ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem a gratulace k postupům. Těm co slaví přeji vše nejlepší. Já na Baha postoupila na 296lvl. Přeji všem hezký den bez nehod a trápení a já jdu do školy. Mějte se primově. Tera :)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kerryhill: To víš, já sem taková čistá, průhledná duše, mně je snadné přečíst. ;)Pastva pro podvodníky všeho druhu.
    A taky strykuju strašně vošklivý světříčky, což se pozná podle toho, že je snacha vnučce nikdy nedává.

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pechfógl, v ošlkivých svetřících máš ve mně velkou konkurenci, jenže já je nedávám dětem domů a nechávám je na chalupě. Tam je všichni rádi nosí, matka dětí to nevidí a já jsem spokojená.
    A tohle se mi podařilo před chvílí.

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Kásné ránko ;)

Tak jsem se opět pobavila čtením.
    Gratulka postupujícím, těm kdo šlapou do školy hodně štěstí (že nás tady takových je xDxDxD)
    a nám ostatním den bez velkého B :)

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak díky novému školnímu roku jsem doma na chvilku úplně sám!
    Hurá...
    :D

Pěstuji imaginární mrkev neb na ní nebyl dlouho čas.
    A v kuchyni voní ta opravdová, dnes dělám Vep. kotletky brambor.
    Dušená mrkev na karamelu to završí.

Holky (prckové) už doprovod nevyžadují "Nejsme už malé holky!"
    Tak mám i čas sám na sebe a to je moje!
    Sousedé už takovou radost asi nemají i když jsem počkal do osmé a pak si pustil hudbu.
    Zrovna hraje David Bowie a skladba "Space Oddity"
    Je to ve zkratce o takovém hrdinovi co letí vesmírem.
    A Bowimu to stále zpívalo, škoda že to už zabalil!

Jo a akce:
    Taky vám chybí jedna dekorka?
    No je to nastavené blbě co?
    Tak trochu nenápadně okatě až to skřípe!
    Něco jako ve filmu "Zvíře"

Tak že dobré ráno a pohodu přeji...
    Váš Jonsdorf

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evik1016, gratulka ke 310. Baha postupu a všem ostatním krásný den. Už mám nakoupeno, koláč hotový, tak čekám, kdy návštěva dorazí. Dcera psala, už jsou připraveni v Burgasu k odletu a okolo 10,25 by měli přistát v Burgasu. Dnes jsem jenom vnučce zamávala, šla s maminkou na zahradu. Starší děti vyrazily do školy a na jednu vnučku to čeká až příští rok! Tak si ten dnešek užijte v pohodě, nevím, kdy zavítám, ale budu se určitě těšit, co nového dnešní den v Závislékově přinese!;););)

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    jak to všichni děláte, že už máte pracující stonek? Myslím, že má farma je začarovaná:p. Včera po spuštění hned při první recyklaci stonek a pak ještě dekorka, dnes ráno druhá, úplně hravě a příděl byl vyčerpán:oops:, chceš třetí, tak zaplať. Jonsdorf má pravdu o nastavení hry.
    Dnes mě také končí prázdniny, ne že by mě začaly babičkovské povinnosti ke školnímu vnoučeti, ale vrací se manžel. Takže každodenní vaření, neustálý nepořádek a úklid:eek:, rehabilitace, sanitky, a ostatní lékařské kontroly. Ale co, právě jsem si umyla hlavu, nafénuji, no a zítra krásná a voňavá vyrazím na chíru na převaz prstů:D, po 14 dnech opustím naši pevnost a dostanu se mezi lidi.xD
    Dneska ještě nevařím, od zítřka to začne, manžel se vrací s dary přírody - houby, švestky, jabka, cukety, borůvky, dýně, hrušky, snad je to vše. Dcérenka si už zamlouvala tvarohové švestkové knedlíky, nejlépe zamražené, aby je mohla odvézt k příteli. No myslím, že tady trumfnu i Frutu, hloupé je, že u dcery se rozvinula superalergie na ovoce, postupně to testovala v nemocnici a několikrát se stalo, že ji kolegové napichovali protišokové kapačky, ovoce sice může, ale jen tepelně upravené8).
    Hezký den

