ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Večernice - gratulace k šedesátinám, hlavně zdraví a spokojenost a pilné farmaření:D:D.Krásné obrázky neumím,tak alespoň takto. Já na podzim budu mít o 5 roků víc. Další gratulace postupujícím a pěkný den všem. Babičkám hlídacím pevné nervy s vnoučatyxDxD.

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Děkuji všem za gratulace ;). Jsou to opravdu nádherné výtvory, co se tady objevují každý den :). A zároveň gratuluji všem dnešním postupujícím, hlavně těm, co se dostali do 100. levelu, to je jeden z nejdůležitějších milníků farmy :).

burds...nějaké zásoby šlechtěnců a zvířat jsem měl, ale vyšlo to přesně do těch nových úkolů, teď budu muset šlechtit od začátku, jelikož mi zbylo jen pár šlechtěnců a to ještě těch nižších :p.

Právě se mi rozjelo kino, tak tam nakoukněte ;). Je to zase po pár dnech, jinak max 15 KB za den.​

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Máš pravdu Komeťáku.Je radost se sem koukat.Taky mám trochu šlechtěnců v zásobách,ale nějak se mi nechce je dávat.Udělala jsem jen velkostáj.Možná časem až jestli napadaj nějaké vrtačky udělám další.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Při úklidu po malířích jsem našla vrtačku, kterou jsem ztratila při stěhování, heč. Blekendekr, jak říkáme my z Holešovic. To je mi radosti - už nemám obrazy ani stěny, abych mohla věšet.

6. lacrima

lacrima Titán fóra

A teď už běžíme s miláčky ven , tak zatím pa paa
    nebo se vám tady rozkecám o tom , jak jsem se před zrcadlem snažila
    vyšroubovat kleštěmi a štípačkami z brady piercing xD

Takže ještě jeden krásný postup . Gratuluji

Naposledy upraveno: 30/6/16
  7. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky závisláci, taky si to tady každý den proběhnu, ale psát se mi moc nechce.
    Gratulace Jana563 ke 100, teď už To to půjde rychle.
    Gratulace všem ostatním k postupům i ke vstupům do dalších životních etap.
    Pajaable drž se, to je tím, že Ti chybí Tvoje každodenní povinnosti a pohyb. Najednou vidíš, co by se toho mělo udělat a jsi naštvaná, ze jsi úplně bezmocná. Užívej odpočinku. Kdy se Ti to zase naskytne.

8. burds

burds Titán fóra

Jana 563 velká gratulace k lvl.100.To je můj vysněný lvl.ale ještě daleko.Snad příští rok

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné slunečné odpoledne ;)přeji milí závisláci:)Gratulka všem postupujícím, jak na baha tak farmičce. Gratulka taky všem oslavencům a přeji brzké uzdravení všem marodům. Akce skoro hotová po večerní sklizni bude již vymalováno:DStále čekám na O&D a Pajda asi neslyší:(

10. -pechfógl-

Třeba i slyší, ale taky neví....

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné a slunečné odpoledne.
    Jéé, to byl dnes den ! Ve škole nádherné, prima akce na závěr
    školního roku. Z vnoučat mám velkou radost , nejvíce z autisty
    Kájíka. Samé jedničky, nejlepší v angličtině , premiant třídy . A moje
    zlato, zlatíčko. Tedy i ostatní vnoučata, ale my dva jsme jako jeden,
    možná je to tím, že je jiný, vážnější, stále chce něco vědět, svými
    vědomostmi strčí babku do kapsičky...

:pxD
    Doma jsme se moc nezdrželi, jen jsem sklidila farmu, převlékla,
    naložili mě a jelo se oslavovat do cukrárny. Děti si vybraly cukrárnu
    za hranicemi, jezdíme tam často - bezva obsluha, vše čerstvé, dorty,
    jaké se u nás nedělají a bezva chlebíčky . Pak se přesídlilo do KFC .
    Jsem docela unavená , ta sádra je přítěž. Udělám si kávu, odpočinu.
    ;)
    Akce ...za dvě hodinky sklidím a bude akční napěstováno, jen padátek
    chybí kolem 400 kousků, ale to napadá z dlouhodobek, času je dost.

;)

jana563 ...přijmi srdečnou gratulaci ke krásnému postupu na farmě
    a k postupu na Baharamě !

