ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. flexka

flexka Hrabě fóra

Sazeničky sice jako všechno tajemno a náhodno na farmě zklamaly, ale náladu mi tady osazenstvo teda zvedáte dobře :inlove:

První byla skalárka, která mě pobavila jógou, sem si živě a v barvách představila své tělo, skoro dokonalou kouli se zdevastovanou páteří, kterak se snaží o nějakou ásánu a bylo to k popukání.

Rampušáci přidali varování před antidepresivy, ale od doby, kdy jeden šikovný pan doktor, jenž má v rukávu pouze 2 diagnózy - alkoholismus a duševní poruchu - mi narval při skříplé páteři (njn, měla jsem dobré jaterní testy, tak to určil jako panická ataka) něco na hlavu, po čemž jsem přestala komunikovat, měla všechny nežádoucí oučinky a ještě 6 dalších a poležela si díky těm veselým pilulkám trošku déle v nemocnici - tak od té doby vím, že léky na hlavu pro mě nejsou :oops:

Mikešku, kocourku hrusický, nevím, kde pobýváš, ale můžu doporučit pojízdnou prodejnu farmy rodiny Němcovy, pokud ti parkuje někde poblíž, nebo taky mají Těšínské jatky (sice by to měla být jatka, ale mají dobré maso, ne češtinu) čas od času pojízdnou u nákupních center (u nás v Břeclavi u Tesca). Jsem na stará kolena zjistila, že ve správném špekáčku má být špek na kostičky a tak jsem ho jako milovník libového masa zavrhla :p

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer prajem všetkým závislákom v Závislákove.
    Už druhý deň si pekne sedím pri PC (striedam to s čítaním knihy Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti - je to 4 pokračovanie Millennia od Lagercrantza - vrelo odporúčam) a pekne si to užívam. Samozrejme obed som navarila, ale v podstate - len tak mimochodom. V rodine pokoj. Drobec je uskladnený u druhých starých rodičov. Drahý oddychuje pred televízorom, svokra je s jej vnučkou, no proste pohoda. Konečne som si vás užila, dozvedela sa, mimo iného aj o výrobe párkov ( to mi teda chýbalo - ten náš malý ich - neviem prečo - zbožňuje a čo je divné s kečupom, ale v zásade kupujem len Viedenské párky. Majú slušný obsah mäsa a aj tak chutia.) Aj u nás sa prehnala parádna búrka a predpoveď počasia na zajtra nás donútila prehodnotiť odchod na chalupu. Zatiaľ to vyzerá na utorok - ak to zase počasie nezmení.
    Chcem sa vám poďakovať aj za milé slová a to, že som vám chýbala, ma veľmi potešilo. Ako som písala, chýbali ste aj vy mne, ale na chalupe s noťasom pripojeným na mobilný internet, musím rýchle opatriť farmu a zavrieť ho, lebo dáta sú drahé a ja som len slovenská dôchodkyňa;).
    Ja som pri tajomničkách mala také mini šťastíčko. Nekúpila som ich veľa, ale na farme mám tú červenú hrušku a podarila sa brekyňa - tú som nemala, na bahame 2x wampi a jeden baobab XXL.To sa mi ešte nestalo. Takže spokojnosť, aj keď pár stromov skončilo - ako ináč? - v lište.
    Na záver - všetkým postupujúcim gratulka a tým čo nepostúpili držím palce, aby to dohnali.
    Pozdravuje
    Ľubica

PS - ešte stále snežím:cry::inlove:

3. lacrima

lacrima Titán fóra

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Je chladno , topíme .
    Vypla jsem termostat a zatopilo se v krbu , to máme raději .
    Čumíčkujeme na DVD , vínko , slané tyčky ...co víc si přát.
    Vlastně ano - hezké počasí a to na hodně dlouho.

:p
    Něco na lišáka prásknu - postoupil dnes večer do 81. levelu.
    Chválím ho, jak to jde. Na tak krátkou dobu, co hraje, to je výkon.
    A vlastně je neustále někde v cizákově a na farmu čas není ...šikovný lišáček.

:inlove:

Pro všechny šikulky ...

------------------------------------
    ---------------------

Naposledy upraveno: 22/8/16
  6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jaruško, gratulka ke 318. postupu na Baha a DanielLišáček, gratulka k 81. farma postupu. Jsi šikulka, jedeš jako střela! Moji milí závisláčci, přeji pěkný den, u nás všude mokro, v noci ještě pršelo, je chladno, zataženo, na moc pěkný den to nevypadá, ale my si ho uděláme prímový, tak nám to nebude vadit! Pa pa..;););)

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj, všichni,
    děkuji vám všem za skvělé informace, rady, tipy a návody.
    Dnes si je všechny vyhodnotím s mapou v ruce a vyrazím na nákup těch nej-nej-nej špekounů,
    nejraději Delikates. To bude na dlouho.
    Jen jsem dost dobře nepochopil jaký je rozdíl mezi buřtem a špekáčkem,
    je-li vůbec nějaký.
    Jo a to sloní žrádlo znám pod názvem špekáčkový šleh. Nejspíš se ušlehám.
    Přeji krásné pondělíčko.
    :DxD

8. burds

burds Titán fóra

Hezké dopoledne.Kometak,mamčo,robin a lacrimo blahopřeji k postupu na Baha.A pochopitelně Daniel Lišáček blahopřeji k postupu do lvl.81 jedeš rychle co.Jinak děkuji za radu týkající se mechu požádám syna aby mi to zakoupil kde já bych k tomu přišla i když můžu se zeptat v květinářství ale nevím,nevím.Myrdo díky za doporučení ale do Šestajovic by mne musel odvézt taxík,to s berlemi nezmáknu.Já také nevařím ráda.Ono vařit pro jednoho mne nebaví.Vařím ráda když čekám děti ale pro sebe mi to připadá nějak zbytečné.I když uznávám,že jíst se musí.Ovšem recepty ráda čtu.Kdyby ještě byl manžel zkoušela bych je.Tak hezký den a hodně postupů.

