ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Vážení závisláci,tak se po delší době hlásím v Závislákově.Měla jsem dost fofry a jak tak koukám nejen v reálku,ale
    i na farmičce.Páni to je najednou akciček :D.
    Konečně jsme se dolopili se senem,sestru jsem naučila farmařit a taky mi zaskočila do deníčku něco málo udělat.
    Za což ji patří můj dík.Já jsem se večer tak akorát svalila do postýlky jak špalek,pročetla Závislácký denní tisk,
    a to bylo vše.Nic mi ale neuniklo,spousta z Vás postoupila a já Vám gratuluji,marodům všeho druhu přeji brzké uzdravení
    a Evičce a Lacrímce veliký dík za gratulku.Vaše obrázky jsou kouzelné ;).
    I kromně mě máme doma dalšího alergika,naší malou krysařičku zobla včelka,zprvu si jen ránu lízala,ale pak
    se začala chuděra čím dál více podobat praseti bradavičnatému,tak jsme na nic nečekali a upalovali za zvířecím
    lékařem.Ale řeknu Vám,že jsem z toho byla dost špatná,vždyť je to takové malé naše psí mimčo :D:D:D.
    Dostala píchaneček a už je vše v pohodě,i já.....
    Ty mimozemšnečky se mi proměnily v jednooké dojnice,řádek jede a já si jdu začutat.
    Vám ostatním hezký sobotní večer.
    Tak zatím pa....

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:hojky farmáři
    :pjupíjou...dorazila jsem alchymistu:inlove: takže už vše za 5xD

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pohodový večer přeji .
    Tak jsem se nedočkala, liščení nebude, lišák nedorazil.
    Musel zaskočit na klinice za kolegu, ale bude mít víc volna
    v týdnu. Kruciš ... a já se vyparádila jako na přehlídku, tak
    už jsem zase v kraťasech a tričku , cucám kávu a cpu se tou bublaninou,
    co jsem dělala. Má smůlu chlapec, nenechám mu ani sdrobek.
    :p
    Ale holkýý a klucíí , udělal mi dnes radost můj božský soused.
    Jděte mrknout do deníčku Richarda (Bagíra77), tam jsou tak
    nádherné Danielo-lišácké podpisy a avatary, až se mi zatajil dech.
    Je to moje zlatíčko a pan božský !!
    :inlove:
    Moment, uvedu správně a přesně ...po lišákovi , samozřejmě.
    :p
    No a na farmě není kam zabodnout vidle, vše hotovo, protože
    jsem chvátala, abych se mohla věnovat manželovi a teď tu budu
    čučet jako trubka a nudit se ...hm.
    :pxD

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já se vrhla se vším elánek na obě akce, až jsem začaal dělat hloupé chyby, tak jsem toho nechala a šla na kafe. Najednou zimnice, pot, tak jsem si změřila teplotu - a byla tam. Jdu si pro aspirin, krabička prázdná. Tak sáhnu po paralenu, totéž. To je specialita mé rodinky, vyzobou, nedoplní, neřeknou. Doufám, že kočena nerozumí česky, to by si obohatila slovníček. Jednovoký krávy růžový jsou v něm nejmírnější. Na noc švihnu coldrex a vitaminovou bombu a ráno se uvidí.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný vlahý večer, dnes bylo příjemně. kerryhill. gratulka ke krásné kulatině 300 na baha. To kdysi stříhali vojáci na vojně metr do civilu.Podpísek a avatár pro DanielLišáček....ten opravdu nemá chybu. Moc se to Richardovi povedlo. je to šikulka. Navečer se zde zastavila dcera, v pořádku se vrátili ze Slovenska, dovolená se jim vyvedla i počasí na túry bylo pěkné. Na Rysech se brodili ve sněhu. Jsem ráda, zítra odpoledne se zastaví a v pondělí oslavíme 18tiny mého vnuka Vítka. Tak doufám, že nám bude počasí přát, uděláme pořádnou grilovačku na zahradě. Tentokrát to bude u mne, protože nikam nemohu chodit, žádné boty neobuji, tak nosím silné ponožky a když jdu ven. vezmu si na ně návleky. Ještě to bude chvíli trvat, než obuji boty!!! Přeji krásný večer a také dobrou noc! ;););)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

ahojky bando;)dnes jen dobrou noc popřeji:p

7. doben

doben Ikona fóra

No já nevěřím svým očím po cca 3 měsících se mi podařilo na trhu prodat svatební kachnu. Nabízel jsem ji už asi 6x a konečně se to povedlo. Momentálně mi chybí do 30 mega přibližně 2 200 000, tak tam něco šoupnu ať se poprvé dostanu přes 30 mega. :inlove:

