ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)Z východu republiky zasílám srdečné pozdravy a přeji krásnou sobotu;)Gratulka všem postupujícím, jak na baha tak farmičce, taky velká grartulka všem oslavencům všeho druhu,:provněž mezi námi vítám novou tvářičku :medved222 :DAkcička běží pozvolna, ale jistě :DJeště jsem si nekopl do balonu, zatím jen pěstuji:D

2. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Mamča50 a lacrima1 -gratulka k postupu na Baha. Aničkamalířka - ty tvoje výtvory jsou přímo úžasné,jsi moc šikovné děvče. Dnes je pod mrakem,budu u noťásku a pokoušet se dávat goly. Na oběd smažený sýr a brambor,pažitka. Pěkný den všem.

3. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Holky nestrašte, že to může být ještě horší...to má psýché nevydrží a bouchnu jak papiňák...umím to taky...holt po někom to musí carevič mít, ne?
    Obávám se, že mít holčičku, tak tečou s dědkem oba....takhle jen vymýšlí, kde mu sehnat malý, ale skutečný traktor. Dědek už kontaktoval prodejce Zetorů...a to jako fakt.

Pechfógl: malá nápověda: kre....

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno milí závisláčci, odpoledne včera jsem byla s vnučkou, rodiče připravovali na dnešek párty, přijdou jim kamarádi, tak jsme se s malou raději jim moc nemotaly pod nohy. V noci trochu pršelo a dnes ráno poprchávalo, ale začíná se vyjasňovat, tak snad den bude dobrý. Odjeli s malou na dětský den do Krásné Lípy, mají tam pohádkové túry, tak to jdou zkusit. Mně se dneska od rána motá hlava, tak jsem s nimi raději nejela, nemusí bába být taky u všeho!!! Jaruško, moje milá sousedko, gratulace ke 310 na baha a lumat85 gratulka ke 305 na baha . Všem děkuji za gratulace k postupu, už i na baha to jde docela pomalu, je to něco okolo 9 mega do dalšího levelu. medved222, vítej v závisláckém klubu a máš moc pěkný podpísek!!! Tak jsem si myslela, že ze mne fotbalista po prvním pokusu nebude, ale trénink je trénink a pokud bude nároďák potřebovat, poradím a tu 9 dám ( ale na jejich 10 by to stejně nestačilo)! Pěkný den všem a dávejte góly! pa pa Zdena ;););)

6. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji krásný den a děkuji všem za přivítání. Holky, přiznejme si, že to nejsou jen ti naši chlapi, co jsou z těch našich princů a princezen paf. Počasí u nás nic moc, tak vyrábím kostýmy na divadlo, které vymyslel vnuk a budeme si ho hrát doma.Přidělil mi roli čarodějnice a vysvětlil mi líp, než politici, proč. Do pondělí budu pěstovat jako divá, aby si v pondělí mohl zakopat (vyzvedáváme ho celý týden ze školy, o víkendu u nás není).No řekněte, znáte něco krásnějšího, než radost v dětských očích? Tak se těm chlapům nedivme.

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré dopoledne,
    tak já a moji psi máme víkend volný;), manžel odfrčel na chalupu, předvedl hysterický výjev o výšce trávy a že musí sekat, že tam nikdo měsíc nebyl, on měl přeci psí výstavy, tam musel; no a po dojezdu do Krkonoš volá, že se jde podívat do lesa na houbyxD, výšku trávy prý hrdě zvládne traktorová sekačka, tak nemusí tak spěchat jako kdyby musel sekat motor. kosou, no hérečka naše.
    Já tudíž nevařím:) a mohu se věnovat fotbalu. Ale nejde mi to, já tyhle hry nikdy nemusela. Nevíte někdo, co se skrývá pod TS Andy, sice mám přes 30 hvězdiček, na stonek to nebude, tak alespoň něco zajímavého z obchodu.
    Praha - zataženo, zima, dokonce jsem trochu přitopila, kéž by sprchlo, vytahali jsme ven klívie aby se smyl z nich prach, nakonec budu muset použít hadici.
    Medved222 - vítej na tomto vlákně, je tu příjemně.
    Přeji dobrou chuť k obědu;)

8. medved222

medved222 Analytik fóra

Viky, v Andy byl břek, dřín, lapacho, lokvát a další XXL.

