ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Teda, Viky, ty si taky dokážeš zpříjemnit život. Ale furt sis ještě při tom pádu nic nezlomila (doufám). A malý dotaz: Ta zvířata opravdu myslí - koho jsi tou větičkou myslela ty? ;) Jinak, aby bylo veselo i jinde, blbne mi warfarin, takže to mám od 1.2 do 4.7. Nikdy nevím, jestli se můžu pořezat, postrouhat, odřít, nebo ne.

2. burds

burds Titán fóra

Tak jsem měla odpoledne zahrádku úplně bílou.Musím říct že tolik krup jsem ještě neviděla

3. lacrima

lacrima Titán fóra

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni závisláci,
    pořád prší a prší, ale na štěstí v Praze jen málo.
    Přemluvila jsem se a šla jsem k Renzom na jarmark. Vymlátila jsem si tam pár bodů.
    Číšník se ptá blondýnky, jestli chce nakrájet pizzu na dvanáct dílků nebo na šest? „Na šest prosím, dvanáct bych nikdy nesnědla.“
    Viky a pechfógl, teda vy mi dáváte, vždyť jste ještě mladé holky. Držte se.
    Přijde blázen do obchodu a ptá se: "Máte barevné televize?"
    "Jasně, že máme," odpovídá prodavač.
    "Tak mi dejte jednu oranžovou."
    Jdu se dívat na detektivku, užijte si dnešní večer, ahoj

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všechny vás zdravím, u nás jenom trošku pršelo až dnes ale nic moc, gratuluji k postupům a přeji hezký večer:p;)

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Zdarec pracanti,v první řadě bych ráda pogratulovala postoupivším a marodům přeji brzké
    uzdravení.Dnes nebyl na Renzíka časík ani omylem a teď už nemám náladu.A to jsem si myslela,že budu střílet do
    balonku a mlátit krtka hlava nehlava.No neva,těch jarmark§ ještě bude....
    Všem hezký zbytek večera,zatím pa.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, den utekl , odpoledne mi nešla farma , nemohla jsem se připojit, tak jsem šla na zahradu, nějaký ten plevel vyrostl, tak jsem jej zlikvidovala. Když jsem odjížděla začala kvést vistárie a když jsem se vrátila, tak je odkvetlá. To bylo těmi vedry. Odpoledne se na chvíli zastavil zeťák s malou vnučkou, už jsem se na ni těšila. Zítra se zastaví mladí od Jiříka, Ivetka měla včera narozeniny a s vnoučaty se uvidíme o víkendu! Přeji krásný zbytek večera a dobrou noc!! ;););)

8. -pechfógl-

Hledají se lištičky - ne snad kvůli kožešině! Kamarádi, ozvěte se!

9. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Krásné ráno a ještě krásnější den přeji vám všem. Velká gratulace všem co postoupili ve hře zas o krok dál a i těm co něco slaví. Mějte pohodový den a já klušu do školy, čeká mně test z chemie a tu nemám ráda, ale snad se zadaří. Ahoj Tera:)

10. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj a příjemné ráno i když je u nás zataženo, ale snad se sluníčko ukáže. Blahopřeji všem co postoupili jak na farmě tak i na Baha. Marodům přeji brzké uzdravení a těm co slaví tak vše nejlepší. Měj pohodový den bez úrazů a užívejte si drobné radosti které přinese dnešní den. Ola:);)

11. -pechfógl-

Viki, dobrá zpráva pro nás dvě: Lékaři na Homolce, jak jsem se dočetla, se rozhodli léčit vysoký tlak alkoholem. Konečně bude cesta k zítřkům veselá! A snad na předpis.xDxDxD

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

No nazdar, to bude fůra opilců s ideálním tlakemxDxD

Zdravím svoje závisláčky, jdu konečně na okna, tak dnes hrejte i za mě:p;)

