ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobré skoropoledne:)
    Tak pročítám vaše příspěvky a postupy a zatoužila jsem taky po nějakém obrázku s přáníčkem;)
    I když jsem si říkala, že postup napíšu až po stovce.:p
    Tak teda jsem v 98 LVL a na Baha 301xD
    Taky všem rychlíkům blahopřeji , ale bez těch krásných obrázků. Ty neumím.:sleepy:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný předobědový čas, venku sluníčko, dvě pračky už pověšené, až půjde ta třetí, to bude okolo 1/2 1, tak prádlo seberu, vyžehlím, uklidím, jako by tu žádná návštěva nebyla, vše běží v normálních kolejích. Jonsdorf, nejprve gratulka k 320. Baha postupu a potom jsem se od srdce zasmála Tvému vtípku a doufám, že to nebylo naposledy!!!!robin215, gratulace k 321. Baha postupu a Milenko, veliká gratulace k dvojpostupu:farma 98. a Baha 301.pechfógl, opět mne Tvůj milý příspěvek rozesmál, představila jsem si Tě jak klikáš jako o život!!! Přeji pěkné odpoledne a že bude teplíčko, je cítit už teď!!! Už je popsaná akce a pokud budou padat červíci, tak to zvládneme hravě!!!;););)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Příjemné odpoledne.
    evik1016- to je krásné přáníčko. Mám velikou radost.xD
    mamča50- děkuji moc. Tetelím se blahem;)xD

6. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    tak mě před chvílí vykopla sanitka ze svých útrob, i tož jsem se vrhla na farmu a šlechtění, no sem tam nějaký přeskok, ale nic co by mne posadilo na zadeček.
    Půjdu si ohřát oběd, od rána jsem ještě nejedla, ta rehábka mě snad zničí, s plným břichem cvičit nebudu a než mě vrátí domů je pozdní odpoledne a já hladová.:sleepy:Mohu si tam koupit oběd po cvičení, ale to je zase zdržení, protože až teprve vstoupím do propouštěcího salónku, tak se volá sanitka a ta se objeví dle vytížení. Už jsem čekala i tři hodiny:cry:
    Gratulka všem, kteří jste se dostali do dalších vyšších lvl, já si asi dám přezdívku ,, šneček Viky":D někdy taky vylezu výš, hlavně když mě nic nepřejede:D.
    Hezký zbytek dne

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci a závislačky:)Od pondělka jsem se neozval , jsem pracovně mimo celý týden a s intrnetem je to zde moc zlé, připojení někdy jde, někdy nejde, takže i s farmou je to špatné natož ještě s fórem. :cry:Do pátku to musím vydržet , doma je doma, nedá se nic dělat. Jinak samozřejmě gratulka všem postupujícím jak na farmě tak i baha, taky oslavencům všeho druhu :p

Naposledy upraveno: 7/9/16
  8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji moc pěkný večer.
    Tak jsem konečně dodělala přáníčka a protože jsem dnes nějaká
    mimo a celá mimoň , trvalo mi to déle. Odpoledne jsem byla s dětmi
    na zahradě , docela sluníčko příjemně hřálo. Posbírala jsem maliny,
    spadaná jablíčka , posekala travičku, posbírala slimejše a mám dnes
    odpracováno...Udělám si kafíčko, papkání a sednu ani se nehnu.
    ;)
    ....a nyní gratulace postupujícím pilným farmářům...

:inlove:

....A také pro moji rošťačivou sousedku ...Ty lumpačko ! Až opravdu
    na farmě postoupíš do té stovky, snad se mi povede lepší přáníčko.
    xDxDxD

A BB mi nejde ! Přestává mě i bavit...

Naposledy upraveno: 7/9/16
  9. lacrima

lacrima Titán fóra

Jdu obhlídnout stav šlechtěnců v tulidomku , pak nachystat papání a snad mi to vyjde
    dorazit za vámi zpět s gratulacemi . Je vás nějak moc hodně , tak snad to dám bez ztráty kytičky.
    Přeji pěkný večer a jak už jsem tady napsala ... brzděte , brzděte nebo se mezi vámi cítím
    jak slimák na pochodovém cvičení.

:p

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký večer všem ... nějak mi v poslední době přibývá práce a ubývá čass na fórum ... ale snažím se alespoň vše sledovat ... takže gratulace všem postoupivším a teď jdu přelouskat novinky, nějak se to na nás hrne xD

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    přáníčko všem kdo udělali další krůčky
    a brzy
    DOBROU NOC ;)

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Právě jsem si nalila dvoječku bílého vinča a s ním připíjím všem postupujícím
    a posílám gratulku.Lidičky jste ohromní a jak hezky Vám to jde,radost pohledět.
    Jo a připojím se k janaj a ještě popřeji hezké sny....
    pá,pá

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrou noc všem.;):)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG] [​IMG]

Ještě chci popřát všem postupujícím

Jonsdorf na plantáži 320 ..... robin na plantáži 215 ..... Milena dvojpostup 98-301 ..... doben na plantáži 247 ....

[​IMG] Utíkám na kutě a všem přeji hezkou noc [​IMG]

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ještě jednu gratulku , do sprchy a jdu spát. Nevím, čím
    že to, ale jsem posledních pár dní unavená tak, že tu podřimuji.
    Dobrou noc a krásné sny.

18. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny, co ještě ponocují, teď jsem teprve skončila u sporáku, máme tu celý týden zedníka, tak nestíhám vůbec nic.
    Tak jen gratulace pro postoupivší pilné farmáře: Jonsdorf, robin, Milena, doben a 55mil.
    A zítra nashle na hřbitově.

19. lacrima

lacrima Titán fóra

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.