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mikešku, já myslím, že ve špekáčcích jsou kousíčky špeku. Já tedy osobně dělím na buřtíky svázané provázkem a sepnuté kovovou svorkou. Ty nemám ráda, provázek, pro mně, naivku, svědčí o podílu lidské práce na nich.
    Burds: Já občas nakupuju na Rohlík.cz, tam mají právě uzeniny od rodiny Němcovy a firma Naše Miroslav mi taky nepřipadá z nejhorších.
    No a bych se ani dneska nezpronevěřila svým katastrofám, utekla mi kočka, tentokrát až na dvorek. Při potyčce s ní mi spadly brejle a já se šťouchla do oka. Mám na víčku modřinu jak ta naše tenistka, co ji sestřelila Hingisová. Nojo, já nejsem olympionička, takže mě může sejmout i obyčejná kočka.xD Zkrátka, pro dnešek mám splněno. Teď čekám jen na těch 33°C, co předpovídají haruspikové na tenhle týden.

10. zdenda

zdenda Rádoby autor

Všem přeji dobré ránko, postupujícím gratulace, dnes jsem konečně překonala hranici na Baha 300.:D Jinak u nás všude mokro a zataženo, pouze 16 stupňů. čekám na info k zítřku, co na nás chystají.K obědu bude houbovka a knedle. Zatím nashle.

11. zdenka02

zdenka02 Pisálek fóra

info už je,ale nejde mi rozkliknout o co jde myslím tu diskuzi,zkuste a dejte vědět

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akce zveřejněna, pěstování, 1000 piknikových košíků...tak uvidíme , jak budou vyskakovat, ale ceny jsou velmi pěkné, 150 SK, lístky na kolo štěstí, myslím asi 30 hvězdiček, superhnojiva a řádek dávající body a krejcary! Půjdu do toho určitě, začíná se objevovat sluníčko, pověsila jsem ručníky ven, tak to snad uschne. Ještě tam mám jednu pračku osušek, tak to za chvíli půjdu také pověsit. Pěkný den všem!;););)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... zdravím všechny závisláčky :) jsem včera večer prošla trochu forum a první, co mě mrzí, je posunutá akce na úterý :eek:.
    Dnes by se mi dobře rozpěstovávalo při volnu a další dny v práci o_O ... tak jsem na ni zvědavá.
    Když mluvíte o těch špekáčcích ... jsem je měla ... no vážně si nepamatuji :D ... i při nějakých opékacích akcí u ohně, jsem si raději osmahla kousek slaninky do křupava a otírala to "fuj-mňam" kapající mastné o chlebík (sem ho ještě mohla) :p. Párky a podobné věci mě odnaučila jíst moje holka, se tím už v dospívání hodně zabývala a vím, že i dětská šunka, která by měla být kvalitní, má velká negativa. To chce číst, z čeho se výrobek skládá, ale taky nevěřím, že se tam píše všechno.
    LubicaKrakova: ... snížek máš krásný, ale ať to dlouho zůstane jenom na tom obrázku :D ..

....... Gratulace postupujícím ........

Víc nestíhám :D ... rychle přečíst novou akcičku a utíkám k zubaři. Pak si přečtu co je tu nového :p

15. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké skoro již poledne = můj čas:D,
    dovařila jsem bramboračku, asi čtyřlitrový hrnec, cérenka si přála, asi se snaží zaměstnat opuštěnou matku. Manžel příjemně naladěn odfrčel na chalupu, no a mě tu zůstaly 3 feny a 2 kočky, společnost na 14 dní, pak už budu vhodná pro blázinec. Slíbily kamarádky, že se zastaví, tak to snad nějak překlepu:oops:.
    Pročetla jsem akci a začínám pěstovat mrkev i salát, takové potřebné množství opravdu nemám. No uvidíme jak to dopadne, SH nemám, jen tak na rozpěstování, no a pak se uvidí co dál.
    Málem bych zapomněla, gratulka všem, kteří udělali krok do nového lvl.
    Příjemný zbytek dne.

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-pechfógl- původně jsem chtěl diskuzi o špekáčcích uzavřít, ale, když špekáček
    obsahuje kousíčky špeku (ty já děsně nerad, protože jsem rozmlsaný kocour),
    co tedy obsahuje buřt? Něco kvalitního na srst snad?
    :DxD
    Jezusku, kde já budu hledat ty Němcovy? Když já znám jen Božku Němcovou.
    xD

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Zdravím,
    ja akoby som mala ciťáka na ten šalát a mrkvu. V sobotu som ich práve pestovala, keďže sme boli doma a ja som mala fajn internet. Ešte niečo dnes popestujem ( mám +1 zelenina a s MJZ ide z jedného pidipolíčka 5 ks) a možno niečo hodím aj na trh a potom tááák zbohatnem:cry::D:D
    Blahoželám postupujúcim !

18. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Zdravím z Beskyd, je chladno a prší. Při pohledu z okna je to nástup podzimu :sleepy:. Gratulka všem postupujícím :):). Dnes i zítra jsem sama na chatě, manžel jel do města po doktorech. Musím si přitápět, je opravdu chladno a vlhko. Dopěstovávám mrkev a salát, tolik ho ve stodole nemám co chce nová akce. Přeji všem úspěch v nové akci.

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobré odpoledne.
    Tak sázím a prodávám mrkev. Akcička je výborná pro začátečníky.
    Všem kuřatům jsem napsala, aby si mohla přivydělat.;)
    Gratulace a pozdravy všem závislákům.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.