ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne. Stonek už maká.:p
    Právě dělám dort z medových placek.Zítra jedem na oslavu
    narozenin k synovi, tak aby se uležel/ten dort/xD
    Tak jdu na to.:p

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné a slunečné odpoledne.
    Tak jsem doma, po kapačce. Ta vosa vosící, ta mi dala. Alergická reakce
    jako hrom. No jo, no..dřív mi to nevadilo, ale jsem již stařena, tak reaguji.

:pxD
    Vykoupaná, napapkaná, farma sklizená, nacpala jsem na pole opět
    karafiátek, protože chci nastřádat větší počet nublonů a pak si půjdu
    zařádit s recyklací. Děkuji za dárky !

;)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezké páteční odpoledne ... stonek pracuje, jezevec se také vyklubal, dokonce 2x (tak už jich mám 9, pokud půjdou při OaD poslat, tak se smolaři ozvěte, určitě ho pošlu:)), k tomu textilní mlýn, dost BZ, BBZ (na baha jsem i díky nim dolezla do levlu 319), krejcárky a také trochu SH a SK padlo :sleepy: ... došly baterky, tak musím zase počkat :oops:

gratulace všem oslavencům a všem postupujícím! dám si kávu a budu relaxovat po náročném pracovním týdnu

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak jsem vorvaná jak borůvka - všchni mě honí nahoru a dolů po schodech, aniž berou ohled na mé jizvy a zranění. Mám pocit, že večerní zalévání dneska nezvládnu. můj smysl pro humor mě opoští s každým proplazeným metrem. Večer budu na nule a ten jezevec mi náladu nepřidá, ani kdyby byl pozlacenej.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Teda, babičky, matky, případně i otcové, vás ty dva dny školy úplně vyřídily. Ještě, že už jš víkend.xD

7. mituli

mituli Polobůh fóra

Hurá,sláva třetí dekorka už je u mě:music:no konečně,toto trvalo.Aje tady pátek,zítra důchodci po snídani jedou domů a já mám akorát 50večeří nějaký zájezd,v neděli volno,pondělí obědy a v uterý najíždí 60holandáků,teda kdy já půjdu do důchodu to fakt nevímo_O,počasí je stále příjemné.Pěknou dobrou noc :inlove:

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já vás všechny po delší době zdravím. Pantáta mi do notebooku vychlejstl pivo. Před tím ovšem zakopl o napájecí kabel, takže se skládal na zem jako první počítač, pak pantáta a pivo jako poslední pokropilo všechno okolo. Takže počítač byl v nemocnici. Mám sice tablet, takže bez farmy jsem nebyla, ale psát na něm mi nejde, rozuměj: neumím. Jonsdorfe, ještě jednou díky za pomoc se zprovozněním farmy na tabletu, jinak bych měla za tu dobu nervy v kýblu. No, holt závislost.
    Počítač je konečně doma, no a já také. Právě jsem dorazila z Prahy, pár dní jsem se pracovně "flákala" v Holešovicích. Teda moji milí, jak já jsem ráda doma. Po Praze jsem trochu bloudila, tramvaje jezdily jinam, než jsem měla napsáno, ale nakonec jsem vše zvládla a neztratila se.
    Všem moc gratuluji ke všemu, stonek mi už pracuje a já melu z posledního a jdu do postele, konečně do vlastní. "Rychlík" měl 35 min. zpoždění a já mám zádel na placku, pod očima vaky a z bagety mě pálí žáha. Brounoc

10. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný pozdní večer,
    evik, terkacheerka, hubabuba a Medvánek, gratuluji k postupům se zpožděním, protože to nějak všechno nestíhám. Ve středu jsem měla ještě oba vnuky a od včerejška už zase jedeme klasiku, vyzvednout ze školy a do večera se postarat, ale naštěstí jen o jednoho. Dnes jsme vyráběli palačinky z tvarohového těsta ve velkém, protože je všichni milují, jsou lepší než obyčejné, nejsou vůbec mastné a jsou křehčí. Vnuk se mnou moc rád vaří. Jinak stonek byl celkem brzy i s dekorkami a ani nám to nevybílilo stodolu, stačilo papouščí peří. Méďa pořádá hon na jezevce, ale zatím stále marně, jsou to krejcary nebo dýňovka pořád dokola, tak už to asi vzdáme.

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

12. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Doben:
    Je to fejk, pozná se to podle počtu padátek
    :):inlove:

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno milí závisáci, medvanek, gratulka ke 319. Baha postupu, dnes ráno jsem skočila do 106. Gratulace všem, kterým došly poslední dekorky a řádky pracují. Dnes jedeme s přáteli do Duchcova na zámek a potom nejdelší lanovkou u nás na Komáří vížlu. Všem přeji pěkný den plný sluníčka a až bude čas, tak vás přijdu pozdravit! Mějte se fajn na pa pa Zdena ;););)

14. jarka112

jarka112 Vážený autor

hneď je ráno krajšie :)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké sobotní dopoledne ... stále pokouším recyklomat, ale poté, co mi poměrně rychle vydal stonek i dekorky, jezevce a textilní mlýn, tak se zřejmě porouchal a sype stále dokola BZ, BBZ, případně krejcárky xD, zkusím mu dát pauzu, třeba ho mezitím opraví xD

užívejte volna, kdo můžete ... a nestresujte se u hry, reálný život přináší stresů dost

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Příjemnou sobotěnku všem.
    :D
    medvídku a co takhle sem hodit recept. Tvarohové palačinky (z tvarohového těsta) neznám, jen s tvarohovou náplní.
    Třeba bych je dokázal bez újmy na zdraví připravit a neupatlat se k smrti. Já jsem tak mlsný!
    :D

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

19. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji pěkný den všem,
    Mikešku, zde je recept: 0,5 l mléka, 1 vanička nebo kostka tvarohu, 20 dkg hl mouky, 6 dkg ml cukru, 2 vejce, špetka soli. Dobře rozmíchat (dělám ponorným mixerem) a poradím ti vychytávku, přelít do prázdné PET láhve, ze které nalévám na pánvičku. Zůstane ti čistý kožíšek i sporák. Teflonovou pánvičku (používám menší cca 23 cm) jen tak lehce pošmrdlat silikonovou mašlovačkou (štětcem) olejem. Obracím obracečkou a to už pánvičku nemastím. Plním marmeládou, takovým rozvarem z ovoce nebo i šlehaným tvarohem. Určitě se ti povedou. Přeji dobrou chuť.
    Jinak jezevce jsme stále neulovili.

Naposledy upraveno: 3/9/16
  20. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem a hezký den přeji. medved222 díky za recept. Až přijedou vnučky tak jim je udělám.. Marmeládu mám vlastní z rybízu a malin.
    Mějte se hezky a žívejte si sluníčko a pohodu. Ola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.