ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ono je to ale docela cajk: Pandy jsou na dovolené, tak budem dělat ncěo jiného, ne?

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

mituli, držím palce, nech to všetko zvládneš a ľahkosťou Tebe vlastnou. Hlavne snaž sa o úsmev, s tým ide všetko lepšie.Dcérke prajem skoré uzdravenie.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Už se těším na akci,hlavně ráno nesklidit (vypadavátka) barevné fixy

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Co děláte, farmeráci ? Já chřoupu brambůrky a čučím na bednu .
    Zvěřinec má hnůj vykydaný , čistou voňavou podestýlku mají, nakrmeno,
    napojeno a doufám, že zítra dají hodně fixů.

Manželka se rozhodne trochu zpestřit manželský život a tak si koupí plynovou masku, nasadí si ji a počká, až se manžel vrátí z práce.
    Když přijde manžel domů, tak na něj vybafne a povídá: "Hádej, co je na mně nového?"
    Manžel si ji chvíli prohlíží a pak povídá: "No ne, ty sis nechala vytrhat obočí."

Manželé se hádají. Když už to nebere konce, muž zvolá: "Úplně jsi mi zničila život, zůstal mi věrný jen ten pes! Pojď, Azore, jdeme se utopit!"
    "To tedy ne," zvolala manželka, "pes zůstane doma!"

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem zasela pórek a do zítra bude nůďo, chjo -.- Je zima jak v Rusku. Chtělo by to grůček :p

Přijde učitel do třídy a řekne: "Tak děti tato místnost má 75 metrů

čtverečních, sluníčko sem svítí pod úhlem 20 stupňů, kolik je mi let?"

Děti udiveně otevřou pusu a neví. Přihlásí se Pepíček a povídá:"48 let."

"Jak si na to přišel?" ptá se učitel.

Pepíček:"Já mám doma bratrance, kterému je 24 let a táta říká, že je

napůl d.e.b.i.l."

Zákon kočičí nehybnosti:
    Nehybná kočka zůstane nehybná, pokud na ni nezapůsobí jiná síla - jako je otevírání kočičí konzervy anebo myš v pohybu.

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable

preboha, dúfam, že to nie je foto tvojej číči, ktorá ukradla niekomu protézu a teraz si myslí, že má najnovší módny doplnok a hlási sa do súťaže Nákupné maniačky.:D

7. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezký večer závisláci,tak jsem si zase pročetla vaše příspěvky,zasmála se i posmutněla.Každý máme nějaké svoje starosti,ale někomu ten život přinesl takové,které si normální člověk nedokáže ani představit.Já obdivuju všechny,co je zvládají a ještě dokáží hýřit vtipem.
    A abych taky něco přidala k té lepší náladě.

Pepíček nemá rád rajskou polévku.Maminka ho přemlouvá:,,Miláčku,budeme si hrát na tramvaj.Ty budeš tramvaj a lžička s polévkou nastupující lidé.'' Pepíček polyká lžičku za lžičkou.Když už je talíř skoro prázdný,volá:,,Tak konečná,všichni vystupovat !''

Na pískovišti:,,Na co si hrajete děti'' ,,Na tatínka a na maminku.'' ,,A co ten buldok mezi vámi?'' ,, No to je tchýně.''

Dítě přijde domů ze školy a matka se ptá:,,Byl jsi tam hodný?'' ,,No jasně.Co taky jsem mohl dělat,když jsem celou dobu stál v koutě na hanbě?''

Pepíček říká:,,Mami,představ si,že jsem dostal jedničku z matematiky.'' ,,Opravdu?'' ,,Ne,jenom si to představ.''

,,Ty náš bobečku,ty holt budeš po tatínkovi a po dědečkovi,'' říkají maminka s babičkou malému chlapečkovi.Ten jenom zakňourá:,,Jo,to by se vám hodilo mít doma tři blbce v rodině.''

8. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásný a pohodový večer všem závisláčkům :)
    lidičky děkuju Vám všem za přáníčka k narozeninám :), moc mě potěšily. Píšu takhle se spožděním, v pátek jsem měla ranní a hned po práci jsme odjeli do Švihova na víkendový pobyt (sice by se tam někde připojení našlo, ale nebyl čas....). Děti si to moc moc užily, sestřenka má 4 koně a 1 poníka + další domácí zvířectvo. Jednoho, starokladrubského bělouše Arčího, půjčujou na hrad jako Juráška (na Švihově se točily 3 oříšky pro Popelku) a ještě k tomu mají i historický kočár a vozí lidi kolem hradu. Takže jsme se svezli na koních i kočárem. Úžasné, hlavně pro naše "panelákové" děti. Dokonce i mě, s mojí trošku "bujnější " postavou dostali do sedla. Nádhera, naposledy jsem na něm seděla coby dítko školou povinné.
    No a včera jsem pro změnu dopoledne strávila u lékaře s oběma dětma - "hurá" angína :cry::sleepy: a odpoledne do práce (abych si nemusela brát OČR), hlídá tatínek.
    Teď jsem taky dorazila a přečetla to ofi oznámení o akci na zítra. No snad to nějak zvládneme.
    Jo, jdu přečíst zbytek stránek tady v našem závisláckém koutku, ať vím oco tu jde xD

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

LubicaKrakova .... ne ne , to nejni ta moje , jen jak jsem tady psala , ta moje číčí
    trpí paradentozou , tak jsem jí promlouvala do její kočičí dušičky, když si nechtěla
    čistit zoubky a toto odstrašující foto jí ukazovala, aby věděla do čeho jde, když nebude
    spolupracovat . A jak jsem jí to ukazovala stále kolem dokola , docela se mi ta milá,
    zubatá čičinka zalíbila , až jsem se rozhodla ji sem vyvěsit . xD
    A ta moje zrzinka, nevím z jakého důvodu , jestli se opravdu lekla, že bude mít tlamu
    jako piraňa nebo už ten boj se mnou vzdala, ale čistit zoubky už si nechá. Pokaždé na
    mě kouká s výrazem ...tak si posluž , dělej, ať už to mám za sebou ,jinak mi nedáš pokoj. ;)

Tedy , popravdě, když jsem s "ústní " hygienou u ní začínala, byla tak nakvašená,
    že jsem měla bobky z toho, aby na mě nevyrukovala takto :

Naposledy upraveno: 26/5/15
  10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable,

ty ma asi zabiješ... Keď si predstavím tú tvoju číču, ako pozerá ten rozkošný obrázok, beží do kúpeľne a vrnká do teba aby si jej umyla zúbky, som z toho na číču.:D:D:D:D:inlove:

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lubica, Lubica ... ty mi dáváš, kdybych neměla svoje zoubky, ale protézu, tak jsem jí teď
    zhltla . xDxD A až si cvrnknu , máš to na triku . xD

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A ty v gatích xD

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dievčatá, pokoj,veď ide len o číču s krásnymi zúbkami.Človek nikdy nevie, kde a kedy to cvrknutie príde. Veď uznajte, máme už svoje roky... poniektorí...:D:D:D:D:D:D:D

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ano, ano, je to tak ,
    asi koupím Tena Lady,
    a kdo se mi bude smát,
    ten dostane na zobák.
    ;)

Manžel vždy večer dopaloval svou manželku slovy: "Dobrou noc, matko pěti děcek."
    Po několika dnech, když byla více rozčilená, mu odpověděla: "Dobrou noc, otče dvou děcek!"

-------------------------------------------------------------------------------

Moji drazí spolubojovníci na farmářské frontě !
    Bylo tu s vámi celý den nádherně , zde rozjetá dobrá
    nálada i přes vaše domácí problémy je pastvou pro
    duši. Vzhledem k tomu , že jsem do doby, než bylo
    Moničkou založeno toto vlákno, neprskala a teď
    mám každý den zaprskaný monitor ač slintavkou
    netrpím, koupila jsem si sprej na monitory pěnový
    s citronovou vůní, a leštím ...Otázka je, jak dlouho
    to LCD vydrží, než mu obrazovku prošoupu. Jestli
    budete stále takto sršet vtipem , je to jasné, dlouho
    nevydrží, tak už si začínám dávat drobné do prasátka.