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné skoropoledne :)

Já jsem už včera zvládla trojici dekorek i se stonkem za 400 baterek a i 20 SK dorazilo :) Dnes jsem se rozšoupla a pustila veškeré SH co jsem na farmě měla a jsem bohatší o 3 jezevce jupííííjajou :) nějaké BZ, BBZ, Krejcárky dokonce i 2x +15% bonus na 8 hodin a pár lístků i sem tam nějaký kombajn přišel.
    Jelikož mě čekají dva těžké měsíce tak na pomocníčky nevyzbyde. Dneska přišly první zprávy ze škol a budu až žinantní jak mi je z toho blbě :(
    Dcerka hned z kraje jede na harmonizační týden, ha ha týden 4 dny co čtyři dny !!!! 3 a 8 hodin a bum 1100 au... a ještě má mít první oběd s sebou... Od Pepči seznam jak na nákup na štědrovečerní večeři a litránek na pomůcky a to jsou jen první vlaštovky. Nakoukla jsem na ceník kroužků auuuuuuu... keramika 2500,- dívčí klub 1800 a florbal 2000, lezecká stěna pro Pepču 3500 a zase musím zavýt auuuuuuuu. Počítám ještě s panem Masarykem za učebnice a pracovní sešity a dovybavit dítka do škol, co kus to pan Smetana. Všeho všudy tři moje výplaty, sakryš a kde je to bezplatné školství???????
    Ještě že svítí sluníčko nad výrobou nového časového plánu na tento školní rok :D :D
    Hezký den přátelé ;)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím všechny závisláky, případné školáky..

:inlove:

:inlove:

Akce...ať dělám, co dělám, stále chybí jedna dekorka.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Stonek už maká.Hvězdy jsem sice rozpěstovala,ale pěstovat je dál nebudu.Stodola stačí.

12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, tak jsem první školní den zvládla v pohodě. já už mám taky řádek v nebi aktivní a stačilo mi k tomu něco kolem 350 baterií mám i nálepku, jen jezevec ke mně nechce a baterie došly.Nevadí však ještě nějaké vyskákají. Tak prima den plný radosti přeji. Tera:)

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak krásný poobědový čas.
    A tu poslední dekorku ne a ne. Baterií už skoro přes 800 v recyklomatu
    a jen samé krejcary a BZ a blbosti. Jsem fakt zvědavá na tu garanci,
    že nakonec vše do řádku dostat musí každý. Že já ji vylovím až na konci akce?
    xD:p
    Jedu s dětmama výletit , až přijedu sklidím a pokusím se přemluvit
    ty mimoně.... babuška by ráda tu poslední dekorčičku !
    Jsem málem zapomněla....jezevce mám, ten dorazil.
    Ať se vám daří, vážení. Pa....

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] zdravím závisláčky, krásný den všem :p ..
    -pechfógl- ... tak jak jsi říkala :D ... "...teď vás dámy ráda naštvu .." ... to vidím na vážné domluvě, si vezmu veškerý tvůj zvěřinec .... mi oblížou nádobí a zbaví přebytků jídla na něm a já ho 2x umyji a vyleštím xD ... už sháním velké krabice na prádlo a okna ... posílám poštou xD :D :p ... se přiznám, že žehlička je nepřítel a rozmazané sluníčko v oknech přes zatažené žalůzky nevidím xD .. Z domácích prací dělám právě to, na co mám chuť a náladu :p .. ale někdy ráno začnu, máknu a večer zjistím, že byt je úplně jiný xD ...
    A pak si nějakou dobu říkám, že je důležitější "žít" ... akce, přátelé, do toho práce a potom odpočinek a flákačka xD. A raději půjdu s mazlíky na čundr někam k vodě, než žehlit košile do obleku :oops: ... krutá věc ...
    No nádobí mě nevadí a sem se nasmála, když u nás byli dřívější léto kamarádky mojí Áďulky (ze stáže v Německu) ... po prohlídkách různých památek u nás v česku, měli každý večer nachystané nějaké "naše národní jídlo" a po dojedení dali talířky do dřezu a zalili vodou :D. To tak prostě dělám u všeho, i když se nádobí za chvilku umyje, ale oni se to naučili od Ádi, když spolu bydleli na stáži a brali to snad jako rodinou tradici :D.
    Byli vážně úžasné .. norka (bledá, světlé vlasy), snědá Italka a nejukecanější, Francouzka maličká a okatá, Němka silnější a moc hodná :p ... sem i byla s nimi na jedné výstavě a úžasný den. Sem se nějak zakecala a protože mám pracovní víkend, uvařený paprikášek, domácí knedlík a já bohužel kukuřičné těstoviny :p ... je mám docela ráda.

