ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné poledne, venku se nám to trochu mračí, pofukuje, sluníčko se schovává. Tak jsem sklidila a na baha skočila 312. Teď to půjdu zkusit chvíli na hřiště, tak se snad trochu zlepším. Trénink je trénink. Pěkné odpoledne a hodně branek!!!;););)

3. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Hezké odpoledne všem závislákům.
    Gratulace všem, co se zase přehoupli o LVL výše, ať se vám daří i dál. Tady se nám zamračilo, ale zase asi pršet nebude.
    Fotbal docela zvládám, jen v pěstování nějak zaostávám, ale to neva, stonek snad dám, a ostatní dekotace nepotřebuji.
    Eviku drž se, zase bude lépe, to dělá to proměnlivé počasí. Jako mladá jsem nikdy nepochopila hlášky jako bolí mě koleno, bude pršet atd. Teď jenom koukám, jak to neuvěřitelně funguje.
    Zdravím všechny a jdu makat na zahradu. Po 5 víkendech první v klidu a sama. Tak si jdu užívat to ticho, uklidit kuchyň po vaření a dodělat zanedbané /hlavně zahradu/
    Hezký zbytek dne všem závislákúm, a\'t vám míčky padají.

4. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláci
    konečně jsem se zase dočetla až na konec a zase čučím, co všechno se událo. Gratulka všem postupujícím, anickamalirka - jedním slovem nádhera, já bych vyrobila tak akorát zmuchlanou kuličku.
    mamča - to je zkrátka pech.
    Dále jsem zaregistrovala nově příchozí a tak ji vítám mezi námi . Jo a ještě jsem zapomněla na marody tak těm přeji brzké uzdravení. Tak a doufám, že jsem na nikoho nezapomněla.
    Fotbalová akce - samozřejmě ji dělám, ale jak to dopadne je ve hvězdách, zatím se mi moc nedaří, některým protivníkům nějak moc natáhli pérko a lítají tam jako divý

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak jsem vyrazila na fotbal, já naprostý fotbalový analfabet, uhrála 2 kola, získala 10 mincí, no ještě vydržím pěstovat a zkusit štěstí, abych dosáhla těch 16 mincí,pak do obchodu a končím:), řev hřiště a nepochopitelné kopy , to už není pro mne, budu se těšit na ta skladiště a šlechtění, to bude poklid a ne řev:D.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Úspěch, zatím neprší . Občas to vypadá, že spadne nebe na zem,
    ale neprší. Mám volno, chvíli pro sebe, děti beze škod odevzdány rodičům.

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezké páteční odpoledne,dle předpovědi,hurá nevyšlo jim to,u nás je moc hezky.
    anickamalirka-Pavlínko,ty Tvé výtvory mi nepřestávají vyrážet dech,jedním slovem-nádhera.
    [​IMG] No,a abych nezapomněla,nikdy ze mně Pelé nebude,mičuda není zrovna moje kafé
    a tak mi nezbývá než Vám ostatním popřát hodně úspěšně trefených branek.....
    Zatím pa........

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Viky007 - v nastavení farmy si vypni zvuk a máš to bez řevu. Nebo si ho stáhni přímo na tom, na čem hraješ (PC, NB, tablet...) Já ticho miluji a na farmě mám vypnuté vše. Animace i zvuk.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Akce celkem jde, zdržuje jen nedostatek akčního kvítí, jinak střílečka
    jde perfektně. Zítra tu nebudu celé dopoledne, tak ráno hodím na plochu
    černé fotbalky. Nějak se mi jich stejně nedostává.

No, koukám, že je tu nějak vylidněno , nesežral vás vlkodlak ????
    xDxDxD

10. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím všechny holky a kluky ze Závislákova, chodím vás navštěvovat už dlouho, je to tu nejlepší informační kanál. Nevíš, co uvařit? Nakoukni a hned máš nápad. Přehled počasí je tu lepší než v televizi a když má člověk,nějaké bebe nebo starosti a přečte si, co trápí jiné, hned se mu zdá to jeho trápení menší.Ještě, že máme ty vnoučky pro radost. Ten jeden můj ze mě udělal taky závislačku. Anickamalirka, ta tvoje práce je moc pěkná, hezké nápady na tuto techniku vyšly v Toppu (taková tenká brožurka), mám ji doma, ale zatím jsem se k výrobě nedostala.

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - nesežral. Žádný totiž není a kdyby přece jenom, na mně by si dozajista vylámal zuby.
    Jsme jen zmoženi fotbalem. Co já jsem se naběhal!
    Nějak jsem si zašmodrchal nohy, či co, a mám 2x jen za 8, jinak za 9, ale oči mi z toho jdou nějak šejdrem.
    xD
    Zdravím v klubu nového medvěda rodu ženského.
    xD

Edit
    Jo, jo, masáž, tu já bych tuze moc potřeboval na zítra. Ale beztak ji dostane
    lišák.
    xD

Naposledy upraveno: 10/6/16
  12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG]I já vítám medveda222 !!!

Mikeš ... kocourku můj, nenaváděj...právě jsem na něj skoro
    dvě hodiny koukala. Ježkovo jazýček ... to byla ale blbina. Přinesl
    to DVD nejstarší vnuk a já myslela, že se tedy pokoukáme...kýč.
    Ale trochu jsem se i bála...

