ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pajaable, gratulka ke 320. postupu na baha, milena1952, gratulka k 98. postupu na farmě, milka/66, gratulka k 91. postupu na farmě a medved222, gratulka k polokulatině k 250. baha postupu!!!! Přeji krásné odpoledne, hlídám malou, dcera šla s kočičkou raději do ordinace , kdyby bylo potřeba jí něco dát. Snad už budou výsledky. Jště si dám kafíčko, dokud je ještě klídek! Pa pa....;););)

2. vavovi

vavovi Stará škola

Jó ahááá jsem já to trubka. Tak teď jsem tu akci konečně pochopila. Ve své podstatě mi stačí, když budu pěstovat pouze 2 rostliny a dopracuji se také do finále.;)

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak ještě než hosté dorazí, tak vás pozdravím. Dcera se vrátila s kočičkou, v krvi jí nic nenašli, dostala 3/4 hodinou infuzi a nějakých 5 injekcí (vitamíny nebo co) a zítra máme přijít na kontrolu, tak uvidíme! Přeji pěkné odpoledne a někdo zvoní! ;););)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím ze slunečné samoty.
    Tak jsem u toho bazénu přece jen skončila. Sice se vytahují mračna,
    ale je teplíčko. Zaskočila jsem si domů pro pohár a zásobu pítí a ledu
    a zase půjdu ven. Večer obstarám zvířectvo a seknu trávník, pokud
    do té doby nezačne pršet. Když ano, trávník počká na lepší počasí.
    Díky za gratulky a hezky si užijte zbytek dne.
    :inlove:

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky závisláčci :) ... sem nakoukla a je tu docela ticho, akční rostlinky jsou moc dlouhé a mě už to tahá nějak do hajan :D .. od zítra v práci až do neděle, to snad rychle uteče :p. Přeji všem hezký a pohodový večer a sem dneska taky hupsla vejš na 113-tku :p ... a s tím velká ....................
    ................ gratulka k postupům na plantáži i farmičce :)
    - pajaable - medved222 - Milka/66 - Milena1952 -

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando;)Tak jsem konečně doma z práce:pV práci na farmu nebyl čas tak až teď:)Jinak gratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu.:DAkci plním pomalu ale jistě, nějak to nehrotím, času je dost:p

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Děkuji všem za gratulace k postupu.
    Taky všem blahopřeji, dokážu to opravdu ocenit.
    Dobrou noc.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A prší . Ale chladno není. Mám otevřená okna a jde dovnitř krásný
    vzduch. Dlouho jsem venku nebyla, sebrala jsem prádlo a kolem
    půl sedmé začalo pokapávat. Udělala jsem večeři , pak dlouho hajala
    v bublinkách a teď koukám na DVD. Sklízet budu asi za půl hoďky a
    pak tam na noc asi fouknu lízadla.

Gratulka pro dalšího šikulku !

Jdu rabovat lednici a udělat si kafíčko...pa.
    ;)

.........................................
    .....................

...........

Tak a jdu do hajan. Hezky se vyspěte, dobrou noc.

Last edited: Aug 4, 2016
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

evainfo, gratulka ke 113. faremnímu postupu. Grilovačka se vydařila, bylo pěkně udělali jsme si hezké odpoledne i večer, okolo 22 jsem dorazila domů, měla pěkně oteklé nohy, tak jsem se jenom vysprchovala a šla do hajan. Teď ráno ještě hodím na nohy zmrzlou zeleninu. V noci přišla bouřka a stále ještě prší, ale nyní už trochu méně, je zataženo a vypadá to na celý den! Musím vám napsat, včera v poledne jsem dostala kuřátko v 28 levelu a dnes ráno mi systém poděkoval, kuřátko dospělo do 40. a opustilo mne. To jsem ještě nezažila, mám skoro všechna kuřata červená!!! Všem přeji pěkný den, jdu dále pěstovat a odpoledne hlídat malou, protože dcera půjde na kontrolu s kočičkou! S úsměvem jde všechno lépe!!! ;););)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, vy teda jedete, gratuluji k postupům8)