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. vavovi

vavovi Stará škola

Ahoj závisláčci
    Jen v rychlosti gratulka všem co postoupili či postoupí nebo něco slaví. Za chvíli jedu na rehabku, takže se sem podívám zase až večer. Přeji všem pohodový den

15. sasasa

sasasa Stálice fóra

milí závisláci, přeji hezký den všem, gratuluji k postupům. Ohledně vysokého tlaku se moc neradujte,že budete kvůli tlaku ve veselé náladě celé dny. Léčba spočívá v tom, že Vám píchnou dávčičku 100% alkoholu k nervovoému systému u ledvin.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné poledne a dobrou chuť k obědu! Dnes u nás zataženo 10-12 a vypadá to na déšť. Dopoledne jsem byla ve městě pro kytičku, město zasekané, byla tam bouračka. Vnučka byla s maminkou cvičit a malovat, tak se uvidíme odpoledne. Snad se zastaví dcera a vnuci, ale nejdříve přijde nevěsta, měla narozeniny, tak si chvíli posedíme. Ona bude autem a já mám antibiotika, tak to bude nealko posezení. Terka je šikulka, test z chemie zvládne!!!Přeji pěkné odpoledne !;););)

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci, ;)přeji krásný pohodový den, u nás na východě zataženo, ale neprší, sluníčko jen občas vykoukneo_OPřeji dnes všem oslavencům všeho druhu ;)a rovněž vše postupujícím, jak na baha tak farmičce:pJinak na farmě nuda jak hrom . Na farmoraculum alespoň nějaké zajímavé zprávy od stálého přispívatele salát9:DBez něj by jsme se nic nového nedozvěděli, koule pořád jen mlží a mlží:D

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

sasasa - dík za informaci, mě unikla, prý to prošlo televizí, škoda. Tato nemocnice s kardiologií je mojí domovskou, bohužel zemřel bývalí přednosta, který se o mě staral od r. 1978, tahal mě ještě jako asistent z embolky a pak jsem už u něj zůstala do jeho smrti, ale než skončil, předal mě do péče kolegy.
    Pechfógl - neskutečné trampoty s ředěním krve vyřešila dcera radikálně, abych nemusela každou chvíli na quicka, tak zakoupila domů přístroj, kterému říkám quickoměr, musím se pouze píchnout do prstu, kapku krve dát na papírek a on to, šikulka, všechno vyhodnotí;),nemusím 2x měsíčně na laborku a žilní odběry:D.
    Teď po pádu mám ,,prac. neschopnost"xD, nevařím, nefunguji, odpočívám a manžel převzal chod domácnosti. Ale šikula, dnes plátky na grilu, brambor, kadeřavý salát z pařníku, zítra uvidíme, dnes je mi mnohem lépe, zítra bude zase lepší.
    Lišáčci - co je s vámi? Chybíte tu:oops:
    BB nic zvláštního mi nepřineslo, snažím se ještě došlechtit některá zvířata, ale do těch konečných fází to nedám. Zítra volno, v pátek děsivka, už se těším.
    Hezké odpoledne

19. mituli

mituli Polobůh fóra

flexsa-gratulka k postupu:inlove:.skalara-co nového?Máš tady pěknou absenci,tak se ozvy!Marodům přeji brzkého uzdravení,pěkný zbytek dne a pá:)

20. burds

burds Titán fóra

Tak jsem dnes jela k dceři podívat se na vnoučata.Anička jako vždy sladká a Kubíka jsem ani nepochovala celé dopoledne spal a pak jsem jela domů.Tak smůla.Evik koukám že máš štěstí.Já se v únoru objednala na pravidelnou kontrolu na endokrinologii v domění že mne vezmou v červnu.Omyl první volný termín k mé doktorce až na říjen.Tak jsem přemýšlela jestli se k ní příští rok vůbec dostanu.Asi se pro jistotu objednám hned po vyšetření.Viky ten tvůj tlak je skutečně problém hlavně když padáš.Tak hezky odpočívej.Ještě že máš šikovného manžela.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.