ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pajaable, gratulka ke 320. postupu na baha, milena1952, gratulka k 98. postupu na farmě, milka/66, gratulka k 91. postupu na farmě a medved222, gratulka k polokulatině k 250. baha postupu!!!! Přeji krásné odpoledne, hlídám malou, dcera šla s kočičkou raději do ordinace , kdyby bylo potřeba jí něco dát. Snad už budou výsledky. Jště si dám kafíčko, dokud je ještě klídek! Pa pa....;););)

2. vavovi

vavovi Stará škola

Jó ahááá jsem já to trubka. Tak teď jsem tu akci konečně pochopila. Ve své podstatě mi stačí, když budu pěstovat pouze 2 rostliny a dopracuji se také do finále.;)

3. lacrima

lacrima Titán fóra

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak ještě než hosté dorazí, tak vás pozdravím. Dcera se vrátila s kočičkou, v krvi jí nic nenašli, dostala 3/4 hodinou infuzi a nějakých 5 injekcí (vitamíny nebo co) a zítra máme přijít na kontrolu, tak uvidíme! Přeji pěkné odpoledne a někdo zvoní! ;););)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím ze slunečné samoty.
    Tak jsem u toho bazénu přece jen skončila. Sice se vytahují mračna,
    ale je teplíčko. Zaskočila jsem si domů pro pohár a zásobu pítí a ledu
    a zase půjdu ven. Večer obstarám zvířectvo a seknu trávník, pokud
    do té doby nezačne pršet. Když ano, trávník počká na lepší počasí.
    Díky za gratulky a hezky si užijte zbytek dne.
    :inlove:

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky závisláčci :) ... sem nakoukla a je tu docela ticho, akční rostlinky jsou moc dlouhé a mě už to tahá nějak do hajan :D .. od zítra v práci až do neděle, to snad rychle uteče :p. Přeji všem hezký a pohodový večer a sem dneska taky hupsla vejš na 113-tku :p ... a s tím velká ....................
    ................ gratulka k postupům na plantáži i farmičce :)
    - pajaable - medved222 - Milka/66 - Milena1952 -

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando;)Tak jsem konečně doma z práce:pV práci na farmu nebyl čas tak až teď:)Jinak gratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu.:DAkci plním pomalu ale jistě, nějak to nehrotím, času je dost:p

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Děkuji všem za gratulace k postupu.
    Taky všem blahopřeji, dokážu to opravdu ocenit.
    Dobrou noc.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A prší . Ale chladno není. Mám otevřená okna a jde dovnitř krásný
    vzduch. Dlouho jsem venku nebyla, sebrala jsem prádlo a kolem
    půl sedmé začalo pokapávat. Udělala jsem večeři , pak dlouho hajala
    v bublinkách a teď koukám na DVD. Sklízet budu asi za půl hoďky a
    pak tam na noc asi fouknu lízadla.

Gratulka pro dalšího šikulku !

Jdu rabovat lednici a udělat si kafíčko...pa.
    ;)

.........................................
    .....................

...........

Tak a jdu do hajan. Hezky se vyspěte, dobrou noc.

Naposledy upraveno: 4/8/16
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo, gratulka ke 113. faremnímu postupu. Grilovačka se vydařila, bylo pěkně udělali jsme si hezké odpoledne i večer, okolo 22 jsem dorazila domů, měla pěkně oteklé nohy, tak jsem se jenom vysprchovala a šla do hajan. Teď ráno ještě hodím na nohy zmrzlou zeleninu. V noci přišla bouřka a stále ještě prší, ale nyní už trochu méně, je zataženo a vypadá to na celý den! Musím vám napsat, včera v poledne jsem dostala kuřátko v 28 levelu a dnes ráno mi systém poděkoval, kuřátko dospělo do 40. a opustilo mne. To jsem ještě nezažila, mám skoro všechna kuřata červená!!! Všem přeji pěkný den, jdu dále pěstovat a odpoledne hlídat malou, protože dcera půjde na kontrolu s kočičkou! S úsměvem jde všechno lépe!!! ;););)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, vy teda jedete, gratuluji k postupům8)