9. burds

burds Titán fóra

Ahoj medvěd 222 vítám tě mezi nás.Všem co postoupili gratulace.Lumat tak jsem po tvém čtení začala přemýšlet o mém zetákovi.Když šla dcera do porodnice tak po něm chtěla jen dvě věci aby zalil kytky a došel koupit cvrčky pro chameleona.Bohužel měl tolik práce s hlídáním Aničky že tyto dvě věci nestihl za ty čtyři dny udělat.Co kdyby se jí doma něco stalo že ? Nebo co kdyby na sebe vylila při zalévaní studenou vodu a dostala rýmu.Chlapi zvládnou všechno ale bohužel jen jednu věc najednou když hlídají nemůžou dělat nic jiného.Aničko malířko nádhera.Jsi úžasná

Naposledy upraveno: 11/6/16
  10. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Ahoj sousedé ze Závislákova,
    mám nepsavé období, ale obecní vyhlášky i hlášky pečlivě sleduji.
    Všimla jsem si, že v uličce Postupová je velmi živo, tak všem obyvatelům posílám gratulku.
    Já sama jsem se poslední dobou zabývala výrobou pučálky.
    Ačkoliv to asi dříve bylo oblíbené jídlo, mě spíš chutnal ten naklíčený hrách syrový a neupražený. No pučálnice ze mne nebude, zatímco fotbalistka asi ano. Nevím na co ti fotbálisti pořád trenují, já ve svém věku dávám goly jeden za druhým.
    Všem hezký den.
    :inlove:

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

kerryhill, gratulka k 96. postupu, ještě, že máš deníček, ten to na Tebe práskne! Přeji příjemné odpoledne, stále pod mrakem a občas už nějaká ta kapička se objevila. Pa pa a večer zase ahojky ;););)

12. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Zdravím všechny závisláky a přeji hezký zbytek dne.
    U nás začalo kolem poledne jemně poprchávat, takový ten super lehký deštíček. No a vydrželo to chvíli a zase nic. Tak jsem se po cestě od vysavače na zahradu zastavila kouknout do závislákova, dát pár golů a mastím na zahradu zalévat a sebrat jahody, Doufám, že kopete goly jako Panenka a nemáte proti sobě Čecha. Hezký večer, ať se všem daří.
    Jinak přiznávám, že vám ta miminka závidím, u nás už máme jen větší a to je o něčem jiném.

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer milí závisláci, mamča a lacrimka oběma Vám gratuluji k postupům na Baha,jste holky
    moc velké šikulky ;).
    Právě přemýšlím jakou to odměnu si pořídím,samozřejmně vybírám ze dvou stonečků a nemůžu se rozhodnout.
    Samozřejmně ,ale za předpokladu,že se mi podaří nasbírat bodíčky,jinak by to nešlo.Snad mi tady poradíte,
    kterému dát přednost.
    Přeji hezky večer a fajn hru.
    Pa
    P.S.mamčí - Zdeničko,děkuji za gratulku.

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý podvečer, venku se koná párty, vždycky mi přinesou něco na zub, já tam raději nejdu, je docela chladno a nerada bych nastydla, kdyby to vyšlo a na operaci mne povolali. Přeji pěkný večer a dobrou mušku.;););)

16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

na baha lvl301 a poslední strom plumerie zakoupen a úkol splněn,k úplné spokojenosti už chybí jen ty avizované sklady

17. lacrima

lacrima Titán fóra

Mlaďoši se rozprchli do svých domovů ,
    hrnce , mísy , mističky a tácky prázdné , nádobí umyté a uklizené.
    Všichni už spí a já běžím na hřiště .
    Stonek už mám kompletní a pracuje , tak snad ještě něco "ulovím".

18. medved222

medved222 Analytik fóra

Přeji dobré ráno, všem pěkné prožití neděle a dobrý tah na branku, samé 9. U nás bude jahodová neděle. Musím zpracovat to, co jsem včera nasbírala, ale jsou to spíš koule bláta, než jahody. Tak u nás dnes budou jahody na všechny způsoby.

19. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj vám všem a gratuluji k postupům a jestli slavíte tak přeji vše nejlepší. Vy co máte bolístka tak přeji brzké uzdravení a hlavně hodně zdraví všem. Dlouho jsem tady nebyla, mám hodně učení a včera jsem měla ve Dvoře Královém závody přímo v areálu Safary. Akci moc nestíhám, ale snad něco uhraji. Ještě mi chybí uhrát aspoň výměnu triček abych měla komplet řádek. Ještě že jsem některé dekorace měla z minula. Mějte se hezky a já nevím kdy zas budu mít čas podívat se sem. V úterý ráno jedem se školou na vodu, tak mi držte prosím palečky neboť to pojedu úplně poprvé v životě, už teď lituji Marka, který se dobrovolně obětoval. To bude horror než se to naučím. Ahoj a prima hraní. Tera;)

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

terkacheerka neboj se, to zvládneš a kdyby náhodou ne - za všechno může kormidelník ;):). Držím palce a užij si to

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.