Přeji vám všem krásné sny a ještě krásnější ráno.

Děda si vzal mladou slečnu a po pár měsících povídá svému doktorovi, že budou mít děťátko.
    Doktor povídá:
    "Víte co? Povím vám příběh. Jeden zapomnětlivý roztržitý chlápek šel takhle jednou na lov, ale místo pušky si omylem vzal deštník. Najednou se proti němu na mýtině vyřítil medvěd. No, a chlápek namířil deštník a medvěda zastřelil!"
    Děda ihned vykřikl:
    "Ale to je blbost! Toho medvěda musel zastřelit někdo jiný!"
    "Jo, přesně tak!"

Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na euthanazii.
    K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl závislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky.
    "Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu."
    Ona vstala, vypla televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu...

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dobré ráno závisláčci, dnes bude dlouhý den a čekání na začátek akce, tak abychom nesklidili, to je důležité.
    ;)
    Teď jsem procházela trh a zjistila, že krmivo pro chamíky je dražší než sám chamík. To bych raději nakoupila chameleony a šetřila místo na jiné zvířátko.

I když už je nám určitý věk, tak všichni máme nějaké jobovky, které nás ještě zaskočí. Starostí až na půdu. A to k životu patří, vždy jsme se s tím poprali a popasujeme se s tím opět, dokud dýchám, doufám. Je to někdy opravdu těžké, ale kdo to nemá. Neznám nikoho, kdo nemá starosti a problémy. Vždy, když je dobře a dlouho se nic neděje, tak pic ho a je tu problém. Abychom nevyšli ze cviku. Ale my se nedáme ničím zaskočit a už víme, že jednou bude zase líp a radostněji a vo tom to je
    8)

Když tu píšete o kočičkách, tak vám je maličko závidím. Já mám šikovného pejska, dělá mi jen radost. Kočičku jsem taky měla, ale u domu máme silnici s dost silným provozem a z Míci jsem se moc dlouho neradovala. Byl to takový poděs mladej, s radostí do života, ale moc dlouho si ho neužila. Teď už kočičku nechci, žádný plot jí není dost vysoký a doma bych ji zavřenou nechtěla. Tak se raduji s těmi Vašimi a sousedovými
    :music:

Malý Karlík povídá doma mamince:
    "Mami, dneska se mě ptala paní učitelka, jestli mám sourozence."
    "A cos odpověděl?"
    "Že jsem jedináček."
    "A co na to učitelka?"
    "Chválabohu!"

