ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Mikeši gratulace,
    dej si sklenku teplého mlíčka,
    pomalu se připravuj na oslavu stovky asi tak v září

2. burds

burds Titán fóra

Mikešku tak at ti to do té 100 frčí co nejrychleji.Robin blahopřeji k postupu na Baha.Tak koukám,že právě začalo v Lysý opět lejt a to značně.Už by mohlo začít pršet prozměnu někde jinde.To už je tři dny po sobě.Ale zase nás nevyplavili tak oproti ostatním jsem na tom dobře.

3. medved222

medved222 Analytik fóra

Dobré odpoledne a všem gratulace k postupu. Taky už jsme si vykopali stonek, tu další dekorku a nálepku, tak domů s prázdnou nepůjdeme. Ještě bychom chtěli něco z obchodu, růže by byly,ale gumičáky došly. Uvidíme, co bude přes noc. Bagíra má taky postup podle deníku a nabízí v deníku moc pěkný podpis a avatara pro případné zájemce.

Naposledy upraveno: 13/6/16
  4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Lacrima1 a Bagíra velká gratulka k postupu:):).

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, počasí proměnlivé, ale sluníčko jsme neviděli a teď nám Španělé pěkně zatápějí, nevím kdyby to šlo pomohla bych jim, mám už dobrou mušku a devítky shazuji pravidelně. Asi kluci moc netrénovali!!! Pa pa....bagíra77, také se připojuji k postupové gratulaci!!!;););)

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný podvečer.
    Gratuluji všem postupujícím, jste borci ;)
    Ostatní zdravím :)

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne,
    Pechfógl - vzpomínala jsem na Tebe, krvácení z nosu jsem teď zastavovala jenom hodinu:D, ráno jsem si dělala quicka, no trochu vyšší, ale ne aby to teklo takhle dlouho.
    Za tu hoďku jsem procourala celé fórum, mám hlavu jako škopek, no uvidíme co nás čeká za pohromu ze skladišť. Já si to tak krásně malovala a teď to bylo pár facek od zkušených hráčů:wuerg:.
    No moje extempore skončilo, tamponáda vše zastavila a já si konečně jdu dát šlofíka:D.

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)Přeji všem krásný pondělní podvečer;), jelikož dnes nestíhám tak jen na skok pozdravit Vás:DGratulka všem postupujícím, jak na baha tak farmičce a rovněž gratulka všem oslavencům:pvšeho druhu:)

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem závislákům :), víkend pracovní a náročný. Jsem jen nakukovala a snažila se sklízet akční na fotbálek. Jsem teď prospala celé odpoledne a zítra zase na to :sleepy:. Snažím se vše pročíst a vidím hodně hezkých postupů.

Moc gratuluji všem [​IMG] co máváte z těch výšek :p ..
    ale vás je a nechci někoho vynechat :D ... jen bych
    Mikeškovi
    k těm buchtám přibalila jednu [​IMG] raději dvě [​IMG]
    aby ti tam nebyla dlouhá chvilka xD.

A když jsem četla vaše povídání o miminech a rodičích, tak taky přispěji :D ..

Tak všem moc hezký večer, já čekám na sklizeň ... pak trochu kopané a jdu spát :p ..

10. burds

burds Titán fóra

Evainfo to je skvělý vtip ten se mi moc líbí.Baghíra 77 gratulace k postupu

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, všechny vás moc zdravím, postupujícím gratulka a všem ostatním hezký večer:p;)
    postoupivším samozřejmě taky

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, bouřilo a před chvílí zase trochu pršelo. Nyní se vyjasňuje, tak jsem byla zalít ve skleníku. Po 21 sklidím, dám až do rána a půjdu do pelíšku, jsem nějaká ničemná. Přeji příjemný večer a potom i dobrou noc! ;););)

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak dneska mám toho fotbálku opravdu dost,ale jeden stoneček mám
    už na 100% funkční,tak to balím a Vám přeji pohodový večer.
    Pá..​

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hledá se pajaable. Naposledy byla čtena v pátek.
    evainfo - super nápad s tou myší. Beru. Naučím ji skvělé kousky.
    :D
    Děkuji vám všem za slova útěchy a povzbuzení.
    xD:inlove:

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pajaaable nedávno psala, že poletí někam na opožděné líbánky, tak si možná někde užívají. Po těch karambolech by to potřebovala jako sůl.

16. medved222

medved222 Analytik fóra

Mikešku, co kdyby tak před tebou běžela nějaká fešná kočička, nebyl bys tam dřív, jak na Silvestra?

Jdu zasít karafiáty, aby byly nějaké gumíčky. Ze skleníku už se kouří, jak šlechtím a šlechtím, tak snad zase něco vypadne, už dlouho nic nepadlo.

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hele, medvídku, jak tě to mohlo napadnout? S fešnou kočičkou a dřív?
    Ba právě naopak, to bych se určitě někam zatoulal a na farmu vůbec nemyslel.
    xD

Edit
    A ty myslíš, že bych si to jako nechal líbit?
    To já ještě dokážu vyvinout slušnou rychlost.
    xD

18. medved222

medved222 Analytik fóra

Mikešku, psala jsem, že by běžela před tebou, ne s tebou. To by se ti líbilo, vískat kožíšek, kdo ví, kam bys zabloudil.

Vidíš,kočičky už se stahují, jedna Micinka už je tu.

19. micinka

micinka Pisálek fóra

Hezký pozdní večer. Bože, to mě čeká spousta čtení za tu dobu, co jsem byla pryč.
    Se ale činíte !
    Eva je prý v nemocnici . Psal včera její manžel .
    Tak a já jdu číst. Pavla

20. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem a prima den. Gratuluji těm co postoupili zas o krok dál a přeji marodům brzké uzdravení. Včera jsem postoupila do 97 lvl. Mějte se hezky. :) Ola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.