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky závisláčci :p ... sem to jako vždy čekala na deset stránek ( i přes víkend v práci), ale jen tři stránky nečtené a mě vážně pobavily :D. Od anickamalírka v diskuzi, "jak najít chlapa" ... jsem se vážně zasmála ... až po další objevenou vrtačku u pajaable :p ... se to snad po pár měsících trochu pohne xD. Akce jsem dělala jak byl čas a fotbálek byl suprový ;) ...
    Marodům přeji, ať to už nebolí, i zvířátkům ... gratulka k dalším postupům, k životním oslavám a ať nás to tu stále baví. No jinak to BB bylo zase nějak nedodělané :oops: .. xD .. Pěkný večer a hezkou neděli ... závidím těm, kdo jsou doma :p...

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jejda, to je hodin !
    Seděla jsem doteď s dcerou, přidala se i snacha, dcera přinesla
    šampíčko, byla dámská jízda. Lahve nakonec bouchly dvě, k tomu
    mísa jahod a já mám krásnou a chichotavou, tak raději půjdu do postele.

xDxD
    Přeji dobrou noc, sladké sny a příjemné probuzení do krásné neděle.

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. lumat85

lumat85 Osvícený autor

I já Vám přeji krásné nedělní ránko;)

Můj moribundus pomaličku ustupuje, co já na té neschopence budu sákryš dělat? Do bazénu nemůžu, tak asi budu hlídat Kubu. Syn lehnul taky, tak trochu snaše ulevím.
    pajaable, jsem ráda, že Ti šlechtění tak pěkně šlo, zato já celou akci vydřela jen genetikou, přes 400 SK v čudu. Nevadí, už jsem koupila další zásobu.:p
    Dneska se vrhneme na ten dětský pokojík pro Kubu, už se na to moc těším. Zatím jsme ten hostovský pokoj využívali víceméně na sušení prádla, nebo bylinek, taky tam měl ve skříni, manžel-amatér, všechny svoje kuchařky ( knížky, aby nedošlo k mejlce)xD Velkou postel si odvezl syn, koupili jsme jen jednolůžko, to bude bohatě stačit, aspoň tam bude víc místa.

Včera moji chlapci dodělali u bazénu letní posezení. Postavili nad tím krásnou pergolu, konečně se ten prostor trochu zaplnil. Teď tam jen vysadit vistárie, koupit nějaký stůl a židličky, jo a ještě si tam manžel chce udělat letní kuchyň. Je to jeho sen. S dcerou jsme ho ukecaly na pec na chleba a pizzu. Moc se těším, až to bude příští rok funkční.

No nic, všichni ještě spí, tak si jdu uvařit kafíčko. Psy, kočku a chameleona jsem už nakrmila, tak mám zatím od ranních prací pokoj, pak se jen vrhnu na vaření. Dneska u nás bude stroganoff.

Krásný den všem

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásně krásnou neděličku přeji všem.
    Já spala do půl desáté , to je ale ostuda. Ale spalo se mi tak dobře.
    Ani mě po tom šampíčku nebolí hlava , cítím se úplně bezva. Zato
    ta moje děvčata chodí pro prášky na hlavu a dělají ksichty. Ta mládež
    dnes nic neustojí , to jsou hrozné padavky...

:pxDxD

lumat85 ...dařilo se tentokrát vyjímečně dobře při šlechtění. Spotřebovala
    jsem něco kolem 150 SK , což se mi ještě nestalo za celou dobu farmaření.
    Ale já vím, čím to je : jak jsem již psala, dvě farmářské bohyně vysílají pozitivní karmu na mou farmu. Jednu znáš osobně
    - lumat85, druhou známe také dobře - sopti .
    :inlove::inlove::inlove::inlove:

Dnes se u nás nekuchčí . Mladí pojedou na oběd spojený s výletem a já
    mám ještě koprovku. Babi pojeď taky , přemlouvalo se, ale já si tady
    raději užiji klid a pohodu . Všichni zmizí a uslyším jen zpěv ptáků ...ty brďo,
    to bude bezva. Udělám si kotel chladivého nápoje , usadím pod pergolu..jéje.
    Do bazénu nemohu s tou sádrou ...nebo, že bych to vyzkoušela??
    xDxDxD
    Jdu udělat farmy, zatím se mějte krásně nebo-li mějte se jak chcete a
    přeji též dobrou chuť k obědu. Pa....

pechfógl ....dobrý , novou závěť už mám u notáře uloženou, takže
    experimentům mohu dát volný průchod.
    xDxDxDxD

Naposledy upraveno: 10/7/16
  13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: Hele, ta sádra mi tak nějak připomíná mafiánské botičky - já bych to nezkoušela. Zas tak rychle se nerozpouští....xD

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Poslední pozdrav z Krkonoš,
    za chvíli se začíná balit auto a zase do Prahy:cry:. Houby na nule, zato spousta třešní:wuerg:, doma v mrazáku již třešně z loňska, no a přibudou další.Psi se tady vyřádili, já bohužel se svou chůzí maximálně po chalupě a na zápraží 2 x 1,5 m, přitom zahrada 25 000 m2:D.
    Akce dokončeny, fotbal jsem si už zakázala - to bych plnohodnotně zruinovala stodolu, ale šlechtím - to já ráda, chtěla bych konečně dodělat husy.
    Tak zatím pá a dobrou chuť k obědu, pro nás to bude bageta u pumpy u Kopidlna.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný poobědový čas.
    Už si mohu pět " jsem sama domáá" , všichni konečně odjeli.
    Jen tady vyřídím jednu velmi důležitou věc a půjdu dělat hačí ven.

Milý a nám všem drahý Richarde !
    Ty snad musíš mít farmu na motorový pohon...
    xDGratuluji k Tvému dalšímu postupu!:inlove:

:inlove::inlove:

16. doben

doben Ikona fóra

Tak 31 mega našetřeno a já se můžu vrhnout na nedokončené úkoly. Z těch skladovacích budov zatím nemám nic, proto doufám, že se mi podaří získat dost hvězdiček alespoň na zvěřinec. :) Ze šlechtitelských úkolů jsem dostal pár párty lístků a tohle je výsledek:
    Tak zvěřinec už taky stojí.

Naposledy upraveno: 10/7/16
  17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Venku je hic ...přišla jsem se ochladit a co to ?
    Další oslavenec a to hned stovkový !
    Gratuluji.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne všem, dopoledne jsem dala prát prádlo, děvčata mi ho pověsila, já jsem pomalu prošla zahradu a šla si potom odpočinout, zaledovat nohy. Po obědě jsem to asi na hoďku zalomila a budu se těšit, odpoledne přijde dcera s vnuky, tak si dáme kafíčko a můžeme to na chvíli zkusit i na zahradě. Já to ale moc dlouho zatím nevydržím mít nohy dolů, vodorovná poloha je lepší. čarodějka007, vítej v klubu kanonýrů!!! bagíra77, Tvé postupy jsou tryskové, vzdaluješ se nám mílovými kroky lépe řečeno skoky!!! Všem přeji příjemné odpoledne, je teplíčko, sluníčko a modré nebe s bílými mráčky!! ;););)

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezké odpoledne ... hlásím se opět ze svého trvalého působiště na jihu, dovolená je minulostí, táta s bráchou zabezpečeni čistými ručníky, utěrkami, ubrusy apod., mrazák naplněn buchtami, polévkami a dalšími dobrotami ... a já mám teď odpoledne a večer na vzpamatování a přípravu na zítřejší nástup do práce ...
    :inlove: gratulace všem postoupivším (mě nyní chybí do kýžené "stovky" ještě cca 54,5 mega bodíků:cry:, ale makám co to jde xD, vidím to tak na konec prázdnin;))

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky ve spolek:)Přeji příjemné nedělní odpoledne:pVelká gratulka všem oslavencům a všem postupujícím, jak na baha tak farmičce;)Obzvláště Čarodějka007 - vítám Tě v klubu 100:)Akce hotové obě a na farmě zavládl klídek a pohodička;)Zítra do práce:oops:už teď se mi nechce:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.