Krásný den všem .. školáčkům hezké zážitky a maminkám trpělivost s prvňáčky :p ... sem ještě mimo toto dění, no snad někdy :D.

Naposledy upraveno: 1/9/16
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, zase jsem udělala pěknou příšernost. Nastříkala jsem kocoura Arpalitem neo proti blechám, jenomže je psí a kočky se s ním sprejovat nesmí protože se olizují. Po konzultaci s veterinářkou jsem zjistila, že mimo vykoupání se s tím nic dělat nedá,tak budu čekat do zítřka jestli bude nebo nebude mít nějaké následky a to stejně nepoznám-pokud neumře-. Toto je při mojí smůle první věc, za kterou můžu opravdu sama. Držte nám palce:(:eek:

16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dasa - raději ho vykoupej dřív než mu bude zle, může začít slinit, zvracet, to by byly základní příznaky otravy.
    Jinak čekám na manžílka a klepu se, kolik té úrody přiveze a zároveň se zlobím s recyklomatem, nechce dát tu poslední dekorku.>:(

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne.
    Už jsme doma, sotva jsem dojela. Si tak jedu , kecám s dětmi
    a opřu se do sedačky a bolest jako hrom....vosa a já jí pěkně dorazila.
    Jsem zastavila, děti mi ji kapesníkem vymotaly z košile , já dojela již
    za mrákot. Nikdy mi bodnutí nedělalo problém až takový jako dnes, doma
    se mi udělalo tupl mdlo. Snacha mi hned nanesla pod lopatku gel, slupla
    jsem prášeček proti alergii a pošupajdím na alergologii, nechat si udělat testy.
    Bolí, bolí, bebíčko...

:pxD

dasa1143 - Jak zjistíš, že kocour strašně moc sliní,je malátný,má lesklé oči, nečekej na nic.
    Po delší době jsou toxické látky stejně vstřebané v krvi , ale snad by se ještě dalo něco dělat -
    kortikoidy,ATB-Synulox,vitamíny skupiny B ve velkých dávkách na nervovou soustavu a
    krvetvorbu a podobně. I když , snad jsi ho vykoupala dřív ,než se kompletně umyl sám.
    Tyto přípravky způsobují těžké poškození ledvin, nervového systému, jater , kočička
    odmítá potravu, pití, je dehydrovaná. Nechci tě strašit,ale nekončívá to dobře.

Akce - ta poslední dekorka zase nedorazila...ach jo !

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nesliní, nemá lesklé oči, vykoupala jsem jej ještě před konzultací s veterinářkou, sežral půlku své konzervy, dala jsem mu mléko-nikdy mu je nedávám prý pomůže na otravu, vypil je, zatím nezvracel, snad to bude dobrý-jsem blbec- hlavně, že všem radím-do háje-. Ještě dostal dva masové škvarky, dělám všechno za co bych každému vynadala a ten pitomeček se mnou nemluví a nechá se nosit zvenku dovnitř-ven si vyběhne sám-. jenom nevím jak dlouho jej mám takhle rozmazlovat-jestli to dopadne- aby si nezvykl:(

Ještě do něj vrazím Bkomplex

Naposledy upraveno: 1/9/16
  19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Pájí... Klid, věřím že do konce roku dorazí, když ne zajdeme spolu na lampárnu:D:DxD

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jonsdorf
    Lampárny už prý zrušeny jsou .... takhle, kdybys mi řekl hezky Evíku , blik,blik...šla
    bych s tebou klíďo až na kraj světa..."lišáku nečti a neposlouchej "!
    :pxDxDxDxD

dasa1143 .... snad to bude dobré, držím palce.

Jinak stav nublonů 0 , právě nyní.
    :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.