ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

I my prostorově výraznější dokážeme zázraky když nám jde o život.Jediný tvor,který mi nahání panickou hrůzu je velký chlupatý pavouk,už v dětství toho můj podlý bratr využíval.Nejvíc jsem ho nenáviděla když mi pavouka hodil okýnkem na toaletu a já nemohla utéct jen jsem ječela jak polnice.Pak jsme dostali po čuni všichni.Nevím proč já,když tyran byl brácha.Ale možná jsem tím ječením aktivovala hasičskou jednotku.:)
    Kukačky na mě počkají do BB.Zkusila jsem a hned tuli domky zrušila.Těžká genetika.Nemívám extra štěstí ani při BB.Zkouška za nic nestála,škoda SK.V sobotu mám poslední den dovolené,budu sama doma tak budu mít relax u farmy....:music:

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nojo, bohužel jsem se dozvěděla, co dělají v ZOO s novorozenými koťátky venkovních koček, kterých je ta hafo. Připomíná mi to praktiky kodaňské ZOO, takže to sem psát nebudu.>:(
    Ale z jiného soudku:
    Izrael se ocitne ve finanční tísni a rada ministrů řeší, co s tím. Jeden navrhne vyhlásit válku Spojeným státům, aby jim pak jako vítězná mocnost museli platit válečné reparace. Návrh byl zamítnut se slovy: Nojo, ale co když tu válku vyhrajeme my?

3. burds

burds Titán fóra

Hezké ráno.V Úvalech leje a leje.Doufám,že zítra nebude musím do Prahy.No vypadala bych jak vodník.Asi nic nového jen by mi byla zima a co kdyby uklouzly ty pitomé berle.Jen co přestane pršet půjdu pro změnu plít pampelišky.Už zase rostou.Pěstuji kukačky.První 4 úkoly hotové.U 5 a 6 chybí diamant a 7 asi nechám na BB.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné ráno závislákům i když dnes máme zamračeno, vypadá to na déšť, ale to vypadalo včera taky a nakonec jsem musela zalévat, protože spadlo jenom pár kapiček, které hned zmizely. Ale co bychom pro kvetoucí zahrádku neudělali !!! Tak na krásný den:

Sejdou se tři sekretářky a ta jedna povídá: "Našla jsem v šuplíku šéfa kondom". Druhá říká: "Já jsem mu ho propíchla!" A ta třetí omdlela!!!;););)

5. Simissek

Simissek Pilný autor

Dobré ráno :)
    hlásím, že u nás v Tachově také prší :), konečně to smeje ten všudepřítomný pyl... :)
    Jen doufám, že se počasí umoudří a na víkend vyjukne sluníčko (alespoň trošičku). Jedeme s dětma do Švihova k sestřenici na chalupu a koníky. A jelikož jedeme celá rodina - naši, my a brácha s rodinou - dokážu si živě představit, jak by chalupa vypadala, když by v ní bylo při dešti zavřeno 6 malých dětí (2 patří ještě sestřenici).
    A tímto výletem mi uteče BB - takže trošku šlechtím už teď, ale jen genetika. No co, co stihnu udělám....
    Tak zasazeno, tulidomky se natřásají - a já jdu uvařit večeři pro ty mé hladošky. Poručili si obalovaný květáček a brambůrky (a teď mě napadá, že jsem nekoupila tatarku - to bude zase hudrání xD).

no a zachvíli se zuštechtit a hurá do práce - snad se v tom dešti nebude chtít lidem moc nakupovat a bude trochu klid (ale moc tomu nevěřím, bo lidi po výplatách řádí, jak kdyby měl přijít hladomor, či co....:eek:xD

Stojí dva jeleni u krmelce:"Už aby bylo jaro, na ty švédské stoly si nezvyknu."

Víte, kdy kuře naposled pípne?V Tescu u pokladny.

Ptá se medvěd dinosaura:- "Ty, Dino, přidal si tě Noe na Facebooku do přátel?" - "Ne, proč?" - "Hmm, tak to jsi dost v háji..."

6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Také přeji všem pěkný den. Tady nám také prší, Krakonoš se rozhodl, ať si zase užijeme trochu deště.
    Plazící potvůrky nemusím, kocour nám nosil domů většinou ještěrky a myši. Nejednou se na nás myš dívala a říkala co asi s ní budeme dělat, protože kocoura, když si s ní pohrál, už vůbec nezajímala. Nakonec jsme jí chytli a odnesli ven, aby si jí zase mohl někdy chytit. Škoda, že je už v kočičím nebi, ale vzpomínáme na něho dodnes.
    Zkusila jsem šlechtit, ale je to zbytečná práce. Snad při BB bude lépe.
    Mějte se krásně, musím udělat oběd dříve, protože drahoušek musí do Hořic k lékaři, tak ať to stihneme.

7. -pechfógl-

Jaro, promiň, ale o kterém drahouškovi píšeš? Mí čtyři nebo dvě nožičky? Tady to vyjde na stejno.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Konečně pořádné počasí. Kap kap kapity kap...slyšíte ? Nádhera,ani psa by ven nevyhnal, to klidně můžu zůstat ležet i já a věnovat se něčemu rozumnému,třeba farmě.
    Šlechtění Kuku je boží,z těch lepších už mám 3 x Včelí a jednu Stavitelku. A to prosím bez jediného SK,bo šmachldomky jsem ani nevytáhnul.
    Též si ani na drahotu nemohu stěžovat,vychytávat začátky je úplná pohoda,za groš ovce.
    Až se dovalite z hokny bude cena asi někde jinde,ale zas vás může těšit odbóchaná rachota.xD Nééé,já se vám neměju...jen mám radost jak ty omalovánky přibývají.
    ;):p

Vodka s ledem poškozuje ledviny,
    rum s ledem poškozuje játra,
    gin s ledem poškozuje srdce,
    whisky s ledem poškozuje mozek.
    Je to vůbec možné, že je led tak škodlivý?

