ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,akcičku jsem skončila včera ráno.Půjdu odpolko na procházku.Mějte se hezky.Tady ve F-M svítí sluníčko.Pááááá

2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Tak náš Beníček dostal taky jednu injekci do kožíšku. A antibiotika.
    Je to 14 dní, kdy se vyválel v písku a písek se mu dostal do očí. No a
    sami jsme to nezvládli. Veterinář měl dovolenou. Až dneska tam byl-
    Ještě se mu zapíchla ta ostrá tráva do packy a pěkně mu to zhnisalo. :sleepy:
    S postupem se přihlásím, až to alespoň na jedné farmě zakulatím.;)Už to nebude dlouho trvat.:p
    Ostatním gratuluji k postupům. No a já......jdu na RENZO.:p

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, byla mi nějaká zima, tak jsem to zalomila a teď je mi už fajn. Venku mezitím sprchlo, zasadila jsem do mís bílé a žluté listopadky. Dnes odpoledne nikdo nezavítá, nejstarší dcera s přítelem odlétá na Krétu a vnuci odjeli na tábor. Nejstaršímu včera dotočili sádru a za 3 týdny ji jde sundávat a nejmladší si zlomil ruku, tak ji má do 22. v sádře, ale dnes mohl odjet na tábor. Letošní prázdniny...pohroma, jdeme z jednoho do druhého! Tak to snad už skončí.lacrima - Jaruško, moje milá sousedko, patří Ti gratulace ke 108. postupu na farmě!!!Přeji příjemné letní odpoledne! ;););)

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem, nechci se vracet ... to už je déle s Engí .... ale jsem našla tak úžasnou fotečku, kde jsou vidět ty dokonalá ouška "křížence" ... holka se učí a Engí ji hlídá :) ... pejři jsou hadr xD :p

Naposledy upraveno: 2/8/16
  5. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Ahojky, nevíte, proč nejdou šlechtit baha zvířata? Mám u nich zámek a jsou šedivá.

6. Ahoj -.Barbara.59
    šlechtění zvířat z Baha je vázáno na aktivaci ve Starověkém opičím chrámu. Aktivace je za daný počet Zlatých banánů.
    Více ve FAQ - (klikni)-> přehled místností v chrámu
    P.S.: pro dotazy ke hře je dobré využívat sekci "Nápověda" a v ní vlákna např.: "Všeobecné dotazy"
    nebo "Dotazy nováčků"

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

evainfo: Ještě, že tam ty uši má, jinak by ti modíci fotku smazali.xD

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer.
    Tak jsem ráno zapla PíCíí a za chvíli prsk a hrc a nešel net.
    A nešel ani když jsem měla dovařeno. Oblékla jsem pršiplášť
    a šla obstarávat zvířátka. Makala jsem celý den. Králíky, slepice,
    husičky, Juráška , pejsky. Všem uklidit, dát papat, případně podestýlku
    ...pak jsem si přestěhovala kočičky od mladých k sobě, uklidila kočičí salón,
    vyklidila papouškům , vydrbala koupelny a záchůdky (svoje), uklidila ložnici
    a je večer. Na farmě jsem sklidila za celý den jen jednou, ale
    to mě netrápí, stejně mám všude stromy a chlívky s výrobnami.

;)
    Venku je zima, prší , teď jemně, ale hustě.
    Udělám si nějakou dobrotu k večeři , dám kávu, krimi seriál z DVD
    a budu odpočívat. Mám toho za dnešek plné pantofle a nějak mě
    začala bolet ta noha a trochu před nedávnem nabacaná žebra, ale
    to bude asi změnou počasí.

:p
    V rychlosti jsem se mrkla na info k akci . No...ale jo, jdu do toho.
    xD

Díky mamče50 (děkuji za informaci) , mohu pogratulovat lacrimce.
    Gratulka veliká...

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)Za včerejšek mám zase černý puntík:DCelý den v práci a pak na trénink, vůbec jsem nestíhalo_ODnes skoro taky ne, až teď večer , a to ještě mám noční:pO&d bylo šílený, výměn spousta. Sbírka JC rozšířena. Zítra začíná akce, která je bez vypadávátek, o_Otakže ráno můžu v klidu sbírat:pJinak gratulka všem postupujícím, jak na baha tak i farmičce, rovněž gratulka všem a oslavencům všeho druhu a závěrem nezbývá než popřát všem dobrou noc:)

11. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše zima,ráno byly jen 3stupně.Sice se trochu ohřeju v práci ,sportovci pokračují v pobytu ,ale doma jsem nabalená jak v prosinci.Zítra zase akce(ze které zatím nejsem moudrá)tak uvidím jak ji budu stíhat.Tak moje milé farmářky pěknou dobrou noc:inlove:

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Dnes u nás také docela chladno , na šatičky koukám do skříně :p
    a asi budu koukat až do příštího léta .
    Akce ? Obtížnost střední ? Asi si počkám až ji uvidím "na živo"
    Prozatím na ni koukám jako na ty šatičky.
    Hlava mi nemyslí , celý den nám tady před domem kopali, vrtali a bagrovali ,
    dělají novou vodovodní síť , takže místo chodníku a cesty "samajama"
    Blee, všude hlína, kamení ... a já mám tento týden ke všemu schody , fňuk .