:inlove:

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj všem, gratulace ke všem postupům a jiným výročím taky všem8)

Začínám mít veliký mindrák.Vnuk ve škole neexceluje-má pár 3 v sedmičce- vzorňák taky není-ale je můj-, já neumím obrázky a tak jenom píšu-asi budu už jenom číst a tiše postávat v koutku:cry:xD

13. -pechfógl-

Co ty máš co mít mindrák? To by měl mít on, jestli teda vůbec. Tři trojky v sedmičce není žádná tragédie. Vezmi si jeho učebnici, podívej se, co je učej a polož si otázku, jestli bys to zvládla líp. Já, třeba, bych dneska už neodmaturovala (zvlášť jestli bude povinná maturita z matiky).

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

dasa1143 .... ahojky, jsem ráda, že jsi zase mezi námi, že ses ozvala.
    Jaképak mindráky ! Na tom vůbec nezáleží, hlavně,že je zdravý, hodný,
    a to nejdůležitější - je tvůj a miluješ ho. Můj Kajda je zase nemocný....autista.
    Dala bych cokoliv za to, aby byl zdravý a třeba nosil i ty trojky.
    A pravda, co píše -pechfógl- ...to, co ty děti musí dnes zvládnout, je hrůza.

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dasa1143 pár trojek v sedmičce není žádná katastrofa....a navíc, když si dokáže najít povolání, které ho bude bavit, je velmi pravděpodobné, že bude v životě šťastnější než premiant třídy....a že není žádná bábovka, je taky dobře....a máš recht, je tvůj a zbytek jsou detaily
    A pokud se chceš naučit vkládat obrázky, není to nic složitého a zvládneš to za chvilku, Barbara taky psala: bojim, bojim, neumim - a pak to zvládla na druhý pokus úplně v pohodě :)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také bych měla raději než premianta třídy , zdravého chlapce, který bude
    zvládat život bez problémů ...bohužel. Proto se raduji z úspěchů v prospěchu,
    když se nemohu radovat z jiných jeho aktivit..., nehraje fotbal, nechodí s klukama ven provádět skopičiny a tak...
    A pár trojek bych opravdu neřešila. Můj syn měl trojek jeden čas celkem dost
    a pak zabral (když dostal trochu rozum) a vystudoval .

čarodějka007 .... máš pravdu, bude šťastnější, protože bude žít plnohodnotný
    život, jako zdravý člověk a to je víc než být premiantem.

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dasa1143, já mám dva vnuky, jeden je premiant na gymplu, dnes mluví perfektně třemi jazyky, má dokonalý přehled o všem, co se děje a zná prakticky všechno, baví s s kýmkoli a o čemkoli, nikdy s ním nebyl žádný problém. Potom mám jeho bráchu, v 8. třídě. Dvojka z chování (kouřil u školy a opil se), trojka z ČJ, drzý ve škole, neustále má nevhodné poznámky, rodiče jsou skoro každý týden ve škole. Věř mi, že tohohle kluka mám strašně ráda a říkám si, že to v životě bude mít daleko jednodušší a je to můj chlapeček, ať je jakýkoli. Odměnu za vysvědčení dostávají úplně stejnou oba dva, mně totiž vysvědčení vůbec nezajímá, život je o něčem jiném.
    Mám je ráda oba stejně a jejich sestru taky, i když ta půjde do prví třídy až letos.

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

evik1016, dvojka z chování jenom za to, že kouřil u školy a opil se? To náš synek na základní škole učinil také (o velké přestávce) a ještě k tomu nádavkem pozvracel ředitele školy .... tehdy jsem pravda jela pro podnapilého chlapce ne zrovna radostně, ale po letech je z toho už jen dobrá historka :D

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky, je dobře tě vidět zase na fóru ..tulačko !
    Děkuji za povzbuzení ....což o to, pohybu mám celkem dost. Ono, než se jeden
    vpraví do oblečení, přeskáče tam a zase tam , je rozpohybovaný až ho brní hlava.
    Jen mě na chvíli přepadla divná nálada, ale jak mi připomínal Mikeš, bude to tím,
    že je manžel pryč a moc mi schází.
    :pxDxD

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer mým milým závislákům. Všechny vás moc zdravím už z domova, operace dopadla zatím dobře, vše se hojí tak jak má, ještě je to dosti živé, ale to zvládnu! Zatím jsem ještě na antibiotikách a nepříjemných injekcích do břicha, ale už je jich jenom 10.Musíme to zvládnout než mladí odjedou na dovolenou, protože já bych si je asi píchat nedokázala.
    Všem, kteří postoupili na baha i na farmě patří moje veliká gratulace (vzala jsem to hromadnou gratulací, abych na někoho milého nezapomněla!!!!) Vecernice, gratulace ke kulatému životnímu jubileu!!! Přeji pěkný večer a zítra zase mezi vás zavítám!!! ;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.