ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenda

zdenda Rádoby autor

všechny zdravím, nebyl čas, abych tu byla každý den. Gratulka všem k postupům. Já se hrabu do 95 hlemýždým tempem, ale ono to půjde. Flexko, nevzdávej se, jezevců ještě bude jako je dnes ostatním stájí,které byly dlouho úzkoprofilové. Zatím pa a dobré zažití večeře.

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak stejně...kdo potřebuje tygra,při O+D se ozvěte;)

3. jarka112

jarka112 Vážený autor

od soboty večera sa mi zas podarilo o kúsok podskočiť:):):)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

jarka112, gratulka ke 257 Baha postupu. Přeji krásný večer, už jsem zase sama, ale bylo to pěkné odpoledne , poseděli jsme na zahradě, počasí se umoudřilo a bylo pěkně, sluníčko svítilo,děvčata si pohrála s naší malou a ta za nimi běhala jako pejsek. Všichni budou večer asi brzy spát! Přeji pěkný večer, teď dám nožky na chvíli nahoru, mám je zase trochu zateklé! Pa pa.....;););)

5. doben

doben Ikona fóra

Gratuluji

flexko
    taky už jsem tak několikrát přestal hrát a myslel jsem si,
    že s k farmě už nevrátím, ale po nějaké době se k farmě vždycky vrátím.
    Takže doufám, že ty taky. :)

6. bill

bill Pilný autor

nechapem ze ma niekto tolko tygrov

7. jarka112

jarka112 Vážený autor

doben ďakujem ;)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pohodový večer , vážení .
    Tak si tu tak hovím, popíjím kávičku, čučím na dývko, občas sklidím,
    dělám gratulky a nové rámečky a pak se najednou leknu, proberu a
    zjišťuji, že jsem dnes totál znavená, když držím v levé ruce myš , v
    pravé ovladač od TV a spím. Hotové mikrospánky - prostě náhle zvadnu
    a zase se proberu . Ty děti mi dnes dávaly zabrat.

:pxDxDxD

:inlove:

9. medved222

medved222 Analytik fóra

Já hlava děravá, zapomněla jsem na postupující,
    pajaable, nanyblacks a jarka jste pracovitá děvčata, gratuluji k postupu.
    pajaable, právě jsem dopadla jako ty a jsem si taky zdřímla, málem jsem rozmáčkla myš. Ráno jsem sháněla léky a sprchovou hadici, abych mohla umýt mamku, jak jsem přijela, vydala jsem obědy rodině a vyjela jsem pro Štěpánka do školy. A opět si nadávám, že jsem si neudělala řidičák. Holky, co jste mladší, neváhejte a zavčas si ho udělejte. Je to hrůza, když se ocitnete bez řidiče a musíte vše absolvovat autobusem a nejbližší obchod je 6 km. A ještě taky mám mezery v počítačové gramotnosti. Kdyby mi to denní rozvrh dovolil, hned bych se někam přihlásila, ale to třeba ještě někdy zvládnu. Ten řidičák už ne, testy a technická část by byly bez problému, ale jízdy ne, protože jsem poněkud nervózní z dětí, zvířat a důchodců (jako já) u silnice.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] krásný pozdní večer závisláčkům, sem docestovala z práce a rovnou na farmičku :D

Prvně velká gratulka všem postupujícím :p

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] flexi: ... se přidávám k ostatním a moc hezky to napsali ... nebuť smutná :p a věř, že i já měla někdy takovýto "farmářský den B" :D, ale mě to brzy přešlo, protože jsem četla jiné příspěvky a bylo mě jich tak líto, že jsem zapomněla na to, co jsem sama neměla.
    pajaable ... toho tygříka u mě taky máš, si pořád dělají naschvále s opičkami :D ... je asi rozsadím xD. No a teď se těšíme na ty krásné hrošíky .... flexi je už má :p.

11. mituli

mituli Polobůh fóra

flexičko,sousedko nezoufej:inlove:zrovna dnes jsem si to taky říkala.šlechtění,kolo,stáje ,stromky atd..,pořád stejný průšvih.Tak se na to z vysoka vyfláknu,no ale proč,vždyt ji mám už tolik neděl a kvůli blbému číslu od RT se nepo. Jo pajaable kde jsi prosím tě sebrala jarní cibulku v září ? ;)Nebo mám zmatek ve svém kalendáři ? Dobrou noc a velké gratulky všem

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mituli ... cibule jarní či lahůdková , je to jedno a to samé , my jí říkáme jarní po celý
    rok a skleník ji také dává po celý rok...i v obchodě ti pod ní dají název "jarní" , už je
    to tak zažité...já nejradši ty zelené výhonky.
    :pxD

Jsem grogy, jdu spát. Ráno zase budíček v šest a já jsem poslední
    dobou pořád ospalá... tak se mějte, hezky se vyspěte.

13. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem s přáním hezkého a pohodového dne. Gratuluji k postupům, jste šikulky a šikulové. Těm co dnes slaví přeji vše nejlepší. Mějte se hezky. Ola:)

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, u nás zatím mlha, tak čekám , zda se to vybere a půjdu dát prát prádlo. Do mlhy bych ho věšet nechtěla!!! Masíčko na odpolední grilovačku naložené, ještě koupíme chlebík, půjdeme s vnučkou. Přijdou dcery, vnuci, švagrová, tak nám chybí jenom to pěkné počasí, ale snad se sluníčko umoudří a vykoukne. Půjdu si udělat kávičku, nějak mne pobolívá hlava, možná nízký tlak. Mějte se moc fajn!!!;););)

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak jak jde vstávání?
    U nás skvěle...
    Nebe je bez mráčků a i když teplota není už to pravé ořechové bude krásný den!
    Odpoledne sic je šlechtění ale to už mě dávno nezajímá.
    Raději šlechtěnce koupím než se nechat nervovat utaženou brzdou od RT!
    Taková to byla oblíbená akce...
    :sleepy:
    A to není všechno!
    Máme zde návštěvu a tak bude snad dobře?
    No návštěvu...
    Napovím vtipem?
    8)
    U brány hřbitova hledí muž na podivný průvod - za rakví kráčí žena se psem - dobrman.
    Za nimi se táhne dlouhá, předlouhá řada mužů.
    Muž přihlížející z chodníku to nevydrží a ptá se, kdo to má pohřeb?
    Muž za rakví odvětí:
    "To je pohřeb mojí tchýně"
    "Vidíte toho dobrmana? To on napadl tchyni!"
    "To je ale pes, nemohl byste mi ho půjčit napár dní?"
    "Proč ne, postavte se na konec řady!"

Jo a abych nebyl jen vesel...

Tak že všem přeji krásný den, pohodu a ať vám přeskakuje jak jen chcete!

A nezapomeňte, nikdy se nesmějte nejlépe.
    Mohlo by se stát, že by to mohlo být naposledy...
    :D:D:D

Váš Jonsdorf

16. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem. V Beskydech neprší, ale je mlha,že by se dala krájet. Snad se to už vybere a bude líp. Už se sluníčko začíná snažit :). Gratulka pro Jonsdorf a další postupující. Já dnes postup na Baha do 322.

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Den mi začal vtipně - přišla SMS: Otevři psům!. Mávla jsem rukou, mají lítačky, otevřou si sami. Průzkumem terénu jsem přišla na to, že můj synek jim ty lítačky zavřel, aby mohl vytřít - no a zapomněl pak otevřít. Takže vytírání byla docela zbytečná mise.
    Flexka, máš recht, odpočiň si, taky jsem to už párkrát udělala. Ale ono se ti po čase zasteskne, tak se zase ozvi. Nejvíc se mi zastesklo v nemocnici bez internetu, to jsem celé tři mesíce plakala a prstíčkem po farmě, ba i po RT hrabala.
    pajaable: Ty když spíš, alespoň držíš myš v ruce, ale já spím a klikám ukazováčkem bez myši....

19. mamaMarta

mamaMarta Rádoby autor

Pekný deň prajem všetkým závislákom.
    Srdečne ďakujem za všetky gratulácie a krásne obrázky k môjmu postupu na farme(100).:inlove:
    Veľmi milo ste ma prekvapili a potešili. Ja sa teším s každým z Vás,keď postúpite, alebo máte z niečoho radosť.
    Aj smútim,keď ste smutní. Čítam všetky príspevky,ale strašne,strašne nerada píšem.:)
    Zdravím Vás a želám všetko dobré aj reálnom živote.:)

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Po delší pauze všechny zdravím :) Došlo k hisorické události v mém životě farmáře - na vlastní oči jsem uviděla vrtačku. A dokonce hned dvě. Připadám si jako při blízkém setkání třetího druhu;)

Mějte se všichni krásně, ať vaše farmičky zavalí při dalších TS hrošíci a žádná farma není "smolná".
    Venku svítí sluníčko, je to nádhera, jak se opírá do mých dlouho neumytých oken xD asi s tím půjdu přece jen něco udělat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.