Naposledy upraveno: 2/8/16
  13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dokoukala jsem pár dílů krimi seriálu , dala ještě něco dobrého
    a kávičku s likérem , půjdu dát sprchu a zalezu do postele , přečtu
    ještě pár stránek románu a ráno se probudím s knihou pod hlavou
    a rozsvíceným světlem....nebylo by to poprvé, že čtu a pak odpadnu.

xDxD

Ve městě funguje kino...3 x 15 KB dalo.

A dnes, po vší té reálné dřině , přišla virtuální odměna...

;)
    Tak se mějte báječně , odpočívejte sami či společně xD...dobrou.

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, je chladno, zamračeno a vypadá to na déšť. Všechny sudy jsou plně a to meteorologové slibovali, že tento týden bude nejteplejší, ale zapomněli nám říci, kde to mělo být. U nás v Ústí určitě ne!!! pajaable, jsi prostě jednička a to ukazuje i Tvůj postup na farmě a to hned 3x. Velká gratulace ke 111. postupu!!! Mně se dnes ráno podařilo postoupit na baha na 319. Do dalšího postupu už je to přes 10 mega! Všem přeji pěkný den a uvidíme, až nám akcička začne, moc jsem z toho moudrá nebyla, ale zatím jsem všechny dělala, tak tuto taky zkusím !!! Mějte se fajn! ;););)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezké ráno závisláčkům :) má být deštivo, ale mě to snad už ani nevadí xD ... Sem si vzala volno, tak se i mohu věnovat nové akci. Teď všechno stěhuji z lesní na divošku ... bych ji potřebovala protáhnout, se mi tam všechno nevleze :D ..
    Utíkám na byťák ještě něco dořešit a hlavně mi slíbili "modré z nebe", tak se nechám překvapit a snad to bude ještě letos :p.
    Tak první pokus :p a s omluvou za malinkaté písmenka ... mě to už nějak nejde změnit xD ...

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše-zima:wuerg:,já teda mrznu.No to počasí je teda hrůza,chudáci děti to maj prázdniny.Posílám gratulky všem co postoupily,všem co něco slaví a vůbec zdravím všechny hodné lidičky.Dnes akce tak jsem zvědavá jak dopadnu;)

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný ale brrrr den ;)
    Jeseníky - taky chladno. Bez mikiny ven nelez :D
    A dnešní akce? V hlavě jsem měla guláš už před vstupem na fórum, natož po přečtení příspěvků xD
    Tak uvidíme, co z toho vyleze :p
    Gratuluji postupujícím, kterým jsem nepogratulovala :)

18. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Tady také prší a je zima, ale mě to zatím nevadí. xD Protože bude možná zrušen trénink. :D
    Kolem 15:00 pojedeme se psem na veterinu ale děšť mi vadit nebude. :p
    Akce je celkem zajímavá a konečně tam není "přetabulkováno" :D
    Krásný den ikdyž děštivý. :p

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

U nás taky stále zamračeno, žádné vedro, byla jsem na zahradě ostříhat odkvetlé. sesbírat spadaná jablka a měla jsem velikou radost, mám tam malé jezírko, zatím bez rybiček a na jaře jsem si koupila leknín a objevilo se první malé poupě. Přeji dobrou chuť k obídku a pěkné odpoledne! Za chvíli to začne, tak uvidíme, jak to půjde! ;););)

20. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré poledne,
    my již po obědě, manžel jde dřív do práce. K obědu byly krupicové noky, přál si na ně omáčku z borůvek, no snědl to, ale nekomentoval a odešel do svého pokoje>:(. Pes, který sežere vše a tyhle noky normálně si vezme, tak ho po mě vysloveně flusnul= špinavá tapeta, podlaha, no super divadlo :D. Borůvky byly naštěstí kanadské, takže nebarví a tapeta šla omýt. Zbytek omáčky asi převařím na marmeládu. Bez ředění mlékem to není dobré a on si to nepřál ředit.
    Byla jsem pozdravit Renza, ale nic moc jsem nenahrála, no co, někdy je člověk nahoře, jindy dole:p.
    Akci sleduji, rozpěstuji, zkouknu a uvidím, kolik toho budou chtít ze stodol, úkoly v družstvu mi přerůstají přes hlavu, zvěřince arboreta, atd., nemám zvířátka nebo šlechtěnce, nacpala jsem je do nějaké akce a teď si drbu hlavu. Ale stal se mi při šlechtění fantastiko přeskok - z opice vznikla byznys opice :D.
    Přeji hezkou akci.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.