Za chvilku odjíždíme, těším se na vnučku-i na vnuky samozřejmě- dala jsem farmu do klidu a v neděli večer se asi ozvu:p;)

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

dasa1143, šťastnou cestu a pěkně si víkend s vnoučátky užijte! Když je člověk se svými milými, tak mu ani to špatné počasí nevadí!! Je chladno a poprchává, tak ani ven nemohu! Pěkný den i když u nás venku to na pěkný den nevypadá!!;););)

15. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ahoj závislačky:),jelikož moje drahá sousedka právě postoupila do vysněného 100. levlu, rozhodla jsem se ji zde popřát po svém..Myslím ,že nebudete proti;)..
    Takže Rampepurdo, tato básnička je jen a jen pro tebe.....
    K tomu číslu třímístném,
    chci ti dneska přát,
    I když se tvá farma pyšní stem,
    ať tě pořád baví hrát...

Patříš k těm , kdo vytrval,
    sázel, choval, sklízel plody.
    Občas plevel vytrhal,
    sbíral BZ body..

Jsi tak trochu závislá
    a to není zločin.
    S farmou tvůj den začíná,
    s farmou tvůj den končí...

Ať farma tvoje
    má vždy to co bys ráda,
    stálou kupu hnoje
    a Topku abys zvládla...

Prostě klídek, štěstí kila
    a to bude asi vše.
    To ti přeje moje milá,
    jedna holka z Venuše..;)

Last edited: Aug 5, 2016
  16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný páteček !

V noci buřilo a jak. Náhodou tentokrát nejsem pod vodou.
    Ráno nešel net...jak jinak, po dešti. Vařím , dělám si plněné
    paprikové lusky...tedy již jsem odstavila z plotny.
    Akce zdařile pokračuje...není to tak hrozné, jak se zdálo.

:p

A nyní gratulace pro jednu z velmi šikovných a mému srdci drahých farmářek.
    Gratuluji...jsi jednička !

Jdu si nandat papů...přeji všem dobrou chuť k obědu .

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré poledne,
    dorazila jsem s převázanou nohou z chirurgie, hodila brambory na plotnu, dušené plátky ze včerejška do mikrovlnky a jdu pozdravit a popřát všem postoupivším.
    Stodolu trochu plním, vždyť byla vidět už podlaha:D a podařilo se mi neuvěřitelné, postupně přeskoky- z opic během dvou dnů 4 vřešťani:p, no krása, z nich už jsem došlechtila byznys opa a protože mám právě 4, zvažuji zda se pustit na gorilu.Babo, raď.
    Přeji dobré zažití oběda a hezký zbytek pršavého dne

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jsem momentálně v rozpoložení, kdy bych pustila kohokoli na cokoli, neb soudný den nám nastal již. Vono nestačí, že čuba hárá a pes po ní jde, ona si matka ještě blokla páteř, takže u mně v garsonce nastane rošáda pes-kočka a pokud se to nezlepší, i ta hárající fena. Nevím jak vy, ale já si jedu pro láhev rumu. Budu ho potřebovat na grog a na nervy.:cry:

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krkonoše hlásí 15°C a drobně, leč vytrvale prší :wuerg:Chouďata děti, musí se otravovat doma. Jestli bude zítra líp, vyrazíme s košíčkem do lesa.
    Ten grog je dobrý nápad, ale já nemůžu :( Tak se holt spokojím s čajem. Včera jsem zakoupila probiotika, bo ten driják co beru, mi už nakopnul snad všechno. Šmarjájózef, už abych se zas vrátila do normálu :(
    Rampepurda - gratulka ke kulatinám a samo i všem ostatním postupivším ;) Mně ještě stále chybí 10 mega do 98. Jde to pomalu. Ale já se tam jednou doškrábu :D
    Ještě jeden level u opice (třpytivý mák) a nacpat do ovce třtinu a bude stonek doma. Pak asi ještě pokrmím kozu a opici ( kvůli TCh).

Thread Status:
Not open for further replies.