ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

burds já chodím už spoustu let do Endokrinologického ústavu na Národní
    a už dnes jsem se objednala na listopad. Většinou jsem na chalupě a pokud mám těch vyšetření víc,
    objednají mi třeba 3 vyšetření na 1 den (krev, sono a denzitometrii) a nemusím tam zbytečně chodit víckrát.
    Jsou velmi vstřícní a já jsem tam moc spokojená.
    Starý farmář vlastní velkou farmu, měl tam pěkný rybníček, piknikové stolky, hřiště. Jednoho večera se rozhodl jít k tomuto rybníčku, jen se podívat. A najednou, jak se k němu blížil, zaslechl bujaré hlasy a smích. Došel k rybníku a viděl skupinku mladých žen, jak se tam koupou nahé. Dal jim lehce najevo svou přítomnost a všechny holky začaly vřískat a ustoupily do hlubší části rybníka. A jedna na něho volala: "My nevylezeme, my nevylezeme ven dokud neodejdete." A starý farmář odpověděl: "Já jsem sem nepřišel, abych se díval jak plavete, nebo abych vás z vody vyháněl. Já jsem přišel pouze nakrmit své krokodýly."

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím , moji zlatí !
    Jak jsem psala ve svém ,zde uveřejněném posledním příspěvku
    před "popravou" , ulehla jsem s horečkami a na to i můj lišáček.
    Tak mizerně nám ještě nebylo . Kdoví, co za fujtajksl se na nás
    navalil. Ještě dnes dopoledne jsem se cítila jak pětkrát přežvějkaná
    hovězina . Lišáček už byl lepší, vytahoval si triko a teď je mu zase
    ouvej. Ani já se necítím svěže, jak se na nedávno "kroužkovanou" sluší.
    Mužského mám na lůžku 24 hodin denně a je mi to šumafuk...

xD
    Něco málo jsem přečetla, postupy, bebínka a ostatní, ale mám
    naprosto z teplot převařený mozek , takže dnes nebudou přáníčka,
    jen všem ze srdce moc a moc gratuluji , ať již k postupům či jiným
    slavnostním okamžikům. Jdu do pelíšku , opět a zase, snad už zítra
    bude lépe a ujmu se svých nejen farmářských, ale i domácích povinností.
    Pa....
    :inlove::inlove:

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, všichni už odešli, podívala jsem se na Milionáře a šla si přečíst, co je u nás nového. Milí Lišáčci, přeji brzké uzdravení a těšíme se na vás. Vezmu antibiotika a jdu taky do hajan. Přeji dobrou noc a plný pytel blešek na pomoc!!!!;););)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lišáčci, to je dobře, že je to "jenom" viróza - když se pajaable odmlčí, bývá to přinejlepším ťuknutý blatník, že.:cry:
    Viki, já s qickometrem problém nemám, ten nastává, když je třeba nadávkovat gramáž warfarinu - myslím, že už bych zvládla mistrovství světa v půlení, čtvrcení i osmení tablet, a to na čestném čtvrtém místě, abych si zas tolik nefandila.xD

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásný dník závisláčkům :) jsem včera místo na farmičce sklízela po malíři [​IMG] jen jsem se tolik neusmívala, jako ten smajlík [​IMG] moje neoblíbená činnost [​IMG] ... ale to snad pro každého xD ... ještě nějaké drobnosti a zítra hurá do práce :p.

Gratulka dalším postupujícím a lišáčkům přeji brzké uzdravení ;)
    -pechfogl- ... o léčbě s nízkým tlakem se nic neříkalo? xD :p ... jen na co se mám připravit :D ...

