Baha také šok s úkolem, tygry nemám a to kvantum zvířátek do úkolu také ne. Myslím, že si budu plnit staré úkoly v klidu a pohodě, samozřejmě si nějakou tu TS koupím, hrošíci jsou úžasní, no a je tam i tygr. Do toho jdu.:D
    Přeji hodně štěstí a červíků:)

Naposledy upraveno: 8/9/16
  8. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Jejda....to je obrázků. Děkuji všem.
    Á........Evičko, vše odpuštěno. Díky.;)xDxDxD
    Farmička 55mil taky moc děkuje.

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezké děsivé odpoledne přátelé,pocucávám si kafátko,čekám až dozraje akční a pak se jdu chopit
    sekačky.Ta tráva nepředstavitelně rychle roste.A uznejte sami že do udržované zahrádky nemůžu
    vpustit stádo přežvýkavců.Dědek něco kutí v dílně,tak to zbylo na mě a pejskovi.
    evainfo,já se tomu Mikešovi vůbec nedivím,do těch kukadel by se jeden koukal i celý den.....
    Já snad rozšířím farmu a koupím v Zoo žirafu :D.
    Gratulka všem co jste postoupili,jste moc šikovní a já jen tiše závidím,jak Vám to jde.
    Zatím pa,beru ochranné brýle8) a pádím sekat.

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jdu s přáním pohodičky a příjemného večera .
    Venku je stále krásně, ale už jsem doma, děti jsem nakrmila, domů
    vystrnadila a budu odpočívat. Byl to den v poklusu , opět. Nevím, jestli
    tento školní rok začal tak šíleným tryskem nebo jsem já začala být tak
    pomalá, ale prostě se mi zdá, že je toho moc a nějak váznu a nestíhám.

:pxD
    Už, aby byla sobota, na tu se tak těším...
    xD

Mikeš .... nemyslela jsem nevěrný mě, ale nám závislačkám.
    A uznej, že od galantního kocourka není zrovna vhodné mezi
    tolika "babami" vychvalovat jinou a ještě vykřikovat něco o lásce !

xDxDxD
    Jo a něco ti prozradím....kdybys byl ke mě milý a hezky mě pojmenoval
    jako Radek (Jonsdorf) , třeba bych ti také něco pošeptala o cestě na
    konec světa.....nebo o hlazení hebkého kožíšku ...

xDxDxD:p

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, bylo nádherné odpoledne, byli jsme na zahradě, ostříhala jsem šlahouny od vistárie, aby malou nezlobily, když se schovávala. Teplo bylo až do večera, posezení u odpolední kávičky nemělo chybičku, mám rozpěstováno a 50červíků. Zítra možná mladí vyrazí do ZOO do Děčína, tak bych to zkusila s nimi Mějte příjemný večer!;););)

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable
    Pro krýlepána, vždyť já vychvaloval žirafu a ne "babu".
    Ale má krásné oči a ty řasy ...
    Kdepak, já od tebe nechci hladit kožíšek, ty si hlaď ten lišákův.
    Ještě bych nějakou od něho utržil.
    xDxDxD

No vidíš, takhle mě pokoušet.
    A ta žirafa je navíc jenom na obrázku.
    xD

Naposledy upraveno: 8/9/16
  14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikešku , jedno musím uznat ...očička má opravdu krásná a ty řasy !!!
    :pxD
    Jo, to máš pravdu , asi by tě lišák nabančil. xDxD

15. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Dobrý večer všem. Díky moc za hezká přání a nádherné obrázky. Já přeji všem co postoupili zas o krok dál. Mějte prima večer. N.:)

16. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný večer
    a opět tu máme pracanty, co postoupili. Bagíra a kometak gratuluji k postupu.
    Akce vypadá, že to půjde dobře, červi docela padají. Spíš jsem zvědavá, co se nakonec vyklube z toho šlechtění, co se chystá. Vypadá to podle košů, že si budeme vybírat některou skupinu, kterou budeme šlechtit.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Sousede můj drahý , gratuluji !!

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... krásný večer všem a jsem se musela při čtení smát :D ..
    Mikešku, ta žirafka začala nějak víc mrkat, až když tě tu uviděla :p a teď ne a ne přestat xD ... no je to jasné ...

Dnes jsem začala na hřbitově později, ale to jde rychle a jsem ráda, že v klidu dodělám poslední úkol a taky nějaké zásoby, protože jich moc nemám.

Tak přeji hezký zbytek večera a dobrou noc ;)

Jéé tak se modíkům omlouvám, sem si vážně nevšimla, ale by bylo fajn vidět i nick modíka ... se snad taky podepisuji :p ... to určitě byl Pajda xD

*Odstraněn obrázek s nepovolenou reklamou ( na nepovolené stránky)*

Naposledy upraveno: 9/9/16
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

20. zuzana1955

zuzana1955 Zelenáč fóra

zdravím určitě bychse k vám přidala a hned se ptám nevím kde sehnat vrtačky jsem už starší osoba tak dlouhé vedení

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.