ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děkuji za přáníčka, jste moc šikovní, jak to umíte s těmi obrázky. Snad se do toho taky někdy pustím, já to neumím! Pěkné skoro poledne a také jsem zvědavá , co nás od zítřka už čeká. Chvílemi se sluníčko objeví, ale černé mraky se tu stále potulují.;););)

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    velká gratulace všem postupujícím, jste obdivuhodní dříči.
    Podařilo se mi dočíst vše od nedělního odpoledne, bylo toho požehnaně.
    Já jsem tady měla včera svou uklízecí četu, přišly čtyři a to byl úklidový fofr, 10 oken, dveře v počtu 7 a obrovská gruntovací akce celé kuchyně. Já to sice nedělala, ale utahaná jsem byla jak malé kotě, po dvouhodinové akci jsem byla na odpis a prospala celé odpoledne:D, hlavně, že je mám, na prosinec jsme již domluveny na nábytek a sedačku, opětovně dveře a okna a pak už může přijít JežíšekxD.
    Na recyklomatu jsem sice zvládla v začátku stonek a pak už šly jen penízky, SK, SH, BZ, TBZ. Jezevec ke mě nechtěl, tak Ferda zůstal sám na pasece;).
    Tak zdravím a pádím do kuchyně, dnes polorychlovka , vepř. plátky zapečené s cibulí a houbami, zalité smetanou, brambor. Tak dobrou chuť v čase poledním

5. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak na mě přišla farmářská krize a asi si dám od farmy trošku oddych. To, že prostě je moje farma smolná, jsem se snažila dohnat pílí a dřinou. Jenomže stokrát nic umořilo vola a zdá se mi, že pohár přetekl s jezevcem.

Ano, kupuju balíčky, takže mám jednoho jistého z toho balíčku, kdy byl novinka a něco jsem vyměnila při O&D, z toho balíčku s jelenem nevylezl. Takže nejde o to, že bych neměla jezevce na farmě, ale o to, že jsem chtěla schválně zkusit, když většinou všichni píšete, že padá cca co 30 pokus, za jak dlouho padne mně. A okolo 100 pokusů nestačilo ani na jeden jediný jezevčí chlup.

Což mi bere chuť farmařit, když si stále tahám to kratší stéblo. Nemám tolik sil, optimismu a masochismu, abych měla potěšení z toho, že musím vyvinout víc úsilí a dostat míň odměn, než ostatní. Těšila jsem se na hrochy, docela praštěně jsem chtěla koupit 2 balíčky, abych měla 2 stáje a 60 nepotřebných do lišty, ale dostavila se krize. Už nechci hrát hru, kde se můžu postavit na hlavu, ale někdo mi nastavil, že se to nepodaří.
    A založit si 50 farem a vybrat tu nejšťastnější, to se mi nechce, přece by mě to nebavilo zase začínat od nuly, už mám toho dost vybudováno a tak bude lepší si dát pauzu, nemám teď dobré období v životě, tak potřebuju relaxaci a pohodu. Možná, až budu mít štěstí a odměnu za píli v životě, tak si skočím zkusit pro změnu smůlu na farmu. Kdo ví?

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré odpoledne.
    Ani na mé farmě se jezevec z recyklomatu neuráčil vypadnout, ale možná to byl trest za to, že jsem ty, které jsem měla z tajemnic navíc, porozdávala a povyměňovala za chybějící dekorace pro mé milé spolufarmáře... kdoví... Každopádně jsem doufala ještě v jednoho, abych zase mohla někomu udělat příště radost; kromě cca stovky pokusů z vypadaných baterií jsem utratila teď na poslední chvíli přes obědovou pauzu přes pětset florenů, které jsem šetřila na hroší tajemna, za další baterky - ani to nepomohlo. Tak ať si v tom jezevčím pánském klubu sedí někde jinde, toho jednoho mého, kterého jsem si nechala, mi RT už nesebere :)

7. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

flexka: Úplně tě chápu, ale nenech se znechutit ! Vzpomeň si, jak to bylo ze začátku pěkné a jak tě to bavilo !
    Hrej jen to, co ti udělá radost a když nebudeš čekat NIC, tak můžeš být jen příjemně překvapená.
    A při OaD počkej ! Jestli dostanu hrocha, tak i kdyby měl být jediný tak ti ho pošlu !
    A po horší době přijde zase ta lepší. Hroší !
    :)

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Je asi pravda, že jsou některé farmy, které mají větší štěstí než ty druhé, moje k nim nepatří, ale díky hodným závisláckým přátelům jsem se vždycky dopracovala ke zvířátkům nebo stromům, které chyběly. Krásně to napsala tydýtková a berme to naše farmaření jako zábavu a jenom pro radost!!! Na jezevce jsem čekala hrozně dlouho, až teprve při O/D jsem ho dostala, jelínka taky nemám a hrošíky bych moc chtěla, jsou to takoví roztomilí uličníci! Přeji pěkné odpoledne, jdu udělat pár chlebíčků, 14 se blíží a bráška přijede. Mrknu na telefon a uvidím, kde už jsou. ;););)

9. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky,
    Flexka - nepropadej depresi a panice, já jsem v tomto stavu byla asi před dvěma měsíci a přestala jsem se honit za akcemi, kde jsou akční rostliny, moje farma to nedá, bourat do základu, abych dostala co nejvíc půdy, to ani omylem, no tak se loudám za vámi, protože všechny ty body nemám, ale v klidu farmařím, šlechtím, pěstuji. Jezevce jsem získala v TS,tam kupuji tak max. po pěti ks, jelínka nemám, no a úkoly v družstvu - na mé plnění je tristní pohled, nesplněné narůstají geometrickou řadou;), hraji pro pohodu, ne o závod:D. Hra je pro mne relax, to jsem si zadala do své paměti právě před 2 měsíci a dodržuji to. Hraj, sleduj Závislákov,ale relaxuj, všechno mít přeci nemusíme:).

Naposledy upraveno: 6/9/16
  10. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, ani mně jezevec nevyskočil, ale po dlouhé době mi šlo video a získala jsem 3 floreny. Na pod. výběh to sice nebude, ale třeba se ještě zadaří. Tak se mějte hezky a s úsměvem jde všechno lépe. Já jdu na trénink. Tera.

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

flexi... Tak to taky znám a myslím že každý dlouholetý hráč. Ale jsme tu my, my stejně postižení závisláci, stejně tak jako Ty? Snad nám nechceš říci že jsi se uzdravila? Ono znechucení hrou projde každý normálně nenormální hráč!:D Tak že si klidně dej pauzičku, ale prosím ne dlouhou! Návrat by byl mnohem těžší než si říci: tak když vy dáte prd, tak já vám také... Dokážeš-li to? Věřím že odoláš a neopustíš tak dlouho ošetřovanou zábavu i když se někdy nedaří..? Já Ti držím všechny palce ať se rozhodneš srdcem..! Pěkné odpoledne všem přeji...

Naposledy upraveno: 6/9/16
  12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezké odpoledne.

Děti jsem nakrmila, dokonce už máme hotové i úkoly...nějak
    brzy se s nimi začalo, paní učitelky to vzaly hned na žačátku
    školního roku zostra. Půjdeme ven , dokud je hezky.