Naposledy upraveno: 26/5/16
  6. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké dobré ráno všem farmářům. Dnes je u nás sluníčko schováno, ale je příjemně. Anetku jsem odvedla do školky, dnes jsme se musely více věnovat účesu, protože se dětičky budou fotit.
    Viky007, zaujal mě ten qickmetr, taky užívám Varfarin a udělat kontrolní test mezi odběry bych potřebovala. Dostane se koupit v lékárně?
    Všem pilným farmářům, kteří postoupili moc gratuluji.
    Lišáčci přeji brzké uzdravení. Chybíte nám. A Vám všem, kteří máte také zdravotní problémy, ať Vás co nejdřív opustí.
    Krásný čtvrteční den!

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, všechny zprávičky jsem přečetla, bylo to , jako bych byla tady s vámi. Venku je pod mrakem, sluníčko se snaží, snad se mu to podaří. Byla jsem v trhu, koupila jsem cherry rajčata a cukety, tak to po anglině zasadíme. O skleník se vnuk dobře staral, když jsme byli pryč, okurky jsou pěkné, zejména hadovky se už plazí do výšky. Marůdkům brzké uzdravení a nám ostatním ať se neduhy vyhnou!!!Pěkný den a pa pa....;););)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký den.
    Opustila jsem dnes ráno spolumarodivé lože , nacpala zástěru haldou
    nosofrkoplen a již makám v kuchyni. Teploty ustoupily, drží se nás jen
    rýma a kašel a s tím už se dá "žít". Hlavně, že kapky zabraly a nemám
    ucpaný nos ....to se u mě rovná smrtelné nemoci. I lišáček vylezl z
    postýlky , sedí v lenošce, popíjí čaj , na kolenou knížku a lebedí si, že
    nemusí valchovat tělo pod peřinou .

:p

Uvařím, převleču postýlku, zaměstnám pračku , dle stavu virozy se uvidí,
    zda vylezu ven či budu dřepět doma.
    Farma skomírala, všude mám jen zvířenu , která tu a tam řve hlady,
    tak se pak vrhnu na úpravu drahé farmičky a vyřizování restů.
    Děkuji za přání brzkého uzdravení a i já přeji všem zdravotním
    odpadlíkům brzké uzdravení a vám všem dobrou náladu, pohodičku a prima den.

:inlove:

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Zdravím z práce:cry:bandu závisláků a nemocné Lišáčky zvláště:p, kterým taky zároveň přeji brzké uzdravení. :) Gratulka dnes všem postupujícím;)na baha i farmičce, rovněž gratulka všem oslavencům, všeho druhu:) Akce se blíží a info k akci se vyhlíží:D

10. -pechfógl-

Hubičko, info k akci hrášek už visí.....

11. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojky všem,
    akce mě moc nenadchla, sice nějaký hrášek pro radost zkusím pěstovat, ale raději dokončím nějaký úkol z družstva než bourat farmu na pole. No, družstvo se svojí přestavbou mě také dalo ránu, pořádně na úkoly coby poloslepá stařenka nevidím, k brýlím musím přibrat na pomoc ještě lupu. Jen tiše doufám, že po této akci mi nezbyde šedý řádek na stonku, ale i to přežiji, nechci se honit za chymérou dekorek, chci si poklidně šlechtit, pěstovat, chovat i vyrábět. ;)
    Jinak manžílek se stará:cry:, úklid kuchyně ráno po jeho předešlém celodenním řádění=1 hod úklidu, pak se mi udělalo zle a raději jsem lehla do peřinek, k obědu ve friťáku asijské závitky(Liedl), hranolky no a já půjdu uklízet znovu kuchyň:mad:.
    Hezký zbytek dne a zítra do akcí, já na děsivku

12. lacrima

lacrima Titán fóra

Přišla jsem si vás rychle pročíst , zkouknout akci a také nové družstvo .
    Venku je nádherně , tak potom hurá na procházku .
    Nákup je doma , večer budu opět vařit , ať mám čas odstartovat akci a také děsivku .
    Včera jsme měli trochu rozlítaný den, tak jsem ani neměla čas napsat .
    Jednak jsme byli na přeočkování proti vzteklině a zbytek dne jsme strávili popojížděním mezi psím salónem
    a obchody .

