ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dopoledne, ráno pršelo, teď přestalo a snad se to vybere. Dnes nevařím, jdu na oběd, přijede spolužák, který v roce 1969 odešel do Německa na západ . Naposledy jsme se viděli asi před 15 lety, když zde byl na srazu se školou. Tak zavzpomínáme na staré časy a řekneme si, jak ten čas letí. Přeji pěkné odpoledne a večer zaskočím! Páček shledáček! ;););)

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando závislá:)Krásné nedělní dopoledne přeji:pGratulka všem postupujícím, jak na baha tak farmičce a taky všem oslavencům všeho druhu;)Tak už jsem do toho kopl a už mám skoro hotovo, ale jedu dále na dekorky , těch nikdy není dosti:Ddedek1947CSA : na ty sklady bych se moc ani netěšil zadarmo nebudou:DUrčitě budou stát nemalo florenůo_O

3. lacrima

lacrima Titán fóra

4. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký den přeji,
    já nevím jak to dokážu dostat se sem pravidelně v poledne :p. Manžel ještě na chalupě, plotna studená, ona by snad byla dneska i tak; kočka od čtyř hodin ječela jak pominutá a dělala příšerný kravál svými seskoky z kuchyňské linky, když začala otravovat i u mne v pokoji, dostala polštářem a trochu se zklidnila, mě se podařilo na chvilku ještě usnout, ale manžílek v 8.15 musel volat, že je právě v lese nadýchat se toho čistého vzduchu>:(, no odnesl to můj tlak, který mířil do závratných výšin, ale podařil se ukočírovat. No bylo mi ouvej v jedné chvíli, ten v Krkonoších, dcera 48 hod službu v nemocnici, kamarádka na dovolené, budu muset dát klíče ještě kamarádovi, je s autem mobilnější a hlavně se nebojí psů.
    Hrdě hraji, spíše cvrnkám kuličky, asi bych dosáhla na jednu dekorku, ale nakonec jsem volila SK, TS. Já tu mičudu skoro nevidím a moje reakce jsou hrozně zpomalené, je to prý i tím, že jak mi sebrali jedno oko zmizely i mnohé receptory(čidla):oops:.
    Přeji dobrou chuť u nedělního oběda a bezva výkopy.:)
    P.S. Nový mazlík na obzoru, ale asi si ho zase odpustím.

5. vavovi

vavovi Stará škola

Hezký večer přeji závislákům
    nějak poslední dobou nestíhám a tak všem dodatečně gratuluji k postupům, narozeninám, či jiným významným událostem. Akce u mě nějak pokulhává, ale je to spíše tím, že moc spěchám a nesoustředím se. Nějaké mince jsou již nasbírané a tak na konci uvidím, co s tím udělám, jen doufám, že ty mince nakonec nezapomenu proměnit na odměny.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji krásný večer, počasí se pokazilo, začalo poprchávat. Užila jsem si pěkné odpoledne, zavzpomínali jsme s kamarádem na krásná studentská léta a zjistili jsme, že ten život nějak rychle utekl, děti nám vyrostly a vnoučata nás již přerostli. Stonek již pracuje, tak se pokusím o další. Hezký večer a dnes jdu brzy do hajan. Tlak mám jako na houpačce. ;););)Pa pa...

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak to opět utíká,a já Vám přeji ,aby jste příjemně strávili nedělní večer.
    hubabubo - sousede,a já si myslím,že ty nové sklady budeme muset postavit tak jako třeba pekárnu,
    pokud na to budou třeba florénky,tak beru nohy na ramena :).No,ale uvidíme......já se docela těším.
    Už si připadám jako nějaké oslátko,pěstuji akční,čutám občas i goly,ale pořád to nestačí,krásných odměn je dost,
    do konce tři dny,nevím,nevím,zda se mi podaří získat vše.A nakonec zjistím to, co tady píše vavovi ,a zůstanou mi oči pro pláč:cry:.
    Jo,skleroza je hrozná věc :music:,tak zatím pa........

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, všichni moji zlatí, co mi pomáháte žít :)
    N e n á v i d í m___f o t b a l !!! Když se vám ve tři, v šest a v devět naplní hospoda kvůli tomu, aby viděli, jak pár pitomců honí po trávníku kulatý nesmysl a lítáte podstatně rychleji něž ta mičuda na hřišti s pivama a panákama a pak vás to čeká doma nanovo... no fuj ;)
    Ač tento sport od mládí nemusím, čutám zdárně. Jen doufám, že stihnu na čutání dopěstovat, protože když má člověk ty náctihodinové směny bez přístupu, je to trošku problém...
    Hodně jsem se pobavila u příspěvků o šílených otcích a dědečcích.
    Jdu spát, za chvíli mi začíná klasický pracovní týden...
    Mějte se, smějte se, ať se s Vámi všemi mám dobře i já :inlove:

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky závisláci,
    vzhledem ke dni otevřených dveří u nás doma jsem se sem dostala teprve teď. Taky jsem k tomu měla jahodový frmol, ještě zítra knedlíky a bude hotovo. Těch pár, co ještě dozraje zvládneme spotřebovat jen tak.
    Ale hurá, konečně nám zapršelo tak, že je zalito /naštěstí bez problémů, žádná průtrž ani kroupy,/ takže super.
    Protože je pozdě, tak vám přeji hezké a prosluněné ráno. Jo a neukopněte si v zápalu fotbalových výkonů prsty.
    \Gratulace všem, který postoupili. Já dneska na Baha do 313.