;)

flexka ...odpočiň si, udělej si něco dobrého na zub , do večera trucuj,
    ale pak hraj . Ta hra má být relax , ne si kazit náladu . Děvčata ...a jeden
    moc milý chlapec (Jonsdorf), mají pravdu . Heleď, také bych měla být
    naštvaná , dodnes nemám tygra . Prostě se tak stalo, měla jsem nějaké
    starosti a na farmu nebyla nálada a tak jsem balíček nekupovala. Od
    té doby byly BahaTCH několikrát v akcích a já ho prostě nikdy nedostala.
    A tak je to se vším. Kolo štěstí, TS, vše, co je o náhodě se mi vyhýbá.
    Jen díky dřině mám , co mám. Tak se neškareď , je nás takových víc, co
    máme smůlu . Ty máš krásné hrošíky a další tě již na 100% vyhlížejí v
    budoucích BahaTCH , máš tady také nás , závisláky, které těší, že jsi tu.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

pajaable a co náš kocourek heboučký kožíšek?:sleepy: To není kluk?

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Flexi....někde jsem četla toto : ...jen to je ztraceno,čeho se sami vzdáváme.....prosím nevzdávej se.
    Kolikráte bylo období kdy to nastalo i u mne,také jsem dokonce házela i flintu do žita,ale pak po nedlouhé době
    jsem opět zapínala noťas,no,jako správný Závislák.Skus se projít,třeba v parku,možná tam narazíš na docela jiné
    myšlenky a pamatuj že bys nám všem v Závislákově moc a moc chyběla.

Krásné odpolko od chutné kávičky Vám přeji.
    pá,pá

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky , tulák se hlásí volný jako ptáček a vyvenčený.
    :pxDTak jsem vyvenčila sebe i děti, předala je rodičům a budu
    chvíli odpočívat. dasa1143 - ale jasně , že hebký kožíšek je mužskej

jak se patří, ale on se zrovna na článek flexky neozýval, psala jsem
    v té chvíli o těch, kteří reagovali na flexky příspěvek. Já bych na to milé,
    černé stvoření nezapomněla, neboj !

xDxDxD
    Jdu si udělat kávu ...mám hlad, tak jdu rabovat !

17. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkné odpoledne všem,
    flexi, taky se nám jezevec nezadařil a to jsem se tak snažila, protože farma je mého vnoučka a on by chtěl získat všechno, co se dá.
    Už jen pro tu jeho radost jsem ho chtěla, tak ještě i dnes těsně před ukončením to zkoušel a zase nic. Ale časem se někde objeví jako všechno ostatní a nesplněných úkolů máme kopu. Ty na šlechtění ani neděláme, protože tolik zvěře při všech akcích nestíháme napěstovat. Hru beru pro mne jako relax (protože kvůli péči o 93- letou maminku po úrazu, se nemůžu hnout z domu) a pro vnuka jako výukový a výchovný prostředek, který mu navíc dělá radost. Fakt je ten, že pokud existují ta přidělená náhodná čísla, o kterých se tu občas mluví, mohla by nějak rotovat, aby každý měl někdy to lepší a někdy to horší. Určitě se ti bude zase dařit líp. Vždyť se říká, že naděje je půjčka štěstí.

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

šmarjáááááá Pajaable co to nenapsala.Mám dva v liště.Při O+D pošlu tygra.

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pajaable - tygry mám 4 ve zvěřinci a další 3 v liště, pokud půjdou posílat, tak ti ho pošlu, ale prosím, připomeň se, já jsem hrozný sklerotik xD

jinak gratulka všem, co dosáhli na dalšé level, hezky nám to přibývá ;)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děvčátka moje, já vím, že jste zlatíčka ! Jsem ale člověk nehamižný a
    proto přiznávám, že už je mám slíbené a bylo by ode mě nefér si je od
    vás vzít. Tak doufám, že vás neurazím....ale děkuji mnohokrát, ty vaše
    nabídky jsou mnohem cennější než celý tygří chlívek ...potěší a zahřejí !

:inlove::inlove::inlove::inlove:

Jinak, jezevec je u mě pro toho, kdo potřebuje a jeden pro "medvíďata"222.
    ;)
    Tak a já se nacpala k prasknutí, dělala jsem selskou omeletu, k tomu
    rajčatový salát s jarní cibulkou a pažitkou a moje bříško teď vykazuje
    známky vyboulení...hihi.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.