ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando závislá,:) akce dokončena:pfarma je zpět, ve svém klidovém režimu;)a začíná příprava na zítřejší o&do_O
    Jinak všem přeji dobrou noc:)Pechfóglová rovněž držím palečky ať vše dobře dopadne;)

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vážení a drazí !
    Nebýt jedné farmářky, toto vlákno by nebylo. Plácalo by
    se všude možně a nemožně , v jiných vláknech by nás kamenovali.
    A za to můj dík patří drahé m2707 , která ho založila a
    dnes má svůj velký den - slaví narozeniny .
    Přeji vše nejlepší !!

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký pozdní večer ... trochu u nás sprchlo, tak se dá lépe dýchat, snad se bude i lépe spát ...

gratulace všem oslavencům i oslavenkyním ... gratulace úspěšným pilotům i pilotkám :music:, palečky držím všem marodům (i těm chlupatým miláčkům) - uzdravte se brzy a bez následků ...

a z jiného soudku - všimli jste si, že se zcela ztratil kaolín? :oops: a amálek už také dlouho nebyl :oops:

EDIT - doplazila jsem se na Baha do levlu 315

4. forstlady

forstlady Pisálek fóra

Pechfogl držím palečky nedávno jsem přišla o pejska tak vím o čem píši bylo jí jen 7 let a měla 2 narkozy za sebou a třetí by už nezvládla tak jsme ji museli utratit neboť měla hrozné bolesti tak snad to u Vás dopadne dobře dobrou noc An.

5. medved222

medved222 Analytik fóra

Pěkný pozdní večer,
    lubin a medvánek, gratuluji k postupu na Baha. Všem hladkokožcům i chlupáčkům přeji brzké vyléčení všech bolístek.
    anickamalirka, to jsou fotografie jak od profíka na první stránku časopisu.
    kometak, ty jsi výtvarně den ode dne lepší, brzy budeš konkurovat místním děvčatům. Někteří rychlíci (hubabuba) už doletěli do cíle, tak my ostatní ať to zvládneme taky, vypadá to, že to dáme.
    U nás hřmí celé odpoledne a teď taky, ale zapršelo jen chvilku a slabě, už je tu docela sucho. Zítra mě čeká zase zavařování okurek a zpracování zeleniny. Teď čekám na sklizeň lničky a dám tam karafiáty, ještě že se mi je podařilo už došlechtit.

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer :) závisláčkům .... jsem dočetla pár stránek, je jich zase dost ... nemám všechno přečtené, ale to doženu :D ...
    Velká gratulka k dalším postupům rampusak, pajaable, lacrima a hrabenka, těm co lítají hodně paliva a ostatním pohodu a zdravíčko.

[​IMG] anickamalirka ... připíjím na 4. farmářské narozeniny [​IMG]

Akce je supr, v práci moc nestíhám a tak létám ráno u kafíčka a beru to po cestě rovnou do práce :D. Na O+D jsem zvědavá a taky jsem slíbila pár milým hráčům nějaké věcičky ... víc času bude v pátek a to už budu mít volno :p ....

m2707 přeji všechno nej a nej k narozeninám :inlove:

protože založit toto vlákno bylo to nej,
    pro naše závislácké dušičky ... :p

7. mituli

mituli Polobůh fóra

m2707-vše nej ,splnění tajných přání a velký dík za toto vlákno:inlove:

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Měla jsem dvakrát kino !

Naposledy upraveno: 27/7/16
  9. babioli

babioli Osvícený autor

Krásné ráno vám všem a hezký den přeji. Gratuluji všem postupujícím a že vás je a přeji vše nejlepší a hodně radosti těm co slaví. Mějte se prima a radost ze hry ať vám nic nekazí. Ola:)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, u nás mlžno, snad se to vybere! m2707, také se připojuji ke gratulantům k Tvým narozeninám a patří Ti veliký dík, za toto pro nás závisláky, tak milé vlákno. pajaable a evainfo to napsaly moc pěkně! pechfógl, moc držím palečky a ono to dopadne dobře! lubin1234, gratulka ke krásnému 235. postupu na baha, jsi pře námi hodně ve předu, ale mi se tam taky za nějaký čas dostaneme!!!! medvanek, gratulace k 315. postupu na baha a všem milým krásný a úspěšný den! ;););)

