ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Viky007, Kristova léta v manželství, to musíš pěkně oslavit, ale už jsi to začala tou skleničkou vychlazeného vínka. Borůvkový koláč už se peče, aby byl ke kafíčku až se tu odpoledne zastaví dcera, přijde si pro kufry na dovolenou. V poledne jsem udělala 321 a už jsem skočila do dalšího levelu! Bagíra77, jsi úžasný farmář, pěkně Ti to odsýpá, já než udělám jedem level, tak už máš hotové 3. Přeji pěkné odpoledne a zase zaskočím! ;););)

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Před chvíli jsem to tu napsala ... jen se člověk otočí a už tu máme
    další postup !

Naposledy upraveno: 19/8/16
  3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné odpoledne Holky... Tak asi tisíc kovaříčků klove v mé hlavičce... Včera to byla řádná oslava i když už nevím co vše teklo proudem. Ráno bylo hned a Špotice klovla bronz, Jak řekl brácha "čeká nás doba bronzová" a zase se bylo čemu smát... Na oslavě také padlo mnoho vtipů a to o všem. A tak ještě ráno jsem je měl nahoře v hlavě pěkně srovnáno co vše vám upraveně napíšu abych i vám polechtal bránice! A prd... Vše odtáhli ty bíle myšky! To víte já nealkoholik a udatný zastánce čistého rozumu včera naboural.... Ale byl důvod a tak jednou za čas restart neškodí! No jeden vtip přeci jenom vydržel, tak snad ho moderátoři unesou ;) Pláž-moře-babička s vnučkou na nuda pláži: Baby,Baby co to máš tady nahoře? To jsou prsa Maruško, až budeš velká budeš je mít také... Jé Baby a můžu si s nimi hrát??? No můžeš ale nechoď s nimi daleko! Prima hektar stromořadí novinek přeji...

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jonsdorf - a taď upřímně: Kolik vidíš bítlsáků?

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Já už jsem v pohodě pechi...A kolik Ty? :D

6. -pechfógl-

Já dva...Ale kdybych byla střízlivá, viděla bych jen jednoho, ne?:p

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak já jen popřeju Vám všem hezký páteční večer přátelé,dnešní bezva den se skutálel
    a já se pomaličku přesunuji směr postýlka.Dobrou noc a krásné sny.
    pa,pa

8. -pechfógl-

Jak já závidím bližním, kteří jdou spát už ve 21.00.....

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

A já jim to přeji, taky jdu do pelechu. A přeji všem možná klidnou silně erotickou noční..?

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pátek utekl jako voda, byl to nádherný den, po delší době se dnes sešly všechny moje tři dcery, tak jsme si to užily. Přišel i mladší vnuk, starší se kurýruje , aby mohl odjet na dovolenou. Zítra jedu s mladými za mým bratrem a zůstanu tam do neděle, přijede maminčin švagr, poslední člen z rodiny. Letos mu bylo 89, přiveze ho vnuk, tak bych ho ráda viděla. Všem přeji pěkný zbytek večera a klidnou a dobrou noc! ;););)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer :) sem jako pracující zase nějak pozadu ... nakukuji, co nového, je tu veselo, a taky ještě opožděné gratulky :p

blahopřeji k postupu ......

skalara.v [​IMG] ... 98 na farmičce

......................................................................................................

blahopřeji k postupu

Bagíra77 ..... farmička 151 .... to vážně zvládáš levou zadní ... úžasné ...

.............................................................................................................

blahopřeji k postupu

pajaable .... plantáž 322 ...

No říkám, že jste šikulky a jak se těšíte na nového hrošíka? :p ... se asi nedá odolat. Krásný zbytek večera a já se vrhám do koupelky a na kutě :D.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. -pechfógl-

Krásný den přeju. Pes předtrhl vodítko. Kočka zdrhla a okousala sousedce palmu. Pes se zeblil jak Amina. Přijde návštěva. Mám vařit. Mám pokračovat? Jsou rána kdy se prostě nevyplatí vstát. :oops:

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, Ústí hlásí zataženo, první přepršku už máme za sebou a další na sebe nedá asi dlouho čekat. Na sluníčko to u nás nevypadá. Koupila jsem balíčky po 15 kusech na farmě i Baha zatím nic, co by stálo za řeč, ale ještě mně čeká po 5 sazeničkách a to se dozvím až zítra. Po obědě odjíždíme a noťas a farmu do zítra opustím, ale budu se těšit na zprávičky ze Závislákova! Přeji pohodovou sobotěnku a neděli! Děkuji za gratulky a pa pa Zdena ;););)

16. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásný den všem v Závislákově. Dnes v Beskydech polojasno, chvílemi sluníčko a zase se schovává za mráčky, snad to vydrží, je poměrně teplo. Z nových stromů mám po třech kusech :):) a také 2x bungenvilea, zatím jsem je neměla, tak velká spokojenost. Dnes k obědu vepřo(divočák),knedlo,zelo. Všem postupujícím velká gratulka!! :D:D

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké sobotní ještě dopoledne, můj obvyklý čas v Závislákově:D,
    tak jsem nakoupila floreny a mastila koupit pár TS, na Baha z 5 ks clausena, nolina, 2x baobab XXL, Tomel XXL , na farmě také XXL, které se daly použít, ale žádná novinka(tam TS byly jen 2x). Asi to ještě zkusím, i když darované PSFC moc utrácet nechci:p.
    Manžel odjíždí zítra směr chalupa - Krkonoše, rozhodl se, že položí nové vodovod. potrubí do chalupy, a nechá mě tu na krku hlívu ústřičnou, která tak za 2-3 dny dozraje. Musím nastudovat jak zakonzervovat, sušičku tady musí nechat, to beru jako poslední zpracovatelskou variantu;). Nemáte někdo zkušenost? Dělala jsem už ji s králíkem, byla to mňamka, ale teď tu jsem na ni sama, dceřin přítel nejí houby:(, tak ta taky neví co s ní.
    Tak a pádím do kuchyně, dnes jen ohřívám hovězí na houbách s rýží.
    Hezký zbytek dne a dobrou chuť, za chvíli je doba oběda

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

19. -pechfógl-

Viki, a co houbový gulášek?
    Sazeničky: Na farmě pohoda - 2x buganvilea, na bahamě katastrofa, další dva do sbírky baobabů....

20. zdenda

zdenda Rádoby autor

Zdravím veškeré osazenstvo, Plzeň hlásí třicítku ve stínu,takže je to fajn. Jak mě naštvaly sazeničky, tak mě spravila náladu zpráva zrána od pechfógl, s chutí jsem se zasmála a představila jsem si sama sebe. Nudle byly báječné, chtějí je všichni ještě zítra,takže díky za rady.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.