ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já se vsadím EVIČKO že když budeme dobře hledat tak nějakou najdeme dříve než tu zatracenou dekorku :D

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jéééé , to se mi líbí ! To jsem naposledy slyšela, když byl lišák doma.
    xDxD

3. doben

doben Ikona fóra

Před nějakou dobou se tu řešilo, jak rychle získat BZ. Dneska jsem našel 1 video, tak se můžete mrknout. :D

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, před chvílí jsem dorazila domů. Přátelé v podvečer odjeli, potom se zastavila dcera, přivezla mi burčák a potom se
    zastavila dcera se zeťáčkem, přiletěli z Bulharska, tak jsme poseděli na zahradě, přivezli mi dva náprstky jeden z Burgasu a druhý z Nesebru. Já je sbírám. Udělali mi radost. terkacheerka, gratulka k postupu na Baha. Všem milým závislákům krásný večer a Evi, dekorka se určitě povede, dokonce akce je času ještě dost. Já zkouším jezevce, ale stále se mi vyhýbá. Přišel jenom textilní mlýn! Ale třeba se taky zadaří!!! ;););)

5. mituli

mituli Polobůh fóra

:cry:Já taky čekám na poslední dekorku a ona né a né>:(,no co budu asi dělat ?;)no nic,ale sejří mě to,baterie 0,tak uvidím

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer přátelé,tak doufám že si v Závislákově dneska pořádně užili ten první školní den
    ti školou povinní a Vám všem se dnešek vydařil.Ale jak tak čtu,tak o tom nepochybuji.mamči-Zdeničko
    já sice nevím kde máš trvalé bydliště,ale docela Ti závidím ten burčáček :D,mňam,já ho docela ráda
    i dědek.My si ho kupujem na floře od jednoho stálého prodejce,pak se jim ,,léčíme,, on totiž má docela
    blahodárné účinky na lidské tělo a to myslím vážně,srandu si nedělám.Konzumace tohoto lahodného moku,
    ale jen v omezené míře,samozřejmně,jinak by bylo veselo :music:.
    Držím palečky,snad se Vám podaří získat v této akci to,po čem bažíte,gratuluji postupujícím a přeji příjemný večer
    pá,pá

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky přátelé:)Dnes jen pozdrav na dobrou noc a gratulka postupivším a oslavencům:pjelikož vůbec nestíhám :mad:Jinak Taky dnes postup na baha lv.333:D

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcelko, dcera ho přivezla odněkud z Moravy, pil se moc dobře, jsem taková vláčná , čekala jsem až sklidím a jdu do pelíšku, zítra mne čeká příjemná jihočeská návštěva, tak se ten večer asi trochu protáhne.hubabuba1968, gratulka ke 333. postupu na Baha. Dnešní mandarinkový koláč se snědl, tak zítra ještě upeču švestkový koláč, trochu změny, jablečná buchta byla minulý týden a po neděli bude štrůdl, protože jablka padají o 106. Přeji dobrou noc a krásné sny!!!;););)

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné páteční ráno, sluníčko zatím nesvítí, je docela chladno, ale ono se to vybere. Udělám si kávičku a zkusím štěstíčko, zda se ten jezevec neobjeví. Všem přeji pěkný den, Adélkám vše nejlepší k svátku, krásný den a ještě lepší nastávající víkend! Pa pa...;););)

11. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem a hezký den přeji. Díky za gratulace a já gratuluji všem co postoupili a nebo slaví. Jezevec není k mání. Baterie taky né, tak se jej asi nedočkám. Mějte se primově a já klušu na autobus a pak metrem do školy. Ahoj Tera :))

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ránko závisláčkům :) jdu jen pozdravit a pogratulovat.
    Víkend pracovní a možná nebudu moci na net :sleepy:

se to bude všechno předělávat na jiný systém,
    nevím ještě kdy, ale snad si budu moci nosit svůj počítač :p.
    Recyklomat už vyprázdním a baterie nechám na další akcičku
    a přeji všem, ať získají to, co jim ještě chybí :p
    ...

gratulka :p
    [​IMG] terkacherka na baha 296[​IMG]
    [​IMG] evik1016 na baha 310 [​IMG]
    [​IMG] hubabuba na baha 333 [​IMG]

Naposledy upraveno: 2/9/16
  13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Krásný den všem,
    jen na chvíli vyklidím pole, už se tady dějí věci ...
    :D
    Já jen těm, co se nemohou dočkat dekorky: neděláte náhodou něco špatně?
    Dekorka je bonusová a stoprocentně padá na 10. pokus (mi 2 dokonce i dřív)
    Já nechci ani stonek, ani dekorky a všechno padlo hned na začátku akce.
    Asi právě proto.
    Mějte se hezky a žádnou lampárnu nehledejte.
    xD

14. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj vám všem a příjemný den přeji. Posílám gratulaci těm co slaví svátek či narozeniny a blahopřeji postoupivším do vyššího lvl. Já stonek mám aktivní od středy a jezevec taky vyskočil, takže už dál nehraji.Schovám si baterie napříště. Dlouho jsem sem nepsala, měla jsem tu vnučky a tak jsme jezdili na výlety a užívali jsme si jejich společnost. Ve středu jsme je odvezli do Prahy a jsme s dědou zase jen dva a náš pes Athos. Přeji ať vám dekorky brzy padnou,. Mějte se co nejlépe. Ola:)

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    mohu začít svou oblíbenou větou - právě jsem dorazila z převazu na chíře:D, no a od příštího týdne začne ještě rehábka.
    Hurá, hned ráno jsem přeci jenom získala poslední dekorku, takže stonek již pracuje a přemýšlím o tom, že nublony začnu šetřit na příště. Teď bude pár dnů pěstění do stodoly a pak hurá na hřbitovxD, snad dodělám další úkol. Mě štvou ta chapadla, mám sice 3 vrby, se všemi pomůckami vyždímám 18 chapadel za 5 hod:cry:, no hyn sa hukáže a pořídím další:p.
    Tak dnes u nás opožděný oběd, manžel přivezl houby, bude smaženice a přižene se dcera, která chce taky ochutnat, ale ta dorazí později, tak aby zbytečně nejedla ohřívané. Houby může v každé podobě, ale sbírat je neumí, a to každé prázdniny trávila v Krkonoších, tahala jsem ji po lesích, učila znát houby, výchova asi byla opravdu na houbyxD.
    Příjemné poledne a zbytek dne

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. zdenda

zdenda Rádoby autor

Všechny zdravím z Plzně. Pupenec svítí a je nějakých 26 stupňů. Poslední dekorka zatím nepadla. Snad se objeví. Jezevec tak ne. Všem kdo postoupili gratuluji, já lezu jako šnek,takže než dojdu do kýžené 100, tak budu mít plnovous. Zatím pa. Jo a nevíte co je s Amálkem?

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Já mám náladu pod všechny psy světa, protože jezevec ne a ne z recyklomatu vylézt a to jsem hluboko přes 50 "jezevčích" pokusů. No což, musím se spokojit se stonkem, jak to není zaručené, tak to na moji farmu nechce.
    Kdyby zrušili to náhodné číslo pro farmu, já bych byla tak šťastná...
    Takhle si připadám jak v reálu, někdo má štěstí a někdo dře 10 x tolik a nemá nic a já bych raději nějakou pohádkovou oddychovku, kde je všechno spravedlivé a podle zásluh.

A navíc teď hledím, že dát si někoho do přátel asi funguje jen jednosměrně, dostávám dárky od "neznámého" nicku, když chci oplatit, tak ho v přátelích nemám, musela jsem napsat zprávičku a přidat do přátel, abych mohla laskavost oplatit. Já myslela, že když to jeden zadá, tak to tomu druhému samo naběhne. No zas jsem chytřejší, co ještě člověk nezjistí po skoro 4 letech hraní?

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, vše hotové a čekám, až přátelé dorazí. flexka. nebuď smutná, já také zkouším jezevce, ale také ke mně nechce. Ale Tvůj hroší podpísek je kouzelný. Kluci jsou samý úsměv, už se na ně těším, ale u mne to bude jako s těmi jezevci. Ještě, že mezi námi jsou milí závisláci, kteří je v době O/D poslali. Přeji krásné odpoledne, u nás svítí sluníčko a den je opět jako vymalovaný! ;););)
    l

20. flexka

flexka Hrabě fóra

Njn, hroši, mám doma slušnou sbírku, až utřu prach, tak ji vyfotím ;). Takže se spíš obávám, že jako vždy koupím balíček, bude tam jen ten jistý a koupím ještě jeden >:(. Tomu prostě neodolám a když jsem viděla u severních sousedů animaci, tak budu ráda, když si nepůjdu ještě půjčit, protože jsou fakt úžasní.

Skoro jako Astridka, ta je prostě úžasná nejvíc, jak jsem viděla ty hrošíky v orakulu, zbláznila jsem se do nich a tak mi z nich udělala překrásný podpísek. Asi teď budu víc psát (promiňte), abych se kochala :p.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.