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anajavomuj, gratulka k baha postupu. Krásné i když pošmourné ráno, mlhavo a jsem docela ráda, že nikam nemusím. Nerada bych nastydla. Pěstuji, střílím góly a budu se rozhodovat, co nakoupím. Všem přeji příjemný vstup do nového týdne, počasí prý podle předpovědi za moc nebude stát, ohřejeme se snad až koncem měsíce a v červenci se má opět ochladit! Klasika. Páček shledáček ;);)

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dobré ráno,
    musím říci, že jsem také zvědavá na ty sklady. Kdyby jsme si je měli postavit, to by bylo fajn, ale za floreny nechám vše při starém;). Také jsem zvědavá na vylepšení farmářského kola, to co tam bylo dneska, to už byl opravdu výsměch.
    Ale to, že padají u Kubíka řemeslnické potřeby, je při nejmenším podivuhodné, za celé 3 roky co se zde plahočím to zažívám poprvé.
    No a já dnes jako obvykle - sanitka, rehábka.>:(

12. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj a hezké ráno přeji vám všem. Blahopřeji všem co postoupili zas o kousek dál ať na farmě či na Baha, gratuluji těm co slaví a všem přeji hezký den. Podařilo se mi ve hře získat vše z obchodu a dodělat řadu z roku 2012 a to díky tomu že jsem 3 dekorace měla. Ola

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Dovolte, abych vás všechny pozdravil a zvlášť farmářky a farmáře ve 100. a vyšším lvl.
    Na vědomost vám dávám, že jsem se před chvílí přehoupnul do 99. lvl a to znamená,
    že jsem se vypravil mezi vás (prosím, negratulovat. Když, tak až potom, bude-li k čemu).
    :D
    Vím, že v té stovce na mě nic zvláštního nečeká, ale pro jistotu to jdu omrknout. Co kdyby
    přece jenom číhalo za rohem nějaké překvapení, o němž vy mlčíte?
    Vydal jsem se do cíle, o němž jsem si na začátku hry myslel, že je nedosažitelný.
    Prosím, držte mi na této strastiplné cestě tlapky, abych neklesal na mysli, příliš
    neklopýtal a hlavně, abych nezabloudil a třeba i svou duši nevypustil.
    Za to vám budu vděčný.
    Protože nebaštím žádné produkty s BZ na zrychlení postupu (ono už vlastně ani není proč),
    půjdu za vámi sice polehoučku, ale půjdu dlouho. Prosím vás jen o ranec buchet všeho druhu,
    jak se na správného poutníka sluší.
    Cestou budu hledat kousek štěstí pro mou farmu, aby i mi občas ze všeho tajemna a při šlechtění
    vyskočilo něco lepšího. Proto budu našlapovat opatrně, abych si to štěstí ještě více nevyplašil.
    xD
    Chystejte slavobránu kolem Silvestra, dřív se mezi vás určitě nedostanu.
    Děkuji za vaši podporu. Přeji krásný den.
    :DxD:inlove:

Edit
    eviku - poklade můj, nastotisíckrát ti děkuji za ty super buchty. Mňaááum.
    Nespráskám je najednou, budu si je šetřit a krásně vychutnávat.

Naposledy upraveno: 13/6/16
  14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Mikeši, není zač a až dojdou, napiš, pošlu další

Naposledy upraveno: 13/6/16
  15. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Přeji pěkný den všem závislákům. Anajavonuj - gratulka k postupu na baha. :)Dnes ráno jsem také na baha poskočila do 313 :D. Mikešku jsem také v 99 a jde to pomalu. Fotbalová akce je pěkná,ale málo vypadávátek, stonek už pracuje a ostatní se snad podaří také vybrat.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Mikešku, buchty jsou lákavé, ale moc se nepřecpi, cesta ke 100 je daleká, ale ty to pěkně polehoučku zvládneš!!!robin2151, gratulka ke 313, to je takové pěkné číslo, ať ho čteš, jak ho čteš, dostaneš se ke stejnému výsledku! lacrima - Jaruško, milá moje sousedko, jsi pilná jako včelička a proto Ti patří gratulace k postupu na 105. Přeji pěkný den a na nové úložiště jsem moc zvědavá a také, co nás to bude stát!!!! ;););)

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Celý můj Maiki :inlove:
    Přeji krásný den a už běžíme ven.

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

20. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahojky a dobré poledne všem,
    Mikeš drž se, to poslední kolo do stovky je fakt nekonečné. Držím palce. Co takhle jahodové knedlíly místo buchet?
    Robin 2151 - taky gratuluji k postupu na 313, snad bude šťastné, i když obsahuje 13
    Držím palce všem, co se jim daří porážet úspěšně protihráče na 9.
    Starý stonek jsem měla, nový je doma a te'd už je lážo plážo na sk, sh a banány. Dál se uvidí
    Hezký zbytek dne, blíží se pán domu, mažu na ty knedlíky

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.