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Krásné ráno z Krkonoš,a když píšu krásné tak krásné(volali mi z práce,že jdou děti večer opékat buřty-mám večer volno),no co budu asi dělat?No jasně,budu sázet,sklízet a zase sázet.Jdu najít holiny a hurá na houby.Tak kdyby mě nebylo dlouho vidět tak jsem se stratila:D

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ráno lepší večera. Operace dopadla poněkud komicky - pan doktor vzal nádorek do klíštek - a on prevít odpadl. Tak když už ji měl v narkóze, vyčistil jí zuby a ostříhal drápky. Čubajz lítá po zahradě a dvě stařenky jsou s nervama na odpis.:p

14. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pěkné ráno všem :).
    Počasí sice nic moc, ale dneska mi to zrovna nevadí, protože se nikam nechystám, takže jsem v klidu.

Gratulace všem postupujícím ;).

a také zakladatelce tohoto vlákna...

Dneska je se na co těšit. Ve 14 hodin nové baha arboretum a výrobna. Taky konečně po delší době obchodovat a darovat, což je paráda. Sice ještě nemám vymyšlené konkrétní věci na výměnu, ale musím se podívat, co je potřeba a podle toho, co půjde/nepůjde měnit se rozhodnout :p.

Tak ať to pořádně padá... [​IMG][​IMG][​IMG]

15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem v Závislákově. Gratulka postupujícím a hlavně zakladatelce tohoto vlákna m2707 . U nás právě prší,ochladilo se. Přišla jsem od kadeřnice , už jsem potřebovala pořádně zastřihnout. Pechfogl - lepší varianta nemohla nastat, hlavně že je psík v pořádku, ty nervy za to stály. Aničkamalířka - Tvé fotky jsou nádherné. Odpoledne obchodování, tak si to užijte ;);).

16. JahůdkaPetřička

JahůdkaPetřička Perspektivní autor

Kuk,gratulka všem co postoupili jak na Farmičce tak na Baharamce.Rovněž co oslavili Narozeniny na Farmičce.Hezké upršené odpolko.

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré odpoledne,
    já stojím opětovně u plotny a vařím pro naši holčičku(31):wuerg: gulášek do Chorvatska, až dovařím, šup s ním do sklenic a pak zavařit. Nemáte někdo zkušenost na jakou teplotu a jak dlouho?
    Co se akce týče nelétám, ale pěstuju do úkolů, šlechtím zvěř, abych alespoň nějaký úkol dodělala. Po poslední akci mám vybrakovanou stodolu, šlechtěnce a teď,zase spousta nových úkolů a já nemám kde brát.>:( čekám na 14 hodinu a pořizuji výrobnu na Baha:D, no a pak se rozhlédnu komu co dát nebo vyměnit, ale v tom nemám zkušenosti, já jsem celý život zvyklá jen dávat:oops::D.
    Hezký zbytek dne a kdyby jste někdo věděl jak zavařit hotové jídlo, ozvěte se i na Cinda007 holoubkem.
    Edit:
    xDHa- ha přátelé, internet ví vše, průšvih je jen v tom, že by v jídle neměla být cibule, že to kysne, no dnes na tom pracuji, ona v pondělí odjíždí, takže tak ve středu to s přítelem zblajznou, to bude ještě O.K.

Naposledy upraveno: 28/7/16
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Viky, já nevím, jsou to jenom moje prachsprosté teorie, aly když to i zavařené zamrazíš a dáš do chladící tašky, tak to akorát do středy vydrží a cibule v tom nenapáchá neplechu.
    Holky moje, komu jsem to slíbila vydru? Fakt si udělám nástěnku jenom na hru, z té snad ty přispendlené papírky nezmuchlám a nezahodím. Jo - a dá se posílat?

19. doben

doben Ikona fóra

Tak nám konečně OaD začalo a já už jsem o 10 JC bohatší, akorát mě mrzí, že jsem jich za tu FARMERAMA arénu nechtěl víc. :D

Naposledy upraveno: 28/7/16
  20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.