ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné , pro mne opět pracovní:mad:dopoledne přeji do zavislákova:p Marodi lečte se, oslavenci všeho druhu oslavujte a rovněž i všichni postupující na baha či farmičce, no prostě všem velká gratulka:DAkce je tady, a jelikož jsem v práci nevím kdy se k ní dostanu, doufám že né až večer jak příjdu z práceo_OJinak dne hlásím postup na baha lv. 322:)

3. babioli

babioli Osvícený autor

Krásné ráno a hezký den přeji vám všem a hubabuba1968 blahopřeji k postupu a taky všem ostatním kteří postoupili popřípadě něco slaví. Nemocní vy se brzo uzdravte, je tu jaro a pomalu už i léto tak ať jste v pořádku. Prima den a pohodu vám přeji. Ola :);)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

hubabuba1968, gratulka k baha postupu, jsi šikulka, já zatím kulhám někde vzadu. Tak počasí se pokazilo, sušička už jede. Opět se mi zasekl telefon, ale tak jsem ho opět zprovoznila, doufám, že zase vypadne, abych jim ho tam mohla odnést.Za poslední dva týdny je to už po druhé. Samsung už si nekoupím!!! Nejhorší na tom je, že s tím musím na Černý most do elektrowordu. Ale nebudu se stresovat a přeji všem pěkný den bez nehod! Pa pa...;););)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamča50: Proč na Černý most? To nemáš bližší Elektroword? Teoreticky ti ho mají vyměnit všude. A vůbec, nediskutuj, řekni, že s tím nejsi spokojená a chceš jinej, na to máš podle kupní smlouvy právo. A vezmi si s sebou chlapa, jinak tě uřvou.

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

-pechfógl-, měli jsme smůlu, že v Ústí nejprve elektroword vyhořel, potom jej otevřeli znova a do roka zavřeli a nejbližší je buď na Černém mostě nebo ve Zličíně. A na výměnu nebo vrácení peněz musí být 3x na tu stejnou poruchu v opravně. Při posledním předání k opravě, napsali, že všechny testy proběhly v pořádku a vrátili telefon bez jakékoliv opravy. Telefon vždy zprovozním vyndáním baterie a pak zase naskočí. Na víkend jsem jej potřebovala, tak jsem ho již tímto způsobem zprovoznila. Musím jim ho tam dovézt tak, jak nejde uvést do provozu, ale tím jsem bez simky. Už jsem uvažovala, že snad koupím i jinou, ale kdo ví, jak dlouho to bude trvat, než se chyba zase objeví! Hezký den všem! ;););)

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezký den přeji,
    Hubabuba - obrovská gratulka,
    Mamča50 - stejné potíže řeší manžel se stejnou značkou, naposledy, když jsem spadla jsem po probuzení potřebovala pomoc, nedovolala jsem se,telefon byl němý, pomáhal i pes, který jej rval z postele, zůstala jsem na to sama:oops:,
    Jinak už jsem dnes pochodovala po chodbě, úklid kuchyně, teď mě čeká po obědě druhý, nechápu, jak ten chlap to dokáže zasvinit když jen ohřívá. Podívám se ještě na obříka 380 letadlo, které bude po 13.00h přistávat a jdu zase do peřinek odpočívat. Ale asi toho moc nenaležím, začíná děsivka, tak abych nezmeškala.
    Lumat jsem tu již déle nepotkala, co miminko Kubíček?:)

8. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Tak jsem tu opět a přeji sluníčkový den. Mám opět práci,utekly tři týdny a volali z bývalé práce,že se jim stýská a jestli nechci naklusat,tak jsem zase v oběhu....No,dneska jsem zrůžověla bílé prádlo,roztrhnu manžela,dal na vyprání i něco na čem byl červený fix :(Jedna malá je se školou na výletě v zoo,já makám a taťulda s menší je v bazénu,dám si kafíčko,upeču buchtu a snad se růžové prádlo zase stane ve škopku bílým,ještě zasadím hrášek a co dál,toť otázka.....na děsivku se zase těším,dekorace a zaplnění úkolů v družstvu potřebuju....tak jdeme na to....:D

9. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Pěkný podvečer.....holky nic se neděje, jen máme trošku problém se snachou. Po třicetihodinovém těžkém porodu se u ní projevila mírná poporodní deprese, nebyla schopná se o Kubu starat. Tak syn s ní byl až do propuštění v porodnici a kmital kolem Kuby, teď jsem doma já a i když už je mnohem lepší, tak to u nich raději jistím. Za chvilku k nim zase běžím hlídat, syn chce jít na procházku, aby ji dostal trošku ven. V neděli ráno odjíždíme na dovolenou, snad už to bude OK a zvládne to sama. Tak sem vždy jen rychle nakouknu a během pár minut už zase letím.
    Mějte se všichni moc pěkně, po dovolené se ozvu. A ještě jednou všem moc děkuju za gratulace:inlove:

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Poslušně hlásím příchod. Opustila jsem právě před chvílí postýlku,
    kam jsem byla násilím uložena a bylo mi přikázáno, že se z ní do
    večera nesmím hnout. Já to totiž včera přepískla a celou noc jsem
    sálala jako kamínka. Bufala, smrkala, prostě se to vrátilo i přes antibio...
    Tak jsem si poležela, lišáček nakonec také zaplul a akci jsme začali
    až kolem třičtvrtě na čtyři. Ale pohodička, bez nervíčka, jako vždy.
    :p
    Koukala jsem na kalendář akcí na měsíc červen ...jde to, něco se
    bude alespoň dít. Jednu akci možná vynechám, protože až vypudím bacila,
    poletíme na víkend na krátké líbánky do města mému srdci milému..
    :inlove:
    Venku hezky, pak déšť, vichr a zase hezky...blázinec hadr.
    A právě nyní zataženo, ale jde sem oknem teplý vzdoušek.

lumat85 ...i to se někdy stává a je vidět, že jste skvělí, že se tak

o novopečenou maminku staráte. To je dobře, to potřebuje...pomoc,
    podporu, rozptýlení.

:inlove:

Jdu na čajíček a pak zase do hajan, zítra už snad bude lépe. Pa...

11. -pechfógl-

Pozor, změna: V kině reklama na PC hru!

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Gratulka pro mého šikovného souseda !!!

U nás fujavice, čerti se žení , tak doufám, že půjde internet,
    když jsem si vzala noťas do postele.

-pechfógl- ...díky, jdu mrknout.

13. -pechfógl-

A vyšel kalendář na červen. Jukněte.

14. lacrima

lacrima Titán fóra

Dobrou noc všem, kdo již odcházejí ,já ještě mám moc a moc práce.
    Obhlédnout okolí domu , jestli psí kolegové nenechali na sloupech,
    sloupcích a patnících nějaký vzkaz, nakouknout na hřbitov ,

jak mi tam roste červené kapradí, sklidit hrách a navštívit promítače .

Odpoledne jsme byli na procházce , taky malinko v obchodě ,
    dokonce nás zase , tak jako včera , někdo vyfotil ... :p

Naposledy upraveno: 28/5/16
  15. -pechfógl-

Koně bych klidne z sebou táhla, akorát toho dědka bych vodstřelila.xD

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré sobotní, venku svítí sluníčko, v noci pěkně lilo a to jsme večer s vnučkou zalévaly. Rodiče se z Carmen vrátili něco po 1/2 12, něco jsem stihla, když šla malá spát a nyní pokračuji v křížení!!!. Za chvíli přijdou vnuci, budou připravovat bazén na sezónu a odpoledne posekají zahradu.lumat, to je dobře, že to společnými silami zvládáte a Tobě přeji krásnou dovolenou, pěkně si ji užij a odpočiň si a opraš řidičák na kočárek a až se vrátíš, bude už určitě lépe!Bagíra77,velká gratulace k 137. postupu!!! Za chvíli jdu s malou ven, aby se nepletla při přípravě bazénu. Všem přeji sluníčkový den v kruhu svých milých! Pa Zdena ;););)

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

pajaable - pěkné selfie se ti povedlo ;) Ale nevím, nevím, co na to mravnostní policie xD

19. burds

burds Titán fóra

Baghira blahopřeji k postupu do lvl.137

20. -pechfógl-

krakoramaja: mravnostní bych odpoveděla, že je trestuhodná indolence nepoznat skicu od Renoira.:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.