Všem přeji hezké odpoledne, marodům brzké uzdravení a zatím pa , paa

Naposledy upraveno: 28/5/16
  13. -pechfógl-

Viki, tak si kup čínskou lupu, ať dáš panu majiteli vydělat. :D

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezké pozdně pozdní odpoledne . Venku hezky, chvílemi se zatahuje,
    ale je teplo. Ven jsme ale nešli , poleháváme, posedáváme, čaj pijeme, medem
    si přilepšujeme. Celé dopoledne jsem se motala v kuchyni, uvařila si i na zítřek
    a nějak jsem to přehnala . Tak jsem se nadopovala, nastříkala frňolku a posedávám.
    Úprava v družstvu mě nenadchla právě pro to zmenšení všeho. Sice ještě
    lupu nepotřebuji, ale i tak na to mžourám . Někde na foru jsem četla od jednoho
    hráče, že čekal, že se bude moct z družstva rovnou na trh...také jsem si myslela,
    že když udělají úpravu, že bude za to stát. Na trh se rovnou nemůže a to je u
    mě za palec dolů. A vůbec jsem nějak nepochopila smysl této úpravy. Možná
    je to tím, že mi ještě mozek zcela nefunguje, ale žádné pozitivum jsem v novém
    hávu družstva nenašla.
    A o nové akci asi nemá cenu nic psát. Překombinované jako všechny
    poslední dobou, hotový guláš. Ale co, my důchodkyně jsme děvčata
    chytrá a šikovná, my si s každou akcí poradíme. Nelíbí se mi sice, jako
    skoro každá v poslední době, ale jdu do toho , každou akci dělám.
    ;)
    Jdu připravit večeři a pak zase na chvíli pohajáme.
    Přeji hezký večer a dobrou chuť , až půjdete papkat.

:inlove:

mamča50 ... jsem ráda, že jsi tu s námi a v pořádku a doufám, že
    řádně zrekreovaná.

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak se to hezky skoulelo,a já Vám všem chci popřát moc hezky večer.Jsem opět utahaná jako kotě,ale spokojeně
    koukám na telku s Pepanem a naší Pištou,která se uvelebila za mými zády a ty její psí kukadla se tak nádherně klíží....
    Brzy se tento jev projeví i u mně,stávám s ,,havířama,, a chodím spát s drůbeží :D:D.No,s tím se nedá nic dělat..
    Akce ,,hrášek,, se jeví jako pro mě přijatelná,stejně jsem na něco takového zajímavého čekala,tak do toho opět půjdu v plné polní
    však mě znáte,nový stonek,nová výzva:p.

Tak zatím pa.....

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, dovolenou jsem si užila, bylo to náročnější, 3x jsme přejížděli, byl to poznávací zájezd po řeckých památkách. Počasí bylo horší než tady doma a sobota celá propršela a 12 hodinou bouřku jsem ještě nezažila! Když jsme šplhali do Meteory (kláštery na skalách) musely ženy mít dlouhé sukně, tak tu jsem měla celou urousanou a voda nám protékala botami. Okolo byla mlha, tak jsme ani neviděli, jak vysoko jsme, tak jsem si koupila pohled, abych viděla, jak pěkné je okolí, když se den vydaří!!! Ale památky stály za to a to špatné počasí patří také k životu. V Řecku byli rádi, že jim zapršelo! Zítra budu muset začít s akcí a s děsivkou až večer, jdu hlídat vnučku, mladí jedou na muzikál do Prahy. Všem přeji klidnou a dobrou noc! Zdena ;););)

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno milí závisláčci, sluníčko svítí, teplota 11 a vypadá to na pěkný den! Dám se do praní a možná by to mohlo uschnout i venku. To potom je jiné prádlo, ale se sušičkou jsem spokojená. Musela jsem ji koupit, protože postavením výměníkovky jsem přišla o sušárnu. Tak přeji pěkný den a ať se nám nová akce dobře rozjede, já až později, jsem babča-hlídačka. ;););)Pa pa Zena

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.