ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Viky, na teploměru je 32°c a mně při čtení tvého referátu běhá po zádech mráz. Hlavně do ničeho nekopej!

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak jsem odtajnila těžce nabyté chlívky a byla jsem zklamaná, jezevec se opět nekonal a byly to oranžový chlívky, koně, prasata krávy a růžoví králíci. Tak jsem ještě zvědavá na baha. Zapomněla jsem vyndat rostlinky. Po 18 hodině přijdou na chvíli vnoučata z druhé strany, Karolínka měla svátek, když byli v Turecku, tak se zastaví, protože zase v sobotu odjíždějí na týdenní tábor. Přeji pěkné odpoledne a větší radost z nadělených dárků!!!;););)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

5. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky závisláci,
    tak si tady čtu, jak ta akce většinu otrávila. Přiznávám, že mě taky, ale stonek se mi nakonec podařil udělat. Stálo mě to 3/4 zásob SH, naštěští našetřeného ze stromů.
    Ani já do takovéto akce už nejdu. Nekupovala jsem do akcí nic doteď, nehodlám s tím začínat.
    Ze stájí a stromů zase nic nevypadlo, takže mám najednou pocit, že není proč akci dělat.
    Jinak gratulce všem, kteří postoupili, Anicčemalářce dík za pobavení.
    Hezký zbytek dne

Naposledy upraveno: 22/7/16
  6. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravím z Krkonoš,počásko je nějaké divné,ráno krása kolem poledne mračna a prádelna,v noci zima.No léto jak vyšité a už zase hlásí u nás bouře na celý víkend,ještě že jsem v práci.Jak já bych se hned vrátila do teplejch krajin,slunce,moře,teplíčko i v noci,no nic budu doma a v práci:oops:.Taky jsem konečně došla do skleníku a ejhle-okurek asi 10kilo,no co stím budu dělat?Asi to rozdám.Tak se mějte a zítra hurá pro jelena pápá

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezký večer všem ... dnes bylo docela teploučko a slunečno, teď se zatahuje a v dálce už hřmí ...

loď jsem nakonec vyčistila celou, ale moc mě to nebavilo, nebyla motivace, těch pár krejcarů a BZ jssem tam asi mohla klidně nechat, snad bude v dohledné době nějaká akce, která nás zase "nakopne" a pobaví

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hezký pohodový podvečer;)přeji všem závislákům:)Za včerejšek mám černý puntík, jelikož jsem tu nebyl:Da dnes až na poslední chvíli, když jsem dorazil z práce:pGratulka všem postupujícím, jak na baha tak i farmičce, rovněž gratulka všem oslavencům a brzké uzdravení všem marodům:)Akce úspěšne dokončena už dávno, :pděsivka doplněný zásoby a dnes zakoupen zvěřinec na baha, jen ty vrtačky nějak nepadají, zatím je stav vrtaček" 0"o_O

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak dneska se počasí umoudřilo,byla jsem na návštěvě,jen kousek,jen přes plot u sousedky.
    Byla kávička,zákusek a hlavně spousta nových drbů,jen se divím kde se berou,když si spolu
    drbem přes plot :D,pomalu každý den.Vždy obdivuji tu její zahrádku hlavně plody,no jo,slimáky nemá,
    ale tři pekinské blátotlačky ano.Právě mě napadlo,že by mi je mohla půjčovat:D,ale to už by mě dědek asi
    s tím mým zvěřincem už vyrazil :D.
    Na zítřek se těším,a zrovna mám zálusk na tu novou jelení stáj,přemýšlím nad jelení výrobnou,tedy pokud bude,
    asi budeme sbírat paroží :music:.
    Mějte krásný večer....já běžím koukat na Ozáka .
    Pa,pa

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Krásný (u mě bezkombajnový :D) večer všem farmářům :).

Ano, je to bohužel tak, ale kombajn před pár dny došel a kupóny došly taky, ale trochu to teď zachraňují ty ze ztroskotané loďky, tak aspoň něco, ale 12 hod nepokryje i večerní sklizeň, takže ruční klikání :p. Je to trošku nezvyk po dlouhé době zase hlavní farmu klikat ručně ;).

Zítra přicházejí jeleni, ale nejsem si jistý, jestli i na mojí farmu. Možná tomu dám 2 pokusy, ale víc opravdu ne. Počkám si podobně jako na většinu stájí na "někdy jindy".