:p

Mimochodem Mikešku, kožíšku můj...já bych ti tlapičky třeba namasírovala...
    :p

13. medved222

medved222 Analytik fóra

Děkuji za přivítání a Mikešku, můj vedoucí je medvěd rodu mužského a jak je vidět z podpisu teprve medvídě (7-leté), já jsem pouze námezdní neplacená pracovní síla.

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Uf, uf.. uvařeno, usmaženo, upečeno a já jsem upečena také .
    Mísu s bramborovým salátem jsem pomalu ani nezvedla .
    Mám to všechno hotovo, připraveno. Zítra totiž frčím na chirurgii , na vytažení stehů a
    pak pro dortovou cigaretu . Děda bude myslím na to koukat jak vyvalené tele.
    To už koukal i teď večer jak jsem si začala chystat tu hromadu řízků .
    Pak rovnou domů , aby mi nakonec mlaďoši , než se vrátíme ,¨nestepovali před zamčenými dveřmi.

Úplně celá já.
    Tedy ne, že by mi to tak skvěle šlo, ale ten jazyk...ten jazyk :p ala "Pekelně se soustřeď "

Hop a skok ... a je to tam i u mě .

A teď si jdu konečně také zakopat.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

16. lacrima

lacrima Titán fóra

Ještě chci přivítat novou závisláčku
    ,
    a teď už jen sklidím, zasadím a zkusím dát další gól.
    Penízky nasypané z mušle, uložené v kasičce,
    tak vám jen mohu popřát
    dobrou noc.

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

18. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Krásné ránko.....gratulajda všem postoupivším, já také pomaličku lezu na Baha, včera 305, jen na farmě mě zbývá do dalšího levlu asi 45 mil. Tam to snad do konce prázdnin dám a snad budu do konce roku i v té 100.:p
    Včerejškem mi skončila dovolená a mazlení s Kubou, byla jsem s ním každý den dopoledne na procházce několik hodin a včera jsem se u nich pak ještě zdržela a už jsem měla dojem, že se to synovi moc nelíbí :oops: přišel ve tři z práce a pronesl, že by taky měl Kubu někdy rád pro sebe...no každopádně mají s hlídáním utrum, z práce chodím kolem půl sedmé, tak ať už si ho teda užije. Teda holky, musím vám napsat, že z mého syna se stala hysterická otcomatka. Kdyby mohl kojit, tak nám ho nedá. Vidím do té jeho dušičky jak do knihy.....určitě si myslí, že jsme se snachou nezodpovědné, neschopné se postarat, Kuba s námi trpí a jen ON je ten pravý, který by správně měl být na mateřské. Prvních 14 dní jsem byla pyšná na to, jak se dokáže postarat, ale teď už mě to začíná trošku děsit. Snachu neustále kontroluje telefonátama a smskama, občas udělá doma přes poledne přepadovku, zkontroluje jestli Kuba žije, je přebalený, nakrmený, jestli ho správně držela na odbrknutí, jestli je promazaný tou správnou mastí, kolik hodin odkdy dokdy spal, jestli je dost oblečený, jestli není moc oblečený.....holka už mě včera brečela, že s ním není k vydržení. Poslala ho večer na pivo, na cestu mu řekla, že je hysterický ******...tak jsem zvědavá, jaké to bude mít dozvuky. Odešel s třísknutím dveří. Mlátí to s ním naprosto neskutečně. Snacha sice nechce, abych s ním hodila řeč, ale jak mě nakrkne nad únosnou míru, tak......:mad:-.-

Jinak akci jedu na plný plyn a samé devítky, ale to akční tak pomaličku roste;)

Jdu na nákup a pak vařit, dnes roštěnky s divokou rýží, zítra klasika, brsalát a řízky.

ÁÁ...hvězdičky naskočily, tak to mu asi řekla fakt něco festxD

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, Lumat, mně takhle vytáčí potomek už přes rok. A leště k tomu má holčičku, takže stačí, aby na něj vykulila to svoje vyčůraný modrý vočičko a je z nej malá kalužinka. A samozřejmě nejmoudřejší největší superotec. Upozornila jsem ho, že za tohle norská sociálka děti taky odebírá. Dveřma netřískl, protože by se holčička lekla, ale už tři dny nezavolal (patrně i proto, že jsem ho měsíc předem varovala, že se bude malovat). ..:cry:
    Pokoušela jsem se za ty hvězdičky dosadit slovo, které tvému synovi snacha řekla, ale na rozdil od cenzury jsem neuspěla. Pětipísmenných výrazů bych měla hafo, ale těch šest hvězdiček mi zatopilo víc než trefit se do branky.xD

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Jo, dámy, tak my máme i superdědečka :D. První příznaky se projevily už v těhotenství tím, že osobně vybral a v Dánsku zakoupil kočárek a autosedačku Volvo (sem se tyto kočárky nedováží). Z kočárku za skoro 60 tisíc snachu málem trefilo, ale musely jsme uznat, že vybral dobře, protože kočárek byl velice komfortní a prostorný. Povzbuzen naším uznáním takto pořídil i postýlku, přebalovací pult a dalších bůhvíkolik nezbytností, o kterých jsme ani nevěděly, že existují. O edukativních hračkách psát radši nebudu, těch máme všude plno.... taky objevil v Mnichově obchod s dětskou biovýživou ze severských zemí (tam nakupuje stále). Vnučce jsou 4 roky a dělá si s dědou co chce , stačí aby se na něho usmála a on by se rozpustil xD. Teď si mladá dáma umanula, že chce poníka - a my se obáváme, že i toto děda vyřeší....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.