ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné i když uplakané středeční odpoledne , přeji.
    Ano...zima, prší , vítr. Léto tohle počasí nepřipomíná ani náhodou.
    Uvařila jsem si kyselku , poklidila obývák, okna nechávám na lepší
    počasí. Zkusila jsem to, ale křehnou mi prsty, jaká je kosa..

A nyní gratulky.
    Opět postoupil můj šikovný soused. Richarde - gratuluji.

mamča50 ...děkuji ti za gratulaci ...i mě se číslo 111 mocinky líbí,
    ale když bude brzy na farmě 112, zlobit se nebudu.
    Já zase gratuluji tobě k postupu na Baha.

Akce ...jsem připravená . Vonící a novinkové stromy jsem hodila na divošku,
    k tomu stáje a výrobny, co nechci dávat do lišty. Přesně tak jsem si upravila
    "bahošku" a akce může klíďo začít. Až se rozkoukám , uvidím, co tento opětovný
    akční galimatyáš přinese. Tak, ať se vám daří !

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :)
    tak já se také hlásím ;) třískám Lukáše a nějak se mi nedaří a nemohu se rozhodnout zda mazla nebo JC, poslední asi 4 Renzy jsem ignorovala a naskákaly mi lístky a jelikož je tentokráte poslední před výměnou nových cen, tak zvažuji zda si mám či nemám něco vyloupnout ze stánku. Rada by nebyla???? :D
    Lacrima - no dobře když jinak nedáš, tak jsem jeden soutěžní obrázek do TOP 3 vytvořila, dokonce jsem pustila chlup a koupila si bazén za 1,5 mega :D jen nevím jak s hlasováním, v pátek jedu na vodu na tři dny (ze týden) tak asi ohodnotím o nějakou tu hodinku dříve, zřejmě budu tři dny bez netu a tak hold se vrátím nejen k ubrečené upršené převlečené ovečce za (no beran to není :D :D ) že by oveččák??? :D :D :D
    Na akci se těším, dle mého to nebude až takový galamatiáš, spíše je složitější popis akce, ale vezměte si papír a tužku a zkuste jednoduše popsat jednoduchou věc a najednou se v tom i vy zamotáte ;) Takže nebojte se vlka nic (že Lubin1234) :D ono to nějak dopadne :D

Pepánek mi dělá radost, už běžně snídá chléb s máslem a něčím (šunčička, sýr dírkatý nebo uzený, paštička či lovečáček) cokoliv jen když jí jako "normální" lidí "normální" snídaně :) Pucánek můj ;)

Ještě si vás půjdu přečíst, jelikož jsem od soboty jenom prala, jednu pračku za druhou, pak jsem tu vítala všechny děti i né moje, jako dvě neteře a dva synovce a manžel na mě už halekal, to ti nestačí tři vlastní děti, to jich tu musíš mít sedm? :D :D :D

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky závisláčata :D
    Východní Krkonoše hlásí rovněž zimu. Byť teploměr hlásá 18°C, vypadá to spíš tak na 12 :(. Od rána mrholí, což mě značně síří, bo potřebuju pověsit cejchy. To je teda léto o_OIkdyž je to lepší, než ty pařáky co byly, aspoň teda pro mou rozkuchanou tlamičku. Cystu mi v pondělí z čelisti vybagrovali (hezký, mladý a moc šikovný doktor to byl ;)). Beru Atb a něco na bolest, několikrát denně leduju, bo můj obličej vypadá trochu asymetricky (zjednodušeně - mám tu hubu pěkně nateklou). A brní mě dolní ret (a prý ještě dlouho bude). V pondělí jedu na stehy, tak se modlím, aby bylo všechno OK a tu hodinu a půl v křesle jsem nemusela opakovat :wuerg::cry:
    Vzala jsem si dovolenou a nudím se doma. Ještě, že začíná dneska ta akce. Četla jsem to nejmíň pětkrát, málem jsem zavařila kalkulačku (o mozku ani nemluvě), než jsem se dobrala nějakých čísel. Dojdu pro stonek a pak se uvidí...
    Andulííí - já bych vzala toho citróna, můžeš ho vyměnit za něco pěkného...vlastně za cokoliv ;)

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Zdravím všechny v Závislákově. Mám chvilku klidu, vnučky šli na vycházku, je pod mrakem a nebylo s nimi k vydržení. Dočetla jsem 3 stránky vašich zápisků a posílám velkou gratulaci všem postupujícim, jste prostě pilníci. Také hlásím postup na baha do318 :):). Akci jsem začala, ale jak to půjde dál to se uvidí, mám málo času.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný skoro večer, u nás dnes bez sluníčka, trochu sprchlo, tak snad zítra bude lépe. Máme naplánované grilovaní, zastaví se švagrová a obě dcery, tak si uděláme pěkné odpoledne a večer. Odpoledne tu byla dcera se zeťákem, připravovali maso na zítra, tak jsme si dali kafíčko a tak jsem začala až později rozpěstovávat. Přeji radost za hry a krásný večer!!!;););)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer.
    Venku se mírně, ale opravdu nepatrně oteplilo. Vypadá to zase na déšť, ale
    vítr se utišil.
    Mám rozpěstováno na všech plochách a hlavně všechno, zatím nevím čím začnu.
    Nechávám to v klídku...něco napěstuji , pak se uvidí. Plodiny ze stodoly jsem dodala,
    tak stejně nic jiného dělat nemohu.
    Gratuluji k postupům.