Za chvilku odjíždíme, těším se na vnučku-i na vnuky samozřejmě- dala jsem farmu do klidu a v neděli večer se asi ozvu:p;)

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

dasa1143, šťastnou cestu a pěkně si víkend s vnoučátky užijte! Když je člověk se svými milými, tak mu ani to špatné počasí nevadí!! Je chladno a poprchává, tak ani ven nemohu! Pěkný den i když u nás venku to na pěkný den nevypadá!!;););)

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ahoj závislačky:),jelikož moje drahá sousedka právě postoupila do vysněného 100. levlu, rozhodla jsem se ji zde popřát po svém..Myslím ,že nebudete proti;)..
    Takže Rampepurdo, tato básnička je jen a jen pro tebe.....
    K tomu číslu třímístném,
    chci ti dneska přát,
    I když se tvá farma pyšní stem,
    ať tě pořád baví hrát...

Patříš k těm , kdo vytrval,
    sázel, choval, sklízel plody.
    Občas plevel vytrhal,
    sbíral BZ body..

Jsi tak trochu závislá
    a to není zločin.
    S farmou tvůj den začíná,
    s farmou tvůj den končí...

Ať farma tvoje
    má vždy to co bys ráda,
    stálou kupu hnoje
    a Topku abys zvládla...

Prostě klídek, štěstí kila
    a to bude asi vše.
    To ti přeje moje milá,
    jedna holka z Venuše..;)

Naposledy upraveno: 5/8/16
  16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný páteček !

V noci buřilo a jak. Náhodou tentokrát nejsem pod vodou.
    Ráno nešel net...jak jinak, po dešti. Vařím , dělám si plněné
    paprikové lusky...tedy již jsem odstavila z plotny.
    Akce zdařile pokračuje...není to tak hrozné, jak se zdálo.

:p

A nyní gratulace pro jednu z velmi šikovných a mému srdci drahých farmářek.
    Gratuluji...jsi jednička !

Jdu si nandat papů...přeji všem dobrou chuť k obědu .

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré poledne,
    dorazila jsem s převázanou nohou z chirurgie, hodila brambory na plotnu, dušené plátky ze včerejška do mikrovlnky a jdu pozdravit a popřát všem postoupivším.
    Stodolu trochu plním, vždyť byla vidět už podlaha:D a podařilo se mi neuvěřitelné, postupně přeskoky- z opic během dvou dnů 4 vřešťani:p, no krása, z nich už jsem došlechtila byznys opa a protože mám právě 4, zvažuji zda se pustit na gorilu.Babo, raď.
    Přeji dobré zažití oběda a hezký zbytek pršavého dne

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem momentálně v rozpoložení, kdy bych pustila kohokoli na cokoli, neb soudný den nám nastal již. Vono nestačí, že čuba hárá a pes po ní jde, ona si matka ještě blokla páteř, takže u mně v garsonce nastane rošáda pes-kočka a pokud se to nezlepší, i ta hárající fena. Nevím jak vy, ale já si jedu pro láhev rumu. Budu ho potřebovat na grog a na nervy.:cry:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonoše hlásí 15°C a drobně, leč vytrvale prší :wuerg:Chouďata děti, musí se otravovat doma. Jestli bude zítra líp, vyrazíme s košíčkem do lesa.
    Ten grog je dobrý nápad, ale já nemůžu :( Tak se holt spokojím s čajem. Včera jsem zakoupila probiotika, bo ten driják co beru, mi už nakopnul snad všechno. Šmarjájózef, už abych se zas vrátila do normálu :(
    Rampepurda - gratulka ke kulatinám a samo i všem ostatním postupivším ;) Mně ještě stále chybí 10 mega do 98. Jde to pomalu. Ale já se tam jednou doškrábu :D
    Ještě jeden level u opice (třpytivý mák) a nacpat do ovce třtinu a bude stonek doma. Pak asi ještě pokrmím kozu a opici ( kvůli TCh).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.