Naposledy upraveno: 20/5/15
  9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásnou středu přeji. I u nás prší , pršelo již v noci. Déšť je vítán , je třeba smýt
    pyl a prach. Vidím, že dnes jsou na programu háďata ... nevadí mi , slepýšů je v
    našich končinách dost , zmiji jsem zde viděla jen jednou . Tedy dřív jsem ji měla
    na očích skoro každý den a dokonce ve velkoměstě, ale od té doby, co jsem v
    důchodu , už ji potkávat nemusím a domů ji nezvu . xD
    A téma sršni ....v přízemku klid , dnes se bude dělat půda . Skafandr připraven, jen
    výplň do něj se fláká někde v práci . xD
    Ať se daří vašim tulidomkům .

10. Madvo

Madvo Mistr fóra

Teda, to je nespravedlnost, nikdo nepíše, že by nepršelo a u nás svítí sluníčko. To jsem zvědavá jestli to na naši jižní Moravu někdy přijde. Nejenom rajčata, ale i vinice potřebují vodu!!! Já otravuji s počasím, jako by jste to mohli Vy změnit.
    Ale zkoušela jsem šlechtění a fakt genetika, sem tam se objevily 4 základní kukačky. Nechala jsem toho, zkusím o BB. Ale ty kukačky se mě vůbec nelíbí.

11. -pechfógl-

Tak v Holešovicích pršelo už v noci, teď se jenom špiní psi. Toho svého můžu otloukat od bláta, neb si v tom hoví a do spchy ho nedostanu,
    . Trošku té boží vláhy ti přeju (ale ze zištných důvodů - kvůli tomu budoucímu vínu).

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A cáká a cáká ...spíš leje jako z konve. Tráva se hrdě napřímila a div se nepřetrhne,
    jak se snaží přidat nějaký ten cenťák. Vzduch je ale úžasný , to se plíce radují , je
    to nádhera. Horší je to ale s čistotou dopravního prostředku. Předevčírem na myčce
    a dneska to vypadá, že jsem jezdila po polích. A zítra mám jet do Plzně , po cestě
    budu muset zajet na očistu, nemohu tam přijet jak hucul z venkova ...xD.
    Už nešlechtím , nedaří se, počkám na Ba..Bo. ;)
    Trh zeje prázdnotou a mě k dokončení schází dvě Punkové a 4 knírové kukny. Nekoupím.
    Je zač, není co , je to jak fronta na banány za totáče...stálo se dvě ,tři hodiny a stejně je
    nedovezli nebo tak málo, že se dostalo jen na ty přední "frontové bojovnice".
    Tak si dám kávu , vdolečky se šlehajdou , a bude relax .

mamča50...ó , děkuji a posílám také trochu toho mlsna..

Naposledy upraveno: 20/5/15
  13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak dobré pochutnáníčko a vychutnáníčko relaxu pajaable, načerpej sil a už teď se těším na další Tvoje relace!!! Nemají chybu!!!tak také na nás zbylo trochu toho májového deštíčku, ale to jenom tak, aby se neřeklo. Bylo by potřeba daleko více. ale jsem ráda, nebudu muset běhat s konví!!!. Krásné a pohodové odpoledne.;););)

14. Orliček

Orliček Magnát fóra

15. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Pršánkuje a pršánkuje. Chybí mi splnit poslední úkol, ale doško SK. Nějak jsem nestihla namlet. Pajaable - ohromně se bavím, co příspěvek, to perla xD.
    Teď jsem se učila, jak se sem dávají obrázky, tak přidám něco na téma kočičky. Kocourek není můj, ale mé dcery. Miluje kopr, nechal by se pro něj i přerazit.
    [​IMG] A vodu pije zásadně jen od rybiček[​IMG]

16. Madvo

Madvo Mistr fóra

Teda ty vdolečky vypadají úžasně!!! Mňam, mňam,mňam.

Simissek, -Jara05- a pajaable tohle ocenili.
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj milí závisláci. V Krkonoších nám leje od rána. Musela jsem do Vrchlabí na kontrolu a než jsem se došoupala k autu, vypadala jsem jak vodník (fakt nevim, proč jsem si předtím myla kedlubnu a fénovala to kakadu, bo doktor se stejně zajímal o mé zadní partie) . Moravo, neboj, má to táhnout vaším směrem, tak se taky dočkáte ;) Jo, vdolečky..mňamky

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

U nás na Moravě taky chčije a chčije;)

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vdolečky nemají chybu, hned mně chytla mlsná a kdo ví, zda se nepřemluvím a zítra taky neudělám. Krásné zažití všem, kteří se namlsali alespoň pohledem. U nás je už po dešti a kosové si štěstím pletou noty, už je po dešti....a tak dále. Krásný večer a zítra pa pa...;););)

20. -pechfógl-

Tak teď jsem poněkud ztratila smysl pro humor: Můj problém jsou knihy - ujíždím na nich a mám jich tak tři tisíce (které nutně potřebuju). :p Jedna nána si ovšem za mé nepřítomnosti dovolila přerovnaqt mi knihovnu. Dneska jsem hledala jednu kuchařku a málem mě trefilo. Mezi kuchařkama byly nacpané Shakespearovy spisy a ženské romány, vše srovnané podle velikosti a barev obálek. Otevřela jsem jen dvě skříně, na ostatní nemám kyslík. Víte, co to bude vystěhovat tři tisíce knih, roztřídit je podle mého systému a zase je do těch polic narvat?>:(:cry:>:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.