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

9. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hezký večer přeji všem závislákům :)Gratulka všem postupujícím a všem oslavencům , zvláště Miluškám:pAkce započata, plodiny rozpěstovány a nasazeny;)Rezno , tam valím Lukáše hlava nehlava:DJinak hlásím postup na baha 329:pPřeji všem Dobrou noc a krásné sny;)

11. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Kuk.;)
    Bubáku. Děkuji za přání. Já ale slavím svátek v únoru. Na Miloslavu.
    Připojuji se ale s přáním . Všem Milenám,Miluškám ...všechno nejlepší
    a hodně zdraví a pohody. A teď opravdu , dobrou noc.:)

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmarjá, hubabuba, ještě žes to připomněl, to bych zase měla průšvih. Já hlava děravá :cry: Babička má dneska svátek o_O Hned ráno zavolám a posypu si hlavu popelem. To jsem kopyto :cry:

13. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji všem hezký zbytek večera,
    za poslední dva dny je tu spousta postupujících, viky, lacrima, pajaable, robin, Bagíra, mamča a hubabuba, všem patří velká gratulace. Taky jsme postoupili na Baha na tu kulatou 250. Na akci máme naseto, uvidíme, jak to půjde. Dnes bylo u nás sice pomračeno, ale docela teplo. Zpracovala jsem obrovský koš novozélandského špenátu, tak byl i k obědu, už z toho vidím zeleně.
    Zítra přijde Štěpánek na Renza, minule získal JC a ještě by chtěl tu veverku, tak doufám, že se mu bude zase dařit.
    anickamalirka, Pepča má nádherné oči a je vidět, že mu chutná.

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Naposledy upraveno: 3/8/16
  15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko všem do Závislákova.
    Z akce jsem totální mimoň (vnučka by asi ze mě měla radost xD)
    Jedu jak mi to nabízí, snad dojedu ke stonku. Ale hlava mi to nějak nebere, koukám že ta vysoká je mi v tomhle případě
    jaksi na prd xD
    Oskar vylezl, asi bude teplíčko :p
    GRATULKA všem kdo postoupili, nějak jste se vyrojili a tak to ani nestíhám registrovat :)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

lacrima, gratulka ke 316. baha postupu a v baru na Tebe u dobré skleničky ráda počkám!!! robin2151, gratulka ke 318. postupu na baha!!! Dobré dopoledne do Závislákova, ráno na 8 jsem šla hlídat malou, mladí jeli s kočičkama na veterinu, měly dostat injekce, ale Zuzanka (letos 14 let), už dva dny nic nežere, tak jí vzali krev a odpoledne si máme zavolat, tak jsem zvědavá, je to takový dobráček!!! Počasí u nás od rána bylo slunečné, nyní je polojasno, tak doufám, že nám alespoň odpoledne nebude pršet a budeme moci venku grilovat, jinak bychom se museli přesunout domů, ale na zahradě je to lepší a kdo ví, kolik ještě pěkných dnů nás čeká!!! Přeji pěkný den všem!;););)

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký předpolední čas,
    zastavila jsem se mezi vařením, sklidila, zhodnotila reálně svou situaci a u prasátka a jeho nálepky skončila. Spokojena, že mám alespoň nálepku, o víc usilovat zuby nehty nebudu;). Pojedu jak to půjde, ale bourat farmu nechci.
    No a hurá do kuchyně, dušené kotlety na sušených rajčatech, brambor, rajský salát.
    Všem dobrou chuť

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký den.
    Byla jsem si něco koupit v "babiznově" . Ze slušnosti hodila řeč
    a jsem ráda, že jsem doma. Ty jedovatice nesnáším. Venku je
    hezky, na teploměru 22°C . To by šlo, ale na bazén to asi nebude.
    Od zítřka má být zase ošklivo, tak dnes umyji okna, otočím pár praček.

Tak..jedna hromadná gratulka...

..jedna pro naše milé medvídky (mimochodem - děkuji za dárky)..

A také gratulace pro moji milou sousedku, která postoupila na farmě !

Beníkovi, pomocníčkovi posílám pohlazení a hubánka a přeji brzké uzdravení.

A chlubit se jdu....

:p

Naposledy upraveno: 4/8/16
  19. vavovi

vavovi Stará škola

Ahojky závisláčci
    Konečně jsem zase srovnala krok a tak hromadně gratuluji všem co postoupili. U nás vedro k zalknutí, alespoň mě se tak zdá necelých 29 st.
    Akce se mi nějak nezdá, nejenom, že jsem musela zbourat celou mýtinu, ale těch rostlinek a různá doba zrání. No zatím jsem z toho zmatená jak Goro před Tokiem. Něco vypěstím a pak se uvidí, ale určitě se nevzdám bez boje - živou mě nedostanou:p

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne.
    Půjdu dělat ven, je hezky. Okna mám umytá, pračka si to brumlá,
    tak venku něco porobím, pak pověsím další várku prádla a pokud bude
    opravdu vedro, smočím tělo v příjemném bazénovém prostoru.

A jedna gratulace pro sousedku mého lišáka a naši dobrou závisláckou kamarádku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.