Gratuluji případným postupujícím, ale už mi docela chybí ta postupová lavina, co tu byla před několika dny, tak snad se zase brzo objeví :). Já očekávám postup na baha do několika dnů a zrovna při této příležitosti jsem se podíval kolik mi zbývá BBZ a byl jsem mile překvapený z oddělení čísel, to je paráda. Myslím, že to dřív nebylo a je to aspoň přehlednější :).

Farmu jsem opět po akci přestavěl a nechal jsem na farmě zvířata a na baha zase stromy. Do další akce pár dní volných, tak aspoň trošku doplním zásoby :).

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) taky jsem ocenila, že někoho napadlo oddělit ty miliony BZ a TBZ aspoň tečkami, teď je lépe vidět kolik chybí do dalšího levlu
    jinak na Baha postupuju dosst rychle (aktuálně level 314), na farmě mi chybí do kýžené stovky ještě cca 40 milionků xD

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, vnoučata se na chvíli zastavila, byla unavená tak jela brzo domů, přišla dcera se zeťákem, tak jsme sedli pod pergolu, popíjeli vínečko, nějakou tu dobrůtku k tomu a před 21 jsem dorazila domů. Na baha se vyklubala růžová panda a zítra zkusím toho jelena, třeba se vyklube i jezevec. Už se nepamatuji , na které zvíře jsem čekala tak dlouho, jako čekám na jezevce. Z rostlinek se nepovedlo vůbec nic jenom 3 tamarindy XL, garcia XL. Při stavění baha zvěřince jsem poskočila do levelu 317- Přeji pěkný večer, jdu pod sprchu a natáhnout celého člověka, dnes jsem moc neodpočívala. Začalo už pršet, celý den bylo polojasno a zataženo. Je to drobný deštíček! Pa pa zítra!!! ;););)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezky se vyspěte, dobrou...

:p

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký dník přeji závislákově :) za chvilku do práce na celý víkend, ale už jsem docela v pořádku, otok už skoro není a nějak to zvládnu. Gratulka mamči za postup na plantáži ;) a jak bude v práci čas, nakouknu, co je tu nového.
    Na jelínka se těším, ale zkusím jen pár kousků a pak uvidím, jestli mě to zláká na celý balíček :p
    Anickamalírka: jsem se moc pobavila :D ... tak hezký a pohodový víkend ;)

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, od ráno vymetená obloha, sluníčko svítí, všude jsem otevřela okna, nakrmila kočičky a dala si teď kávičku, nožky do vodorovné polohy a ledík. Mám je trochu oteklé, dnes přijde vnuk posekat trávu, tak k obědu bude jeho zamilovaný obalený hermelín s tatarkou a brusinkami. Sýr já mám taky ráda, tak není co řešit. Zítra se vrátí mladí z dovolené, tak se všichni těšíme na naše nejmenší zlatíčko. Viděla jsem ji na skypu, ale to není to pravé ořechové. Přeji pěkný pohodový a pro někoho poslední pracovní den a pro někoho poslední den před dovolenou. Děkuji za gratulace k postupu, přišlo to tak rychle, že jsem to ani skoro nepostřehla, ale udělalo to velký skok při plnění úkolu zvěřince v družstvu. Pa pa....;););)

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Původ a význam jména

Ženské křestní jméno Magdaléna pochází z hebrejštiny. Překládá se jako „žena z Magdaly“ nebo „magdalská“. Magdala bylo starověkým městem v Izraeli, nyní se nazývá Migdal. Město leží na břehu Genezeratského jezera. Původním významem aramejského slova „magdala“ je přitom „věž“. Magdala byla městem - věží na břehu jezera, Magdaléna je ženou - strážnou věží pro své blízké.

19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásný slunečný den z Beskyd všem v Závislákově. Mamča50 - gratulace k postupu na baha. Akci vrak jsem stihla dodělat, stonek už pracuje. Večer se těším na jelena- mám v bytě plno trofejí (jsou to lapače prachu), dědictví po otci a i manžel byl myslivec ( teď už kvůli bolestem páteře a kolen do lesa nechodí), tak si jeleny budu pěstovat virtuálně. Mamčo i já po večerech stále nohu leduju, stále bolí a večer je oteklá, foukám všechny bolístky a přeji pěkný den:):).

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré dopoledne vespolek.
    U mne po cca třech týdnech funguje kino, tak se mrkněte, jestli u Vás také :) Rozeznávám auta...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.