Přijde za otcem pětiletý synáček a ptá se, co je to politika.
    „Jak bych ti to vysvětlil“, přemýšlí otec.
    „Podívej se, to je jako u nás doma: Já jsem kapitalismus. Já vydělávám peníze a nosím je domů. Maminka, to je vláda. Ta mi peníze vezme, něco si nechá a zbytek přerozdělí podle svého uvážení. Naše služebná, to je dělnická třída. Ta pracuje a my ji za to platíme. Dědeček, to jsou odbory, ten dává pozor, aby dělnická třída nebyla vykořisovaná. Ty sám jsi lid. Pro tebe to všechno všichni děláme. A tvůj malý roční bratříček, tak to je naše společná budoucnost. Rozumníš tomu?“
    Chlapeček se dlouze zamyslí a pak řekne: „Zatím ještě nevím, nechám si to projít přes noc hlavou“.
    V noci se probudí zápachem, protože jeho malý bratříček se pokakal. Zajde tedy do pokoje rodičů. Tam spí jenom maminka a nejde probudit. Chlapec jde tedy do pokoje služky. A tam vidí tatínka, jak si se služebnou právě hezky užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšinme. Chlapeček se smutně otočí a Za rohem uvidí dědečka, jak se zájmem pozoruje oknem tatínka se služebnou. Ani dědeček si ho nevšimne. Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout.
    Ráno se ho tatínek ptá: „Tak už víš, co je to ta politika?“ A chlapec smutně odpoví:
    „Už to vím, ale je to trochu jinak, než jsi říkal včera“. “ A jak, prosím tě?„
    “No, kapitalismus zneužívá dělnickou třídu. Odbory tomu nečinně přihlížejí, zatímco vláda tvrdě spí. Lid je všemi ignorován a naše společná budoucnost leží v tom co hodně smrdí“.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno i když venku to vypadá, jako by se měla vrátit paní zima. Ale to by bylo škoda, já mám tak ráda, když to všechno kvete, sluníčko svítí, tak člověk má hned lepší náladu a bude mu to do začátku akce lépe utíkat. Po pročtení všech milých příspěvků je člověku tak nějak pěkně na dušičce a zapomene na mnohé starosti, které nás všechny méně či více provází. Příjemné čekání třeba i u kávičky, ale ten grog by se dnes asi hodil lépe, ale hned po ránu??? No uvidíme pa pa a těším se později.;););)

17. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný přelomový den pracovního týdne . Dnes jsem nezapomněla , nesklízela.
    Poctivě čekám na začátek akce , ač se mi nechce , protože mě ruka svrbí , když
    slyším dobytčata a ostatní havěť řvát hlady . Mají smůlu , začne akce , odeberu
    jejich dary a pak šup s nimi o hladu do lišty a tam si nějakou dobu odpočinou.
    V noci pršelo, od rána sice chvílemi svítí sluníčko, ale zima je a ledový vítr .
    Na nějaké hrátky na zahradě to rozhodně není , v rukavicích dělat na zahrádce
    prostě nejsem schopná , nevím proč , ale nejraději dělám bez rukavic ... a bez
    nich by to dnes nešlo, byla jsem tam chvíli a prsty zebou ..tak na to dnes kašlu.
    Raději si doma vyřídím několik restů , uvařím i na zítra a budu čekat na akcičku.

Jdu tedy pracovat a těším se na vaše milé a hlavně legrační příspěvky a přeji
    hezké dopoledne.

Dokážete si představit svět bez mužů?
    Žádná zločinnost a spousta tlustých, šťastných žen.

(moje poznámečka ....nedovedu, bez nich by to nestálo za nic, i když jsou
    občas na zabití)

Mladý muž stojí ve dveřích: "Jdu požádat o ruku vaší dcery. Je to ovšem jen formalita."
    "No dovolte," vzteká se budoucí tchán, "kdo vám řekl, že je to jen formalita?"
    "Gynekolog."

farmarka_e ...skvělý návrh, už mám odhlasováno dávno ;)

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bez mužů si svět klidně představit dovedu. Připomíná mi to film Sexmise, při kterém jsem se poprvé smíchy počůrala, bohužel na věřejnosti - v kině Flora. A on se nějakej podvraťák, kterej se vydává za ženskou, vždycky najde.
    Nevím, jak dopadne akce, poslední mě zcela zásobově vysílila, takže nemám na kombajn (možná taky proto, že v očekávání kočky jsem utratila asi tisícovku na oslavu jejího příchodu - už brzy! Na rozdíl od Varuna upřesňuji, že zítra).

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ten film pamatuji, myslím, že nedávno běžel na nějakém programu. Ale myslím, že
    tam nešlo o to,že se muži vydávali za ženy. Šlo o to, že muži na planetě Zemi vyhynuli, ženy se staly zcela soběstačnými a "silnější pohlaví" pro ně bylo hlavním nepřítelem . Oba muži jsou tak proti své vůli považováni za jakési "vykopávky" a hrozí jim to nejhorší: smrt, anebo násilná přeměna v ženy. xD
    Byla to legrace.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.